Dorcsi!
Akkor mátol kismami vagy, hivatalosan pedig majd 2 hét múlva!
Állítólag sok folyadék, fehérje, de a 10 mm-es nagyon jó!
Bumi!
Úgy gondolom, hogy az elhatározás a legnehezebb! Rászántuk mi is magunkat a lombikra! Így sokkal könnyebb a lelkem, mert van határidő, hogy mikor megyünk! Mindenképp megvárjuk a májust, hogy leteljen az egy év műtét után! Innen már minden simán fog menni! De én azért drukkolok nektek egy spontán babért!
Tapi!
Jó lenne együtt babásodni és együtt babazsúrozni! Mi megbeszélnénk a pelenkakiütést, addig a férfiak a sperma gondot!
Valahogy olyan hülye érzésem van, hogy amíg ti nem babásodtok, addig én sem! Felállítottam egy sorrendet, hogy kinél mennyi a kiskatona és aszerint várom pozitív teszteket! Igencsak a végén kullogok, így elég szar!
Úgyhogy tessék gyorsan babásodni, hogy én is sorra kerüljek!
Rólad nincs kép az iwiwen rövidebb hajjal?
Reni!
Én meg befestettem! Hát elég lehangoló lett! Picit világos barna volt a hajam, most meg gesztenye, a fejtetőn kis vöröses beütéssel! Apjuk még nem látott, de ahogy ismerem észre sem veszi!
Majd megkuksizlak!
Csajok!
Dobom a nem mérem görbémet!
Elképzelhető, hogy ilyen korai pé-m volt?
Elég hihetetlen, bár meg volt hozzá minden! Azóta vizslatom magam és végre mindennap magasan érzem a méhszájat, ami kemény! Ugyhogy vagy ilyen korán volt, vagy már nem is lesz! A tegnapi és a mai hő talán azért alacsonyabb, mert jóval korábban mértem!