Új privát üzeneted érkezett!

No, ezt ismét jól elszexuáltam. :?

Bessy
Nekem szerencsére jó tapasztalásaim voltak. Gyorsan ment a műtét, helyi érzéstelenítésben volt. Elég rossz helyeken voltak, azért szedettem le őket. Az egyik be is vérzett, de ez csak a szövettannál derült ki, de nem voltak rosszak. :D
Apa anyajegy(maradéka) a csuklóján volt, eredetileg, most az alkarja felénél jár. 2 hete vette észre. Kicsit aggódok miatta, mert a rák egyik jele lehet. Azért remélem, hogy nem az.
Vendég

Szilvi,

Fiuk maradnak a szobájukban, Barbi pedig a mi kanapénk mellett fog aludni a kiságyban(kivéve ha mellettem az ágyban mint Danika), aztán majd ha már végigalussza az éjszakákat eltesszük a hallból az étkezőasztalt, és a helyébe tesszük a kiságyat meg a pelenkázót.

Pár év mulva meg remélem nagyobb lakásban kötünk ki.

Amugy az ágyat, a babkocsit és a babhordozót majd csak január közepén hozzuk át a barátnőmtől. Addig foglalja a helyet náluk. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Nagyon édi Barbi baba! :D
Húúú....már neked se sok van hátra!Az a pár hét hipp-hopp elszalad! :D
Kata!
Sok drukk szombatra!!!
Én az új sztk-nál váltottam ki a harisnyát....aztán meg nem is hordtam :oops:

KépKép
KépKép
andesz78

Szilvi
Én nem is tudtam, hogy ilyen is van :oops: már mint, hogy így elindul...
Akkor tényleg menjetek el bőrgyógyászhoz! Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, de azért jobb megmutatni. És fáj is neki?
bessy76

Andesz,

Nekem sajna egy örökkévalóságnak tűnik még az a pár hét, és ahogy a méhlepényem áll, nem is várható, hogy előbb indulna be a szülés. Mindegy. :lol: :lol: :lol:
Azért imádkozom, hogy ne várja ki a 40 hetet. Legalább nem óriásbaby-t szülnék. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Látom az avatarodba berektad Barbi baba portréját. Szupi :D :shock:
bessy76

Andesz
Mennyiért vetted a harisnyát? Elég vad összegeket hallottam. :?

Judy
Akkor nem lesz túl nagy felfordulás. A nagyobb lakás meg biztos összejön.
A kiságyat és a babakocsit már küldeni akarták, hogy hozzuk csak el, de nálunk is csak a helyet foglalná. Még azt se tudom, hová tudnánk tenni. Meg aztán hátha még addig költözünk is. ;) :D

Bessy
Sajna, nekem elég sok anyajegyem van, a bőrgyógyász elég szépen kiokosított, hogy mire kell figyelni. Évente járok szűrésre is.
Ilyen mászkálósat még én se láttam, de megmutatjuk orvosnak. Lehet, hogy a gyökere benne maradt és az nem fér a nadrágjában. Szerintem leveszik neki, a szövettan úgyis választ fog adni a kérdésre. Fájni nem fáj...
Vendég

Meglátod,hamar elmegy!Itt lesznek az ünnepek,aztán utána mindjárt szülsz! :D
Nekem a 36.héten már uccsó stádiumu volt a lepényem!

KépKép
KépKép
andesz78

Nem fizettem a harisnyáért,de amúgy olyan 1200 ft körüli az ára!
Recepted van?

KépKép
KépKép
andesz78

Bessy,

Igen betettem avatarba Barbikát, de sajna elég kicsi, nagyobbat meg nem fogad el.

Szilvi,

Remélem addig találtok valami szupi kis házat. Azóta nincs semmi új a láthatáron???

Andesz,

Igen, azt mondják, hogy akinek hamarabb öregedik a méhlepény az előbb is szül. Na de majd meglátjuk. Azt is mondják, hogy a lányok előbb jönnek mint a fiuk.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andesz
Nincs, nem kis tortúra lenne az ünnepek alatt eljutni az érsebészetre. :?
A brendonban 4500ért láttam. :shock: Az 1200 egész baráti.
Vendég

Lehet nekem is kellene egy ilyen harisnya. Majd megbeszélem a védőnővel előbb, aztán utána valszeg elvonszolom magam az érsebészetre a biztonság kedvéért.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Barátnőm mindkét lányát túlhordta egy héttel. :)
Seregélyesen néztünk egy házat, egyik barátunk majd utánajár neki. Bár seregélyes annyira nem szimpatikus, de majd meglátjuk.
A Zichy-kastély is eladó, potom 3 mrd HUFért. Mi most nem vesszük meg. :lol:
Vendég

Nékem van 1 kompressziós harisnyám, nagyon szeretem. Viszont csipőn felül nem tudom felhúzni. :? Titababa kinőtte. :lol:
Vendég

Az én harisnyám csak combig ér,igazán szexis :lol:
Nagyon szerencsém volt,hogy nem fájtak a viszereim,mert nekem a Patrik után műtötték a lábam viszérrel :?
Ja,meg azért sem hordtam,mert nyáron a 40 fokban,nem igazán hiányzott! :shock:

KépKép
KépKép
andesz78

Combig érőt még sehol nem találtam. De nekem is tetszik. ;)
40 fokban alig éltem... és 2re kellett jönnöm melózni. Borzasztó volt. A harisnyától tutira meg is pusztultam volna.
Nekem aszonta a háziörvös, hogy ameddig nem okoz gondot, nem fáj, dagad a lábam, addig nem piszkálná. De ha akarom, elküld érsebészhez. Majd Titababa után meglátjuk mi lesz.
Vendég

Szilvi,

Akkor ha nektek nem kell a Zichy kastély mi megvesszük, de csak ha nem gond. Nem akarom az orrotok elől elvinni. A hülyének is megéri ezen az áron. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
No, jó.... egye fene, vegyétek meg. Majd megyek látogatóba. :D
http://dunantul.ingatlan.com/h1501150
Vendég

Szilvi,

Azt hiszem a legközelebbi babanet-es talit már itt tartjuk, egybekötve egy királyi vacsival meg bállal utána. Aztán mindenki nyugovóra térhet egy-egy szobában. :lol: :lol: :lol:

Amugy is "Király" a családnevünk, szóval megillet minket a kastély is. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Akkor jöhet még pár gyerkőc,ott tutira elfértek majd :lol: :lol: :lol:
Na csajok lépek,szopizni kell,meg megyünk utána a dokihoz!

KépKép
KépKép
andesz78

Judy
Már várom a kastélyos talit. :)
Ezek után mond, hogy nem gondolok rátok. :D Királyi név után, királyi lakhely. :D

Andesz
Majd mesélj, mi volt a dokinál. :)
Vendég

Sziasztok!!

Judy
Nagyon szép Barbika tök jó lett a kép róla...:))

Nati
Én is gratulálok a kiskönyvedhez:))

Vércukor mérés

Nekem úgy volt hogy a védőnő megnézte tejes zsömis változattal 2x egymás után és ugyebár magas volt sajna ezért mennem kell a jövő héten a terheslésesre ami cukros víz lesz..remélem nem lesz magas..nagyon rossz diétázni..alapból mindig is könnyen hízok gondoltam a kismamaság felmet az örökös diéta és koplalás alól..hát úgy látszik túlzásba vittam:P

Na szép délutánt nektek!!Pusssz
Vendég

Szilvi, Andesz,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krixta,

Köszi a dícséretet neked is. :lol: :lol:

Hát igen, az ember azt hinné, hogy a terhesség alatt azt és annyit eszik amennyit csak akar, erre inkább jobban oda kell figyelni a dolgokra. Esküszöm én is kevesebbet eszek, mint amikor nem voltam terhes. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ezt az oldalt most találtam. Tök jó, nézzétek meg.

http://www.abbcenter.com/index.php?t=ki ... k&m=Linkek

Van rajta egy kalkulátor is (igaz olasz), combcsont alapján kalkulál prücsök hosszat. Nekem 42 cm jött ki. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Krixta
Kitartást a terheléseshez!
Amúgy azt mindenkinek kell valamikor, nem?
:roll:
Vendég

csak öntően megint: most tudtam meg: ötös lett a szakdogám! Így már csak nem buktatnak meg!!!! :wink: :wink:

Már nem is félek annyira!! :wink: Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

öntően=önzően

Kép

Kép

hoppá

Kata
Gratula!!!!!!!
Ugye mondtam, hogy jó lesz. ;) :) A vizsga is gyorsan meglesz. :)
Vendég

Judy,
nagyon jók Barbika fotói!!!! Igazi sztárpalánta lesz, illetve bocsának hercegnő. Hisz a királyi lakosztályban csak hercegnők vannak :lol: :lol:

Kriszta,
én hétfőn megyek mindenféle vérvételre, majd megírom, mennyire volt szőrnyű.

Egyébként a védőnő a súlyom miatt már most is kiselőadást tartott, elmondta mit ehetek, stb. Mondtam neki, hogy évek óta diétázom, annyira nem kell részleteznie, de ő csak mondta, mondta... Persze most is odafigyelek, de a 90 napos diéta után, nem éppen diétás a napi 5szöri evés. Még akkor sem, ha nem dupla adag pacalpörköltöt eszem :lol: :P :P

Maci,
nem is lesz elérhetőséged a két ünnep között???? Mi lesz velünk a mesedélutánjaid nélkül?????

Bessy,
nekem is fél cm-es vágás van a köldökömben, egész szép, bár vörös a csík - nem ússzuk meg a nagy családi beszámolót, valószínű Mütyürke majd kinyomja a köldökömet és látszani fog (mi nem avattuk be a családot a műtétbe se....)

Andesz,
minden rendben volt a dokinál?

Na megyek, kezdődik a HR karácsony, húztunk és megajándékozzuk egymást :P :lol: jókat eszünk (persze csak módjával, olyan diétás sajtos fánkot :wink: ) utána pedig irány a céges vacsi :oops: Jól megadom a módját a fogyásnak / hízásnak :P :lol:
Vendég

Kata,
gratula!!!! Nagyon ügyes vagy!!!!! Szuper, ezek után az államvizsga már csak kötelező bájcsevegés lesz!!!!
Vendég

Szióka mióka!

Hu ha valamelyikőtök megveszi a kastélyt feltétlen szóljon :wink: Megyünk nosztalgiázni párommal (ott volt a lagzink :) ) Vagy ha más nem a topictalira is viszem Apát.

Az anyajegylevételről meg csak annyit, hogy nekem levettek vagy 20-at, egyik se fájt. Van amit lézerrel vettek le, annak kicsi maradt a hege, viszont volt olyan is amit szikével kivágtak, na az jobban látszik. Egyáltalán nem veszélyes, uátna elküldik szövettanra és ha rendbe van nem is csinálnak semmit. Figyelni kell a változásokat a meglévő anyajegyeknél. Ha vérzik, vagy növekszik feltétlen meg kell mutatni dokinak.

madiani

Nati
Részvétem a kiselőadás miatt. Az alig 70 kilómhoz nem fűzött sok kommentárt a védőnő.
Az ünnep közötti elérhetőségem még nem tudom. Azért igyekszek jelentkezni. :) Karácsony első napján anyósjelöltéknél leszünk, onnan tudok jelentkezni, meg valszeg szilveszterkor is. Kettő között lesz egy kiadós disznólkodás is. :?
A mesedélutánokat meg bepótolom. :lol:
Jó bulizást!!!
Vendég

Ani
Engem szabtak-varrtak, mert a főorvos asszony szerint az biztosabb. Meg elég nagyok is voltak. Bár lézeresre mennék én is, mert van még mit lekapni. :?
Hol csinálták? Szegeden kb. 3 rugó darabjáért szedik le lézerrel, persze magánban.
Vendég

Szilvi, lézerrel Pesten vették le úgy 5 éve 2500 Ft-ért. Fehérváron csak egyet vettek lézerrel az 10000 Ft volt, a sebészeti meg SZTK alapon ment.

madiani

Huh, vannak áraik.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

No, lépek. Készülődni kell a nagy bulira. :D
Ha minden igaz, apa is hazaér, lesz aki fuvaroz. :lol:
Szép estét!
Vendég

Hát igen durva, én is csak pislogtam. A pesti még meg is érte, de a fehérvári nagyon durva volt.

madiani

Kata
Gratulálok az ötöshöz! :D :D

Nati, Szilvi, Alexa
Kellemes céges bulizást! :lol: :lol:

Andesz!
Írjál ám, mi volt a mérlegelésen! :lol: :lol:
bessy76

Nati, gratula a kiskönyvhöz, KISMAMI :P

A lézeres levételről annyit: jövő hét hétfőn nyílik lézerklinika, a D&D group, vagyis DCs-ék csinálják, az anyajegy levétel 4500 Ft/db. Csak onnan tudom, hogy nekem majd szemölcsöt "vesznek le" lézerrel, és a csaj azt mondta, kb egy árban lesznek. Én jövő héten megyek, ha lehet, mert Gergő előtt túl akarok lenni rajta!!

Na, már az uccsó tételkidolgozásnál járok, ha törik, ha szakad, ma végzekk vele. Aztán holnap átnézem az egészet, és szombaton elbájcsevegek a három úriemberrel, aztán kész!! Nagy pocakkal (ha nem is olyan óriási még- de azárt szűkösebb polót veszek fel, hogy lássák, hogy van pocim :wink: )), csak nem fognak szivatni.

Na pussz még mindig.

Kép

Kép

hoppá

Hová lett mindenki?
bessy76

Sziasztok!

Kata!
gratula az 5-öshöz :lol: szombatra meg millió drukk 8)
én a D&D -ről hallani se akarok többet :evil:

Krixta!
nem én voltam :oops:

Nati!
üdvözöllek mint hivatalos kismamát kiskönyvvel 8)

Judy!
nagyon szupik a fotók!!!!!!!!! :P

A céges bulizóknak szép estét :wink:

Iszom a cickafarkot és úgy nyilallnak a petefészkeim,hogy ihajjj :lol:
Vendég

Vicuska!
Az jóóóóóóó!! :wink: :lol:
bessy76

Bessy!
lehet nekem is be kéne jelentkeznem jan 4-re :D
Vendég

Vicuska!
Mehetünk együtt!!! :wink:
A ciklusod szerint jó?
Holnap lesz hajfestés?
bessy76

Be is írtam az aláírásba. Igaz, időpontot még nem kértem... :oops:
bessy76

Bessy!
nem tom. :oops: a ciklusaim kissé meg vannak kattanva... :? ez a 23 napos durva volt,de azt vettem észre,hogy stimu után spontánban mindíg 23-26 napos.régen a clostynál is így volt :roll:
ha 28 napos lesz,akkor asszem pont jan.4-én fog nem megjönni :P :P :P

hát én se jelentkeztem még be,de mivel anélkül hogy járnék hozzá is majdnem napi kapcsolatban vagyunk :oops: :shock: ,asszem lesz egy kis protekcióm :wink: :wink: :wink:
Vendég

Judy!
ki csinálta a 4D-t? :roll:
Vendég

DCS :evil: vagy a Bácskai? :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?