Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Az előbb csak félig másoltam be amit írtam. Visszaolvastam jó sok oldalt.

Mágnes: nagyon örülök, hogy Anna ül. Nagyon jó hogy elvitted őt tornára. Kell még mennetek? Sajnálom mikit :( Fel a fejjel.
Neked most volt az első clostys hónapod? Te nem kaptál tüszőrepis szurit?

Pintyus: hatalmas gratula neked!!! Nagyon örülök, a jó hírnek! SzUPER!

Lilla: tuti jó a görbéd.

Jenny: ne keseredj el, még nem jött piri, addig tessék reménykedni! Légyszi ne sírj!!! Ne add fel ilyen hamar. Az első hónap volt a főpróba. Még nem szabad elkeseredned! Látod én már 8 hónapja küzdök, de még nem adtam fel. Tudom, most csalódtál magadban, de ne hagyd el magad! Tudom mennyire szeretnéd a babót és hidd el lesz is hamarosan!
A gyűrűtök mikor lesz kész? Ari vagy, hogy hiányoltál. Kicsit zsufi lett az elmúlt 2 napom.

Márti: annyira sajnálom. Elég húzós volt ez a hónapotok. :( Az viszont jó, hogy nem orvosilag kell befejezni.

Andy: én is azt hittem felfáztam Kende előtt. Szedtem is gyógynövényes szirupot. Aztán nem jött meg és kiderül a baba okozta a tüneteket :lol: Nekem tetszik a görbéd.

Nati: reméljük használni fog a gyógyszer. És lesz nyugodt éjszakád.

Bienvenue, Marharepas, Bejci: Üdv itt. Mihamarabbi babásodást nektek!

Bocsi hogy nem írtam mindenkinek. :wink: Remélem megint jövök sokszor és akkor képbe leszek. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Na ujbol itt!!!Sziasztok!!!

Jenny:
ne keseredj el,még nincs veszve semmi :wink: :wink:
Lesz neked is baba a pocidban, hamarosan :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nem hiszem el. Már a sokadik laptető :) :)

Kép Kép
kisvirág_30

ki kell teszteljen hamarosan????
Küldök egy zebrát, kapja el :wink: :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

kisviri, csatlakozol te is a kismama kőrbe??? Látom lassan mindenki kismami lesz!!! Ugye csajok??!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nati:
a mi hónapunk a január??? :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

márti ez nagyon cuki!!!
Honnan szeded ezeket a jópofa kis mozgó képeket????
Vendég

Pintyus: nagyon szeretnék csatlakozni hozzátok :)

Márti: én elkapom ezt a zebrát, pont elférne nálunk :)

Kép Kép
kisvirág_30

Pintyus:
innen-onnan, már én sem tudom pontosan :oops:

Amikor a net-en barangolok találok egy-két érdekes képet lementem a gépemre egy fájl-ba..Meg a babanetről is más topikokból :wink:
Remélem nem haragusznak meg ezért....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Így van Márti!
Mindenki babás lesz most, mi meg csatlakozunk hozzájuk januárban, ugye? Vagy nektek most van kötelező pihi?

Kép
Kép
nati80

biztos nem, de ha nem haragszol meg én is lementem a tieidet, mert nagyon cukik!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Pintyus:
nyugodtan, engem nem zavar :wink:
Nati:
a doki azt mondta, mivel spontán volt, folytathatjuk nyugodtan, kiürültem
:cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Akkor ok a január?

Kép
Kép
nati80

ok. Nati! :wink:
Bár nem merek előre tervezni, mert mostanság minden balul sűl el nálunk

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó pozitiv vagyok,mi?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Én ma reggel megmértem a hőmet...
és még mindig nincs lemenve a cl. alá...Vajon ez normális???Ma kerek 37 volt :roll: :shock: :?:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti, azt elfelejtettem mondani az előbb, hogy olyan jót röhögtem szegény Huni zombi gyerek-es hasonlatán. Hangosan röhögtem, annyira jól leirtad! :lol:
Kisvirág, köszi neked is a vigasztalást! Tudom, hogy önző vagyok, pedig van, aki már rég próbálkozik. Pedig még valamelyik nap gondolkodtam is ezen, hogy pl. Odriék is milyen sokmindenen túlvannak, inkább neki legyen ebben a hónapban pozitiv, ne nekem.
De mikor felfogom, hogy nincs, akkor nagyon szar. Na de igy majd csatlakozom Natihoz és Mártihoz januárban. Hisz mást nem is tehetek...

Márti, a magas hő lehet, hogy még a vetéléstől van. Lehet, hogy még gyulladt picit, vagy hagyott hátra progeszteront, ami magasan tartja.Majd lemegy, ne aggódj! Ti olyan erősek vagytok!!! Tanulhatnék tőletek.

Kép
jenny29
Mór

Jenny:
örülök, hogy egy kis mosolyt csaltam az arcodra :lol: :lol:
Küldök egy képet rólunk, már nagyon régen volt....1998 július 10 :lol:
Itt ünnepélyesen kijelentette párocskám, hogy jóban, rosszban...., hol tajigán hol gyalog...(holtadiglan, holtamiglan... :wink: ) együtt leszünk.
A szivére tette a kezét, de utolag néztük és hát, a sziv nem is ott van.... :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jenny: tök normális, hogy csalódott vagy. Az lenne furi, ha nem lennél. Egyébként a hetedik érzékem azt súgja, hogy nekem se jött össze ebbe a hónapba. Valahogy érzem.

Kép Kép
kisvirág_30

Csajok,

Mi ez a negatív hozzáállás? Nehogy már csüggedjetek, hé :shock: Nekem azt ígértétek, itt mindenki babás lesz, tehát akkor most nehogy itt elkezdjük itatni az egereket :lol:

Kép
bienvenue

bienvenue: nem vagyok én negatív. Valahogy ezt most így érzem. De nem sírok :D :D Azért még egy picit reménykedek. :D

Kép Kép
kisvirág_30

bienvenue: húha most nézem a görbéd, neked is szép Ekg-s :D :D

Kép Kép
kisvirág_30

Virág, ez a beszéd - ha baba lennék, én sem akarnék egy rosszkedvű mamiba költözni :wink:

Hát, sajna a görbuszom is mutatja, ez a hónapom a kutyáké. Most kezdem szedni a Bromót a prolaktinomra, és sztem ez kavar be. De az a fura, hogy most először nem bosszant, milyen a görbém, sőt, attól sem csüggedek, hogy ez a hónap nem sikerült, mert a dokim azt mondta, mindenképpen babás leszek. Szerinte nagyon jól kezelhető a prolaktin túltengés, és mivel már végre tudjuk, miért nem sikerült 15 hónapig bebabásodnom, csak előre nézhetünk!

Kép
bienvenue

Még egyszer megkérdem, ne kövezzetek meg :oops: :lol: :lol:

Kell - e valakinek IWIW meghivó?????

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti, tényleg jó a kép! A bibi az, hogy párod a bal kezével akart fogadalmat tenni, és azért kereste a jobb oldalon a szivét. :lol:
Márti, nekem nem kell meghivó, de azért köszike!
Bien, az ekg nem feltétlenül rossz. Legalább nem unalmas, ugye Kisvirág? :wink: :D

Kép
jenny29
Mór

bienvenue: nekem a fiam 18 hó eredménye lett. :D Úgyhogy neked is lesz babód!!! Kitartást. :)

Kép Kép
kisvirág_30

légysziiiiiiiiii csajooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZITIVAN!!!
Vendég

Most míg apával telcsiztem Kende szétverte a száját a szönyegen.
Ömlött a vére. Most meg nyalogatja száját. A kis Vámpír :) :)

Hát igen az EKG-s görbe nem rossz. És nem unalmas, ahogy Jenny is írta. :D :D

Kép Kép
kisvirág_30

Csajok, nem tud senki semmit Csubiról? Meg Manócskáról???

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kisvirág:
az én fiam is a Huni ma szétverte a száját ugy ömlött a vér, hgy csak!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Pintyus, igy jó lesz? Kép

Kép
jenny29
Mór

Jenny:
Ez jó :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jenny:
készülődtök az eljegyzésre, már mindjárt itt van? :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kisvirág
kende nem hagy veszni semmit. Ari a kis vámpírod. Nem sírt? Nálunk a gyerkőcök, mikor maguktól estek el, vagy csináltak magukkal valamit, akkor sosem sírtak. De ha valaki megcsípi őket üvöltenek, bömbölnek. Cukik.

Kép
Kép
nati80

Márti
Bocsi, hogy egyszer sem válaszoltunk. Nekem nem kell meghívó. De köszi.
Huni szája hogy áll?
És a te lábad?
Én emlékszem egyszern zakóztam akkorát. Pont előttem ment egy jól öltözött férfi és megnéztem, de nem vettem észre, hogy egy nagy tócsa be van fagyva és ráléptem. Dobtam egy akkora hátast a magassarkú cipőmben, hogy csak nyekkentem. A legcikibb, hogy egy egész gyerekcsapat volt mögöttem, így volt ám vihogás. A férfi visszafordult és mivel látta, hogy a jégen nem tudok felálni -mert nagy volt és jég lévén nagyon csúszott- felsegített. Na azt látnotok kellett volna.
Remélem jót nevettek!!! :lol:

Kép
Kép
nati80

Márti: Kende csak együttérzésből vágódott el, ne csak Huninak legyen dagi szája :lol:

Nati: nagyon sírt, de hamar megvigasztalódott. Lehet ízlett neki a vére. Most csapta szét először a száját!
Jót röhögtem az eséseden :D :D

Csajok! ITT ESIK A HÓ :shock: :shock:

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág
Akkor nem volt annyira vicces, de mikor elmeséltem a páromnak, jót nevettünk. Az esés fájt, mert tompítás nélkül estem, karácsonyi vásárlásból jöttem és csomó szatyrot vittem. Láttam a lábaim a fejem felett a levegőben, mikor még nem is értem a talajhoz.
Így utólag is elég vicces, jót mosolygok rajtam.

Kép
Kép
nati80

Nati:
:lol: :lol: :lol: érdekes látványt nyujtottál biztosan :lol: :lol: :lol:
de jó, hogy nem lett bajod...
Nekem még fáj a térdem, Huninak is a szája, szegény alig tudott enni :cry:
De én is érdekes lehettem, én hasra estem, pofára :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Megyek, készülődök az esti koncerte. Majd holnap jövök...

Kép Kép
kisvirág_30

Lányok, ezek az esés történetek! Jót nevettem megint. Elképzeltem Natit felfelé meredő lábakkal magassarkúban, szanaszét táskák.... :D

Márti, annyira nem készülődünk az eljegyzésre, mert csak kettesben leszünk. Akartunk vacsit tartani valami étteremben, de Apa nővéréék nem érnek rá, ők Pesten laknak. Inkább elhalasztottuk januárra a vacsit, hogy mindenki ott tudjon lenni. Most csak annyi lesz, hogy csütörtökön elhozzuk a gyűrűket, este ünneplünk picit kettesben, aztán majd ha megyünk haza anyumékhoz Karácsonykor, aputól is megkéri azért a kezem. :)

Kép
jenny29
Mór

Ugy is biztosan szép és felejthetetlen emlék lesz nektek :wink:
Én a mostani agyammal, csakis kettesben ünnepelnék

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jenny
Milyen romantikus. Én is vágyok szivem mélyén egy karácsonyi vagy szülinapi eljegyzésre (nem előre megbeszélt). De ami késik az nem múlik. Most jöjjön a baba, nekem ez fontosabb.

Kisvirág
Jó szórakozást estére!

Kép
Kép
nati80

Márti
Teljesen egyetértek. Én mindig attól tartok, hogy a párom családja nem tudna együtt örülni velünk. Miért pont most, mikor építkezünk, aztán miért most, mikor pici a baba, stb. Nem akarom.

Kép
Kép
nati80

Nati:
neked a vonalzódon azt irja, hogy ma van a ciklus vége... Akkor holnapra várod pirit? Hogy érzed, megfog jönni?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Igen holnapra várom. De még semmi jele. Délután mintha fájt volna a hasam, de semmi. Majd holnap este lesz jel!

Kép
Kép
nati80

Akkor holnap csinálok egy babavonzó vonalzót.

Kép
Kép
nati80

Csajok, arik vagytok, akkor jó lesz az EKG-s görbe is, és nem vagyok türelmetlen én sem :wink:

Jenny, olyan jó lesz az eljegyzésetek, majd meglátod :) A család, illetve pontosabban Apukád tudja már, mire készültök? Mert az én szüleim nagyon meglepődtek, amikor bejelentettük (mi is karácsonykor szóltunk a családnak). Óóó, de imádtam menyasszony lenni, ennél jobb sztem csak a kismamiság lehet - mit szóltok, Anyucik? :D

Elesős sztori? Nos, mit szóltok ehhez: Pár éve, állásinterjú előtt épp a fejvadász cég kapujában, télen..? Latyakos nadrágban, kitört sarkú csizmával besántikáltam, és mondtam, hogy elnézést a késésért és a megjelenésemért, és ha ezek után meg tudom győzni őket, hogy felvegyenek, akkor nagyon jó értékesítő vagyok... Felvettek :lol:

Kép
bienvenue

aha, az jó, akkor már semmi sem fog állni a babaprojekt utjában :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bien:
nem semmi az eseted, de fő, hogy felvettek... :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati, az eljegyzést már a baba dolog előtt megtárgyaltuk. Szép a váratlan lánykérés, de én szeretem, ha van beleszólásom a gyűrűválasztásba. Nem akarok olyat hordani egy életen át, ami nem tetszik. És hát gyűrűk terén volt egy kis ráhatásom apára.
Mi eleve úgy terveztük, hogy előbb eljegyzés, tavasszal-nyáron esküvő, aztán baba. De apa kitalálta, hogy vágjunk bele a baba projektbe, mert mi van, ha nem jön össze rögtön. Na...ebben lehet, hogy igaza is lesz. Milyen előrelátó! :D

Kép
jenny29
Mór

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?