Lányok még azért a doki választást kérdését majd az aott napon tudni fogom, egyenlőre most annak örülők, hogy elindulhatok és nekem is esélyem lesz a kisbabára
De azért nagyon kedvesek vagytok lányok , hogy segítetek nekem.
Hanna,
Nem is tudom mit mondjak, de azért jó, hogy megjött, ha már így hozta a sors!
Tudod hajrá 2008!
Coca,
Annyira nem járok orvoshoz, kivéve ugye most a Kaálit, hogy nem tudtam mi újság a Szabolcs u-val, ráadásként semmilyen szempontból nem tartozom oda, így nem is követtem annyira, hogy esetleg azt a kórházat is bezárhatják.
Egyébként Allenek adott válaszodra: nem is látni kell azt, hanem érezni! Ezt most csak poénnak szántam ám!
Lafi,
Nagyon örülök, hogy jól vagytok. Aggódtunk értetek. Majd tegyél fel valamikor fényképet, ha lesz egy kis időd.
Bella
Hunorkáról van fotó a babavárósban. 12.06-án született (mint Te, he-he) és talán aznap, talán másnap tett fel Pandus fotót.
Angel
Belekotyogok Beu dolgába Szerintem azért, mert már december van, s van még 1 vizsgálata, írta a múltkor, és Kovács doki min. 1 hónapot mindig kihagy. Gondolom azért, hogy a szervezet regenerálódhasson.
Csilla
Ez nagyon rejtélyesen hangzik. Mi az, hogy az adott napon fogod tudni? Beírtak valahanyadikára és nem mondták meg, melyik dokihoz?
Inkább hajlok a február felé!! Fanni teljesen jól írta, hogy miért(köszi )+ úgy érzem egy kicsit "muszály" pihenni és másra is koncentrálni (pl:férjecském)!!!
Beu
Akkor örülök, hogy kitaláltam helyetted
Bíztatásul annyit, hogy mi is nemrég költözködtünk, idén, februárban. Akkortájt volt az előző lombikom, de még nem voltunk rendesen berendezkedve, kipakolva, a kert sem volt megcsinálva, s akkor nem is sikerült. De már minden rendben van, s úgy látszik, ez tetszett a kicsiknek
Hogy álltok a kipakolással?
A munka miatt részvétem Fanni
Nem csak felhívtam a kaálit, hogy februára tudna -e időpontott adni, erre az asszisztensnő azt mondta még nem tud mert nincsen meg az ordvosok beosztása
Baba! Altatás előtt 12 órával enni, inni nem lehet (elvileg).
Én sajna hánytam az altatás után. A 2. alkalommal már kaptam ellene gyógyszert, így nem volt semmi.
Hány órára mész? Én a szokásos hajnali járat. Reggel 1/2 8 és kb 9-ig ott vagyok.
Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Lois! Csúnya azt írnod ,nekem már nincs hiszen az elsőnél nem volt beültetés ,a drágáim nem osztodtak milyen barátnő vagy Én azért még nagyon szeri-szeri
Fanni!Hurrá-hurrá a 2 manókának
Hanna!
((((((((((KATICA))))))))))
Puszi mindenkinek !Hétfőtöl 4 merionalt szurok ,7 napig majd kukucs hétfőn 10 órakkor utána már pontos időpontot mondok mikor mitörténik VELEM Üdv DALMI
Hanna!!!
Drukk neked is, hogy minden rendben legyen!!!
Fanni!!
Köszi, sikerült már kipakolnunk, de sajnos ez csak ideiglenes mert most kezdünk építkezni és jövőre ilyenkor már ott szeretnénk lakni!!!Nagyon sokat gondolkodok én is ezen, hogy a baba nem akart ide az albérletbe születni....
Beu
Ez nagyon ismerős nekem! Mi is laktunk albérletben 7 hónapig és akkor is volt egy lombikom és hiába volt egy nagyon kényelmes, jó helyen lévő, már-már luxuslakás, mégsem a miénk volt
Remélem, sikerülnek a fagyisok de ha mégsem, akkor lehet hogy lelkileg jobb, ha megvárjátok a beköltözést...
Dalmi!!
Én ("őszőkesége") nem tudtam, hogy az direkt van kettőnek írva Ne harizz, én azt is lombiknak számoltam, gondoltam milyen kis szemfüles vagyok és figyelmes, hogy kijavíttattam Neked, mert hogy egyformán tartunk mi ketten...
Máskor nem kotyogok bele, istibizi.....
Baba! Nagyon drukkolok ma! +++++++++++++++++++++++
Hanna!Remélem nem lesz szükség a kh.i csomagra, minden rendben lesz!++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-most már megyek aludni.....
Cupp Lányok!
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
Lois! Semmi baj ,tudom figyelmes vagy Nyugodtan ,mert tudod nem kicsit vagyok szétszort De nekem ez a 3 lombik támogatott lehetőség UJ,lemaradtam nagyon Én még az 5-nél tartok
Puszi minden uj és kedves régi KAÁLIS csajnak ,szorgos népünk GYŐZNI fog ,ki előbb ki később de mindenki megkapja jutalmát Most kicsi FANNINAK szurkolunk
Angel mennek neked a drukokk.
Nekem meg most van múloban a menzikém,de még mindig görcsölgetek, nem mtudom mitől is van ez de már jó volna ha nem volna