Új privát üzeneted érkezett!

Odri! A próféta szóljon ki Belőled!!! Mindenki legyen babás!

Nati80: Én minden nap nézem a peteérést egy mini mikroszkóppal, amiről a nődokim azt mondta, hogy felejtsem el.. :( , szerinte csak játékszer..
Bevallom, még most a fogamzásgátló utóhatásaival kűzdök, az utolsó menstruációmra 76 napot kellett várnom!!!
Vendég

Akkor szólíthatunk Répának? Mert az hogy szia Marha furán hangzik.
A Répa az jó név.

Na megyek mert kezdődik a helyszinelők a V3-on és azt nagyon szeretem.

Jó éjszakát mindenkinek! Talán még visszanézek. De ma is kivánós vagyok! :wink:

Kép
Kép
nati80

Én is 30 leszek jövőre a férjem most 33.

Odri

Nekem semmi tünetem két napig éreztem az alhasam egy kicsit, de nem szúrkált, csak éreztem. De lehet bebeszéltem magamnak. Tegnap óta ragadnak a szemeim. Fáradt nem vagyok, csak ragadnak. Lehet a sok gépezéstől, meg a sok munkától. A hőm ma 37 volt. Még van 5 napom. Ciciim fájnak, de csak nyomásra, kisebbekre is, de szokott piri előtt 1-2 héttel is már. Sajnos, úgyhogy ez sem tünet. Úgyhogy nincs tünetem.

Kép
p__lilla

Hű! Laptetőre kerültem????
Vendég

Bejci
LAPTETŐ!!!!

Répa! Hát innen tudjuk mikor van vége az oldalnak. :lol:

Erről megint lecsúsztam.

Kép
Kép
nati80

Bejci

Új vagy nálunk és mindjárt laptető. Ez nagyon jó jel, bíztató. Hamar fogsz babásodni.

Kép
p__lilla

Nati80! Jó éjt!
Vendég

Bejci

Tegyél be ciklusvonalzót!

Én 27 leszek jövő héten, párom pedig 34 lesz.

Kép
Kép
nati80

Marharepas, ááááá dehogyis csak úgy jön véletlen.....és szerencsét hoz baba szempontból :lol: :lol: :lol:

Üdv Muffin, látom jól vagy és egy kicsit éheske... :lol: :lol:

Nati! Titok könyvet honnan rendelted???

Kép
Kép
odri

Lecsúsztam a laptetőről.... Ejnye.... :-(

Én 29 vagyok, párom 35. Nekem sajna - szintén a prolaktin miatt - már PÉ utáni naptól őrülten elkezd fájni a mellem és olyannyira gáz, hogy csak sportmelltartóban tudok létezni :-(((((

Kép
marharepas

A ciklusvonalzó nekem biztos hogy jó ötlet? 76 napos volt a múltkor! És a végére már majdnem szétdurrantam...
Vendég

Én is lecsúsztam a laptetőről, de tegnap sikerült nekem is! :lol: :lol:

Bejci laptető juhééé, ebből baba lesz :lol: :lol:

Lilla, én inkább nem is figyelem, mert nem akarom beleélni magam....
ha itt az idő úgyis kiderül :roll: :roll:

Kép
Kép
odri

Hívjatok nyugodtan csak Répának :-D[/img]

Kép
marharepas

Ja, amúgy nekem állandóan terhességi tüneteim vannak. Amíg nem jött meg, hetente teszteltem és egyre jobban elkeseredtem. Már eljutottam odáig, hogy nem tesztelek! Úgyis jön a babó, ha jönni akar... És biztos a legváratlanabb időpontban... ahogy a mensim is...
Vendég

Odri! Nagyon tetszik az avatarod!
Vendég

hogy őszinte legyek az előző társammal az a 3-4 év úgy kicsinált idegileg (épp lombik előtt álltunk amikorra megdöglött a kapcsolatunk) hogy most igazán megérdemelném, hogy gyorsan babás legyek, mert annyit de annyit sírtam és depis voltam, hogy azt nem kívánnám az ellenségeimnek sem.... :cry:

Kép
marharepas

én nem tok avatárt betenni :-(

Kép
marharepas

Megszámoltam és már 14x voltam laptetőn.

Bejci
Miért van ilyen hosszú ciklusod? Vizsgáltak már ki mostanában? Van valami problémád?

Most pont reklám van.

Kép
Kép
nati80

Lányok!

Csak jelezni szeretném, hogy nemsokára vége az oldalnak.. :lol:
Vendég

http://www.pco-szindroma.hu/

Itt van egy teszt, azt érdemes kitölteni, mert én is így kezdődtem, hogy 60 napos ciklus, no baba... aztán kiderült PCOS....

Kép
marharepas

bejci, te már könnyen nevetsz, te már voltál laptetős :-DDDD

Kép
marharepas

Bejci! Igazad van. Múlt hónapban mikor az első éles próbálkozásunk volt, mindig figyeltem magam. Egy csomó tesztet megcsináltam feleslegesen és aztán pedig csalódtam....
Most nem görcsölök rá, majd jön ha itt az ideje. Az első terhességem is igy jött össze, pedig akkor is egy hónapig görcsöltem rajta elötte.
Szóval csak élvezem a hancurokat apával :oops: :oops: :lol:

Puszi

Kép
Kép
odri

Répa

Mindig arra gondolj, hogy nem ő volt neked az igazi férfi és ezért nem lettél terhes. Nem engedték az "égiek". Semmi sem véletlen. Ha nekem nem lenne problémám, lehet még mi sem próbálkoznánk. Én évek óta tudom legbelül, hogy valami nincs rendben velem, de a párom azt mondta, hogy amíg orvos nem mondja ezt neki, addig nem hiszi. Most meg már a gyerekszobát tervezi és elküldött elevitet venni.

Kép
Kép
nati80

Nati80! Remélem nincs semmi bajom. Azt mondta a dokim, hogy ez tök normális dolog 10 év fogigátló után. Most clostyt kapok, de az első adag nem volt hatásos... nem volt pé-m eddig. Legközelebb karácsonykor kellene megjönnie. Nem bánnám ha nem jönne meg, de akkor legyen babó a pocakban!!!
Vendég

sztem nálunk az is baj lehetett, hogy túl sokat voltunk együtt az elmúlt hónapban... minden nap szinte kivétel nélkül és napi akár jópárszor is :oops: :oops: :oops: hihiihihh.... még csak most lesz az esküvőnk. még turbékolunk! :D

Kép
marharepas

Bejci
Soká lesz még lapvég!
Nem megy az olyan gyorsan!

Kép
Kép
nati80

tény, hogy utólag nagyon boldog vagyok h anno nem lett az extől baba. tudom, hogy nem ő lett volna ehhez (sem) a társ... a mostani párommal egyetlen kérdőjel sincs bennem!!!!!!!!!!!

Kép
marharepas

Répa
Mióta vagytok együtt?

Bejci
Nem akarok itt okoskodni, de a dokid egy marha! Én is sokáig szedtem fogigátlót, de nekem akkor is megjött 5-6 hétre. nekem is minden évben elmondta a dokim, hogy tök egészséges vagyok és most pesten az uh-n kiderült, hogy az egyik petefészkem elsorvadt!!!!

Kép
Kép
nati80

vmi tipp. h miért nem tudok avatart betenni?!?!!??! :idea:

Kép
marharepas

Mi az a PCOS?

A ráktesztem kiváló lett, elvileg szervi bajom nincs, azt leszámítva, hogy kisebb a méhem mint az átlagnak... De azt mondta a doki, hogy az nem okoz gondot, nyugodtan jöhet a baba. Nem tudja valaki, hol lehet hormontesztet csináltatni?
Vendég

http://www.mensmentis.hu/hitvallas.html

Itt megnézik a hormonjaidat! Én is ide járok. A legjobb hely Bp-en. Sztem!!!!!

Kép
marharepas

Igaz az ára kicsit borsos, de megéri utánajárni!
női hormonsor (LH, FSH, E2, prolaktin, tesztoszteron, TSH)

12.000 FT

Kép
marharepas

Bejci
Nem biztos, hogy a dokid észreveszi, ha valami baj van. Sokszor nem látják a fától az erdőt. Nem mérsz hőt? Abból sokminden kiderül. Én is így jöttem rá, hogy valami nem stimmel. És igazam lett.

Kép
Kép
nati80

Tényleg, nektek van "rendes" nőgyógyitok, akinél majd szülnétek is?!?!!? Mert nekem egyáltalán semmilyen sincs :-( :oops: :oops: :oops:

Kép
marharepas

Nati. A volt főnökömnek kivették az egyik petefészkét, ráadásul már 36 éves volt. 5 hónap múlva teherbe esett, és most van egy gyönyörű kisfia.
Vendég

Répa
Ezt milyen időközönként csinálják? A ciklus mely napjain kell menni?

Kép
Kép
nati80

Hát én megbízok a nődokimban, mert a tesóm is nála szült, de azért kicsit aggaszt ez a mensi elmaradás, meg no-peteérés dolog. Szerintetek már most ki kellene vizsgáltatnom?
Vendég

Érdekes, hogy mikor én hőt mértem, mindig szépen mutatta a PÉ-t. ÉSSSSSS mégis csak a hormon vérvételkor derült ki, h igen, volt PÉ, de nem "kielégítő minőségű", tehát ahhoz még anno nem volt elég jó minőségű hogy baba legyen. A hőgörbe mégis úgy mutatta nekem... tehát volt, csak sz@r....

Kép
marharepas

Répa
Nekem MÁR nincs dokim, de januárban lesz. Nem is szülök az én városomban. Párom azt mondta, hogy megyünk pestre.

Bejci
Én terhes leszek januárban és szeptember közepén szülök!!! Mi itt mind +-an gondolkodunk! Ja! január 3-4 körül lesz pém. Akkor összehozzuk a babánkat/babáinkat!

Kép
Kép
nati80

Nati! A hőmérést hogyan, mikor kell csinálni? Mire figyeljek? Mármint azt tudom, hogy talán mindig ugyanabban az időben... de ennyi.
Vendég

Répa
De legalább láttad, hogy van. Én azt láttam, hogy nincs. Nem megy fel a hőm.

Kép
Kép
nati80

nem akarok hülyeséget írni, de azt hiszem bármikor mehetsz, mert a dokibá tudja hogy a ciklusod mely napján milyen hormonértékeket kell produkálnod, így mindegy mikor veszik le a vért. Asszem legalábbis.

Én már eléggé parás vagyok ilyesmiben: sztem no PÉ és 76 nap nem normális. És az is furi hogy egyből Clostit adtak aztán csumi.... :-(((((

Kép
marharepas

Nati! Ugye nem mondtam valami rosszat? Mert nem akartam...
Vendég

Nati! A hormonokat ált. 0, 7, 14, 21, 28 napon szokták csinálni, így végigkísérhető az egész ciklus, és még az is, hogy volt-e peteérésed.

na, erről a laptetőről is lecsúsztunk.

Kép
Kép
cs_erika

Bejci

A ciklus első napjától kell vezetni. ha most benne vagy egy ciklusban azért érdemes elkezdeni. A lényeg! Mindig kb ugyanabban az időben, éjszakai alvás után ébredési hőt. Még pisilni sem szabad kimenni. ha mégis, akkor utána 10 perc hipi még és akkor mérj. Szájban vagy hüvelyben digi, vagy hagyományos hőmérővel. Diginél arra kell figyelni, hogy a jelzés után is bennt kell tartani. Nekem általában még 0,1 fokot felmegy. Min 5 óra alvás kell. Betegség bezavarhat.

Kép
Kép
nati80

http://babatervezok.otthona.net/hom-gorbe.shtml

Ezen az oldalon mindent megtanulhatsz a hőgörbéről, meg a babatervezésről!!!!!

Kép
marharepas

lányok, az én 30. szülinapom jövőhéten pénteken lesz.

Kép
Kép
cs_erika

Répás! Ne ijessz meg! A dokim azt mondta, hogy a clostit azért adja, hogy minél hamarabb jöjjön a baba, mert mondtam neki, hogy szeretnénk. Menjek el máshoz is? Kezdek parázni.. Látjátok ezért szar, hogy nem tudok semmit saját testemről!!!! :cry:
Vendég

Bejci
nem bántottál meg semmivel, ne aggódj.
Répának igaza van, hogy könnyen adtak clostyt és leráztak. Hányszor mentél uh-ra a closty mellett???

Kép
Kép
nati80

én anno a www.fertilityfriend.com oldalon vezettem a görbém...
de nekem nem jött be, csak becsavarodtam tőle... erről szólt már csak az életem. ahelyett hogy az akkori társammal dolgoztunk volna az ügyön, csak a görbéimet hasonlítgattam a többi ezer görbével és találgattam, h talán most terhes vagyok... :-((((( Telejsen becsavarodtam tőle...

Kép
marharepas

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?