Csucsu!
Mivel nem látok beléd, nem tom mi zajlik benned csak tapasztalatot tudok írni! Nekem pé után mindig picit görcsöl a hasam majdnem egész mensiig. Olyan, mintha ott lent fel lennék puffadva! Amikor ez elmúlik, tudom, hogy hamarosan megjön és akkor újra kezdek görcsölni! Tüneteket biztos nem beszélsz be, csak félrevezetnek minket sajnos! Azt tapasztaltam, hogy vetélés után érzékenyebb lettem, jobban megérzem a pé-t! Vetélés előtt csak tojcsi volt, de nem tudtam, hogy az mit jelent!
Most meg görcsölgeteg, feszít, szúr a petefészkem! Középidős kis mennyiségű vérzés általában pé-t jelent, a hormon ingadózás miatt! Ha kedden volt pé-d szerintem még nem érezhetsz babás tüneteket! Elvileg 3-8 nap a beágyazódás, ezért akár tévedhetek is!
Gondolom most soakt segítettem!
Hogy az előzőre is válaszoljak! Kellemes tényleg nem volt a műtét, de azért elviselhető volt! De tényleg türelmes, nehéz dolga van velem!
Bár azért hozzá is kell egy csöpp türelem, hisz pasiból van!
Valahogy ezzel a türelemmel úgy vagyok, hogy picit beletörödtünk! Ha nem jön össze, lehet úgy a jobb, mert nagyon benne van a pakliban, hogy megint nem sikerül kihordanom a babát! Fura érzések, gondolatok ezek, mert minden vágyunk egy kisbaba, de közben félünk is! Én már annak is örülök, hogy mi megvagyunk egymásnak, hálát adok a sorsnak, hogy legalább van egy fiam! Sokat olvasgatok itt és nagyon elszomorodok mikor azt látom, hogy sokan az első gyerekért évekig küzdenek, közben futnak ki az időből! Ilyenkor nem érzem olyan tragikusnak a helyzetünket! És nincs nap, hogy ne jutna eszembe Rolika....
Nagyon eltörpül a mi próblémánk ezek mellett! Egy csöpp szemlélteváltás és máris szebbnek látjuk az életet!