Csí!
Én is a modemesek táborába tartozom
, megértelek, hogy nem várod ki. Én néha, ha nagyon szeretnék valamit megnézni, akkor azért kiböjtölöm, míg letölti
. Én Aquacolor fajtájú színezőpasztát használok, az elég híg, nem kell semmivel hígítani.
Zsuzsa!
Nekem is van egy képem, amin nem csak a keret van festve, hanem a szalvéta alatt is, és először észer sem vettem, csak mikor jobban megnéztem (azt nem én csináltam).
Nekem is van pár szalvétám, amiből több van, de megfelelő technika híján nem tudom közkinccsé tenni
. Azért leírom, hátha ér valamit... Van citromos (egy ágon lóg 2 citrom), gyöngyvirágos (halványsárgás háttér előtt gyöngyv. csokor), libás (a kép közepén liba zöld keretben, körülötte hóvirág, jácint, nárcisz, tulipán meg vmi hagyma -minden alak fekete kontúrral, látszik, hogy rajzolt, a szalvéta kerete is sötétzöld), sötétrózsaszín nagy virág, olyan liliom-szerű világosabb rózsaszín háttérrel, amiben pici zöld maszatok is vannak, sötétkék alapon fehér margarétafejek, 3x3, sorban (ez képnek nem jó, inkább csak arra, hogy a virágokat kivágja az ember, és külön díszítsen vele valamit).
Hát, nem tudom, érthető volt-e, ha nem, akkor bocs.
Én egyébként pipacsosat keresek (amin nagy pipacsok vannak), de sehol nem találok
.
Panda