Új privát üzeneted érkezett!

Moni! Egy dolog a lényeg: egészséges kisbabával hagyhasd el a kórházat. Hidd el, minden más eltörpül ez mellett. Persze akkor ott nem teljesen mindegy, hogy milyenek a körülmények, de az csak egy pár nap, a gyerekedet egy életre kapod, és csak ő a fontos, majd meglátod!Lassan egy éve, hogy megszületett Dominik, már teljesen más szemszögből gondolok vissza a bent töltött pár napra, pedig hidd el akkor nagyon sok dolog bántott. De itt vannak a csodálatos gyerekeim, és ő értük élek, nem az orvosokért. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Moni, ugye nem haragudtál meg rám, hogy így eltűntél??? :shock: Nem akartam bántót írni, csak a véleményemet! :oops:

Emma! Te is nagyon elvesztél! Sütöd a tortát? :wink: Lesz nagy ünneplés ma?

dadomi

Emma boldog név és szülinapot kívánok a nagy lányodnak!
Cseriani mikor én visszatartáson voltam bent Rékával a szülőszoba pihenőjében Kun doki volt az ügyeletes. Nála szült az egyik kismama. Én már az orvost sajnáltam, de nagyon. Az a nő még engem is kiakasztott. Annyira hangosan kiabált és olyan sokáig, hogy az én lányom a hasamban majd kivitte az oldalam. És ezt a varrásnál újra végig csinálta. Kun nem győzött rászólni, hogy szedje össze magát. Evelinnel pedig én is jártam hozzá a cukorgondozóba. Velem mindig rendes volt. Szóval nekem semmi bajom Kun dokival és szerintem is rendes orvos.
Moni természetes, hogy az ember a pénzéért elvárja a dolgokat, de Dadomival és Cserianival egyetértek. A magánrendelésen meg tudod nézni a babádat minden vizsgálatnál. Én is minden hó-ban láttam a lánykámat. Sőt mikor kétszer kellett mennem akkor is mindig megnézte UH-n.
Vendég

Csajszik, csak beugrottam, köszönjük szépen a puszikat meg a köszöntéseket!
Témához nekem is vagyon miondanivalóm :twisted: , este kifejtem!
Jók legyetek.
Ja, anyu olvasta a népújságban, vagy hol, hogy a Vargát most nevezték ki adjunktusnak... :shock:
Vendég

Emma! Ez érdekes, mert mikor én már lassan 6 éve járok hozzá, és ő már akkor is adjunktus volt :shock: :shock: Akkor ez most hogy van? Vagy van még egy Varga dr?

dadomi

Emma! Mivel én nagyon kíváncsi csajszi vagyok, gyorsan utána kerestem a neten, a népújság honlapján, és aki keres talál is :lol: :lol: :lol:
A midokibácsink FŐORVOSI kinevezést kapott!!!! Azé mondtam, hogy az adjunktusi dolgon már túl vagyon ő :lol: :lol:
Itt el tudod olvasni:
http://www.tolnainepujsag.hu/index.php?apps=cikk&d=2007-11-08&r=2107&c=640288

Akkor csak nem megy el Szekszárdról :shock: :shock:

dadomi

Csajok!

Nézzétek meg a mai Népújságot, volt a nőgyógyászati osztályon valami pánsíp koncert és aki feküdt fenn az osztályon (mint én 1 hónapig) annak ismerős a társalkodó ütött-kopott csempéje, az öreg tv, kicsi hűtőszekrényke stb..... Ott ültek babákkal az anyukák és a kismamák és hallgatták a koncertet.

Kép
timesz

Sziasztok! Olvastam és jegyeztem minden Kundokival kapcsolatos infót!:-) Ma voltam nst-n, múlt hét óta semmi változás! Se a méhszáj, se a méhnyak állapota nem változott:-(Kérdeztem dokibácsit, hogy akkor most mi van, 21-én befektet, ha addig nem szülök?Na, az érdekes lesz! nem mondott semmit, 21-én reggel megyek nst-re megint, aztán meglátjuk!

Kép
Kép
banoed

Emma! Nem bagolykodsz velem? :wink: Dolgozatot írok, amit holnap - vagyis már ma (pénteken) kell leadni :evil: :evil: :evil: Egy már kész van, a másik még nincs :roll:

dadomi

Vigyázz, banoed, a végén még előbb megszülök, mint te! :lol:
(Egyébként én is zárt vagyok, és nincsenek még jóslófájásaim sem. Ellenben kezdek rájönni, miért is nevezik a terhességet - terhességnek... :D)

Kép

Kép
enahma

nyugi enahma,én még akkor is zárt voltam,mikor már fájásaim voltak. Ettől még akár ma is nyugodtan megszülhetsz :lol:
Vendég

Nyugodtan éppen nem. Ma nincs itthon a férjem, csak holnap reggel jön. :)

Kép

Kép
enahma

Milyen szempont alapján vettetek etetőszéket? :?:
Vendég

Egész pici kortól használható legyen,-Kristóf a mai napig abban ebédel,pedig 16 kiló és kb.110 cm...
Jó stabil legyen-pl.Kristóf egyedül mászik bele,és nem dől fel...
Nem reklámozok,de mi Peg Peregot vettünk...(prima pappa)
Vendég

Köszi Cseriani!
Azért kérdeztem, mert mikor babakocsit vettem, nekem megvoltak az elvárásaim. Rá is találtam nagyon örültem. De csak használat közbe döbbentem rá, hogy egy lényeges szempontot kihagytam, azt hogy könnyű legyen. Nem vagyok egy nagydarab (160 centimmel).
Ha újra vennék nálam ez szerepelne az első helyen.
Vendég

Devcsa!
Daninak olyan etetőszéke van, ami kb. 8 éves koráig jó lesz, még engem is elbír (na jó, azért nem 90 kg vagyok, csak ötvenegykettő). Tök egyszerű, lépcsős kialakítású, állítható az ülőrész magassága, a lábtartó magassága. Ja és fából van, nem műanyagból.
Dominak is ilyet akartunk, úgy hozattuk Németo-ból, de tök más fajtát hoztak nekünk sajna. Az övé olyan, amit át lehet alakítani kis asztalra+hozzá székre. Nekem annyira nem jön ez a fajta be, bár valaki szereti ezt. Ez is fából van. Már gondoltam rá, hogy eladom, és szerzek valahonnan olyat, amilyen Daninak van, azt a fajtát nagyon szeretem (bár valakinek meg lehet, hogy az nem tetszik)
Ha gondolod valahonnan másolok be képet erről a fajta etetőszékről.

dadomi

Tudom melyikre gondolsz, az a féle tőlem is távol áll.
Lépcsősön én is gondolkodom (lte megvagy vele elégedve . :D ez már egy jó pont)
csak kicsit sokallom az (árát 25000-36000). Ti annó mennyiért jutottak hozzá? (remélem nem indiszkrét a kérdés)
Vendég

liollkklkiiéiéiééolélokkniijll,élélééé.é.é.éél,,,énlzéjhpjjkololkllllllllllllllllkélélééáláálá
Vendég

na,Kristófom is ír már a babanetre :lol:
Bocsi,az elöbbi összevisszaság ő volt :oops:
Vendég

Cukipofa ez a Kristóf!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Devcsa! Húgomtól kaptuk ajándékba:) De lehet ám ennél olcsóbban is venni, 10-15 ezer között van, nézd meg a vaterán, vagy a teszvesz-en, ott is szoktak árulni, tök újat, és még postaköltséggel együtt sincs még a közelében sem a 25 ezernek. Egyébként nem tudom melyik boltban lehet kapni ilyet. De nagyon jó, az tuti. Le fogom cserélni Dominik székét is ilyenre, csak legyünk túl a végszámlákon, a karácsonyon :evil:

Cseriani! Kristóf a legifjabb babanetező :lol: :lol:

dadomi

Devcsa! Megnéztem neked, a www.teszvesz.hu oldalon beírod keresésként, hogy etetőszék, és amit kiad listát, azon a kilencedik aukció pont egy ilyen lépcsős etetőszék, tök új, és ráadásul Szekszárdon van, valamelyik üzletben, és 14.990,-Ft! Hm? E-mail-t is tudsz küldeni az eladónak, gondolom megírja, hogy hol van az üzlete, és akkor nem is kell a neten keresztül venned.

dadomi

Felétek is havazik? Itt már szinte egész dlután kisebb-nagyobb megszakításokkal :D
Vendég

Itt hol rákezd, hol abbahagyja... :)

Kép

Kép
enahma

Köszi dadomi. Küldtem neki egy mail-t, oszt meglássuk :D
Erre is esik, de remélem alább hagy, mert holnap megyek Bécsbe :twisted: Jó lesz egy kicsit kimozdulni.
Mégegyszer köszi!Kép
Vendég

devcsa,de jó neked :wink:
Hadd kérdezzem már meg,fiad nem szopizik,vagy ő is megy veled?
Vendég

4 hónapos koráig csak szopizott, azóta meg már főzelékezünk, gyümölcsözünk meg a tápozunk. Ez van sajna :cry:
De amúgy se vinném magammal, egy ekkora út elég kimerítő lenne neki, szerintem.
Majd hozok neki valami szépet. Addig meg édesanyám vigyáz rá.
Vendég

látom ma mindenki szánkózni van :D
Voltunk ma Tengelicen,arra alig van hó..itt bezzeg :D
Vendég

Úgy látom ma tényleg mindenki hóembert épít, vagy szánkózik. Egész nap esik. Én meg holnap be akartam menni Pécsre a vásárba, de így???

Kép
timesz

Hát, mi nem szánkóztunk v. hóembereztünk, hanem bemásztunk Szekszárdra Faludyhoz.
Az UH alapján a baba szép nagy: 3370 g.

Visszafelé úton (4-kor indultunk egy ismerősünktől) szakadt a hó, és alig lehetett jönni. Viszont szerintem most nagyon szép minden. :)

Kép

Kép
enahma

Sziasztok!Meg volt az elsö találka az Imre dokival.
Nekem eszméletlenül szimpatikus.
Kb 1 órát voltunk bent nála,férjemnek is nagyon szimpi volt,na de nem ez a lényeg hanem az hogy az én kis babáb megmutatta a fütykösét ugyhogy ma volt életem legszebb napja,bár én azt hittem kislány lesz de a fiunak is kimondhatatlanul örülök.
:D :D :D :D :D :D
Vendég

moni örülj is :D
Én is nagyon örülök,és gratulálok. Neveken gondolkodtatok már?
Gondolom párod is nagyon boldog,hogy elsőszülött gyermeke fiú lesz :D
Vendég

Moni: grat! De azért tudjátok, hogy nem végleges még az eredmény, ugye? :) Itt a falunkban volt egy házaspár, az összes UH alapján fiút jósoltak nekik - és szerintem az övék a legszebb kislány a határban! :lol:

Kép

Kép
enahma

Cseriani!Köszönöm aranyos vagy! :D
Gondolkodtunk a nevén Botond,Bendegúz. :D
Hát igen a férjemnek dagad a melle :D :D :D .

Enahma:Én is erre gondoltam de nem csak a doki látta a fütyköst hanem mi is egyértelmüen ugyhogy csoda lenne ha lány lenne. :D
Vendég

Moni gratulálok a fiatokhoz.
Nálunk is nagy a hó és csak esik és esik és még mindig esik. A nagylányom nagyon élvezi. Tegnap mind a kettővel szánkóztunk. Réka most már tényleg megy egyedül és nem csak pár lépést, menet közben meg is fordul.
Enahma szép nagy babócád lesz.
Banoed? Egyben még?
Vendég

Moni! Gratula a kicsi fiúcskához! Nekem kettő tökös is van, és nagyon jó ám fiús anyának lenni!!! :wink: Nézd meg ezeket a képeket a kisfiaimról, és rájössz, hogy nem is akarsz kislányt :wink: :P :P

Berakom a Jantner-féle karácsonyi képet a fiúkákról:
Kép Kép

dadomi

moni azért akarjál csak lányt is ám majd :D
Hidd el,az is nagyon jó :D :wink:
Vendég

Cseriani! Jól van na! Csak azért írtam Moninak, mert ő kislányra számított, és, hogy ne keseredjen el :lol: Bár biztos nem kesereg, gondolom neki is mindegy mi a baba neme, csak egészséges legyen! Mondjuk én a mai napig sokaktól sajnálkozó pillantást kapok, mikor látják, hogy két fiam van, mintha az valami tragédia lenne. És sokan "vigasztalnak", hogy nem baj :!: , majd a harmadik biztos lány lesz! Én meg mindig mondom, miért, mitől jobb, ha valakinek van 2 esetleg 3 lánya? Nagyon fel tudnak bosszantani az ilyen "kedves" emberek. Mintha tragédia lenne, hogy 2 fiam van. Ja és azt bírom még marhára, mikor ezt olyanoktól hallom, akinek vagy nincs egyáltalán gyereke, vagy egyetlen gyermeke van.
Egyébként a férjemnek megjósolták még anno, hogy három gyerkőce lesz, abból kettő egynemű, a harmadik meg a másik nemet fogja képviselni. :roll: Hát még ki tudja? :wink:

dadomi

dadomi két ismerősöm is úgy járt,hogy volt két-két fia,és majd harmadikra biztos csajszi lesz-hát,mindkettőnek van 3 fia. :D
Dehogy gond a két fiú,ne értsd félre. :wink:
Én,mikor Elizát vártam,akkor is úgy voltam,hogy azt sem bántam volna,ha ő is fiú-de lány lett.
Na,ez a mondandóm eléggé szedett-vedett lett,remélem azért értitek :oops:
Megyek,nemsokára kezdődik Kristófom bulija.
Tudjátok,ha valaki erre jár... :wink:
Vendég

Dadomi mintha csak magam olvastam volna vissza, csak nálunk fordítva. Szegény két lány, de majd a harmadik stb. stb. Én is nagyon fel tudok háborodni ezeken. Főleg mikor Rékáról megkérdezik, hogy kisfiú? Lány ruciban, lányos babakocsiban!!!! Nem fiúk akkor már nem is érnek annyit, a fiúkat azért többre tartják. Ezzel azért nem akartalak megbántani. Jó? Kép olyan mint egy fiú?
Vendég

Rékababa! Tiszta fiú, főleg a fülbevalóival... :roll: Vannak fura emberek, nem kell velük foglalkozni. Tudod, mindenki a saját háza táján söprögessen 8)
Én ha nem tudom egy kisgyerekről eldönteni, hogy fiú vagy lány (azért egy egy év körüliről már el lehet!), akkor meg szoktam kérdezni a nevét. Ezzel bántó tévedések elkerülhetőek, nem? Mert tényleg vannak olyan babák, akikről míg egész kicsik nem lehet eldönteni, hogy fiú-e, vagy lány, de Réka még véletlenül sem néz ki fiúnak! :shock:
Dani, mikor még kisebb volt, olyan szép hullámos gyönyörű haja volt, hogy kicsit hosszabbra hagytuk, sajnáltam levágni neki, és az emberek számára elképzelhetetlen, hogy egy kisfiúnak hosszú haja legyen, és sokan lánynak nézték.
Ilyen volt két éves korában, szerintem nagyon jól állt neki a hosszú haj:
Kép

dadomi

Rékababa! Aki ezt az édes kislányt fiúnak nézi, annak nincs ki a 4 kereke, egyáltalán nem fiús, és azok a kis szép fülbevalók.....

Móni! Gratula a kicsi fütyishez, hidd el imádni fogod ahogy én is a kukacosomat, olyan kis anyások tudnak lenni, csimpaszkodnak mint a kismakik az anyjukon, majd meglátod.

Kép
timesz

Köszönöm mindenkinek a gratulákat!Aranyosak vagytok! :D
Szeretnék majd lányt is nagyon nagyon!
de elöbb ö szülessen meg. :D
Szép estét mindenkinek.
Holnap megyek az AFP-re Imre doki ugy számolta hogy holnap leszek 17 hetes,ehhez képest a Faludy jövöhét péntekre hivott.
Kiváncsi vagyok holnap mi lesz mert az a védönö vagy ki veszi le a vért aki ezen a héten szerdán mikor voltam a Faludynál akkor ö mondta hogy még nem kell AFP mert csak 15 hetes vagyok.
Lehet majd belém vágja a tűt! :D :D :D :D
Vendég

Timesz! Ráadásul azt mondják, hogy a fiúk sokkal anyásabbak, mint a lányok (persze tisztelet a kivételnek :wink: ). Nálunk mindkét legényke nagyon anyás. A szomszéd kislány (Danival egyidős) meg már egészen kicsiként sem ragaszkodott annyira az anyjához, észre sem vette, ha az anyja nem volt vele :? Dani meg még mindig mintha hozzám lenne láncolva olyan. Érdekes személyiség, Dominik egész más, pedig ő is anyás rettenetesen, de azért ő elvan mással is. Danit még mindig nem tudnám otthagyni pl a szomszédnál egy fél órára sem.

Moni! Csak egy baba van? :lol: Nem lapul ott valahol elbújva a hugi is? :wink: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Dadomi!
Egy van csak!
De én örültem volna ha egy fiu egy lány jo lett volna nagyon! :D :D
Vendég

nna,ilyen sztorim nekem is van,Eliza tök rózsaszínben,fülbevalóval,erre a tescoban egy néni:jajj,de édes!!Kisfiú??
Tudom,szemét vagyok,de kapásból elröhögtem magam,és annyit mondtam:igen,a rózsaszín ruhák még a báttyától maradtak meg :D
Kristóf is ott állt mellettem. A néni meg nem értette a dolgot,megkérdezte,hogy hívják. Erre mondom:Eliza. erre a néni:de hát akkor te nem is kisfiú vagy,Erzsike :twisted:
Na,ekkor nagyon eldurrant az agyam,és köszöntem,eljöttünk,nem akartam annyira bunkó lenni,hogy még valamit beszóljak :P
Ráadásul,lehet,csak elfogultságból mondom,de szerintem Eliza is nagyon lányos,akárcsak rékababa lányai,nem?
Kristóf bulija nagyon jó volt,úgy felpörgött a drágám,hogy szerintem fürdés után két perc alatt fog elaludni.
Vendég

Ilyen sztorim nekem is rengeteg van (kinek nincs :D )
Zsombi legtöbb rucija világoskék (így jött össze), mégis mindenki azt mondja, de szép kislány.
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy milyen jó is lenne egy kislány. Ki is találtam a nevet, megyek a dokihoz kérdezi kiváncsi vagyok a nemérem? hát persze. Mondja: Kisfiú! Én: Ez biztos? Doki: Igen.
És nincs is nálam boldogabb fiús anyuka a világon :twisted: :twisted:
A lényeg, hogy egészséges legyen!
Vendég

Halihó! Nagyon szép téli időjárásunk volt a hétévégén, ennek örömére kicsi fiam be is lázasodott. Hát hogy megyek én így szülni? Eddig próbáltam siettetni a pocaklakót, most inkább maradásra biztatom. Bírja már ki, amíg Tomim meggyógyul vagy várja ki legalább a szentestét, nekem úgyis az jelenti az igazi karácsonyt, nem az utána következő idegbajos rohangálás... :D
Fiús anyukának lenni nagy öröm, talán csak a lányos anyák örömét tudnám ehhez hasonlítani :lol: Boldogok lehetünk, mert részünk van benne...

Kép
Kép
banoed

banoed,ugyanígy voltam,betöltöttem a 39-et,mikor Kristóf egyik éjjel belázasodott,reggel dokinál voltunk,mandulagyulladás. Soha nem volt még annyira beteg,mint akkor. De lement a láza 3 nap után,és sokkal jobban is lett. Csütörtök reggel mentünk vissza a doktornénihez,akkor már tényleg jól volt,én meg éjjel mentem szülni :D
Mintha érzett volna valamit,hogy neki gyorsan meg kell gyógyulni...
Akkor én is úgy voltam minden pillanatban,hogy jajj,csak ne ma kelljen mennem...
Ráadásul ugye a doktorbácsi is csak csütörtökön ért haza külföldiából.
Devcsa,milyen volt ausztria?
Lányok,olyan szarul lettem reggelre...Kristóf már jobban van,múlik a náthája,erre tegnap estére anyut kapta el nagyon,reggelre meg engem. Tök jó,szombaton disznóvágás,vasárnap a szülinapom,utána meg karácsony...
Remélem meggyógyulunk addigra,és senki más nem kapja el...
Tominak jobbulást!!!
Vendég

Szép volt az Adventi vásár, tetszett ! :D
Csak kevés volt az idő, maradtam volna még nézelődni.
Az utak is jók voltak a tv beharangozásához képest egy pehely hó nem volt. Vissza fele Fehérvár után volt egy kicsit havas, de simán lehetett 60-nal jönni.
Ki, hogy áll a karácsonyi bevásárlással?
Én még sehogy, tuti ebből is majd utolsó nap lesz :roll:
Bécsbe is elmulattam az időt ahelyett, hogy vetem volna valamit. Pandorfba akartam menni, de a többiek már mentek volna haza így az elmaradt.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?