Új privát üzeneted érkezett!

többiek hol vannak?

Kép
andyfekete

Pintyus

Csinálj vonalzót, ha szeretnél. Mikor mész dokihoz.

Bejci

Ügyi vagy.

Kép
p__lilla

laptető

akkor nem vagyk felfázva?M

Kép
andyfekete

Látod Pintyus? Mindenki látni akarja már a vonalzódat!!!!! Remélem ott a babuci a pocidban!!!!
Vendég

Bejci
Nekem más elképzeléseim vannak a saját lakással, de ez tényleg gyönyörű lesz. Mindenhol tölgy hajópadló, nincs függönygond. Bár az ablakpucolással meg fogok küzdeni. Szép lesz a konyhám/nk.
Anyósom felajánlott csomó bútort. BRRRRRR. Párom pedig azt mondta, hogy nem viszünk fel használt bútort. Veszünk ami kell. Cuki emberem van!!! Tányérokat is veszünk, nem anyóséktól hozunk 30 éve eltett tányérokat. Mert jó lesz az még valamire jelszóval eltette és mi minden vasárnap csömpe tányérokból eszünk, mert jók azok még. :lol: :? :shock: :x

Kép
Kép
nati80

Lecsúsztam..... nem baj... hajrá ANDY!!!!
Vendég

Pintyus, tudsz csinálni babás görbét. Ezeken általában az utolsó mensi első napját kell megadni. Vagy a szülés várható idejét, de azt meg ki tudod számolni egy születési kalkulátorral.

Ajánlatok: http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

http://www.families.com/login/?Redirect ... %3Dadd_ttc

http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... p?start=48

http://www.bump-and-beyond.com/tickers.php

http://www.noivonal.hu/login.php?sid=37 ... 5fac04900e

Hehe....felkészült vagyok... :D

Kép
jenny29
Mór

Nati!
Az én anyósom nem csak tányérokat küld... törölközőket is :cry:
Vendég

Andy

Szerintem nem a felfázástól van. Látod sikerült a laptető is. A tea biztos jót tett. Ma már a párommal kihagyom. Túl sok lenne.
Hidd el, holnap feljebb megy a hőd, és meglesz a trifázis.

Amúgy a trifázis a beágyazódás után van? Vagy micsoda az tulajdonképpen? Mert Márti írta, hogy szerinte az enyém olyan.

Kép
p__lilla

Bejci

Majd lárjuk a hődön, most még nem lehet tudni.
Én sem vagyok benne biztos, hogy lesz jan elején pém, mert most nem érzem, hogy megjönne holnap. De remélem úgy lesz. JÖJJÖN MEG!!!!!
Minden babásodni vágyóét átveszem ebben a néhány napban. OK????

Kép
Kép
nati80

Lilla

lekéstél a laptetőről
de tegnap te voltál
ma én a soros

Kép
andyfekete

Lilla
Szerintem az beágyazódás után van. Pé után felmegy és mikor beágy van akkor még fentebb megy. A tied pontosan ilyen.

Kép
Kép
nati80

Nati!

Én nem a pém-re gondoltam... hanem a laptetőre... :lol: de a végeredmény ugyanaz... :D
Vendég

Felteszem én is holnap este a görbém. Nagyot néztek majd. Az EKG!!! A tietek nem! Volt olyan ugra-bugra benn, hogy csak na. De ez a betegségem miatt van.

Kép
Kép
nati80

Bejci
Én az előző hónapban is voltam laptetőn. Én beszedek néhányat és januárban elhasználom! te is tégy így!

Kép
Kép
nati80

Lelépek egy kicsit... szüleim hiányolnak... azt mondják, ha már hazajöttem hozzájuk, ne a számítógép előtt üljek...

De ahogy Svarci mondaná: "Visszatérek 8) "
Vendég

Én is megyek! DOLGOZNI!!! :x :x :x
Holnap meg korán kelek. Fujj!!!

Vettem ma egy tök jó pizsit (sosem volt még, és elkelne fürdés után), bár évakosztümben alszom. És vettem két tuti kis felsőt. Kismamiknak is jó, de nem azért vette. De legalább eltakarja a hasam és csajszis is.

Kép
Kép
nati80

Jó éjszakát Lányok!

Natasa

Kép
Kép
nati80

csajokkk pár perc alatt anyit írtatok hogy nem győzöm olvasni!!!

Most meg úgy el álmosodtam hogy csuda!!! Szerintetek ez a babától van????Még olyan picike szegénykém!!! :cry:

Én anyira remélem hogy jó helyen van és jól érzi magát és napról napra nő!!! El se hiszitek menyire sokat gondolok rá. Minden oillanatomba benne van. Lehet hűlyíének néztek, de szoktam néha hozzá beszélni. Mondogatom neki hogy jól kapaszkodjon ám az anyucijába, és helyezze kényelembe magát 9 hónapig!!
Szerintetek be golyóztam?? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Szerdán megyek dokihoz Uh-ra. Addig nem nagyon merek babás vonalzót csinálni!!! :roll: :roll:
Vendég

mi is laktunk anyóséknál egy évet, most sem lakunk messze, srégen szembe vele, de azért örülök hogy külön vagyunk, nem szerettem ott lenni egyáltalán. Ne aggódjatok, nekem anyósom mindent áthozna ha engedném!!!
:evil: :evil:
Vendég

Pintyus

Szerintem is akkor csinálj, ha voltál dokinál. Akkor már tuti minden.

Kép
p__lilla

szio pintyuska
olyan épdesen írsz róla
már én is beszéltem hozzá
nem vagy hülye

Kép
andyfekete

Pintyus: Dehogy golyóztál be. Beszélj cska a babádhoz nyugodtan. Ez természetes. Szerda pedig hipp-hopp itt lesz és akkor láthatod is a kicsikédet :wink:

Kép
csucsu05

Pintyus, ez tök természetes. Én is mondtam a napokban, hogy kapaszkodj, és legyél ott, mert kikapsz! Lehet, hogy megijedt, és elengedte? :lol:
Na megyek én is tv-zni, mindjárt BK. :wink:

Kép
jenny29
Mór

csajok úgy legyen ahogy mondjátok!!!

Csucsu!!!!!!!!!!! de jó hogy írsz te is!!! Olyan ritkán látunk!!! Hogy vagy???????????

Megnyugodtam hogy nem vagyok hülye!!! :wink:
Vendég

ténleg BK. már ilyen késő van!!!

Na megyek én is!!! Pusza nektek!!!
Vendég

jóéjt

Kép
andyfekete

Sziasztok, reggel óta olyan sokat írtatok, hogy gyakorlatilag a reggeli első két oldalt olvastam át figyelmesebben, a többit csak átfutottam, elnézést mindenkitől ezért, de akkor még mindíg nem lennék.

Andy, pontosan mit is kérdezett Lilla, amire tudok válaszolni? A Prolaktinnal kapcsolatos a dolog?
Márti, sajnálom, a vetélésedet, gonodltam, hogy volt ott baba, fel a fejjel, sikerülni fog!!

Lh tesztről nem emlékszem, hogy ki írt, de én olvastam valahol, hogy van keresztreakció az LH tesztnél HCG-re, és több terhesnél nézték terhesteszttel együttt, hogy az LH tesz kb peteérés utáni 11. napon már halványan kimutatja a terhességet, míg a legérzékenyebb terhestesztek még csak negatívot mutatnak. És ezt orvos írta le. Szóval tényleg van benne valami.

Velem pedig nem tudom, hogy mi van, de már két napja érzem a peteérésem, bár az LH tesztem tegnapra lett +. Most akkor lehet, hogy mégis ma van pé-m. A fene sem tudja.

Üdv a csapatban Kisvirág :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Ma nem ovuteszteltél?

Kép
p__lilla

A + teszt után mindig kell, hogy megbizonyosodj róla, hogy -

Kép
p__lilla

Hello lányok!

Látom eltűnt mindenki... én is megyek aludni.
Vendég

Ja...még valami: CSILLAGHULLÁS VAN!!!!
Én láttam 2 hullócsillagot 5 percen belül... és kívántam. Mindkétszer ugyanazt!!! :wink: :wink: :wink:

Na jó éjt minden kismamának és leendő kismamának!!!! Puszi
Vendég

Lilla, ma nem ovuteszteltem. Kéne szerinted?

Kép
Kép
cs_erika

Ngayon fáj a torkom :lol: Azt hiszem társulok a betegedő társasághoz. :? Már látom, hogy szép éjszaka elé nézek.

Kép
Kép
cs_erika

Bejci, jó ez a görbe! :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Igen, szerintem kellett volna. Minden + után kell, hogy tudjad, hogy negatív. Mert nem biztos, hogy az. De mindegy, mert a párocskád nincs otthon. Úgyse lenne hancúr. Amúgy úgy tudom, hogy a + ovutesztkor és utána a - napon is ajánlatos hancúrozni a cél érdekében.

Kép
p__lilla

Erika! Az egyenesemre gondolsz, amin 1 darab pont van? :lol:
Hát az jó kis görbe... de lesz ez jobb is...
Amúgy pedig jobbulást!
Vendég

Jó reggelt!
Hát ma majdnem én is elknődtem. 36,9 volt a hőm 4 perc mérés után. Gondoltam bennthagyom még egy percet. Pont mielőtt ki akartam venni felugrott 37-re. Akkor az 37 ugye? Ezen múlik a trifázisos görbém. Tudom, nem a görbétől leszek terhes, csak olyan megnyugtató látni, hogy a ferti kiírja.
Bár azt olvastam, hogy attól hogy trifázisos, nem biztos a terhesség. De azért jó lenne.

Többi kismamijelölt?
Hogy áll a hőtök?
Jenny, Kisvirág?

Kép
p__lilla

Bocs Andy, téged kifelejtettelek. A te hődre is nagyon kíváncsi vagyok!

Kép
p__lilla

Jó hajnalt :lol:

Igen Bejci pont arra gondoltam :lol: :lol:

Lilla végül este csináltam még egy tesztet, az már negatív. De szerintem ez a hónap nem fog összejönni. De majd a január. Most pont olyankorra van időzítve a férjecském hazajövetele, amikor a pé-m esedékes. Ha mégsem, akkor februárra nekem van úgy repjegyem. Nem válogatunk az eszközökben. Ép hogy a repülőtársaság nem tudja, hogy gyerekcsinálás van a háttérben. :lol: :lol: :lol: Ha tudnák, lehet, hogy rátenne még pár sebességet a pilóta. :lol: :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Lilla egyébként most hogy néz ki a hőd? Feldobod?

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt csajok! Hát rajtam is kijött a nátha. folyik az orrom bár nem fáj semmim. Remélem ez amolyan lightos nátha lesz.
Látom sokan vannak itt BK-rajongók. Én is függő lettem már és a lányom is ha meghallja a fő cimdalt már ül is le a tv elé és nézi. Erre mondja a férjem, hogy tiszta anyja. Jobbans zereti a BK-t mint a mesét. Igaz mikor a pocimban volt mindig néztem lehet emlékszik rá :)

Kép
csucsu05

Jó reggelt Mindenkinek!
Csucsu! Gyorsan kúráld ki Magadból a náthát...
Vendég

Bejci: Igyekszek igen. Már főztem jó meleg citromos teát. Hál istennek nem vészes a helyzet. Kicsit szipogok de semmi más rossz tünet nincs. :)

Kép
csucsu05

...na most én kezdtem el tüsszögni...
Vendég

Ketten vagyunk? Többiek alszanak? Vagy itt a hétvégén nincs mozgolódás?
Vendég

Még az esküvőm előtt fórumoztam. Vagyis hát ez nem megfelelő kifejezés, mivel a menyasszonyok reggel 8-kor kezdték, és legkésőbb délután 4-kor befejezték... Mindenki csak a munkahelyéről irogatott..
Vendég

Biztos mindenki a karácsonyra készül. bevásárlás stb...
Az nem jó ha most te tüsszügsz. remélem nem leszel te is beteg.

Kép
csucsu05

Akkor én is lépek... :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?