Új privát üzeneted érkezett!

sziazstok

a fürdés megvolt, a pizzát most pusztítottuk el, a szex elmarad, fájok, szúrkálok
legyen igazatok
a kiscsaj nagyon édes. én is akarok egyet.
amúgy örülök az esküvődnek
a honlapom tetszik:

megnézted a videót? én csináltam.
kérem a kritikát

a görbém, nekem még semmit nem mond
Jenny! fel a fejjel.
volt már 30 napos ciklusod?

Kép
andyfekete

laptető

hát
csajok bocsika
akkor ez nem felfázás?
de ha megjön 3 napig csak bőgök

Kép
andyfekete

jenny ne haragudj, nem akartam elvenni, én ráértem volna még 5 nap múlva laptetős lenni
ugye nem haragszol?

Kép
andyfekete

na elteszem magam holnapra csajok, nagyon rosszul esett a pizza, kikívánkozik.

pá mindenkinek
gyártsatok laptetőt

holnap reggel benézek

Kép
andyfekete

Andy, nem baj! :)
Bejci, nagyon édes és szép ez a kislány!!!!! Egy ilyennel vagy egy Kendével ki is egyeznék. :D
Nem volt még 30 napos ciklusom. A legtöbb 29 volt. Ahhoz még lenne 3 napom. De a vonalzóm 27-re van beállitva. Az lesz holnap.

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Ma délelőtt folytattam a takarítást. Nem nagy a lakás, csak a kölyköt nehéz egy teljes napra kivonni a forgalomból :) Holnapra is maradt még takarítani való.
Délután fodrásznál voltam 6-kor jöttem haza, mert egy nő rosszul lett és mentőt hívtunk. Jajj de borzasztó volt látni szegényt.
Apa ment éjszakára melózni. A kis huligán meg nem akart elaludni. 50 percig altattam. :shock: :shock:

Bienvenue: nem volt rossz a menyasszonyság, de anyucinak se rossz lenni. Bár néha visszasírom, hogy legyek még menyasszony kicsit ;) Jobbulást neked!

Pintyus: nagyon romantikus lánykérésed volt. Nekem nem volt ilyen romantikus. Mi egyik nap elmentünk vásárolgatni és közbe beléptünk egy ékszerboltba és megrendeltük a gyűrűket. Ennyi. :) Az eljegyzés után 4 év múlva házasodtunk össze. Akkor voltunk 8,5 éve együtt. Most szilveszterkor lesz a 12. év
Dehogy golyóztál be. Boldog vagy ennyi ;)

Nati: az elevit nekem is könnyíti a dolgom. Sokszor nagyon is :) Én híztam tőle 2 kg-t, de nekem ez kellet is. Most 52 vagyok.

Erika: tényleg kell a + teszt utáni napon még egyet. Nekem az első + teszt utáni napon még erősebb lett a + tesztem. Következő napra már halványabb volt azt negatívnak vettem.

Lilla: nekem ma leesett a hőm 36,9-re. Én elvileg 37-nek néztem, de apa mondta ez csak 36,9. :( De azért még nem adom fel. Mondjuk tegnap éjjel elég zaklatottan aludtam, mert velem aludt Kende és ilyenkor nem alszok rendesen. :(
Viszont neked nagyon bíztató a görbéd.

Csucsu: jobbulást neked. Gyere sűrűbben, ha tudsz.

Andy: én kész vagyok a kari ajándékok vásárlásával. :) Húha nekem is ilyen tüneteim vannak. Leszakad a derekam, meg szurkál, fájdogál lenn. Olyan nem tudom milyen fájás. :)
És te szerintem nem felfáztál. A babó bánja az anyucit :)

Bejci: hipp-hopp belejössz, hogy mit figyelj meg magadon. 2 hónap és profi leszel :) Cuki a kis mikulány.

Jenny: annyira izgulok érted. Mennek a drukkok. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Felteszem a görbém. Az üres karika mit jelent a 21. napon?

Kép

Kép Kép
kisvirág_30

És még egy kérés, ugye én a 7. dpo-n vagyok. És ez meddig fog nekem elszámolni? 17 napig, mert akkor volt a középidőm? Azaz még 10 nap a mensiig? Vagy ezt hogy kell nézni???
Remélem értitek. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Jenny! Kérlek ne keseredj el, megértelek! Talán túlságosan rá voltál görcsölve a dologra....
A szex meg szerintem nem felesleges, csak élvezni kell!!!! :lol: :lol:
Nem szabad mindent nézegetni, mert az nem jó. Egyre görcsösebben akarsz majd babát....
Én is igy voltam vele múlt hónapban, azt hittem elsőre összejön aztán persze nagyot csalódtam.
Sikerülni fog, ha itt az idő..
Amúgy édi volt amit irtál. Sok mindenen átmentünk ez igaz, de én neked is kívánom.

Lilla! Még nem jött meg, de nem tudom pontosan hány napos a ciklusom. Múlt hónapban a 32. napon jött meg. Most tartok a 30.-on. Mensis tünetem nincs, de nem élem bele magam.
Még várok, hátha csak késik.

Márti! Nagyon sajnálom ami történt. A következővel biztos minden rendben lesz.
Én elkapom a zebrát.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nati! NA akkor végre jobban leszel és egy jót alszol...persze elötte egy kis páros izzadás mindig használ... :oops: :oops:

Én mindennap kapok a páromtól sms-t, hogy mennyire szeret!!!

Puszi,
Adri

Kép
Kép
odri

Odri: mennek a drukkookkk. Szorítok nektek nagyon!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

A Mi eljegyzéssünk is nagyon romantikus volt. A párom megkérte Apukámtól a kezemet de még én sem tudtam és apu sem számított rá. Erre vártam 7 éve mikor megismertem a párom, de csak hat év után találtunk egymásra. Minden vharosan történt...
Apu büszke volt és csak annyit mondott, hogy nagyon vigyázon Rám. Persze azóta idén megvolt az esküvőnk, ami után elvetéltem, de a sors kárpotólni fog érte!!!!
A boldogság nagyon fontos!!!

Kép
Kép
odri

Odri: milyen kis romantikus a te párod is. És tuti kárpótol az ég egy gyönyörű babucival benneteket és nagyon boldogok lesztek !!!

Kép Kép
kisvirág_30

Nekem is ez lesz az első karácsonyom feleségként.
Pintyus fel a fejjel.
Nekem anyukám ment két éve dec.20-án, gondolhatod milyen rossz volt az ünnep nélküle. Most meg azt hittem karácsonykor velünk lesz a kislányunk is de a sors nem ezt szánta....

Kép
Kép
odri

Pintyus: nálunk úgy lesz az ünnep, hogy 24-én nappal hármasba leszünk, utána apa megy éjjelre melózni, úgyhogy Kendével töltöm a szentestét. 25-én hozzánk jönnek a sógoromék meg após meg az anyum ebédre, 26-án meg mi megyünk az anyumhoz. :)
Azt még nem tudom mit főzök. Husileves meg halászlé lesz az tuti. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Azt hiszem megyek aludni. Látom csak én vagyok még ébren. Meg Odri :D

Jó éjt Odri. A többieknek szép álmokat. Tuti alszik már mindenki :)

Kép Kép
kisvirág_30

Neked is jó éjt Kisvirág!

Puszi

Kép
Kép
odri

jó reggelt!

én is először karácsonyozok feleségként. Amúgy elég szarul aludtam. nagynehezen 6,50kor 36,8 voltam. meggyógyult a hagyományos hőmérőm, ez nem tom jó jel e. az is 36,8at mért. De tegnap 36,9 voltam. esek lefelé. nem is tudok már aludni. Amúgy lehet hoyg ezt az értéket be sem kellett volna írnom, annyit pisltem éjjel 3szor kimentem. nem tom, de szúrkálok rendesen. úgy érzem meg fog jönni.
remélem a többieknek minden oks, és másnak nem esik le a görbéje

Kép
andyfekete

aranyosak vagytok hogy azt mondjátok biztosan a baától szúrkál, mega derekam is.
de kezdem azt hinni hogy ez nem az én hónapom. mondjatok valami jó hírt, haddddd örüljek másnak. kivagyok.
hétvégén a leó meg nem rendel.

Kép
andyfekete

Jó reggelt mindenkinek!

Hát most én is letörtem, mint a bili füle. Vége a szép trifázisos görbémnek. Ma reggelre lement a hőm 36,7-re. Úgyhogy ma bizonyára meglátogat piri. De még lenne pár napom! Nem akarom pirit!
Na csajok, most akkor mi van? Túl sok volt tegnap a kaja? Pedig 9 órakor már majdnem elaludtam a vendégségbe. 11-kor jöttünk haza. Hát persze, hogy nekem kellett vezetnem ebbe a nagy hóba. Lehet, hogy átfagytam.
Hát így jártam. Ez a hónap nekem is kilőve.Nati, Márti csatlakozom hozzátok a januári hónapban. Új év, új remények...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
p__lilla

Kép

Tegnap nem voltunk itthon, és este apa rátelepedett a gépre... :(
Ma reggel korán berobogtak a fiuk a szobánkba, hogy szánkózni akarnak menni... Na én meg azt sem tudtam hol vagyok hirtelen... Ugyhogy ma nem ússzuk meg szánkózás nálkül :wink: :wink:

Andy:
Nagyon babagyanús ez a felfázás :lol: és naon szép grőbuszod van, csak maradjon is ilyen :wink: :wink: :wink:

Jenny:
tesztelsz ma????
Én is, amikor rááltunk a babadologra, még az elsőnél, mindenkit megláttam terhesen vagy kisbabával. Mi akkor veszitettük az elsőt, nagyon szar érzés volt..Elvitt a párom a hegyekbe gyógyulni :) , van ott egy hétvégi házuk apóséknak, hát ne mondjam, ott is mindenki várandós volt. A szomszéd, a szembelevő szomszéd, még a tehén, meg kutya is az volt.... :lol: :lol: :lol:
Most nevetek, de akkor annyira rosszul esett...

Kisvirág:
az üres karika a fertyn azt jelzi, hogy valszeg nem ugyanabban az időben mérted a hődet mint általában

Lilla:
Hogy állsz a hőddel????

Pintyus:
sok lány álmodik ilyen eljegyzést, meg esküvőt, de csak aval marad :wink: Uyhogy adj hálát az égieknek, hogy igy megáldottak :wink: :)
Csucsu:
Gyere gyakraban, hiányzol!!!!
Azt még elakartam mondani, hogy mi szinte ugyanugy jártunk mostansag :cry: marmint a veszitést illetőleg :cry: meg a stressz...Anyos még zavarja a levegőt ?

Erika:
Jobbulást neked!!!
Mágnes:
Én is örülnék olyan mensinek... :lol:
Mst megjött rendesen, vagy nem?
Bejci:
de aranyos a tesód lánya.Megennivaló :lol: :lol:

Töbiiek, mi van veletek???

Kismamik????
Magdolnam??? Manócska?????????????????

Bocsika akit kifelejtettem???????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lilla:
most olvaslak :(
De azért még reménykedjünk, hátha....Van rá pálda, hogy leesik a hő, de mégis babás ....

Andy:
dobj egy gőrbét

te is Lilla :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Itt a jó sz...r görbém:
Kép

Kép
p__lilla

Kép

na ?

Kép
andyfekete

Kép
andyfekete

Kevés lehet a progeszteronom?

Jenny
Veled mi van? Azóta még nem jött meg, ugye? Tesztelsz?

Kép
p__lilla

majd holnap szerintem többet tudunk, nem?

de ha tudsz valamit ebből kiolvasni
Lillának jobban leesett, de szerintem nekem is holnap, fájok

Kép
andyfekete

Odri, Jenny!

remélem ti jól vagytok 2-3 nappal a mesni előtt, és nem esik a görbétek
lécci rakjatok fel görbét nekünmk hogy összehasonlítsuk

Kép
andyfekete

Andy

A tiéd még nincs veszve. Nekem sokkal nagyobb a leesés. 1 tized az semmi!!!!
De 3? Az már igen.

Kép
p__lilla

Lilla:
még nincs leesve a cl. alá :wink: Ebből még bármi lehet
Andy:
a tied még mindig szépen fennt van

Kép
Kép
Kép
f.marti

de ha azt veszed Lilla hogy 6kor 36,5 volt és fél 7kor meg 36,7?
amúgy hétközben fél 7felé szoktam mérni. úgyhogy lehet hogy nekem is 3 tizedet esett le a tegnapihoz képest!!! mert ha 26napos a ciklusom ma vagyok 23.ban, akkor ugyanúgy lehet a mensitől

Kép
andyfekete

jó reggelt mindenkinek. Túléltem a hetet, el sem hiszem! Tegnap a hazafeleút kész horror volt.... eleve 2szer annyi idő volt, mint máskor. Na meg a sok hülye soför....Max 50-el lehetett haladni erre a baromarc, kanyarban kezd előzni és lehetett látni, hogy jön szembe kocsi. Na ezt 3szor játszotta el velem. Olyen ideges voltam, hogy megfájdult a pocim. Na meg egy töltésen elkezdett csúszkálni a kocsim, irányíthatatlanná vált, és a poén az az volt, hogy nem volt korlát!!!!!!!!! Mi a bánatért nem raknak ilyen helyre??? Na mindegy.

Ma meg annyira küzködök a hányingerrel, nagyon pocsék érzés. Az a legrosszabb az egészben,hogy nem ehetek azonnal, ha felkelek, mert a pajzsmirigyemre gyogyit szedek és minimum 30 percnek el kell telnie és csak utána ehetek.

A mai nap is jó lesz.... mindjárt megyünk vásárolni és utána színházba.

Nagyon fáradt voltam tegnap, 7kor már aludtam és most keltem fel. Pénteken csak annyira voltam kész, hogy felálltam a meló befejezte előtt 1 órával és hazajöttem. Csak az volt a fura, hogy ugyanannyi idő volt, mint amikor eljöttem. Nagyon kész voltam. De felhívtama főnököt, hogy véletlen előbb eljöttem, jót röhögött rajtam.

Márti, mi a helyzet nálatok? Férjed talált munkát? Remélem a baba project még azért folyamatában van. És te már jobban vagy?

Jenny nagyon izgulok érted, remélem + tesztelsz!
magdolnam

De azért még egy kicsit reménykedem. Pintyusnak is leesett, és mégis terhes. Én is úgy akarom!

Kép
p__lilla

Márti kösz a bíztatást

csak abban reménykedem hogy egy hete szarul alszom a szúrkálások miatt.
kialvatlan vagyok. szerintem már most sem fekszem vissza
megyek megfőzök

mást márti nem tudsz kiolvasni?
jó lenne látni jennyét, odriét

Kép
andyfekete

teljesen egyetértek Mártival a hő leeséssel! Azért mindenki várja ki a végét :)
magdolnam

Lilla

igen reménykedjünk, pintyusnak is leesetta a 28.nap.
lehet hogy ez a jel?????

Kép
andyfekete

Igen Andy bízom benne. Más reményem nincs.

Kép
p__lilla

Na megyek mert lemerül a gép.

Kép
p__lilla

Ja, amúgy most néztem, Pintyusnak csak 2 tizedet ment le, és akkor is 36,9 volt. Asszem én mégsem reménykedhetem.

Kép
p__lilla

Lilla!

pintyus görbéje a 111.lap közepén van, nézd meg

Kép
andyfekete

Andy
Igen, megvan.

Kép
p__lilla

dehogynem
majd holnap meglátjuk, szerintem ma hiába elemezzük
holnapi döntő lesz

Kép
andyfekete

Hát amit szeretnél Andy, azt csak a doki tudja majd kiolvasni :lol: :lol: , mármint , hogy babás vagy, vagy esetleg egy teszt :wink:

Szia Magdolnam!
jót mosolyogtam, hogy előbb eljöttél egy órával :lol: :lol:
Hát, eléggé strapás lehet neked mostanság...de az csak jó jel, hogy hányingered van, sokan szeretnék ezt az érzést...
Volt egy nődoki, aki mindig azt mondta, a kismamiknak akik jöttek és mondták, hogy hányingerük van, hogy örüljenek, mert ez azt jelenti, hogy egészséges pici fejlődik odabent... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Fáj a hasam is, görcsöl, meg minden, tuti piri lesz belőle.

Kép
p__lilla

minden ember más, lehet hogy neki 2 tized, lehet hogy nekem 1, lehet hogy neked 3

igaz márti?

Kép
andyfekete

Lilla ne add fel, mert ha te feladod, én is.

nekem is fáj, meg szúrkál már 4.napja megállás nélkül. én meg akkor gondoljak a legrosszabra, hogy úgy felfáztam, hogy valami bajom van?

Kép
andyfekete

jaj félre ne értsd, örülök neki, csak olyan olyan olyan, nem vagyok hozzászokv érzés.

Szép nagy a hó nálunk, és jól mutatnak benne a szökdécselő vizsláink :) -csak kinéztem az ablakon és ezt láttam-
magdolnam

Márti ugye nem szabad feladnunk, amig nincs piri,a remény megvan
csak magamat nyugtatgatom...de Lillát is próbálom

Kép
andyfekete

Ráraktam a laptopot tölteni, asszem már úgyis hiába próbálnék aludni, nem megy. El van b...va a napom.

Kép
p__lilla

jaj csajok!
itt ugy hull a hóóó!!!!!!!!!!
A fiuk mér nem birnak bent maradni, kell menjek velük szánkózni :D
De előbb kéne reggelizzenek, addig nem nehetnek, csakhát azt nem akarnak...Hmmm...

Kép
Kép
Kép
f.marti

szia Magdolnam!

hogy avgy ebben a téli időben?

remélem pihengestz kismamink!

küld át egy két pozitiv gondolatot nekünk, el vagyunk kenődve.
Kismamisat, léccccccccci

Kép
andyfekete

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?