Szép estét!
Csak egy gyors bekukk, mert már látom előre milyen éjszakánk lesz
Csongi tisztára berekedve, ha köhög, az meg iszonyú csúnya, úgyhogy készülök a hajnali köhögőrohamra... Reggel meg orvoshoz viszem.
Szilbee, kérdezted, hogy mitől van ez, és honnan tudom... hát elvileg ez légcsőhurut (ilyenkor összeszűkül a légcsöve) azért veszélyes, mert befulladthat. Azonnal ablakot kell nyitni, vagy nyáron a fagyasztó szekrényt mert a hideg pára javítja. És van egy Rectodelt nevű kúp, ami "oldja" a szűkületet, de csínján kell vele bánni, mert egy lórugásnyi szteroid.
Lehet vírustól, lehet allergiától, ködös, párás idő hajlamosító tényező. Alattomos dolog, mert mindig hajnalban jelentkezik.
Csongi pl. nem lázas, nincs tele az orra, de iszonyúan be van rekedve.
Dorka, köszi a tippet a Mávos Partival kapcsolatban, 10 perc alatt bevásároltam, és volt is hasonló autópálya, mint amit szerettem volna
Aztán én hülye még bementem a Tescóba. Fél órát álltam a pénztár előtt.
Márti! Jó, hogy jelentkeztél! Gratula a vizsgákhoz! Most már lehet egy kicsit szuszanni! Látom a gyerkőcök is élvezték a havat
Erika, jó készülődést! Én írtam, hogy nem szeretem a kenyérsütős kenyereket. Ettem már, tesóméknak is van, nekem olyan élesztő szagú, meg mit tudom én. Nem mondom, megeszem, de nekem nem jött be.
No, megyek elteszem magam holnapra.