Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Végülis megcsiáltam most hatkor a Lily tesztet és kétcsíkos lett.
Mondjuk nem lett brutál erős a teszt csík, de azért szépen látszik.
A choragon szurit csütörtökön reggel kaptam, kb. 112 órával ezelőtt.
szóval okosabb nem vagyok,csak bizakodóbb, következő tesztet már a doki előírása szerint csütörtökön végzem.
Vicky remélem rendben lesz a ciklusod :)
k.vanda

Nahát Vandus, tudtam. :D :D :D
Mostmár azért sokkal bizakodóbb vagy, remélem. Nem gratulálok előre, de nagyon örülök. A csütörtöki teszt már teljesen biztos lesz, hidd el.

gyöngyi, én is kívánom neked, hogy az első alkalom sikerrel járjatok. :D

Vicky szurkolok neked a következő ciklusra. :D

Csajok a 18. napon vagyok hőm felment, de még mindig tojcsiszerű van. Mitől lehet, vagy mit jelent ez?
gmelcsi1

aranyos vagy melcsi, de azért monyo tanácsára is nagyon figyelek, ez még sajnos choragon veszélyes időpont....
melcsi a kérdésedre sajnos nem tudom a választ..

remélem igazad lesz és csütötökön is pozitív lesz, mert akkor már tényleg nem lehet a choragon:)
k.vanda

Biztos, hogy pozitív lesz Vandus. :D

Monyo te sem tudsz válaszolni a kérdésemre?
gmelcsi1

Melcsi valakinek napokig van tojasfeherje.Van olyan is hogy van egy kicsit de nincs pe,aztan megint lesz tojasfeherje es akkor van pe.
mondjuk en nem figyelem a tojasfeherjet mert nekem is hol van hol nincs tehat nem tudok ra alapozni.
ha a hod felment es ott is maradt akkor megvolt pe.

Kép
monyo83

Vanda!
igen erős a gyanúm, h neked most is + lesz a teszted!!!

Ja, bocsi csajok!
Jó reggelt! :lol:

babszika

Jó reggelt Mindenkinek!

legyen igazad babszika:)
Ma elkezdtem a 39. napot, ilyen hosszú ciklusom már nagyon régen volt.
Igazából semmi extra nincs velem, dolgozni most nem sok kedvem van....
k.vanda

Jó reggelt,

Köszi monyó, már két napja 36,7 a hőm 36,4-ről. Elég emelkedés ez? Ez a 19. nap, lehet, hogy megy még fel pár nap múlva?

Vandus+++++++++++++++++++ :)

Babszika, meg volt a pé?
gmelcsi1

Melcsi!
Hát, azt gondolom, h igen.
Amikor a tojcsim volt, egy kis ideig görcsöltem. 2 napig ovus fájdalmaim voltak.... de majd meglátjuk, h mi lesz a hőmmel.

Összességében úgy érzem, h volt pé-m :wink:

babszika

melcsi eleg emelkedes de szerintem fog az a ho meg felfele menni.szerintem 36,9 lesz a vege :wink:

vandus,drukk nmesoka kiderul mi van.

babszika szerintem megvoklt ped,es latom nem takarekoskodtatok :lol:

Kép
monyo83

Babszika, annyira hülye vagyok, hogy most néztem meg a gödbéd.
Ez gyönyörű, itt tuti volt pé. :)
A kekszelés az tuti nem lehet hiba. :)

Köszi monyó, remélem is, hogy emelkedik és ott is marad. :)
Bocsi, hogy a hülyeségeimmel zaklattalak. :oops:

Krévi, mizu?

Árnika, eltüntél.

Gabi, hogy vagy?
gmelcsi1

Sziasztok,

Vanda, remélem baba van a pociban. Olyan jó lenne. Drukk, drukk.

Melcsi, szerintem is elég a hőemelkedés a pé-hez. Bár én nem vagyok profi.

Babszika, remélem sikeres lesz ez a ciklus. Én már sok embertől hallottam, hogy régebben, 50-100 éve, ha egy pár gyereket akart, akkor minden nap ment a szex. De akkor még nem volt ilyen feszített munkatempó, és sok idegesség. Ma már kell egy kis pihi. De örülök,hogy ti ilyen jól bírjátok. :lol:

Nekem hétvégén ér véget a ciklus. Természetesen vannak terhességi tüneteim, mint minden hónapban. Úgy hogy erre én már nem is adok. Azért reménykedem.

Végül megrendeltem a Gynex nevű készítményt attól függetlenül, hogy megjön-e a mensim vagy sem. Majd referálok, hogy milyen.

krévi
krévi

melcsi dehogy zaklatsz,hogy gondolhatsz ilyet.

krevi a gynexnek borzalmas ize van,nagyon.en ugy csinaltam hogy kiskanalba tettem par csep vizet es abba csepegtettem bele a lotyot.igy is a vege fele mar majdnem hanytam toler.
nem birom a kesere izeket.

Kép
monyo83

Monyó, tényleg ilyen borzalmas íze van? Nem baj, most már megrendeltem. Jön egy-két napon belül. A siker érdekében mindent. Te észrevettél valami változást tőle?

Nem tudjátok, mikor kezd lemenni a hő mensi előtt, ha az ember lánya nem terhes? 1-2 nappal előtte vagy korábban? Nekem egyelőre fent van 2 nappal a mensi előtt.

krévi
krévi

k.vanda, gmelcsi1: Köszönöm a biztatásokat. A mai napon már annyira nem örültem a mensinek :( , mert ma úgy elöntött, hogy így már kamasz korom óta nem jártam. Remélem ez annak a jele, hogy hamar abba fogja hagyni.
vicky79
Budapest III. kerület

sajnos igazad lesz monyo, ma este is teszteltem(igazából nem akartam,de csak olyan lily tesztet kaptam amiben kettő van), így a másikat elraktam csütörtök reggelre, amit ugye a doki kért.
ez choragon ürülés lesz, a mai is kétcsíkos ,de határozottan halványabb,mint a tegnapi.

ez szerintem pont annyit halványodott,hogy csütörtök reggelre nem lesz semmi...
mensti sehol, holnap jubilálok,jön a 40.nap

Jó éjt mindenkinek
k.vanda

Sziasztok!

Vanda!
ezt nem hiszem el...... :(

Köszi csajok a bíztatást, én is azt gondolom, h volt pé-m. Már csak azt kéne elérnem, h ne legyek ennyire bizakodó, mert tüneteket fog a szervezetem produkálni és majd jól pofára esem. :?
Egyébként ma is majd megőrültem, úgy görcsölt a méhem. :shock:

Ja és ha érdekel titeket, a Babaprojekt 2007-be tettem fel képeket a konyhánkról, ami ma készült el. :roll:

babszika

Jó reggelt csajok,

Vandus :cry: Várjuk meg a csütörtököt. Ugyan olyan tesztel csináltad? Ne könyveld még el, hogy nem sikerült, amíg nem jön meg, addig bármi lehet. Ne keseredj el egy teszt miatt.

Babszika, gyönyörű a konyhátok. Nekem is hasonló az izlésem. Gratula hozzá.

Krévi, nekem is mindig ilyen a mensim.
gmelcsi1

Jó reggelt lányok!

Aranyosak vagytok a bíztatásokkal:)

Babszika, nagyon izléses az új konyhátok, mi tavaly építekeztünk , a mi konyhánk is hasonló stílusu, a falon a csempe pedig szinte full ilyen.

Ma jubilálok, 40.napon vagyok!

Most már biztosan tudom és érzem, hogy megjönni nem fog. Ha akart volna bőven meg tudott volna, most már nem fog.
Tehát két eset van (amit eddig is tudtunk, bár ott volt,hogy utrogestan kúp mellett is megjön, ami egyébként nem ritka), addig nem jön meg amig a kúpot használom ,vagy akkor tényleg terhesség....

számolgattam ma vagyok ugye a 40.napon, ha terhes lennék akkor ez kb. 20 napos terhesség.

reggel ismét nézegettük a tesztet, hát ott van a két csík, de egy leheletnyivel halványabb a kedd esti, mint a hétfői.

Ma nem csinálok semmit(csak dolgozok max.), aztán holnap reggel teszt , ami már a hivatalos,hiszen a doki ezt kérte.
Utána felhívom akármi lesz és majd meglátjuk.
Mondjuk,ha negatív gondolom akkor is megvizsgál ,vagy a tesztben annyira bízik ,mint orvos, hogy így látatlanban kijelenti, hogy hagyjam abba az utrot????

szép napot Nektek:)
k.vanda

Jaj, Vanda!
csuriban érted mindenem!!!!

legyen szép napotok!!!!

babszika

Vandus,

Biztos, hogy látatalanban nem fogja azt mindani, hogy hagyd abba.
Szerintem is megjöhetett volna már simán. Tehát drukk ezerrel.

A hétfői és keddi teszt ugyanolyan fajta volt. Ezt jól megfogalmaztam. :)
gmelcsi1

Sziasztok,

Vandus, megy a drukk még mindig ezerrel. Ez baba kell hogy legyen. Legalább is reméljük.

Babszika, tényleg gyönyörű a konyhátok.

Én várok. Holnap kéne megjönnie. Reménykedem, hogy nem fog. Ha mégis meg kell jönnie, akkor azt kérem, hogy legalább időben jöjjön meg, és ne 45 napra mint egyszer. Ha holnap tesztelnék, az kimutatna egy esetleges terhességet?

krévi
krévi

Krévi soha nem gondoltam volna, de teszt őrült lettem a napokban...
Annyira sokat dolgozok álandóan ,eddig nem volt is volt időm ennyit pörögni ezeken a dolgokon,de most csak ez foglalkoztat...
az ügyfeleim meg dutyiba kerülnek:)

Szóval én nem mernék tutit mondani a tesztekről.
igazi szakértője lettem ,már orvosi szaklapot is olvastam a tesztekrők.
ahány nő ,ahány terhességés, ahány teszt mindig más...

az biztos,hogy alapvetően jók ezek a tesztek...
de olvassatok el egy pár fórumos lány beírását, elképesztő sztorikat hallani.
van akinél 4 hetes terhességet sem jelez ki, aztán sokaknál egy óra múlva mikor már a kukába dobták jelenik meg egy iszonyú halvány csík...
hiába írja a teszt,hogy 10 perc után nem értelmezhető ,sok ilyen beszámoló után terhesség lett a dologból.
De azért persze ha többször egyértelmű negatív túlzottan nem érdemes reménykedni.

És ilyen az utrogestan kúp is.
Van akinek megjönn mellett, van akinek nem ...

Ezért mondják az orvosok a biztos terhesség a 6.hét körül-után Uh-vizsgálaton megállapított.
k.vanda

Krévi soha nem gondoltam volna, de teszt őrült lettem a napokban...
Annyira sokat dolgozok álandóan ,eddig nem volt is volt időm ennyit pörögni ezeken a dolgokon,de most csak ez foglalkoztat...
az ügyfeleim meg dutyiba kerülnek:)

Szóval én nem mernék tutit mondani a tesztekről.
igazi szakértője lettem ,már orvosi szaklapot is olvastam a tesztekrők.
ahány nő ,ahány terhességés, ahány teszt mindig más...

az biztos,hogy alapvetően jók ezek a tesztek...
de olvassatok el egy pár fórumos lány beírását, elképesztő sztorikat hallani.
van akinél 4 hetes terhességet sem jelez ki, aztán sokaknál egy óra múlva mikor már a kukába dobták jelenik meg egy iszonyú halvány csík...
hiába írja a teszt,hogy 10 perc után nem értelmezhető ,sok ilyen beszámoló után terhesség lett a dologból.
De azért persze ha többször egyértelmű negatív túlzottan nem érdemes reménykedni.

És ilyen az utrogestan kúp is.
Van akinek megjönn mellett, van akinek nem ...

Ezért mondják az orvosok a biztos terhesség a 6.hét körül-után Uh-vizsgálaton megállapított.
k.vanda

Sziasztok CSajok,

Úgy látom megint izgalmas hetünk lesz. Vandus mellett szoríthatunk Krévinek is.

Krévi, csak akkor csinálj holnap tesztet, ha nem keseredszel, mert lehet még korai és nem mutatja ki.
Azt szokták mondani, hogy az elmaradt mensi után 2-3 nappal már biztosabb a teszt.

Én szorítok értetek nagyon.
Vandus korán reggel jövök, kérem az infót. :D

Krévi tőled is, ha tezstelsz. :D
gmelcsi1

Sziasztok Lányok!

Megcsináltam ma reggel a 41.napon a hivatalos tesztet amit a dokim kért, egy héttel a choragon injekció után.
Hát most sírjak vagy nevessek.....

Halványan ,de ott van az a fránya második csík!

Lily tesztet csináltam, először kb. két percig semmi (csak a kontroll csík), aztán azért kezdett valami megjelenni.Nem mondom jó szem kellett hozzá, aztán 5 perc körül azért már nagyító és mikroszkóp nélkül is látható.
Az tuti akármi van,hogy a HCG-szintem nincs az egekben, de valami van.
persze még mindig lehet a choragon is.(talán)
Mindenesetre ma hívom a dokimat, igazából mit tudok mondani neki: van egy halvány csíkocska és nem jött meg. Persze az utrot szépen használom napi három szem formájában.

szóval most így állok..
krévi veled mi a helyzet?
k.vanda

Húúú, ez nagyon izgi Vanda!
Remélem, h a babó rajzolta neked a második csíkot!!!!

babszika

Vandus, nagyon drukk. Látod ott az a csík az elejétől kezdve.
Ez jelent valamit. :D
Mikor hívod a dokid? Írj egyből.

Krévi, mizu? Írj.

Babszika, látod zajlik az élet. Remélem jövőhéttől nekem is izgulnom kell. :)
gmelcsi1

sziasztok.

krevi ha baba van azt mar egy jo teszt kimutatja.tenyleg pocsek izu de ki lehet birni a gynexet.semmi valtozast nem vettem eszre tole.

vandus,szerintem kerj egy UH-at mar latszodnia kell valami felritkulasnak ilyenkor.engem a doki 4 napos kesessel hiv be.

melcsi a te ciklusod most hogy all?hanyadik napon vagy?

Kép
monyo83

Sziasztok

Vandus de jó, meglátod találkozunk az augusztusi topikban is. Szerintem tuti ott a baba a pocakodban. Vigyázz magadra.

Továbbra is drukkolok mindenkinek.

Én tök jól vagyok, az éjszakai felfújódás a legrosszabb, olyankor alig birok feküdni.
De se hányinger semmi. Annyi hogy azt hiszem a fáradtság most kezd el jelentkezni, ma pl elaludtam, még sosem fordult elő velem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

babszika most kukkoltam at.allati a konyhad.gratula hozzza.

Kép
monyo83

Monyó, ma vagyok a 21. cn. a hő 36,8. Egyenlőre ennyi.

Gabi, vigyázz magadra. Küldj uh-t, ahogy lesz.

Vandus, hívtad a dokit?
gmelcsi1

gmelcsi ok, mindenképpen.

Hol lehet megkukkolni babszika konyháját?

Kép

gabi1

Megtaláltam nagyon szép a konyha asztalos csinálta?

Kép

gabi1

Sziasztok,

Vandus, nagyon reményteli az a halvány csík is. :D Bárcsak nekem is ilyen lenne.

Én még nem tesztelek. Az átlagos ciklusaim 30-32 naposak. Még tényleg nem lenne érdemes. Persze, ha halomban állnának itthon a tesztek, akkor biztos megnéztem volna mi újság. De a nagy teszt őrületnek határt szab az ára. Szerintem nagyon drágák.

Még mindig nem érzek semmit. Kivéve a szimulált hülyeségeimet, amit minden ciklus végén. A hőm viszont leesett :(

Azon gondolkodtam, hogy ennél többet nem tudunk tenni apával a baba érdekében. Ha nem jön össze, mindenképpen kell a stimu.
Jó lett volna ebben a hónapban is a Closty, de nem úgy jött össze.
Már annyi mindent szedek, iszom, mérek, hogy csak na.

Melcsi, neked is nemsokára vége a ciklusnak ugye?

krévi
krévi

Igen kedves krévi , valóban ezek a tesztek drágák, ez baromi jó üzlet.
Ha kibírod ne tesztelj korán, nincs értelme(eddig ezt bírtam,de ebben a hónapban nem...)

Nagy híreim nincsenek, a reggeli halvány tesztnek azért örülök, doki viszont csak jövő pénteken tud fogadni.
Mindegy, úgy vagyok vele addigra már biztosan látnia kell valamit, ma a 41.napon vagyok, menstruáció sehol.

Egyrészről rossz ez a bizonytalanság, másrészről jó érzés,hogy él a remény. Ha mégse akkor se fogok totál kiakadni(amúgy se szoktam), mert igazából most is úgy vagyok vele, hogy egyszerűen el se hiszem ,hogy terhes vagyok, tehát valóságos csodának tartanám ha mégis.
k.vanda

Sziasztok!

Igen, Gabi, asztalos csinálta. Én megterveztem, ő megcsinálta. Sok munkája nem volt rajta :lol: De így 100%-ig a magaménak érzem :)

Egyébként köszönöm a konyha nevében a dícséreteket :)
(hát, többek között emiatt a helység miatt hanyagolom a babanetet is, úgyhogy még az a jó, h szép lett)

babszika

Vandus, jól látod nagyon. Szerintem egyikünk se hinne a fülének, ha a doki azt mondána, hogy terhes, annyit vártunk már.
Az tuti, hogy jövőhét végére, már minden 100%-os lesz. Addig azért tesztelsz még? Én nem bírnám ki. :D

Krévi, mensi?
gmelcsi1

sziasztok csajok!

igazából örülök,hogy csak jövő péntekre hívott a doki, mert akkor már biztosat tud mondani.

mire hazajöttünk délután már nem is olyan halvány ez a teszt.

Szerintetek, ha terhes lennék most akkor kb.hány napos?

hiszen a megtermékenyülés, beágyazódás..ebben nem vagyok profi.

Ma vagyok a 41.napon, 13.napon kaptam a choragont, 14-15-16.napon voltak az akciók.
én ugy számolok ,hogy 20 napos terhesség lehet.
jól számolok?

kedves melcsi, valószínű,hogy addig még tesztelek, de most pár napig nem.
aztán veszünk valami profibb tesztet, jó ez a lily, de azért ez nem a legjobb fajta.
k.vanda

Vanda,
A terhességet az utolsó mensitől számoljuk szóval ma vagy 5 hetes és 5 napos ha tényleg babás vagy. Mivel neked szinte pont a félidőben lehetett ovulációd így kb. ez pontos adat. Amikor mész dokihoz akkor már szívhang is lesz mert a 6. héten már szokott lenni.
Vendég

pandácska Neked mi a véleményed az ilyen halvány pozitív tesztekről?
k.vanda

Vanda,
Halvány teszt is babát jelent nekem is halvány volt az első tesztem. Persze nálad a szuri miatt van bizonytalanság de drukkolok hogy ez már ne a szuri hatása legyen. Csinálj még tesztet 2-3 nap múlva ha erősödik akkor tuti babás vagy :wink: a hcg kb 1,5-2 naponta duplázódik szóval erősödnie kell. Én is csináltam 6 tesztet és napról napra erősebb lett.
Vendég

sziasztok!

Panda!
te már itt tartasz??? és milyen nagy már a kicsilány! megdobhatnál vmi fotóval :wink:

babszika

Babszika,
Bizony lassan sunyiba megszülök :lol: láttam a konyhádat hát gyönyörű lett az biztos öröm lesz benne a főzés :wink: Képet?Szobát láttad ha jól emlékszem 29 hetes 4d-s képeket is más nincsen azóta :oops: ja van 33 hetes pocim azt láttad?
Vendég

SZIASZTOK.

kalandos delutanom volt.kocsival belecsusztam egy vizelvezeto arokba es 2 orat fagyoskodtunk mielott megerkezett a segitseg.remelem nem faztam fel.csupa viz volt mindenem.

vanda drukkkolok.

krevi.nemsokara tesztelhetsz.

most ennyi reggel majd bovebben.

Kép
monyo83

na, ide azzal a pocifotóval :wink:

babszika

Jaj, te Monyó!
Remélem, az ijedtségen kívül nem történt veled semmi komolyabb!
Nyugodj meg, és pihend ki magad!

babszika

Babszika,
Kép
Remélem nem baj hogy ide tettem fel :roll:

Mindenkinek ilyen pocit kívánok Clostival vagy nélküle :wink:
Vendég

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, h neked milyen szép pocid van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

babszika

sziasztok.

babszika semmi bajunk nem lett hala az egnek.tudtam hogy belefogok csuszni igy nem ijedtem meg szerencsere.

tobbiek mizu?

panda.nagyon csini a pocid:)

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?