Új privát üzeneted érkezett!

Jenny:
még nem biztos :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Upsz- laptető :cry: :cry:
nekem nem válik be ez a babona , sajna

Kép
Kép
Kép
f.marti

Család tudja már, de apu nem hiszem, hogy számit rá, hogy meg lesz kérdezve, odaad-e. :D
Nálunk ez olyan egyértelmű volt. Mikor összejöttünk, tudtam, hogy ő lesz a férjem, a gyerekeim apja. Ő már az első hónapban felhozta az összeköltözős témát.
Ez a végzet? :lol: Nem tudom, de tényleg márcsak egy gyerekkel lenne teljes az életünk.

Kép
jenny29
Mór

szivesen átadom másnak , ki kéri?

Kép
Kép
Kép
f.marti

öööö.....Én??? :oops:

Kép
jenny29
Mór

Jenny
Az én ízlésemet nagyon ismeri párom. Ő már ruhát is vett nekem többször, fehérneműt is, meg csizmát is választott. Na az nagyon dögös.
Gyűrűt is vettünk már együtt, szóval tudja mi tetszik nekem. :wink:

Márti
Igenis tartsad meg magadnak a laptetőd. Neked is kell.

Kép
Kép
nati80

Anyu nagy gondban volt és elmondta délután, hogy mit szeretnének nekünk venni karácsonyra. Edénykészletet, de nem találnak megfelelőt. 50 e a keret. :shock: :shock: :shock: :shock:
Mondtam, ha rámbízza én találok megfelelőt magunknak! Olyan aranyosak! Pedig nem kis kiadás nekik most a tetőcsere, azt felvállalták, hogy finanszírozzák nekünk. Nem is tudom, hogyan tudnám meghálálni nekik. Talán még egy unoka???

Kép
Kép
nati80

NAti, kinyomtattam a Titkot, most egy kicsit elvonulok olvasgatni. Remélem, megváltozik kicsit a szemléletem. Tényleg rendes szüleid vannak! Az enyémek is ilyenek, értünk hugommal mindent megtesznek.

Kép
jenny29
Mór

Jókat röhögtem a történeteken!!! :lol: :lol: :lol: Aranyosak lehettetek!! Jó hogy nem esett bajotok!!! :?

Nekem párom tavaly február 14-én kérte meg a kezem teljesen váratlanul. Haza jött délután és mondta öltözzek fel szépen mert megyünk valahova!!!

Felöltöztem, ő is öltönybe és elindultunk. Elvitt a puszába, sehol semmi nem volt csak erdő meg hó!!
Egy kis ösvényen megálltunk és ki akart szállitani, és én nem akartam mert szoknyába voltam magassarkuba és fáztam. Na a végén csak ki szállitott , hátra ment a csomagtartóhoz előszedett egy fél méteres rózsát és kinyitotta a gyűrüs dobozt, ki vette és az ujjamra húzta. Fel tette a nagy kérdést, én elkezdtem sírni örömömben. Utánna elmentünk étteremben

Nekünk ilyen volt az eljegyzésünk, rá 1 év és 3 hónapra volt az esküvőnk!!! És most jön a baba!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet valami ettől szebb??!!!!

Jenny: a tiétek is nagyon széplesz, kettecskén ünnepeltek, nagyon romantikuusss. Mentek valahova vacsizni vagy ottthon csinálsz romantikus hangulatot???? És gyúrtok a babára??
Vendég

na mi van hová lettetek??? Most mikor nekem is van időm irogatni!!! Hát elírogatok itt magamnak!!!

Nati megint meg csináltam a lencselevest!!! :lol: :lol: most eszem, nagyon fini.

Képzeljétek!!Találkozott ma a férjem a sógornőm lányával, 27 éves ügyvédbojtár, ilyen kis szórakozós csaj, egyfolytába váltogattja a pasikat és párom kérdezett tőle gyedes dolgot és erre ő megkérdezte hogy miért akarunk gyereket már??!! Mondta párom hogy igen már nem védekezünk. (nem akarjuk még elkürtölni mig nem biztos) és teljesen fel volt háborodva hogy akkor hogy fogunk utazgatni meg szórakozni, bulizni stb!!!

Nagyon ideges lettem!!!Miért kell bele szólni más életébe és egyáltalán ilyen megjegyzéseket tenni. :evil: :evil: :evil:
Vendég

Hello Lányok, asszonyok!

Látom azért nap közben termeltek rendesen olvasnivalót... :lol:
Tudna nekem valaki segíteni a hőmérős görbe rajzolásában? Szégyen-nem szégyen én csak németül és franciául gagyogok, az angol kimaradt az életemből, és csak találgatok a fertilityfriend.com oldalon...
Vendég

Ja és még valami:

Lilla! A ciklusom nem is 28 napos. illetve lehet hogy 28 napos, de nem tudom pontosan, mivel a múltkor 76 napig vártam mire megjött... De pusztán azért mert a múltkor 76 napos volt, az még nem jelenti azt, hogy nekem ez már így is marad... ugye???
Vendég

bejci: a www.ciklus.hu
ott is tudsz görbét vezetni, én ott csináltam. És az magyarul van és nem kell kérdezősködni. Bár szerintem mindenki szivesen segit, én nem tudok mert én nem ott csináltam az enyémet.
Vendég

egyáltalán nem jelenti azt!!! ne izguljál. Az csak azért volt mert a gyógyszert hagyatd abba!!! Ugye??
Vendég

Bejci: www.wunschkinder.net

vagy

www.mynfp.net

Ezek német nyelvű görbevezető és kiértékelő oldalak. Ezeket én jobban szeretem, mint a fertilityt vagy a ciklus.hu-t.

Pintyus, mesébe illő az életetek, mindent ezüst tálcán kinált neked a sors, és milyen fiatalon! Szerencsés vagy!

Kép
jenny29
Mór

Pintyus!

Bár mi még nem nagyon beszélgettünk, de olvasgattam amiket írtál. Buta éretlen csitrikkel ne foglalkozz!!! Te most annak örülj, amitől -azt hiszem- itt mindenki kiugrana a bőréből.... ahogy Te is.. igaz, Boldog Pintyus?
AMit most Te - és remélhetőleg hamarosan mindenki közülünk- átélsz, az a világ legcsodálatosabb dolga. Nem véletlen, hogy pasik jönnek mennek, buli van egy csomó, de egyik sem kísér végig utána egész életedben... ez így van kitalálva...
Vendég

Köszi a tippet.. akkor most eltűnök pár percre regisztrálni és görbét gyártani... nehogy má' csak én maradjak le.. :lol:
Vendég

sziasztok

bejci: én is a magyar oldalt ajánlom a ciklus.hut, az nekem jó

pin tyus!
ne foglalkozz mással! csak magaddal, ne idegeskedj, tudod ilyenkor vigyázni kell magadra nagyon! te most csak hármatokkal foglalkozz-!

jenny! gratula. nekem szüli-névnapomkor (1 hét különbséggel van), húsvétkor volt családi eljegyzésem. nálunk nem élnek az apukák sajnos, de szép volt.
rózsát én is kaptam.

amúgy csajok köszi a bíztatást, de sajnos úgy érzem hogy tényleg felfázás- lábaim is fájnak, néha nagyon fázom, és átjárja a testemet a hideg. tegnap a jobb oldali petefészkem meg vesém fájt, ma a baloldali. nem hiszem hogy a babócka járkálna bennem.
mindegy.
majd ha a hőm felfelé megy.....

Kép
andyfekete

hajrá bejci!!! gyártsad a görbédet és meglátod nagyon hamar babás leszel!!!Köszike kedves szavakat, need is jenny.

Hálát adok a Jó Istenkének az eddigi életemért, és remélem ezentúl is így fog rám vigyázni!! :roll:
Vendég

Lányok!

Amúgy mit kell figyelni a görbén? Ti már olyan profik vagytok...
Vendég

pintyuskám, hogy vagy ma?

álmoskás?
én tiszta ideg voltam, vittem 6 gyereket versenyre.-infó de annyira elől végzett a szervező iskola, annyira elhúztak, hogy azért tuti bunda volt a dologban. úgyhogy kivagyok. ezért készítettem őket. mindegy nem lettünk utolsók, de akkor is.
mindegy, most mleg fürdő után itt fekszem a laptoppal az ágyban és gondolkozom egy teán. múltkor vettem felfázásra, hát lehet hogy kéne

ha mégis babám van, szerintetek algopirint vegyek be a fájdalomra, vagy inkább gyógyteát?

írjátok meg
mert fájok, köszika

Kép
andyfekete

senki?
most akkor tea vagy algopirin?

Kép
andyfekete

Ez a ciklus.hu tök jó!!!! :lol:
Vendég

lécccccccccccccccccccci

Kép
andyfekete

áááááááááááááááá :evil: :evil: :evil: :evil: Meg írtam jó hosszan, és eltünt!!!! :evil: :evil: bejci neked is válaszoltam pedig!!!

Na mindegy, majd valaki elmagyarázza neked szakszerüen mert én csak ilyen alpári módon tudnám.

Andy: Ne szomorkodjál, hátha mégis csak a baba csinálja mindezt!!!
Ha a gyógytea meggyógyit akkor igyál azt, de az algopirin se ártalmas a babára!!! Egyik a kevés gyógyszer közül aamelyik nem árt a babának.
de ha nem muszáj akkor kerülni kell minden féle gyogyit.
,
Amugy, köszi kérdésed, most nem vagyok álmos. Érdekes hogy hullámokba fog el az álmosság. Néha le ragad a szemem, néha meg köröket tudnék futni.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttek a könyvek! Olyan jók. A kismamisat eldugom nehogy anyuék meglássák. Bár talán már sejtenek valamit, mert apu folyamatosan célozgat. Most az elevit reklámnál.

Jenny
Jó olvasást. Én holnap belekezdek az eredeti könyvbe, bár suliban leszek egész hétvégén. Hiányozni fogtok nagyon.

Pintyus
Én is ilyen romantikusos eljegyzést szeretnék majd. Bár én azt is el tudnám képzelni, hogy ha felköltözünk a saját lakásunkba, akkor ott majd kettesben egy nyugodt estén....

Bejci
Majd hetente felteszed, vagy naponta és elmondjuk folyamatában. De a lényeg: Hó első felében peteérésig a hő egy átlagon mocorog. Nálam ez 36.4-36,6 között van. Pé-kor a hő leesik 0,1-0,2 fokot, de ez nem mindig észrevehető. De utána a hőnek az átlagod fölé kell mennie, ami nálam 36,7-36,9. És ott is marad hó végéig. Mikor meg kell jönnie a hőd leesik az átlagos hődre. Van még kérdés?
:lol:

Kép
Kép
nati80

pintyus
örülök neked, nagyon.

mindjárt jövök
rosszul vagyok

Kép
andyfekete

Andy, gyógytea!

Épp ma olvastam egy cikket, hogy az Aspirin kimondottan jó hatással van a beágyazódásra, lombikosoknak adagolják is. Érdekes, mert azt mondják, csak az Algopirynt lehet terhesen szedni...

Andy, pihenj, takarózz be, szegényke, jól átfáztál, nagyon hideg van.
Vigyázz magadra, ezt neked küldöm: Kép

Kép
jenny29
Mór

Bejci
a wunschkinder.net jó, mert tényleg jó helyre teszi a pét, de csak utána pár nappal tudja ezt megtenni. Szerintem ott csinálj görbét. Bár én is két helyen vezetem.

Kép
Kép
nati80

Jenny
Ez az aspirin dolog azért lehet, mert értágító hatása van, így talán több vér jut a méhedbe és az jó a beágyazódásnak. Kisbabának is jó, ha rendszeresen mozog az anyuka. Több oxigén jut a babának, jobban fejlődik. Ezt a családtervezőben tudtam meg. Okosodok!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
nati80

Tadaaaa:
Vendég

Most mondjátok meg!!! Ma hancúrozhatunk utoljára, mert meg is jön, meg vinni kell az "anyagot" vizsgálatra szerdán. ÉS MOST KELL DOLGOZNUNK!!! És persze be is vettem a kábítószerem! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nati80

nati: jó a kismamis könyved??? érdekes dolgok vannak benne???
Anyi ilyen könyv van hogy nehéz választani!!!

Hogy hogy felköltöztök??? Ti most hogy laktok? szüleiddel együtt??? :roll:
Vendég

Szóval a Tadaaaaa arra vonatkozott, hogy megcsináltam a regisztrációmat, és beírtam az első hőmet. Szóval még nem látszik semmi, de gondolom ez egy 15 nap múlva már jó lesz...
Vendég

jenny nagyon köszi a verseny után teáztunk a Lillával.jól esett.
amúgy 1 órája vettem be a gravidát. már az urammal csináltattam zsúrlófűteát.
de nem merem még meginni, majd félóra múlva nehogy bezavarja

Kép
andyfekete

bejci!!! Hurrááá de ügyi vagy!!!

Csajok, úgy csinálnék babás vonalzót!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Pintyus

Mi a szülei házában lakunk egy üzlethelységben. Van külön fürdőszobánk, de konyhánk nincs. De szeretünk a szüleimmel lakni, mert nincs velük és velünk se,semmi gond. Ez egy 100 éves polgárház aminek egy iszonyú nagy tetőtere van (4-5 m a belmagassága) és azt most a szüleim beleegyezésével beépítjük, mert más lehetőségünk egyenlőre nincsen. Albérletbe nem akarunk menni, hitelt meg nem akarunk felvenni. Kp-ból megoldjuk. Lesz egy külön bejáratú 80 négyzetméteres gyönyörű, modern lakásunk. Egy légterű és van egy hálószoba amiben elfér egy babaágy is. :lol:
Remélem érthetően leírtam.

Kép
Kép
nati80

Pintyus
Csinálj!!!

Kép
Kép
nati80

Bejci, itt mindent megtalálsz a hőmérőzésről: http://www.babazo.hu/szakertok/20070519 ... esrol.html

Kép
jenny29
Mór

Nati!Tökéletes válasz! Mármint érthető módon magyaráztad el a számomra titokzatos hőmérős dolgot!

Pintyus! Neked is köszönöm azért...
Vendég

Magdolnam! Hiányzol!!!
Szerintem főnököd meg fogja érteni, hogy nem mentél el a partyra.

Kép
Kép
nati80

nati

tök jó hogy kijöttök mindannyian
én laktam 2 évig anyóssL, DE most már jó hogy külön laku nk
inkább fizetek havi 40 lakáshitelt

Kép
andyfekete

Valakinek van tapasztalata elevittel? Sokan azt írták, hogy szorulást okoz. Hát nekem nem! Sőt! Megkönnyítette a dolgomat. :oops:
Nem vagyok kajásabb sem, mint eddig. Kop-kop. Nem híztam. Pedig már lassan 3 hete szedem. Ennek nagyon örülök!

Bejci
Akkor hőre fel! Hőjelentést kérek minden nap.

Kép
Kép
nati80

Bejci: nagyon ügyes vagy!!!
Vendég

én gravidát szedek uaz, éás az elején iszonyú szorulásm volt, bocs
most már 1 hónapja napi felet veszek be és már megszokta a szervezetem

Kép
andyfekete

Nati! Irigyellek azért a tetőtérért. Én világ életemben olyat szerettem volna.... Azt olyan hangulatosra be lehet rendezni....

Jenny! Köszi a tippet, el fogom olvasni. De annyi új infót adrok, hogy nem győzöm feldolgozni... valószínűleg éjjel 2-kor is itt fogom ütni a klaviatúrát.... felzárkózásom érdekében...

Pintyus! Szerintem Te már nézegetheted a babás vonalzókat... :lol:
Vendég

Andy
Anyósékkal én sem laknék.
Pedig amikor bejelentettük, hogy anyuék felett fogunk lakni, közölte, hogy az nem egészséges. Náluk is elférnénk. Mondtam neki: csöbörből-vödörbe!!! nagyot nézett. Nem érti, hogy az egy komplett külön lakás. Csak az udvaron és a Natasán osztozkodunk meg.

Kép
Kép
nati80

pintyus mért nem csinálsz vonalzót

???????????

Kép
andyfekete

Nati! Ha Veled együtt akarok babásodni...-ugyebár JANUÁRBAN- akkor bele kell húznom.... :lol:
Vendég

hát igen

anyósom érzi a hatalmát náluk nem él az ura
a gyerekei függtek tőle anyagilag
de elhoztam a fiát
40kmre tőle
de sajnos még ott dolgozik a közelében
nem baj mmégis az anyja
csak én messziről jobban szeretem

Kép
andyfekete

Vissza: Fogamzás