Új privát üzeneted érkezett!

Húha,akkor ma sűrűn bekukkantok,hogy mi a hír Jaimeevel! :D
Vajon megérkezett már a matrac? :wink:

Elin!
Jobbulást Lilcsinek!Szerintem ne aggódj a beszoktatás miatt,mert a jövőhét már az utolsó a bölcsibe utána szünet!Szóval szerintem szünet után meg lehet előlről kezdeni az egészet!Gondolom én! :roll:
Ma szólt nekem is Enikő,hogy menjek be a felvételis papírért,és adjam befele,hogy tuti legyen helyünk!

Vendég

Évi
Nekem azt mondta a dokim hogy januártól fizetnem kell ha nem hozom rendbe :?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hja! Télllleg a MATRAC! :lol: :lol: :lol: Réka baba úy döntött nem várja meg míg megérkezik! :)

Nem jön semmi hír felőlük!! Mindjárt írok Bettinek... mert délután 3-tól nem leszek egy pár órácskára.

szilbee

Jaimee-Hírek:

Betti írt! :) Még nem született meg Réka baba, de azt mondja, hogy már nem sok van hátra.
:D
szilbee

Sziasztok!

Nagy-nagy drukk Jamieenek!!! Nahát, majdnem Marcival egy napon :) Várjuk a híreket!

Szilbee: tényleg nagyon hasonlítanak a fiaid ezeken a képeken :shock:

Évi! Köszi kérdésed, az az állás úgy néz ki másé lett! De nem baj! Ma voltam megint egy interjún, s ez sokkal jobban tetszik. Nemzetközi szállítmányozói munka lenne. A jövő héten be is mehetek egy próbanapra!

Sajna Marci nagyon taknyos, de más baja nincs hál'istennek. Kis náthás hangja van most.
Meg az éjszakánk nagyon rossz volt, én is alig aludtam valamit. Úgyhogy le is dőlök egy kicsit!

Timinek és Lilcsinek jobbulást!

Mégegyszer, mindenkinek köszi szépen a szülinapi jókívánságokat!!
judit_79

Sziasztok!

Hú, Jaimee jól elhúzza! Azért remélem most már lassan kibújik a baba!

Judit, az jó :lol: Legalább szerzel a férjemnek munkát (tudod, ő nemzetköziben kamionozik) :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Judit!
Jobbulást! :(
Állásról van valami hír?

Jaimeeről még nem kaptam híreket. Ha lesz valami, akkor majd Katlina felteszi az infókat... nekem most el kell mennem.
szilbee

Óh,szegény Jaimee jól elhúzódik a nagy találkozás!Réka baba hosszú szüléstörténetre törekszik úgy látom. :wink: Azért remélem nem szenved nagyon! :(
Vendég

Próbáltam Bettit hívni, visszahívott, fél háromkor megszületett Réka baba. 56 cm és 3540 gramm.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Judit!

Örülök,hogy van másik lehetőség is,addig jó még van választási lehetőség,és ráadásul tetszik is. És mikor tudod meg ,hogy sikerült vagy nem?

Petri!
Timikének is jobbulást!
Vendég

HURRÁ!!! :lol: :lol: :lol: Kép
Ildi! Kösz az infót!

JAIMME!!
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK,ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Kép
Vendég

Na végre!

Jaimee, gratulálok, sok egészséget, boldogságot kívánok az egész családnak! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Jaimee, GRATULÁLOK!!!

Jó egészséget nektek,és sok sok tejcsikét kívánok!!

Kép

Kép
Kép
tundi24

Kép JAMIEE.

GRATULÁLOK RÉKA-BABÁHOZ.JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK

KépKép
KépKép
cleo27

Jamiee!! Szívből gratulálok, és sok boldogságot kívánok a babához!

Hajni! jövő hét szerdán megyek próbanapra, aztán gondolom utána kiderül, engem választanak-e.

Évi! Ha fölvesznek, akkor szívesen beszervezem a férjed :)

Lányok! Nagymamák hiányában egyre inkább szükségét érezzük, hogy találjunk egy bébiszittert. Ha valaki tud egy megbízható és leinformálható hölgyet (lehet nyugdíjas óvónő pl. ), szóljon nekem!
A legjobb lenne ha szandai lenne, és fontos, hogy rugalmas legyen. Alkalmanként lenne szükség rá, hogy vigyázzon Marcira.
Előre is köszi a segítséget.
judit_79

JAIMEE! GRATULÁLOK RÉKA ÉRKEZÉSÉHEZ!
Kép
SOK BOLDOGSÁGOT A KIS CSALÁDODAK!

Aztán majd várjuk ám azt a 3 oldalas történetet :wink: !
És milyen rendes, szófogadó lányod lett...Betti is bent van, Szentestére is hazaértek....

Hajni! Azzal tisztában vagyok, hogy már csak a jövőhét van a beszokásra, de januárban már nem lesz időm szoktatgatni, 2. héttől dolgozok. Reggel beviszem és szokhatja. Ezért lenne jó az, ha legalább pár napig ott aludna.

Pircsi! Nem, eddig nem volt ennyire beteg. Délután lázas is volt, dugdosom szegénynek a kúpot, de legalább használ. A napi betevője az 2 almából készült kompót volt, meg egy fél túrórudi. Olyan kis puha combjai lettek :cry: .
Timi remélem rendbejön.
Ja, és én a postaládában szoktam hagyni a kulcsot...épp csak csengőt nem kötök rá... :evil:

Évi! Ivettel mi van? Jönnek már haza?
Hát, ha Lilcsi beteg lesz, én leszek az, aki vigyáz rá. Ezzel a főnököm is tisztában van, számít is rá. Neki ikrei vannak, óvodások, meg 1 "jóravaló" férje úgyhogy ismeri a dörgést.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin! Akkor szerencsés vagy, hogy ilyen főnököd van, ritka, mint a fehér holló! Azért remélem nem kell sokszor otthon maradnod!

Ivették még mindig kórházban... Már kap anyatejet Máté, de csak hígítva. Akkor jöhetnek haza, ha 40 ml megy és nincs semmi probléma. Minden nap Pesten van, hát, nem könnyű.

Évi és
Kép
csongianya

JAIMEE

SOK-SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET, TEJCSIT RÉKÁHOZ!!!

Este fél 7-kor elvittem Timit a dokihoz, nem volt senki gyorsan végeztünk.
Meghallgatta a tüdejét, 1-2 másodpercig :? benézett a szájába. Mondta hogy kicsit piros, a láz lehet a fogától is de inkább a torkától. Egyből antibigyót írt fel. :evil: A gyerekorvosunk egyből azt ír… és mi van ha vírusos akkor inkább árt mint használ nem? Este nem is adtam be a gyogyit mert ezt a fajtát még nem kapott, nehogy allergiás legyen rá és az éjjel valami legyen vele. A cedax babyt se bírja. Azon agyalok ha reggel rendel a fül orr gégész elviszem hozzá is, csak nem tudom kell-e beutaló. NA mndegy majd megkérdezem. Bocsi a litániáért.

Nóri
Az én csajom is fogyózik :cry: azért főleg ilyenkor szeretem még hogy szopik

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hát az az igazság hogy annyira sokat nem tudok írni mert egyrészté n márik szülésnél voltam mikor Jaimee szült másrészt meg volt szülésznője és olyankor más a tanulok dolga még akkor is ha ismerem.

De jól van a vége egy picit nehézkesre sikeredett, de minden rendben volt utánna. Amig fenn volt az szülőszobán akkor többször meglátogattam, jól vannak Réka baba gyönyörű. Erika párja végig ott volt még a szülőszobán volt. Szopiztatni is próbálta , az étvágya jó jaimee-nek:-) remélem lesz neki tejcsi..

Amugy nagyon jól türte az egész vajúdást szerintem nem sok hangját hallottam. Csak miután megszült olyan csendes volt( meg előtte is) nekem ez fura volt.
Pénteken megyek meglátogatni mert akkor megyek még utánna szünet. Amugy szombaton lehet hazaj is jöhetnek ha minden rendben lesz.

Reggel olyan félnyolc fele jöttek be a kórházba azt hiszem.

Több most nem jut eszembe mert agyilag zokni vagyok mert több szülés volt ma és elfáradtam.
Puszill mindenkit jaimee

szép estét

Kép
kbernadett

Sziaszok!

Kép

Hírek Jaimeeről és Rékáról:
Jól vannak! Réka nagyon nyugodt baba. Szépen szopizik.
A matrac (Réka ágyába) megérkezett.
Nem bírtam ki... meg kellett kérdeznem.... :oops: :lol:

Betti!
Tudnál feltenni képet Rékáról??? :)

Egyenlőre ennyi... mert mennem kell Dévidhez...
Kép
szilbee

Luca Babának! :)

Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép
szilbee

Lucának boldog névnapot!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Petri! Fülészetre nem kell beutaló!!
Timinek jobbulást!!
Lilcsi Ospamox antibiotikumot kapott.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

JAIMEE !!!NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK,JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK SOK TEJCSIT !!!! Kép

KépKép
diÁcska

Luca babó!!!
Nagyon Sok Boldog Névnapot Neked!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Köszönjük szépen a köszöntéseket!Aranyosak vagytok :) :)

Elkérhetném valamelyikőtöktól azt a képszerkezstő programot a kóddal?Mert nekem is van egy programom,de nincs hozzá kódom,és nem engedi már használni :( Nagyon köszönöm!!!!

Kép
Kép
tundi24

Jaimee! én is gratulálok Nektek és jó babázást kívánok!

Kép
Kép
mongi

Luca Boldog Névnapot!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Luca Babának boldog névnapot kÍvánok!

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Luca baba, boldog névnapot!

Na, belejöttek az autómba hátulról. Szerencsére nincs nagy baj, de lehet csináltatni. Nem én voltam a hibás, és a srác tök normális volt, megegyeztünk, megcsináltatja. Csak tiszta ideg lettem, azt hittem felrobbanok!

Elin, hú, Csongi azt (Ospamox) naggggyon utálta. Életében nem sikerült egy üveggel megennie belőle! Remélem Lilcsivel nem jársz így!

Évi és
Kép
csongianya

Jaj, Évi! Én is úgy félek, hogy valami barom nekünkjön! :evil: Olyan őrültek vannak.

Már kapott ilyet a múltkor Lilcsi (csak akkor még nem tudtam, hogy ez antibigyó :oops: ), minden további nélkül issza :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lucának sok-sok boldog névnapot kívánok!

Évi : együttérzésem :( Szerencse, hogy senkinek nem lett baja!
judit_79

No mi folyadékba csempésszük (orvosi javaslatra) az összes kanalas orvosságot, mert kihányja... annyira utálja őket Levente! :cry:
szilbee

LUCA BÉBI SOK_SOK BOLDOGSÁGOT NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!!!

Helyzetjelentés rólunk: este adtam egy kúpot láz ellen, nehogy éjjel felmenjen. Olyan jól hatott hogy azóta lázmentes. :lol: Viszont rekedt. Voltunk a gégésznél. Vírusos torokgyulladás, savas orrváladék-pedig nem is szörcsög- ami a garatba folyik ettől rekedt. Szednie kell ACC-t –megjegyzem 2 év alatt nem adható- valamint orrcsepp és adjam agyerekorvos által felírt ospamoxot. Nóri egy cipőben vagyunk. :wink: Én még a normaflort is öntöm belé.
Ospamox: Timinél is csúszik lefelé, ő a nurofenes adagolóban kapja az ilyesmiket. Ha nurofent adom akkor utána még megy a szekrényhez hogy kér még.

Évi
Elhiszem milyen ideges lettél! Az ilyen sosem jön jókor, főleg nem az ünnepek előtt. Amúgy nagy lett a kár? Érdemes vonóhorgot tetetni minket már megvédett hátulról. A mi kocsinknak semmi baja nem lett míg aki belénk jött az jó összetört. :twisted: Rájár a rúd a babanetsekre, olyan sokan baleseteztek már. ÉN szeretnék kimaradni…

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Kérdés!! Hogyan tehetek fényképet a vonalzó elé?? Nem találtam a lehetőséget, amikor készítettem!!

Jaj szegény Timi :cry: Akkor én nem szólhatok semmit, mert Marci csak szimplán taknyos, azt viszon nonstop..
Jobbulást és gyógypuszikat neki és Lilcsinek is!!
judit_79

Petri! Timi nem aluszékony? Lilcsi már másodjára alszik ma :shock: . Tisztára, mintha kivettem volna a szabimat :lol: . Este én is dugtam kúpot Lilcsinek, mert kezdett túlmelegedni. De ma még nem volt gond. Köhögésre meg az Ambroxolt kapta. Újból.
Az a Normaflor a bélflórára van?

Szilvi! Akartam már kérdezni, hogy a hűtőmágnest sikerült végülis elintézni?

Judit! Ott, ahol a vonalzókészítés van, a legalsó sorban van egy olyan lehetőség, hogy "Kép, avatar feltöltése". Ott feltöltöd, és a vonalzókészítés során az oldal alján ott vannak a képek.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mi is csatlakozunk a betegeskedők klubbjához...

Levente mandulája begyulladt... :cry:

Nóri!
Nem sikerült. Hagyomis a francba... pedig jó lett volna, de mind a három levelem visszapattant. :( Most naptárat csináltatok!

Menek kúpot dugdosni! :x :cry:
szilbee

Judit!
Jó az új avatarod!! :D
[/b]
szilbee

Próbálkozom :) Most le kellett venni a nevemet, hogy kiférjen
judit_79

Ah, sikerült!!

Nóri, köszi a segítséget!

Szilbee! Leventének is mielőbbi gyógyulást!
judit_79

Nnnna, szegény Levi! Már sosem keveredik ki a nyűgből? :cry: Gyógypuszit akkor neki is.

Naptárat már csináltam én is, anno még a főnökömnek, kutyásat. Mondjuk, akkor még dolgoztam, bevittem, kinyomtattam, lelamináltam, és csak spiráloztatni vittem el, de a néninek annyira tetszett a cucc is, meg az öltet is, hogy ingyé megcsinálta :lol: .
Lehet, most is szerkeszteni kéne egyet, és bevinni???? :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

SZilbee
Most olvasom hogy Levente is ismét beteg
Jobbulást!!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nóri mivel csinálsz naptárat???

Nem lett aluszékonyabb.. csak nem pörög annyira.
HA kap Timi antibigyót akkor mindíg adok normaflort, igen a bélflórára van. Elvileg nem fog menni a hasa, ami a gyogyitól előfordulhat.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Betegeknek jobbulást!!!!!!

Beszéltem én is az ismerős orvosunkal igaz nem gyerekdoki hogy tudna-e valamit ajánlani fogzásra ami nem dentinox,elmondtam neki hogy alig alsznk kanállal nem eszünk(csak tápit hajlandó meginni)nyűgös,egy picit folyt az orra de az inkább vizes folyás volt de már elmúlt és mondta hogy jó lenne megmutatni gyerekorvonak ami nálunk nincs :twisted: ,mert az ehavi gyerekorvosi vizit is elmaradt mert beteg lett a doktornéni :( ,szóval holnap szerintem elviszem ide a körzetihez habár már tényleg nem tudom eldönteni hogy a foga vagy esetleg más

Kép

Kép
katlina

Köszi!
Aranyosak vagytok!

Judit!
Vedd le a BBCode-ról az url-es részt... az elejéről és a végéről is, akkor többhelyed lesz az aláírásnál és kifér a neved is!

Petri!
Én is így szoktam csinálni. Külünben a vitaminok, amit nyomatok belé nem szívódnak fel.. no meg az ásványi anyagok sem.
szilbee

Nya ... a fiam (nagyobbik) megtanult röfögni!!! :shock: Nézi a hetedik testvért és mikor a vad-malac megjelenik... RÖFÖG... én meg azt hittem elsőre, hogy még a takonykórság is kijön rajta!! :roll: :twisted:
szilbee

Hali!

Ma mennem kellett bankba, gyorsan beugrottam a játékboltokba. Teljesen ledöbbentem, mert minden Csonginak kellő dolog el volt fogyva.
Végül a Plázában sikerütl még egy Ben 10-es figurát beszereznem, meg egy társasjátékot az Aladinban megrendeltem, talán! lesz! Szóval nem tudom a jövő héten a maradék ajándékokat hogyan veszem meg, ha már nem lesz semmi

Petri, nem lett nagy baj, a vonóhorog sem védett volna meg, mert a bal hátsó lámpa alatt sikerült nekem ütköznie.
Hát remélem tényleg úgy lesz, ahogy ígérte a srác. Tűzoltó, nekem meg van ott haverom, felhívtuk, kezeskedett érte, és meg is csinálják, mert egy másik tűzoltó kocsikkal foglalkozik szabadidejében.
Szóval lerendeztük elvileg biztosító nélkül. Szombaton beviszem, megnézik és adnak időpontot.
Most már lenyugodtam, ez van.

Judit, jó az új avatarod!

Katlina, azért lehet nem ártana tényleg keresnetek egy gyerekdokit. Aki egy idő után ismer benneteket, a gyereket, tud tanácsot adni akkor is ha felhívod, és tudod, hová vidd, ha valami gond van.

Évi és
Kép
csongianya

Egy kép Réka babáról mobillal. Holnap majd jönnek élesebb képek!

Kép
szilbee

Szilvi! Köszi a képet! :lol:

Pircsi! Én most az EZ Photo Calendar Creator Plus-t szelídítgetem :wink: . Nekem ilyen típusú naptár kéne. De ha beütöd a keresőbe, hogy naptárkészítő program, kiad egy csomót.
Olyat nem találtam, amiben a magyar ünnepek is benne vannak. Vagyis a TKexe Kalender-ben beállíthatod őket.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

LUCA.NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X