Na sziasztok!
Sara, Tucsi
Koszi szepen a szopival kapcsolatos eszreveteleket, tovabbitottam a baratnomnek. Ma irt sms-t, h ma mar fel orat cicizett a babaja
Ez magyon jo hir, remelem most mar sinen lesznek!
Portugal ut:
Eleg vadregenyesen indult, ugyanis a repteren becsekkolas utan tudtuk meg, h a gep nem Pragan keresztul megy Lisszabonba
Interneten rendeltuk a jegyet, es ez ott nem volt feltuntetve... en kaptam ott rogton egy agylovest, h egybol 2 fel- es leszallast nem vallalok. De persze mar nem volt visszaut...
A gep Lisszabonbol jott, persze kesve, igy majdnem egy oraval kesobb szalhattunk be a gepbe. Vegre bent voltunk, orultunk, h la. kaptunk egy helyet Lujzinak is, igy felvihettuk a MaxiCosit. Amikor indulni kellett volna, bemondta a kapitany, h mivel Pragaban kod van, nem szallhatunk fel. MASFEL ORAT ULTUNK A GEPEN, mire vegre felszalltunk. 50perc Pragaig, ott kb ugyanennyi varakozas, onnan 3 ora Lisszabonig.
A vegere mar teljes zombik voltunk, azt sem tudtunk, milyen idozonaba keveredtunk, es mar nem is hittuk el, h valaha megerkezunk. Egyebkent a direkt utvonal 3,5 ora lett volna.
Kepzeljetek el, haztol hazig 12 ora alatt siekerult eljutnunk!
Lujzi hos volt, fel- es leszallasokat meg sem erezte, vittem neki cumisuvegbe vizet, ugy itta minden alkalommal, mintha tudta volna, h jot tesz neki, pedig nem nagyon iszik meg vizet.
Egyszer sem sirt, csak nagy szemekkel nezett, h hova kerult szegenykem. Pedig jo ehes is volt, mert bar vittem neki fozeleket, amit meg a repteren +evett, a maratoni uton nyilvan megehezett es a cicijeimet eleg hamar kimeritette, mivel en is hulla voltam es kitikkadtam teljesen, es nem igazan akartak 1,5 l-es vizet adni, mondvan, h nem tehetik... No comment!
Amikor vegre megerkeztunk uram occsehez, gyorsan megfurdettuk Lujzit, olyan halas erte!
A kintlet szuper volt, nagyon jol birta a gyurodest a kiscsaj, es mintha "ertene" portugalul is, tok jol elvolta a zajos csaladdal
Annyi valtozott, h kint nem igazan fogadta el a fozeleket, inkabb cicizett. Nem tudom, h a zoldsegeknek van ott mas ize, ha egyaltalan van ilyen, vagy csak mama-gorcse volt, de nem eroltettem. Orok tanulsag h legkozelebb minden napra viszek egy Hipp fozit, mert azt szereti. Hiaba foztem neki kint, nem kellett...
Amikor hazajottunk, nagy szemekkel nezett korbe, es amikor letettuk a szonyegere, sikongatni kezdett, jart keze-laba, birkozott az apjaval, porgott forgott ide-oda, nagyon cuki volt
Hat ennyi
Szilvi
Mi ujsag veletek? Orulok a gyarapodasnak!
Tucsi
Mindig jelents a vizsgalatokrol, remelem, megoldodik a dolog!
Sara
Hihetetlen, h mindjart megerkezik a masodik babad!!!! En meg el sem tudom kepzelni, milyen erzes lehet! Eddig Vincus volt A babad, es most lesz egy pici!
Mi is szeretnenk kistesot, es sztem is jo a kis korkulonbseg, de most meg nagyon messze vagyok attol, h keszen alljak. Ugy erzem, epp h kijottunk a nehezebol..
Nalad eljott az az erzes, h AKARSZ masodik babat?
Na, eldugulok.... SZIASZTOK