Sziasztok!
Most nézem az előző hsz-emet. Helyesírás! Grrrr!
Zsuzsa! Tényleg nem lesz egyszerű. Utánaszámoltam, nekem ez a 21. költözésem. Elméletileg profi vagyok, de persze babástól más a leányzó fekvése.
Pakolás sem úgy haladt, ahogy terveztem, de nem vagyok elkeseredve, mire jön a teherautó, minden kész lesz.
És szerencsére vannak barátok, akik sokat segítenek. Pl. Amikor a nagy be és kipakolások lesznek, akkor én a babával meghúzom magam a „szomszédban”, Törökbálinton. És mihelyt összerakták a fiúk a kiságyat, akkor megyünk vissza segíteni, illetve „dirigálni”.
Koleszos nem voltam, de sejtem az érzést. És már nagyon várom.
Köszi a szurkolást!
Vonalzó! Az a másfél hónap gyorsan el fog telni, pláne, hogy jönnek az ünnepek.
Ildikó! Itt reggel óta esik, és egyre jobban, ráadásul a szél is feltámadt. Épp most mondtam le a segítséget a nővéremnél. Úgy volt, hogy eljön velünk uh-ra (nekem kell), de még nagyon tapasztalatlan, megijed, ha sírni kezd a pici, megfogni is alig meri, így nem merem ráhagyni itthon, meg ő sem vállalná.
Múlt csütörtökön is velünk jött pajzsmirigy szakrendelésre, kint vigyázott a Picúrra, amíg bent voltam. Elég hamar el kezdett sírni, tesóm nem nagyon tudta elterelni, a kocsiból kivenni nem merte, stb. Cumisüveg lett a vége, mert úgy csöndben volt.
Nagyon klassz lehet ez a beszédfejlődéses időszak is, mikor be nem áll a szájuk a gyerekeknek!
Dolli