Új privát üzeneted érkezett!

Maci!

Naná, hogy Titababa volt!!! :lol: :lol: :lol:

Én úgy azonosítottam be a dolgot, hogy ha olyat érzek, amit még előtte soha, de soha, az akkor biztosan Pöttöm, mert ugye Pöttömöt sem vártam még sosem!

Időben is beleférsz, én 15. héten éreztem először nagyon kis halvány villanást, aztán 2 hét múlva már rugdosott!

kacsa14

Kacsa
Végülis hülye volt a kérdés, magamat nem csikizem. :D
Titababa se lakott még nálam, nagyon fura volt és iszonyúan csikizett. :D
Biztos ment volna vissza bulizni. :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szisz!
Hatalmas gratula! Sok örömöt kivánok a babázásban, és sok-sok tejcit. Képet fogunk kapni?

Juca!
Sokat gondoltam rád, és látom jó hirekkel jöttél. Örülök, hogy minden rendben. Egyébként én is le tudnám irni ugyanúgy a véleményemet az abortuszról, és a nem is teljesen mindegy nekem is. Fiú tesóra Szilárdka miatt vágynék, lányra magam miatt. Innentől kedzve döntsélkel az égiek.

Judit!
Hát persze, hogy hiradózok. Már alig várom, de azért csak szép lassan a testtel :)

Norwell!
Gratula Sacikához!

Évi!
Hova tüntél igy el? Úgy-e még nem jött meg?!?

Brill!
Erikről nem dobsz egy képet?

Annácska????????

Pupy?????????

Puszó Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Juca!

Gratulálok, a nagy követ asszem én is hallottam :) Legyen gyönyörű a kismamaságod!

Szisz!

Neked is gratulálok, és jó babázást kívánok! Azért ha lesz időd dobjál majd képet, esetleg szüléstörténetet is :) Na, nem vagyok telhetetlen :)

Angie!

De. Még aznap megjött a rohadék. Januárban folyt.köv. Addig tartalékra teszem magam...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jaj, Norwell!

Nagy-nagy gratula Saci babához! Szép nevet választottatok neki :) Büszkén fogja viselni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Maci!

Tuti biztos, hogy a bebyke volt! :D Ugye milyen jo erzes? Föleg majd amikor kicsit nagyobb lesz es megjobban erezni fogod! :D

Jo sok mindent vettel mar, ügyi vagy! Lesz majd foto is!

Szisszka!

Gratulalok Marci babahoz, jo egeszseget kivanok Nektek! :D

Panka!

Sajnalom a kulcs dolgot! :( Szegeny, rossz lehetett ott a lepcsöhazban varni...viszont örülök nagyon, hogy Emili jobban van, hamarosan az etvagya is vissza fog terni!
Erezzetek jol magatokat a disznotoroson, anyos meg csak maradjon csöndben! :twisted:

Angie!

Köszönöm szepen elöre is! En is alig varom mar, de azert meg legalabb 3-4 hetet remelem bent szeretne lenni. :D

Szep hetveget mindenkinek! Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Halihó!

Nálunk esett ma a hó és voltunk is szánkózni, de az úrfi hamar megunta, mert nagyon fújt a szél és nem tetszett neki, hogy néha épp az arcába fújja a havat! Amúgy élvezte és mondta, hogy MÉG húzzam a szánkót!!
Remélem Veszprémben is van hó, mert ma megint utazunk haza a szüleimhez és ismét vonattal, apa nélkül.
Ő ma is és holnap is céges karácsonyozik, nekem meg holnap este lesz szintén céges karis móka.
Így kénytelenek vagyunk megint egyedül utazni, aztán majd apa jön értünk vasárnap!

Na, megyek gyorsan pakolok még, nehogy itthon hagyjunk valamit!

Andy

Kép
oriandy

Köszi a gratukat Sacihoz, még meg kell ám szoknom, hogy nunisom lesz... ;) Vhogy olyan furi a gondolat, hogy lányos anyuka (is) leszek... :)

Juca!
:) :) :) Vigyázz Magatokra!!! Stöpszli így is bölcsis lesz?

Szisz!
Óriási gratula Marcihoz!!!! :) Jó egészséget, sok-sok tejcsit!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Sziszka!
Gratulálok!!!
Sok tejcsit és összhangot kívánok Nektek. :wink:
Totyának és Alfinak simi... Remélem ugyanúgy imádni fogják az új családtagot, mint Marshall!!! :D (a szőr és csipagondokról késöbb... :lol: :lol: :lol: )

Jucmuc!
Nem tudok az iwiw-en válaszolni, mert nem enged belépni az explorer-ünk... (az okfeltárás folyamatban....)
sorry... :(

Angie!
... de, dobok képet Erikről :D , ha már a tali elmaradt... :(

a "ketrecben"...
Kép

banánfalás...
Kép

Puszó MIndenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Jóóóóó reggelt!

Jucmuc
Nagyon jó volt érezni, de jobb lenne, ha nem csikizne. :) Már most nagy huncut. :D
Apa jobban be van sózva mint én, már szeretné tapizni a pocim, hogy érezze a Titababa-ficánkolást. :)

Andy
Hogy sikerült a hétvége? Dani megszerette a szánkózást?

Brill
Teljesen elolvadok Erik bébitől! Micsoda hatalmas, gyönyörű kék szemei vannak!!!
Vendég

Sziasztok!

Maci!
Szerintem is Titababa focizik odabent :wink:

Évi!
:( De 2 hét múlva már január lesz! :wink:

Brill!
Erik bébi nagyon helyes pasi!Puszi neki!

Megvolta disznókodás, 2 db. 200 kg-os malac kötött ki a fagyóban, és füstölőben :lol: Na meg a hasunkban is. :wink:
Emili viszont tgnap du. belázasodott :( Hogy mitől, nem tudjuk, mert már nem náthás, nem tüsszög, orrát sem kell szívni.Estére magas lett, 39.Kapott Panadolt, meg Gemicidet, le is ment hamar.reggelre semmi baja, evett, aludt jól, játszik.Szerencsére.Csak nem tudom mire vélni a lázat. :roll: Lehet a foga?Mert nem engedi a szájába nyúlni. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok

Már akartam írni, de pici fiam még nemigen enged...

Először is, köszönjük a gratulációkat!

Panka
Emilinek jobbulást!

Brill
Erik baby nagyon édes pasi! Milyen nagy már!
Olyan édes ahogy a banánt majszolja! :) és azok a kék szemek...
Marshallnak buksisimi!!!! Tényleg, ő hogy fogadta Eriket?
Alfi és Totyi 2 napig a csodájára jártak, amúgy meg igazi őrző-védőkként felváltva őrzik a szoba ajtaját :)
Szőr és csipagondok??? Na mesélj csak!!!! Jobb felkészülni, nekem duplán kell :D

Norwell
Gratula a nunishoz! A Saci nagyon cuki név :)

Maci
Tutibizti, hogy Titababát érezted!!!! De jó, ez olyan izgis :)
1-2 hét és apa is érzi majd :) Jajjj, meglátod milyeneket fog odabent focizni meg bukfencezni a pocakodban!!

Jucmuc
Mostmár ti következtek igaz????? :) De izgalmas :)
Egyébként én is azt hittem, h a 36. héten szülni fogunk... :) csak hogy bennem legyen a "para" :) Aztán meg Marci pont aznap bújt ki, amikorra ki voltunk írva :)

Évi
Drukk januárra! Már annyi itt a tesóbaba, hogy ti sem maradhattok ki
:))))

Juca
Szívből gratulálok a kis 7mm-eshez :)))

Ja, lesz majd szüléstörténet, lesznek képek is, meg új vonalzó is, ahogy beérem magam!

Unique-ról tud valaki valamit???

Szisz
szisszka

Jóóóó reggelt!

Panka
Huncut kölök, mert időnként érzem, hogy motoszkál. :)
Emili jobban van már?

Szisszka
Jobb oldalamon szoktam érezni a motoszkát. :)
Párom fia tiszta izgalomban van, hogy mi van a kistesóval. :) Anyósjelöltem jobban izgul, hogy milye van. Látott egy csomó kislány ruhát, de még nem mert venni semmit. Max jó lesz a Titababa tesónak. :D
Pont beleestél a 10%-ba, akik a kiírt időben szülnek. :)
Ha én is május 21-én szülnék, anyósjelöltem begyűjtené az összes madarat. Akkor van a szülinapja. :lol:
Vendég

Maci
Ez nagyon izgis, emlékszem amikor én éreztem először Marcit :) El sem hittem. :)
Na, meg jönnek majd az éjszakák, amikor nem hagy aludni, mert úgy mocorog :))
Gondolom, hogy nagy izgalom van, hogy mi van a kistesóval :))) Biztos nagyon várja már :)
Nah, meg gondolom anyósod is :) Mi jó sokáig nem vásároltunk semmit, babonából sem. Mondjuk babakocsit, hordozót, meg ruhákat nagynénémtől kaptunk, igy azok egész hamar megvoltak. De anyuval csak az utolsó hónapban vásárolgattunk, nah meg a párom állitott be néha 1-1 aprósággal.
Egyébként pedig most látom, hogy mi az amit feleslegesen vettünk meg, vagy mi az amiből kell mééég :D

Na, és akkor a szüléstörténet:(most, h van 1 kis időm)
Dec.6-án hajnal fél 4-kor éreztem vmi fájás félét, elkezdtem időt nézni, de rendszeretelenek voltak a fájások. 6-kor felébredt Apája, és kérdezte, hogy: "Baj van?'" Mondtam neki, hogy nincs baj, de lehet, hogy ma szülünk. Na, ő azonnal indult volna a kórházba, de mondtam neki, hogy azért nem olyan sürgős. :) Úgyhogy elment kutyát sétáltatni, beugrott a munkahelyre...
Délelőtt 10-re mentünk be a kórházba. Ott a szülésznőnek elmondtam, hogy mi van, persze haza akart küldeni, meg le voltam szidva, hogy na jellemző, első gyerek, ezért mentünk ilyen korán. Aztán jött egy szülész, megvizsgált, ő mondta, h inkább már ne menjek haza, mert majdnem 2 ujjnyira nyitva a méhszáj. Szóltam Apájának, hogy én maradok, ő menjen haza nyugodtan. Délután kettőig elvoltam a vajúdóban, olvasgattam, meg kaptunk király ebédet is!!! :)
Főtt kruplit, párolt káposztával, és egy egy szelet hurkával, meg kolbásszal :) Délután kettőkor kezdtem érezni fájásokat 7-8 percenként, délután fél 5-re jött be Apája. Szóltam az akkor épp ügyeletes szülésznőnek, h én inkább kint lennék a váróban a férjemmel. Ekkor kezdődtek az 5 perces fájások, ilyenkor szoritottam Apája kezét, ő meg masszirozta a derekam. De a fájások között jól elvoltunk, röhögcséltünk, meg faltam a snickerseket. Jött a szülésznő, hogy akármilyen mosolygós vagyok, ő megvizsgálna. Mondta, h hamarosan itt baba lesz, 4 ujjnyi a méhszáj, menjek a szülőszobába, szólt Apájának is, ez volt este 7kor. Hamar 3 percesek lettek a fájások, ekkor már a földön térdeltem, és kapaszkodtam egy kisszékbe, és közben még benyomtam egy tábla milkát. Eközben bejött egy szülésznő, h ő lesz itt velem szüléskor. Átmentünk a vizsgálóba, burkot repesztett, meg kaptam beöntést. Rá nagyon hamar jöttek is a tolófájások. Jött a szülésznő, meg az ügyeletes szülész is, mindkettő nagyon jó volt, nagyon jól instruáltak, h mikor mit csináljak, sokat köszönhetek nekik, na meg Apájának is, mindig mondta, h mikor vegyek levegőt stb. Nagyon aranyos volt, és nagyon kitartó! Nélküle tuti nem ment volna ilyen könnyen. Szóval 20:28-kor megszületett Marcink :) Ja, és gátvédelemmel szültem, nem vágtak, picit repedtem, amit 2 öltéssel varrtak össze.

Na, és még az ígért képek:
Ide töltöttem fel az albumba párat, mert most így egyszerűbbnek tűnt:
www.babanet.hu/album/index.php?album=6127&p=5143414

szisszka

Szisszka
Nemrég elég kicsi helyet hagytam neki, teljesen véletlenül és reklamált. :D
Dani teljesen lázban van, amióta megtudta, hogy májusban kistesója lesz. Mondtuk neki, hogy focizni még nem lehet még vele. :)
Egy csomó motyót mi is kapunk. Ruhákat se kellene nagyon vennem, mert lányos és fiús ruhák is vannak a nagyszülőknél. :)
Megnéztem, nagyon édes Marci baba a hatalmas szemeivel. Kis huncut mosolya van. :D
Jó volt a szüléstörténetedet olvasni, ilyen szülést szeretnék én is. :)
Vendég

Sziszka!
Nagyon szép szülésed volt!Ilyen könnyű szülést kívánok mindenkinek!
Köszönjük, és a fotók is nagyon édesek, már most milyen kis huncut mosolya van Marcinak!
Ne emléxem, hogy írtad-e, de milyen paraméterekkel született?

Maci!
Köszi, jobban.Éjjel még volt hőemelkedése, de reggelre semmi szerencsére.Ugyanolyan virgonc,mint volt! :twisted:

Kép
pankaa

maci
hááát az a csiki tuti picúr volt. velem is így kezdte lilla :lol:
apának üzenem azért még kicsit várnia kell mire érezni fogja, de addigra látja is, ahogy vándorol a pocak ide-oda. az nagyon vicces.

szisz
nagyon szép lehetett a szülésed :lol: örülök, h neked is ilyen szép élményben volt részed.

pankaa
remélem már jobban van emili

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Igaz, engem senki nem hiányolt.... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért egy kis eltűnés után ismét itt vagyok!
A hétvégét ugye a szüleimnél töltöttük, a héten pedig ezer dolgom van, hiszen szombaton elutazunk és jan 6.-ig haza sem jövünk!!
Dani megint egy kicsit náthás, így ma sem kapta meg a 18 hós szuriját, sebaj, majd januárban.
Teszek fel a hétvégről pár képet, ja és egyet ráadásnak: apum egy jópofa karácsonyfatartót vett, na ezt is lefotóztam!
Íme a képek:

Kép
Kép
Kép

Szép estét!
Andy

Kép
oriandy

Szisszka
köszönjük hogy szakítottál ránk időt és leírtad a történeted. Először is gratulálok Marcihoz! (eddig még nem írtam. :oops: ) tök jó, hogy kellemes emlék maradt a szülés. és főleg az hogy nem volt oxitocin/infúzió. engedtek szabadon mászkálni. a képek szuperek. nekem legjobban az tetszik, amin Marci csodálkozva néz a válladon.

Maci
tök jó, hogy már jelez Titababa. hát bizony ez csak fokozódni fog. Ahogy Fleur írja, a hullámzások tényleg jók lesznek. :wink: (tavaly szilveszterkor egy baráti párnál voltunk. tévéztünk, dumcsiztunk. én meg közben a pocakomat kuksoltam, figyeltem ahogy hullámzik. Máté így köszöntötte az új évet. :wink: )

Oriandy
ilyen hosszú időre mentek el? Nagyszülőknél lesztek? vagy mentek valahova máshova is pihizni?

Brill
jók a képek Erikről. Gratula nektek a 8. hónaphoz, épp ma töltötte!!

Kép

Kép
syrynx

Annácska
hogy vagytok? már rég nem írtál.

Kép

Kép
syrynx

Jóóóóóó reggelt!

Hogy én mennyire utálok korán kelni.... :x Még mindig....

Panka
Túl nagy baj, nincs. :) Kiderült már, hogy mitől volt a láza?

Fleur
Tegnap éreztem, hogy mikor fordult meg. Huncut kölke, tegnap este olyan bulit csinált, alig tudtam elaludni tőle, mert csikizett. :D
Apa a pocimra tette a kezét és ott kezdett el dörömbölni. De ő még nem érzi, kénytelen még türelemmel várni. :)

Andy
De jó karácsonyfatartó! Nagyon ötletes!

Syry
Titababa nem tudom, hogy óhajtja köszönteni az új évet. :)
Tegnap is kicsit furcsán ültem és szóvá tette, hogy neki kényelmetlen. :) Nem gondoltam volna, hogy ilyen korán érzem majd a Titababa-motoszkálást. :)
Vendég

Sziasztok!

Andy!
Tényleg jó a tartó!Jó sokáig odalesztek!Jó pihenést, és kellemes ünnepeket!

Emili ma reggelre meg kiütéses lett. :( Csak a hasán van egyelőre.Du. viszem dokihoz.Szerinte vmi vírus lehetett, és ez az utója. :?

Kép
pankaa

Panka

Nem lehet a 3 napos láz?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Hát ezt nem tudom, mert már 1x volt neki hasonló, de akkor nem volt magass a láza,most sem volt 3 nap, csak 2. :?

Kép
pankaa

Sziasztok! :D

Brill!

Aranyos vagy, mar nem is emlekszem mit kerdeztem, de ne aggodj ez miatt! Erik baba gyönyörüseges! :D Azok a szemek! :D 8)

Macika!

Hamarosan Apa is erezni fogja Titababat! :D

Panka!

Hogy van Emili? Remelem mar jobban! :roll: Jobbulast neki! :D Most olvasom a kiütest... :twisted: meg ez is!

Szisszka!

Bizony, mar nem sok van hatra, be is vagyok sozva rendesen... :D
Ez igen! En is igy szeretnek szülni! :D Marci nagyon szep baba, es persze a kutyus is aranyos! :D

Es most vegre fel tudom tenni a babaszobas kepeket! :D Szombaton hoztuk el a butorokat es a babakocsit.

pocak:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

ez pedig a legujabb ajandeka Davidenak:

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Már vágom a centit, 1 hét és indul a babaproject!
A legújabb hír, hogy úgy tűnik, a felújított MÁV-ban fogok szülni, doki bácsim januártól ott dolgozik!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Szisz!
Köszi a képeket és szüléstörténetet! :D (a tábla milkánál felröhögtem... :lol: )
Nagyon édes Marci! Méég egyszer gratulálok!!! :D
A szőr- , csipa- és egyéb testnedvek probléma csak késöbb jelentkezik majd.... :wink: amikor már Marcit nem elégiti ki az ágyikóban tartózkodás... :D Nem tragédia, csak Neked lesz mégtöbb dolgod!!! :lol: Bár nem tudom Nálatok mi a módi..., Malacnak szabad bejárása van mindenhova... 8)
Marshall az első időkben nem mutatott túl nagy érdeklődés Erik iránt... (állítólag újszülött korban még nincs beazonosítható szagminta a Számukra :D ) Mi mindenesetre a fürdetés elött mindig megmutattuk Neki Eriket... lábpuszi engedélyezve volt... Aztán ahogy Eriknek is "nyílt a világ" Marshall is egyre nagyobb érdeklődés mutatott... Látnád most! :wink: Talán az a szó, hogy imádat kevés is.... :D :D :D
Egy biztos, nem steril körülmények között él a bébi.... :wink:

JMaci!
Titababa igen aktiv ezek szerint! :D :wink:
Párod is érezni fogja hamarosan. Bár nálunk Apakéz nyugtató hatású volt mindigis...

Panka!
Hogy van Emili?
Mit mondott az orvos?

Syry!
Hogy Te milyen figyelmes vagy! :D
Valóban tegnap voltunk 8. hónaposak!!! :D
....és első alkalommal volt megvázva. Mára kutya baja! (Én bezzeg... :shock: ) Az inmunrendszerét nem tőlem "örökölte" a gyerek!!! :wink:
A kedélye remek, még a fogzás sem viseli meg... :wink:

Jucmuc!
Nagyon szép a pocakod! :D
A bútor és a babakocsi is szuper!!! :D :D :D
Én sem tudom, mi volt az iwiw-es téma... ,de amint bejutok, válaszolok!

Márta!
Eredményességet Nektek! :D
Úgy tűnik én is MÁV-os leszek, mert a Szabolcs utca oda költözik...

Köszönjük szépen a dícséreteket! Bezsebeltük!!! :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Brill!
Boldog 8.-ar Eriknek! Már van foga?Mennyi?Jobbulást Nektek is!

Jucmuc!
Szupik a cuccok,és a pocak is szép méretes!Nem lesz pici babó! :wink:

Voltunk dokinál: vírus, azt mondta.Gondoltam én is, hogy a náthának a lecsengése.

Kép
pankaa

Panka!
áááá, dehogy... még nincs fogacskánk..... :D csak "szemtelenül ficereg"! :wink:
Köszi a jobbulást. Erik már okés. 1 nap alatt... irígylem Őt... :roll: :D
Emilinek is gyors javulást!!!

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Jucmuc
aztaaaaaaaa ez aztán tekintélyes pocak és még legalább 1 hónap hátra van!!! szoba nagyon csinos, főleg a macis takaró. látom a polcon már ott sorakoznak a pelenkák. :lol:

Brill
úgy látom Erik is inkább a nyugisabb gyerekek közé tartozik. :D (Máténál se vettük észre a fogzást, már 4 van neki. bár a hátsó őrlőfogak csak ezután jönnek!) 1 napos megfázás. az tényleg nem vész. Máté eddig kétszer volt náthás, mindkétszer kb. 1 hétig tartott az orrfolyás, láz nélkül. az jó, ha kutyus és a ded jól kijönnek egymással.

Panka
kiütések múlnak már? ezek a fránya vírusok. :evil: (múlt héten bennem is bújkált valami. hőemelkedés, wc-re járás, fejfájás. 2-3 nap után elmúlt.) de láza már nincs Emilinek ugye?

Kép

Kép
syrynx

Jó reggelt!

Ma is rosszul esett felkelni... Épp álmodtam valamit, amikor megszólalt ez a vacak... :?

Jucmuc
Mondtam apának, hogy legyen kicsit türelemmel. :) Már most izgalomban van az UH miatt. :)
Szép formás pocid van! Meg a konyhabútor is tetszik. :D
A babaszobában jól fogja magát érezni David bébi, édesek a macik az ágyikójában. Az ajándékot valamelyik ügyeskezű nagymami kötötte?

Brill
Aranyosak lehetnek Erik bébi és Marshall együtt. :)
Titababa tegnap este is szólt, hogy nem ezen az oldalon szoktunk aludni. :D
Mielőbbi gyógyulást!

Panka
Sajnálom a vírust. :( Emilinek is gyógyulást!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat.Sajna kiütés még van, csúnyább is lett, de Emilit nem viseli meg, nem viszket, és szemmel láthatólag semmi baja.Csak én látom a kiütéseket.Úgylátszik Emili minden nátha után kiütéses lesz. :?Láza nincs már hétfő óta. Ha megint ilyen lesz, akor viszont fogok kérni vírus szerrológiát, csakhogy tudjam mi okozza, és esetleg mi ellen lesz védett később.Doki így is felajánlotta, csak mondta a kezelés szempontjából sok értelme nem lenne.De remélem nem lesz többet ilyenünk.

Apa mától szabin van 2 hétig.Tudtunk volna aludni reggel, de egy hülye futár hozzáénk csengetett be a szomszéd helyett!! :twisted: :twisted: Erre persze Emili is felébredt. :evil:

Kép
pankaa

Ma melóztam idén utoljára. :D

Ha nem találkoznánk addig (amire elég nagy az esély :D ):

Boldog karácsonyt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy el-el tünedezek, de így ünnepek elött (és sulikezdés elött) még ki akarjuk használni a barátnőimmel a lehetőségeket, hogy együtt lehessünk! Így szinte minden nap találkozunk, hol itt-hol ott.
Ma voltam a magán bölcsiben és beveszik Danit január végétől, olyan rendesek voltak, és úgy éreztem, nem azért mert ez fizetős hely, hanem mert valóban szeretik a kis prüntyikéket!!
Kaptam egy tályékoztatót is, de még beszélnem kell a csajjal, mert nem egészen igazodtam el rajta, mert 2 ár volt megadva: családi napos gyereknek 300 Ft/ megkezdett óra, nem családi naposnak 700Ft/megkezdett óra. De még ha 700 Ft is lenne óránként.... Valamit muszály, mert a bébiszitterrel meg úgy vagyok, hogy nehéz jót kifogni és amúgy ő sem biztos hogy kevesebbet kérne.
Mindegy, a sulit jan. végén kezdem és az első 300 órára kell csak feljárnom Szombathelyre, a gyakorlat itt lesz Sárváron, és talán meg tudom beszélni a dokival, hogy úgy menjek hozzá, amikor apa már hazaért! De ha ezt nem is tudnám megoldani, akkor is kevesebb ideig lenne a bölcsiben, mert nem kell elutazni Szhelyre.

Ma voltam a városban és megvettem mindenkinek a kari ajándékot, de azt hiszem még egszer ezt nem vállalnám!! Biciklin a gyerek, elöl a kosárban a babatáska + pár ajándék, és mindkét kormányon szatyrok. mire hazaértem Dani elaludt a bicón, így fel kellett cipelnem az alvó gyereket, a cuccokat....
ÁÁÁÁÁÁÁÁ. De túl vagyok rajta és ez a lényeg.

Finomabbnál-finomabb sütiket csináltok!! Én is sütök majd anyuéknál, pogit, meg csokis drazsés mandulás kekszet. Tvaly is megcsináltam és nagyon fini lett! Ja meg anyum az üdítős szeletet kérte. Tehát nem leszünk itthon, de nekem is lesz ám dolgom!!

Tesókával egyenlőre nem tudom hogy állunk! Ebben a hónapban elkezdtem a hőmet is mérni, és a peteérés után most szépen elkezdett emelkedni, de majd csak jövőre tudjuk meg mi is az eredmény!! A vonalzóm szerint pontosan január elsején kell tesztelnem! Ajaj, szóval hogy fogom kezdeni az újévet? Vidáman vagy szomorúan??? Majd meglátjuk!
Mivel nem leszünk itthon, nem tudom megírni (legalábbis ide!), de ha érdekel valakit, Benianyunak megírom majd sms-ben! Már megbeszéltem vele!!

Bocs, hogy most nem reagálok személyesen senkinek, de lassan hazaér apa és hát... 2 hete szinte alig látom, mert céges buli céges buli hátán volt!!!
De holnap még jövök!! UTOLJÁRA!!! Mert szombaton reggel utazunk!
Szép estét mindenkinek!!!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok Lányok!
Mi majdnem minden nap úton vagyun valamerre. Most is majd leesek a székről, annyira fáradt vagyok, de pár sort azért irok.

Szisz!
Köszönöm, hogy megosztottad velünk a szülésed élményeit, és a képeket Márkról. Nagyon édi-bédi. Most látom csak, hogy milyen hamar felnőnek ezek a csöppségek. Nemrég volt Szilárd is ilyen pici, és már mekkora hóhányó fiúka lett belőle. A kutyulikat pedig biztos meg fogja szokni, hiszen neki most ez a természetes közeg.

Brill!
Eriknek már tudom, hogy miért ilyen beton az immunrendszere. Hát Marshall lefertőtleniti minden nap :wink:

Judit!
Nagyon szép a pocid, és már mekkora. Davide pedig nagyon ügyi, hogy ilyen szépen bent marad. Szupi a szoba, a diszlet és a kocsi is. További kitartás!!

Maci!
Neked is nagyon szép karácsonyt és BUÉK. Utoljára kettesben!

Panka!
Nekünk megvan az első fogunk. 1 hete jött ki, de nem mondanám, hogy megviselte Szilárdot. Kicsit agresszivebben rágta a játékait két napig. Talán ennyi tünetet mondhatok.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Sajnos nincs már erőm visszaolvasni. Én ilyenkor már rég alszom. Ma igy sikerült. Bocsi, aki kimaradt :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Andy!
Az óradíj egyáltalán nem sok!Persze viszonyítás kérdése, de évekkel ezelőtt is több volt Pesten!A babysitter díja is :wink:
Kellemes készülődést!

Angie!
Jó lenne, ha mi is ennyivel megúsznánk!Nem tudom mikor lesz foga Emilinek. :roll:

Képzeljétek tegnap vendégségben voltunk, és ott volt lépcsőa lakásban.Emilinek megmutattam az alsó 2 lépcsőfokot, és a többin maga ment fel,mintha mindig is ezt csinálta volna! :shock: Én csak ámultam-bámultam!Nagyon ügyes volt.A lefelé menet még nem nagyon megy, és nem is tudjuk gyakorolni. :?
Viszont már szépen lépeget is ha a kezét fogom.De ezt nem gyakoroltatom vele, csak meglestem hogyan csinálja. :lol:

Kép
pankaa

Panka!
Ne aggódj a fogak miatt. Az unokatesóm kisfiának 11 hónaposan kezdtek el nőni a fogai, pár hónap alatt kijött az összes. Meg sem érezték a fogzást. Reméljük Emilinél is igy lesz.
Vendég

Sziasztok!

Kicsit én is elvoltam és vagyok tűnve! Apa ma már szabin lenne, de a feltételes módból látszik, hogy csak lenne ... :evil: Kari ajik a fasorban sem! Takarítás szint úgy! De már nem izgat! Ez ilyen gyagya karácsony lesz, mostmár úgyis mindegy. De azt megfogadtam, hogy jövőre már okt-nov-ben nekiállunk!

Nem tudom, leszek-e még addig, úgyhogy ezt most átadnám Nektek!

Kép

Timcsa szerdára kinövesztette a jobb alsó középső metszőt is. Meg tegnap este arcmosásnál vettem észre, hogy suttyomban kidugta a csücskét a bal felső középső metsző is (a szélső metsző már kint van). Úgyhogy mostmár 4fogú gyerekem van! A következő a jobb felső szélső metsző lesz, ha jól láttam, bár nem egyszeű belenézni a szájába, főleg fentre!

kacsa14

Sziasztok!

Na, ma utazunk anyuékhoz, aztán 25.-n anyósékhoz és csak jan 6.-án jövünk haza!
HIÁNYOZNI FOGTOK!!!!!!! Amint tudok, jövök!!
Mindjárt indulunk, úgyhogy: Legyetek jók!!!

Pusszancs!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Nagyon Boldog Békés Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!
Kép

Kép
pankaa

Sziasztok!

Én is, mi is mindenkinek

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk.
Sokunknak ez lesz az első karácsony, amit a babánkkal együtt ünneplünk.
(azt hiszem ez volt az első és utolsó év, hogy a rokonok karácsonyi ajándékát Máté szeme előtt csomagoltam. tegnap már mindent bebatyuztam. jövőre már ezt nem lehet, mert Máté már nagyobb lesz.)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Mi is Nagyon Boldog Békés Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!

Nem tudom, ti hogy birjátok, de nálunk a feje tetején áll minden :)
Se takaritás, főzni sincs igazán időm, a vasalatlan ruha halomban :D Hát mi jöhet még??? :D

szisszka

Sziszka!
Ne is törődj most semmivel, csak magatokkal!
Ha mennek hozzátok rokonok, vendégek, kérd meg őket, hogy hozzanak vmi kaját is :wink: (én is így csinálom :oops: :lol: ).
Vasalatlan megvár jövőre is. :wink:
Jó készülődést!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Gondolom már mindenki ezerrel készül a karácsonyra! :wink: :lol:

Mivel valószínű, hogy ünnep előtt már nem tudok jönni, így

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Nektek!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

kívánok mindannyiótoknak Békés, Áldott és Szeretetteljes Karácsonyt, és Boldog, jobb Új Évet!
Kép

Puszik

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Nagy karácsonyi zsongás van nálunk, szóval ne haragudjatok a gyors bejelentkezésért!!

Mindenkinek nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!!

Tjuca: gratulálok a picikéhez a pocakban!!:))) További kellemes pocakosodást!! Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok,

Régen nem jártam errefele. :)

Sziszka :)
Gratulálok!!! (tudom, picit késve... :)) Ha kell bármi tanács, vagy egyszerűen csak valamit nem értesz, hívj fel ám nyugodtan!!! Nem zavarsz sosem! :)

Juca :)
Gratulálok a Pici Pocaklakódhoz! Nagyon boldog babavárást kívánunk az egész családunk nevében! :)

Évi :)
Nincs igazság... Meg voltam gyúzúdve róla, hogy inszemmel elsőre összejön Nektek... :( Nagyon sajnáltam, amikor írtad... Kicsit én is elszomorodtam rajta... Nagyon bíztam benne. Na majd januárban!!!

Jucmuc :)
Nagyon szép a pocid és a babaszoba is gyönyörű!!!

Kacsa :)
Gyönyörűek vagytok a képen!

Panka, Márti és mindenki, aki írt nekem a bölcsivel kapcsolatban :)
Megbeszéltük Apával, megy Laura jövőre, januárban elkezdtek aktívan magánbölcsik után nézni itt a környéken. Az lenne az igazi, ha valahol nagyon közel lenne, mert akkor a kicsivel majd babakocsikázás közben is el tudjuk majd hozni a nagylányt... :)

Rólunk pár szót:
Voltunk 4D UH-n, megcsinálta a doki a genetikai UH-t is, minden rendben, egészséges a KISFIUNK! :) 150%, olyan jól látszott a kukija, hogy öröm volt nézni... Felhúzta a drágám a kis lábait maga alá... :) :) Mutatta, hogy nézzétek, mim van... Név: Dávid.
Nagyon boldogok vagyunk, teljesen kiegyenlített most így a nemek aránya a családban... :) :)
A papám is nagyon örül, a férjem annál inkább... Én is örülök, ennél szebb Karácsonyi ajándék nem is kell szerintem most nekünk: egészség!!! :)
400g, szépen mozog, állandóan érzem, már a férjem is érzi, amikor rugdos.
Laura is jól van, kiheverte az őszi betegségeket, pörög ezerrel. Szépen beszél, puzzle-zik, sokat kell vele foglalkozni, de megéri. Nagyon nyugis, szófogadó, szép kislány. Jó, azért hiszti nálunk is van, de hol nincs... :)
Egyszóval: jól vagyunk, minden rendben. Lemenet a nagy év végi munkahajrá is, úgyhogy irány a pihenés!!!

Puszilunk mindenkit, és
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! (Szilveszterig még jövök... Dobok majd képeket is)

KépKép
unique

Unique!
De jó hírek!!!Gratulálok a kis Dávidhoz!
Tényleg dobjál ám képeket!
Boldog karácsonyt!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Már csak jövőre leszek netközelben, ezért most kívánok mindenkinek szeretetteljes, békés, boldog karácsonyt, és sikeres új évet!

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique!

Nagy-nagy gratula a kisfiatokhoz! El is hiszem, hogy nagy az öröm :) Miattunk ne szomorkodj, mi se tesszük :wink: Gyerek nélkül nem megyek el a Kaáliból :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?