Új privát üzeneted érkezett!

Anyukámmal megyünk úszni az árral.... jaj de "várom"...

Csucsu! Jobbulást!

Vásárlás után jövök...
Vendég

Hú laptető...
Vendég

Bejci: Jó vásárlást :)

Kép
csucsu05

Itt vagyok én is, de lassan megyek vásárolni. Prüszkölök én is, fáj a torkom. Pedig ősszel már voltam beteg. Azt hittem erre az évre már befejeztem. :(

Bejci neked ez már nem az első laptetőd nem? :D :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Cs erika: akkor neked is jobbulást kívánok! Én is voltam már ősszel náthás én is azt hittem most már letudtam idénre.

Kép
csucsu05

Jóóó reggelt Csajszik!

Lilla, légyszi-légyszi, dobd fel a görbuszodat, nagyon kíváncsi vagyok :D

Úgy látszik, ez a kórság mindenkit megtalál, én is prüszkölök, meg egyfolytában be van dugulva az orrom :evil:

Na, ami viszont a görbuszomat illeti, lehet, hogy bekavarta itt nekem a Bromo, viszont most nem fájnak a cicijeim - máskor PÉ után óramű pontossággal görögdinnyévé változtak és leszakadni készültek :oops: :D

Kép
bienvenue

Megjöttünk a vásárlásokból. Most közbe főzök, de azért felrakom a görbémet: Kép

Kép
p__lilla

Lilla: és mit vásároltatok? csak nem karácsonyi ajándékot?

Kép
csucsu05

Halihó!
Hét ilyen mensit... Harmadik napja még mindig csakbanra, görcs sehol... :shock: Így maradhatna.....

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok

én is megjöttem, csak bevásároltam hétvégére, meg még egy két apróságot karácsonyra. sokan voltak, pedig én 11 után mentem ki a városba.

Lilla, nagyon szép a görbéd, remélem hogy 3 nap múlva nem lesz pirid és akkor babásodunk!!!

Bein!
ha modst nem fájnak a cicieid, az jó jel!!!!! Mondjuk még nekem sem, már a 22.napban vagyok. De nekem összevissza fájnak, egyszer már a pé után, egyszem meg meg sem érzem, csak előtte napokban. Ráadásul a biztos jele a mensimnek, hogy előtte este migrénes fejfájásom van. valakinek van még ilyen? nem vagyok fejfájós, de akkor...

Amúgy tegnap este bevettem egy algopirint. elég jót tett, össze vissza álmondtam, sőt megint boszi vagyok, hugom lányával álmodtam, de viszem is mindjárt az ügyeletre, lázas lett.
Na ehhez mit szóltok?
pedig nem tudtam hogy beteg, de pont ilyesmiről álmodtam, és a férjem a tanum, reggel elmondtam neki, és az előbb telcsizett a hugom hogy elvihetném az ügyeletre.
kapok egy kis bacit.

szóval jobban vagyok, már csak a derekam szakad le, mega vesém, még egy picit szúrkálok ottlent.
de nem vészes.
majd du befekszem az ágyba pihenni, meg holnap is. talán jót tesz.
Ti hogy álltok a kariajándékokkal?
lassan elfogynak a listáról...
van itt valaki?
ja reggel már 36,9 voltam, kezdek felmenni. remélem jó jel

Kép
andyfekete

van itt valaki?

Kép
andyfekete

Andy: Én már megvettem az ajándékokat mindenkinek sőt a fenyőfát is megvettük tegnap. Amivel el vagyok maradva az az élelmiszer. Karácsonyra kell vennem húst de azt frissen veszem meg a sütikenke kell az alapanyag. A többi megvan. Azt hiszem elég jól állok idén nem kell kapkodnom.

Kép
csucsu05

szio csucsu.

jól állsz, még én sem döntöttem el mit sütök, a főzés meglesz, én is előtte veszek friss husikákat.

most viszon elmegyek 1 órára, jön tanítvány matekból.
majd du elszek, remélem lesz itt valaki

Kép
andyfekete

Szió !

Visszatértem..
De látom ebédidő van, akkor mindenkinek jó étvágyat!

Andy! Az álmok mindig jeleznek valamit. Általában előre. Ezt nem véletlenül láttad álmodban.

Csucsu: Mit fogsz sütni? Adhatnátok valami jó tippet.

Amúgy ez lesz az első karácsonyom feleségként, a párommal édes kettesben.... hú, nagyon fognak hiányozni a szüleim meg a tesókám Szenteste....
Vendég

sziasztok!!!

Nekem is nadhatnátok pár tanáűcsot a sütéssel kapcs.
És a menű mi lesz???

bejci: nekem is ez az első karácsonyom feleségként, de nem édes kettesben! Tavaly is már együtt laktunk és a tavaly iy úgy volt hogy nálunk volt a vacsi meg ajándékozás, és utána átmentünk anyósékhoz. Anyum is itt volt.

Az idén is szerintem így lesz csak szegény apósom nélkül. :cry: :cry: ugyhogy szerintem szomorkás lesz az ünnep. :(
a szüleitekhez mikor mentek?
Vendég

Szia Te kis Boldog Pintyus!!! Hogy érzed Magad?

A Szülők csak karácsony 1. illetve 2. napjára maradtak. Szenteste férjemmel ketten leszünk.. (vagy hárman? :D :lol: ...de jó lenne)
aztán 25-én megyünk Boglárra, ott laknak anyósék, aztán Balatonfűzfőre anyukámékhoz Karácsony másnapján. Valószínűleg ott még egy-két napot eltöltünk, mert apukám sajna szilánkosra törtea bokáját, és ágyhoz van kötve... :cry:
Vendég

Ha jól értem apósod elment közülünk.. sajnálom. Ez nagy fájdalom lehet, de azért próbáljatok olyan emlékeket felidézni Róla, ami mosolyt csal az arcotokra. Amikor meghalt a nagypapám, az első karácsonykor csupa vicces történetet hoztunk elő, amivel elértük, hogy szinte velünk volt az ünnep alatt... Úgyhogy fel a fejjel... :)
Vendég

Hát csajok sütni még nem is tudom mit sütök. Minden évben szoktunk sütni méteres tortát az nálunk már szokássá vált. Mi a párommal a beiglit nem szeretjük de azért kirakjuk mert anélkül nem ünnep az ünnep. De azt nem én sütöm. (és mindig a kutya eszi meg :)
Aztán a férjem másik kedvesce a hólabda. Piskóta kókuszos fehér mázba forgatva. Isteni és hamar kész. Aztán nálunk menő még a zserbó szelt.
De mostanában egyik kedvenc a fantás süti. Az is finom. Meglátjuk még de a méteres tutti, és a hólabda is.
Karácsony és szilveszter után meg lehet majd tornázni :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Na ma sok pénzt elköltöttünk. Vettünk ajándékokat is, meg élelmiszereket. Főztem is. Ma vendégségbe megyünk anyósomékhoz.
Mit szóltok a görbémhez?
Nekem is ez lesz az első karácsonyom feleségként. Bár már 2 éve együtt lakunk, de azért mégis más lesz biztos.

Kép
p__lilla

Nincs itt senki?
Látom, mindenki a karácsonyi takarítással és bevásárlással van elfoglalva.

Képzeljétek, nálunk esik a hó? Olyan szép a táj!

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Kivel mi történt? Most még nem tudok visszaolvasni.

Na erre mondjatok valamit! Nem jött meg és nem is érzek semmit. Reggel elfelejtettem megmérni a hőm, annyira siettem suliba.

Kép
Kép
nati80

ma nagyon nagy a pangás

Nati!
hát, és ha mégis baba? vagy csak az idegeskedéstől pár napot késik, nem volt még rá példa?

Lilla bíztató a görbéd. drukkolok ezerrel.
nekem ma leszakad a derekam, nem tom mi ez...de várom a végét

remélem este többen leszünk

Kép
andyfekete

Andy

Ebben a hónapban nem is volt pém. Lehet csak késik 1-2 napot. De jó lenne már ha megjönne, mert szerdán megyünk vissza pestre dokihoz. Lehet veszek egy forró fürdőt. Majd az rásegít. Legutóbb is azt tettem.

Kép
Kép
nati80

tudom hogy nincs péd
de ha mégis?
na mindegy nem feszegetem
vegyél forró fürdőt, jó ha nem kell vele szenvedni
amúgy hogy vagy?

mit szólsz az én 3 napja tartó rengeteg tünetemhez, mi a véleményed?

Kép
andyfekete

ittvagy még nati
?

Kép
andyfekete

Andy
Milyen tüneteid vannak? Az a felfázás gyanús? Mert azok igen csak utalhatnak babára is.
Hőd milyen?

Én ma reggelre megint szarabbul lettem. Megint fáj a torkom, de legalább már nem köhögök annyira. Bevettem tegnap 3 tablettát éjszaka abból a jó ki kábító anyagból. Csak egész délelőtt remegtem tőle és majd elaludtam.

Nem is volt pé-s tünetem. Szerintem tényleg csak késik, holnap le is fog esnii a hőm még jobban.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Hát ma nem volt itt nagy forgalom. Én ma reggeltől takaritottam, mostam, főztem, bevásároltam. A főzésen kivül apa is segitett mindenben. Már jobb a kedvem. 9-kor mértem hőt, akkor keltem. Nem voltam hajlandó korábban mérni, mert minek. A 9 órási 37,2 volt. Már nem tudom, mit gondoljak, ma már nem fájt a hasam, csak a melleim duzzadtak. Próbálok a karácsonyra koncentrálni, előszedtem az ünnepi teritőket, kivasaltam, tettem ki dekorációkat is.
JA és vettem tampont. :)
Nálunk is esett a hó, már tegnap is meg ma délelőtt is.
Jöttünk hazafelé a boltból, és minden 2. nő babakocsit tolt maga előtt. Mondtam is apának, hogy neked is feltűnt, mennyi a kisgyerek? Mondta ő is, hogy ő is ezen gondolkodott. Milyen termékenyek itt a férfiak... :D
Nati, elolvastam a Titkot. Annyira engem nem kötött le, hogy megvegyem a könyvet, de érdekes volt. Apa már úgy szólit, hogy Anya. Ezt idáig is mondta néha. De próbálom elhinni, hogy az vagyok.

Odrival mi lehet? Aggódom érte. Vajon tesztelt már?

Kép
jenny29
Mór

hát 3 nappal ezelőtt kezdődött a 20.napomon., de előtte vasárnap ültem 5 percig a nővéremnél a padlón, már volt ilyen és fájt a petefészkem, egyszer az egyik másik, vesém, derekam, egész nap folyamatosan szúrkáltam.
tegnap tetőzött. pisilni nem jártam többet. nem is fáj ha pisilek. de tegnap este bevettem már egy algopirint hogy egy kcisit enyhüljön,.
ma már reggel jobb volt, picit szúrkált.
de ma délután óta ketté akar törni a derekam, pedig semmivel többet nem csináltam mint eddig.
amúgy szellőztetni szoktam rengeteget abban a teremben ahol tanítok, már többször volt iylen a vesémmel, de ennyire még nem, és más jellegű az egész.
de addig amíg péntek nem lesz nem élem bele magam semmi jóba, csak arra tudok gondolni hogy nagyon megfázott a vesém

Kép
andyfekete

szia Jenny

jaj de jó holnap tesztelsz?
avgy még korai?
én is próbálom elterelni a gondolataimat
eléggé kivagyok a fájdalmaimtól, már rosszra is gondoltam
de nem merek orvoshoz menni, hátha felír felfázásra antibiotikumot, és ha baba?

mindjárt teszem a görbém nati

véleméyn
?

Kép
andyfekete

Helloka! Nati: Te honnan vagy benne biztos, hogy volt-e pé vagy nem? CSak azért kérdezem, mert a dokim a closty utáni ultrahangon megnézett, azt mondta, hogy nem volt pé és ebben a ciklusban nem is lesz. Ez hogy lehet?!? Nem lehet az, hogy csak a ciklus végén van pé?
Másik kérdésem: Milyenek a pé-s tünetek? Az alhas fájást tudom, de nekem olyan sokszor van... ezen kívül van még valami nagyon jellemző?
Vendég

na?

Kép

Kép
andyfekete

Csajok! Jelentem: Balaton parton zuhog a hó, már 10 centis!!!!
Hogyan megyek így haza a páromhoz holnap?!?
Bár jól néz ki... tiszta Karácsony-feeling...
Vendég

itt is esett tegnap egész nap Ajkán. Csopakon is esett már 10 centi

meg tükörjég az út 2 napja, sózni nem sóznak ám
csak én a levest
görbém? hogy tetszik csajok

Kép
andyfekete

Andy, Jenny!
Remélem mindketten....
Vendég

Andy!

Nekem tetszik... bár én nem értek hozzá :lol: :lol: :lol: :wink: :)
Vendég

Andy! Milyen kötődésed van Csopakhoz? Ma arra jártam. Fűzfőről átmentünk rétesért Füredre :lol:
Vendég

Bejci

Párom Paloznaki származású, Csopak mellett van, és msnen beszéltem a keresztlányával az előbb, mondta hogy esik.

köszi hogy tetszik a görbém, csak imádkozom hogy menjen feljebb és maradjon fent 1 hétig is

Kép
andyfekete

Bejci

Mert voltam uh-n a ciklus elején és nem volt csak egy tüsző a petefészkemben, azt az oldaltmeg nagyon megérzem. Fáj a derekam, szúrogat a hasam, meg van tojcsi :oops: is. Hőm is leesik és utána felmegy. Ebben a ciklusban semmi ilyen nem volt. Csak össze-vissza hő. Nuku fájdalom. De már lefelé tart a hőd, szóval holnap este meg kell jönnie!!!

Megyünk párommal vacsizni. Majd holnap este benézek mi történt veletek.

Jenny
Eddig is volt sok babakocsis nő, csak nem figyeltél rá ennyire. Én is mindig kismamikat és babakocsikat látok az utcán. Ki vagyok élezve rá.

Andy
Nem felfázós a görbéd!

Kép
Kép
nati80

Azért úgy irigyellek Titeket, hogy ennyire tudjátok, hogy mi mitől van... Én már bánom, hogy nem figyeltem a testi jelekre... Bár igaz, hogy még csak most indult a baba-projekt, de ha tudom, hogy a fogamzásgátló így bekavar a peteérésbe, már sokkal előbb abbahagytam volna... utólag okos az ember...

Nati: jó étvágyat Nektek!
Vendég

Andy! Nati azt mondta: nem felfázós a hőd! Remélem 5 nap múlva valami jó hírt közölsz velünk... mondjuk egy zebráról... :lol:
Vendég

Andy, szép a hőd! NEm tesztelek holnap, csak akkor, ha nem jön meg. Akkor is csak szerda, csüt körül. De van egy olyan érzésem, hogy meg fog jönni.

Kép
jenny29
Mór

Jenny! Ne légy PessziPista!

Én drukkolok Neked (is)! :lol:
Vendég

Köszi Bejci, aranyos vagy! Tegnap már kiszomorkodtam magam. Ma olyan semmilyen nap van. HA van leszarom hónap, akkor lehet leszarom nap is, nem? :D

Kép
jenny29
Mór

Andy!

Megnéztem a honlapodat. Egy nappal előbb mentél férjhez mint én...
ebből én a következő konzekvenciát vontam le: remélem babás vagy és egy nappal előbb szülsz mint én... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jenny!

De igen! Sőt! Ha sok a leszarom, hamarabb összejön minden..
Vendég

Akkor jó. Akkor ma fürcsi, pizza és szex a menü. :D

Kép
jenny29
Mór

AZért szeretném a laptetőt is... :oops:

Kép
jenny29
Mór

Naaaaaaaaaa

Kép
jenny29
Mór

Nem akarja a babanet megadni...

Kép
jenny29
Mór

Jenny! Küldök Neked egy képet egy cuki kis mikulás-lányról, aki a tesómé.... hátha jobb kedved lesz tőle...
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?