Ottó ma reggel "időben" felkelt - negyed 10-kor, így lementünk egy közeli baba-mama helyre gyerektornázni. Nagyon élvezte, és nagyon ügyes is volt, én is meglepődtem, hogy elsőre így feloldódott! Remélem, az óvodát is könnyebben veszi majd ezután!
Aztán kiszaladtunk a piacra mindenféle finomságért.
Henka, jó kis vonalzókat választott Domi!
Én is várom a fényképeiteket a díszítésekről! Nálunk még csak kicsit van karácsony...
Roni, örülök, hogy a dokik szerint is minden rendben van veletek! Sok sikert a vonalzóhoz!
Lányok, köszi az ajándékötleteket a pasiknak! Ha van még, ontsátok az ötleteket, mert látom, sokunknak van ufó férje
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Az enyémnek nagyon tetszik a gps, de hát nincs saját autója, és ha egyszer megint elkezdi használni a cégest, ahhoz ott lesz a céges kütyü.
Egyszer kapott tőlem egy ipod-ot, amit szerencsésen elhagyott, lehet, hogy most is fog kapni egyet - persze családi segédlettel, mert 30-40 e-be kerül. Bár ezt leszavazta, de biztosan örülne neki.
Vagy versenyben van még a javaslataitok alapján a pasi-csomag: parfüm, pulcsi, póló, vagy esetleg, ha kegyeskedik beleegyezni, kap új farmert vagy kabátot. És még azt mondják, a nőkkel nem könnyű...
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Megyek mosogatni, és sütök egy jó kis palacsintát - ha jól emlékszem, ibm ültette a fülembe a bogarat. Köszi!