Új privát üzeneted érkezett!

Jeeeeeeee!!! Végre! :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziaszok

a lányom másfél orás panaszestet tartot apának mire kiderült hogy tulterheltük ez az én hibám a másik a megdöbentö

van egy fiu karcsi és piszkálja öket . kergeti és ha megfogja meg karja csokolni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

kész vagyok egy elsös piszkál egy elsöst csök meg simogaás Apa örjöng :evil: :evil: :evil: :evil:
anha

Zsuzsa! Mivan???? NEm értelek!!

Kép
Kép
encu

Encu nekem nem látszot a cumi :lol:
anha

encu piszkálja öket egy fiu csok meg simogatni akarja öket lányokat az nyimet is és nem akar suliba menni
anha

A livit is bántja ö meg nem mer ráutni mert verekedésér intö jár
anha

??????????????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
encu

Merre vagytok?? :D:D

Kép
Kép
encu

látom mindenki tente

én nem tudok egyszerüen nem vagyok álmos .fáj a fejem
anha

Sziasztok

hát nem sokat aludtam - a Zoénak fájt a hasa . szerintem ugy orditot mint akit ölnek , nem is engete magát simizni se csak fetrenget az ágyon meg szorioa a takarolyát :cry:
anha

Jó reggelt!

Zsuzsa! NEm lehet túl egyszerű neked...és még most jön a harmadik ;) Asszem igazi anyagéppé fogsz válni.. :D:D:D Még jó, hogy én is 3-at szeretnék ;);) :D:D:D:D

Végre napos idő!!!!!!!!!! Megyünk sétálni végre!!!

Halihóóóó!!!

Kép
Kép
encu

hu

néha nekem is vegyes érzéseim vannak
:oops:
anha

Persze, hogy vegyesek! Tudod, hogy kettővel sem egyszerű...és most várod a harmadikat! Meg a hormonok ;) Tök normális! :D
De gondolom nagyon várod, hogy a karjaidban tartsd a pici babádat ;) Juj, de várom, hogy kiderüljön, hogy fiú vagy lány... :oops: :oops: :oops: Bocsi, de tényleg várom... :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Bocsi a hirtelen eltünésért! :( :oops:
Most csak gyorsban:
Vártuk, h bekössék a netet, ezért már nem töltöttük fel a vodásat.
Tegnap végre bekötötték, úgyhogy megint tudok majd jönni, ahogy lesz időm.
Dec. 6-án este 20:28-kor megszületett Marcink, 53 cm, 3000 grammal, hétfőn jöttünk haza a kórházból.

Majd jövök, próbálok visszarázódni!

Szisz
szisszka

Encu

énis nagyon várom hogy megtudjam micsaoda
ezérti telnek nehezen a napok 8)
anha

Sziasztok!

Sziszka!
Gratulálok Marci babához!!!!!!! Sok-sok egészséget, és tejcsit kívánok!!! :D És pont Mikuláskor!? :lol: Te aztán tényleg szép ajándékot kaptál, tudta Marci, hogy mikor kell jönnie! :wink:
Simán szültél vagy császárral?

Látom nincs valami nagy élet! :?

Kép
niki+baba

Szisz!!!! Gratula!!! Tényleg nagyon jól időzített a kisfiad! :D Izgultunk ám érted, tudod-e? :D Mesélj! Milyen volt a szülés és milyen érzés anyának lenni? És persze kérünk KÉPEKET!!!!!
Ha segítség kell, kérdezz nyugodtan, van itt egy-két lexikon ;) :D
Jó, hogy itt vagy!

Niki, hát, valamiért ilyen szép időben biztos mindenki sétál ;) Mi is megyünk nemsokára (remélem!!!!!!!!!!!)

Csilla! Mi újság a fiúkkal és veled?

Halihó! (másodszor!)

Zsuzsa! Már nemsokára megtudod!! ;)

Kép
Kép
encu

Sziszi gratulálok

Szép télapoi ajándék :lol:

minden renbe volt a bölcsibe holnap már ebédel is
anha

Zsuzsa, csak így tovább ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!

Már voltunk sétálni, és találkoztunk Gabóékkal, úgyhogy nagyon jó volt :D Ugye Gabó? És még mindig gyönyörű Flóra!!!

Szisz gratulálok Marci babáhóz, és sok boldogságot és tejcsit kívánok nektek!!! Kérünk képet, ha lesz egy kis időd!

Zsuzsa, hát tényleg nem lehet egyszerű! És már 7 éves korban vigyázni kell a csajszikra, hihetetlen :shock: Kicsit örülök, hogy fiaim vannak... A bölcsihez gratula, ügyes kislány Zoé. :D

Mennem is kell, mert nemsokára indulunk dokihoz, tudjátok 6hetes kontroll, 7 hetesen :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Ja, a bosszúságomat meg elfelejtettem, megint kiraktak minket az oviból, állítólag nagyon náthás a Szilárd...Most anyuéknál van, de hétfőn biztos nem álljuk meg szó nélkül, hiszen az oviban minden gyerek náthás, köhög, na mindegy. Érdekes amíg dolgoztam, egyszer sem rakták ki . :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!
Barbi!
Végre látam a gyönyörű iciri-piciri Vince babát! :lol:
Ne hagyd magad Szilárdnak ugyanúgy jár minden, mintha dolgoznál!

Szisz!
Gratulálok a kis mikulás ajándékhoz és sok boldogságot kívánok!

Encu!
Jól aludtatok?
Mi most nem!

És képzeljétek kijött az 5. fogacskánk!!!

Zsuzsa!
Ez tényleg dühítő, de szerintem ez mindenkivel előfordult!
Ezek a Karcsikák... :wink: :lol:
Zoé pedig ügyes kiscsaj!

Niki!
Meg kell néznünk élőben a székdíszt, mert 4-féle zöldjük van és nem akarom, hogy fradis legyen! :oops:
Olyan oliva zöldet szeretnénk és a netcards-on már ki is néztük a hozzáillő meghívó és köszönő csomagokat!
Megyek, mert Flóra... :lol:

Kép
gabriel79

Gabó! Jól aludtunk, igen. :D

Mi is voltunk sétálni, de nem találkoztunk senkivel... :( ;)
Viszont lefagyott a fülem, még sapival is...

Barbi, bocsi, nem értettem, hova indultál?? ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Egész délelőtt csaviztunk, gyönyörű idő volt :D :D :D

Zsuzsa!

:shock: :shock: szegény Livi :(
Hááááát, ha az én lányomról lenne szó, már elkaptam volna azt a kölköt! :oops:
Meg ha lesz egyszer nekem is lánykám, tuti arra fogom tanítani, hogy védje meg magát az ilyenektől, bármi áron. Kit érdekel az intő, jól pofánvágnám a helyében és szólnék az ofőnek hogy molesztál :twisted: ilyet :shock: :twisted: :twisted:

Zoé jobban van már? Van most egy hasfájós vírus, lehet azt kapta el, nem? :?
Ügyi lány, hogy megy neki a böcsi! :wink:

Tesóka!

6 hetes kontrolra ment a Barbi :wink:
vagy értetted és poén volt? :roll: :oops:

Barbi!

:twisted: ezek az ovónők, menj és borogass asztalt :wink: egy kis nátha miatt hazaküldeni valakit :shock:

Gabó!

Gratula a fogacskához!

Szisz!

Gratulálunk Marci babához!
Nagyon jó télapótok volt :wink: :wink:

Igen, mesélj ha tudsz, a szülés eseményeiről meg mindenről és képet is tegyél :wink: :D

Tudod, hogy nem volt szép tőled, hogy így eltűntél :?: :!: :wink: Nem tudtuk, hogy aggódjuk, örüljünk, meg hogy mi is van veletek! háááát ejnyebejnye :wink: :wink: de megbocsájtunk :wink: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

oh még akartam írni, este pótolom Csilla és Niki. Felkelt a Ricsi, mennem kell

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

TEsóka, értettem, csak a sétából hazafele mondott valmit Barbi, amit nem értettem... ;) :D:D:D:D:D

MErre csaviztatok? Mi csak egy rövidert mentünk, annyira fújt a szél...vagy írtam???!!! :D

Kép
Kép
encu

Barbi!
Lehet ilyet, hogy kirakják az oviból? És, ha szülő dolgozik???

Encu!
Mi nem voltunk sétálni! :( Lefagyott a füled, ismerős a szitu!? :roll:
Nem, hogy sétálni nem voltunk, még a fodrászt is le kellett mondanom, mert apa még mindig nem ért haza. :x
Azt hiszem holnap mi is megyünk vásárolgatni. Te a nagyrészét bevásároltad azért a Campiban?

Gabó!
A netcards-on sejtem melyiket néztétek ki, az tényleg nagyon jól néz ki, ha egyre gondolunk. :wink:

Kép
niki+baba

Encu, akkor indultunk Pestre :D Épp időben szóltak, hogy menjünk 1 órával később...és 5 után értünk haza. De ezen is túlvagyok.

Niki, persze, hogy kitehetik a beteg gyerekedet, és elmész vele táppénzre, nincs is gond ezzel, csak az nem mindegy mennyire beteg.

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, éretm! És, minden rendben? ;)

Niki, volt rajtam sapi!!! ;) CSak a szél fújt erősen és hidegen...
Fodrász??? De jó neked, az enyém most szült... :) Én meg tegnap festettem meg a hajam és egész jó lett. :)

Voltak vendégeink egy 17 hónapos kissráccal, hát, hogy már abban a korban milyen elevenek!!! :D

Merre vagytok??

Kép
Kép
encu

Úgy látom mostanában mindenki nappali életet folytat, azt is csökkentett üzemmódban :D

Szisz! Várjuk a képeket!!

Csilla, mi újság a fiúkkal?

Halihó!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

A dokinál minden rendben volt.

Ma a Szilárdot kell vinnem majd a dokinénihez :) Kicsit elég már az orvosokból...

Rakok fel képet, tegnap reggel sikerültlefényképeznem, ahogy Vince nevet a kiságyában, elolvadok tőle :D

Kép
Kép

Kép

Kép
sbarbi

Barbi

Nagyon édi
anha

rnecsi-Atticy-nak is a személyi száma 3-al kezdődik. :wink: A TEJCSID BE FOG INDULNI,NE AGGODJ. :wink: Encu nagyon jol megválaszolt a kérdéseidre.Telyesen egyetértek vele.Fejjd minnél többszőr,és annál több lesz.Én sose fejtem,mert nekem Atticy bébi kora óta mind egy csőppig kiszivja.Ahogy elérte az 5kg-ot,már mind2 ciciből kapott.Kis haspók.Imád enni.Remélem,h.hamarosan eléri mind2 harcos kisfiad a 2kg-ót és akkor már nagyon boldogok lesztek,h.jöhetnek haza végre.Kivánunk sok egészséget és rengeteg tejcsit és türelmet! :wink:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

barbi-gyönyörű a kisfiad!Az Isten éltesse sokáig. :wink:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Niki!

Szerintem is gátolja a mozgásban a babát a terpeszpelus :roll:
Bizti megint rá fog jönni Nonó a visszaforgásra, ügyes baba, bár lehet hogy inkább úgy dönt hogy mászni fog. :D az a fekvőtámasz igéretes :lol: :lol:

CSilla!

Nagyon eltűntél, remélem hogy minden ok veletek!?
Kezd visszajönni az energiád? Tejcsi? Fiúk?
Bocsi a sok kérdésért 8)

Barbi!

Még mindig nyönyörű Vince és milyen nagy lett :shock: :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lemaradt :oops:

Tesóka!

Campiban voltunk, meg Lidl-be :D
Megint süt a nap :D :D mi délelőtt fogunk menni sétálni, rábeszélem apánkat :roll: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csajok, köszi a bókokat, kisfiam nevében is :D :wink:

Csilla, ugye minden rendben veletek?

Mindenki vásárolgat, úgy mennék én is :oops: Szerintetek Battán valahol lehet kapni férfi polót, nem sportosat, hanem farmerhoz valót. Campiban én is tudnám hol nézzem meg :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Sajna nem tudok segíteni, mi sem itt vásárolunk Battán :roll:

Szilárdnak nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!!

Barbi! Isteniaranyos a Vince!! Mit nem adnék én is, ha el tudnék kapni fényképezővel egy Kiskarcsivigyort.. :D Tényleg nagyot nőtt még a múlthét óta is!!! Jó, hogy a dokinál minden rendben volt, mi jövőhét kedden megyünk :D
És Boldog Névnapot Szilárdnak!!!! ;) :D
Battán pólót? Hmmm...Talán a piac környékén...ott van valami kínai. De amúgy passz...

Tesóka, én is volta a Lidlben ;) Koncertjegyet vettem a szülőknek Karira ;) :D
És még mennyi helyre bementem volna... :( Csak hát mint etetőgép kellett funkcionálnom itthon :D:D:D:D
Hol süt a nap?! :O :D Itt bizony nem...bár mi úgyis 1-2 körül szoktunk menni, addig még akármi lehet ;)

Lányok!!! Ki merre???????

És egy kép, amin én mulattam jót ;)
Kép ZZZzzzz...

Kép
Kép
encu

Encu, nagyon cuki Kiskarcsi, Vince is szokott ilyen nyitottszájjal aludni :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Szilárdnak boldog névnapot és gyors gyógyulást! :wink:

A fiúkkal semmi változás nincs. Tegnap mind a kettőnek csináltak pajzsmirígy vizsgálatot, az eredménye ma lesz meg. Az ügyeletes doktornéni eléggé szűkszavú volt, alig tudtunk valamit hihúzni belőle... :x :x :x :x

Dávidnak tegnap csináltak egy agyifunkció vizsgálatot, amivel kizárták az epilepszia gyanút, így egy gyógyszerrel megint kevesebbet kap tegnap óta. Szépen hízik, ha minden igaz, akkor ma eléri, sőt elhagyja a születési súlyát!
Kép
Bálintnak még mindíg az orrában van a légzéssegítő, de egyre kevesebb oxigénnel segítenek neki, napról napra ügyesebb! Az ő súlya eléggé ingadozó, tegnapra is fogyott 10 g-ot, de a doktornő szerint ez természetes a kis súlya miatt...
Kép
rnecsi

Barbi! Séta? Vagy valaki? :D

Csilla!!! Istenem, de csöppök a fiaid, és mégis mekkora erejük van!!! Még mindig imádkozom értük!!! Amíg csak haza nem hozod őket, megy az energia... :D Utána meg igény szerint!
Nagyon tisztellek titeket, hogy ilyen egyenes háttal bírjátok ezt a nyomást!

És már 2 hetesek! :D Nagyon jól csinálják! Nem bírok betelni velük!

Kép
Kép
encu

CSILLA

Ügyik a Fiuk

Szilárdnak boldog névnapot .

A bölcsi ma is jol sikerült eni viszont nem evett meg tudom érteni spenot volt . most milánoival tömi a fejét a drág este meg lesz pizza Apa nem jön ma haza mert céges buli van igy nem fözök lazulunk A CSAJOKKAL MI IS :lol:
anha

Na látom mindenki sétál

én leengetem a livit a térre van ot valami . de biztos megöszülök addig mig haza jön :shock:
anha

Sziasztok!

megvolt a sétánk, rossmann és tesco 8) :D

Hova lett a nap?? Mikor keltünk sütött ezerrel, bezzek azóta :twisted:

Elkészültek a képek, 204 db-ot kellett 4 felé válogatnom, abból egy stócot albumba rendeztem, a másik 3-at becsomagolom, kapnak masnit és uzsgyi a fa alá karikor :D már jojózik a szemem :roll:

Csilla!

Milyen pindurkák, most esett le úgy igaziból, a kezes (gondolom a tiéd) képen látszik hogy úristen de picúrok. :shock:

Miért csináltak Dávidnál olyan vizsgálatot? Rutinból vagy epilepsziára gyanakodtak?

Sok sok ++++++++++++++ kitartás! :wink:

mennem kell, hív aRicsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

esik a hó :D :D :D

Most jöttünk be. Nagyon élvezte a Ricsi, el akarta kapni a hópelyheket, sikongatott ezerrel :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hol vagytok????? :shock: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

TEsóka, én sétáltam...és persze hóemberré "áztam" a hótól ;)

Zsuzsa! :D Jó volt sétizni ;)

Áááá, lefagott az ülepem, megyek, melengetem :D:D:D
MEg kezdődik a Balázs só is :D

Halihó!!! :D

Kép
Kép
encu

Jajjjjj, most vettem észre Kiskarcsikát :oops: :oops:

Tesóka, ééééééééédi :D :D

Ricsi szinte mindig nyitott szájjal alszik :evil: féltem is emiatt a fogát :?

Merrrrreeeeeee vagytok???? :idea:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

TEsóka, nem láááccccc???? :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint