Hello!!!
Lilla, nagyon szép a görbéd!!! Ebből bármi lehet!!! Sőt, lesz is!!!Én mostanság nagyon pozitiv lettem!!! Valjon miért??!!!
Huu, de még mindig félek, hogy minden rendben van e!!!
Dokit még korai lenne felhívni, ugye???
Kismamik, ti mikor mentetek előszőr dokihoz??
Amdy: én nem barnáztam egy kicsit sem, mondom nekem csak anyi hogy éreztem az alhasam, két este nagyokat szurkált, valszeg akkor lehetett a beágyazodás, mert utánna már enyire nem éreztem. És most az utóbbi napokban sokat járok pisilni, óránként.
Nati, ez nagyon jó hír hogy párod enyire bele jött már a nem védekezősdibe, tutira összejön nektek is januárba!
Az este megjött párom és egyfolytába dumált valamit, engem nem érdekelt semmi amit mondott. Mondtam neki hogy nyújtsa ki a kezét és csukja be a szemét. A kezébe tettem a tesztet és mikor meglátta azt mondta: te terhes vagy!!! És utánna nem tért magához egy jó ideig, fel sem fogta. És utánna csak úgy kezdte mondani, hogy huuuh ez aztán nagy felelőséggel jár, apa lesz, milyen furcsa, háttérbe fog kerülni, kevesebb lesz a szex, de olyan boldog. Ezeket mondogatta.
Csináltam valamit, jött utánam hogy nehogy bajom essen..
olyan aranyos volt, mentem ki éjjel pisilni: Hova mész? hát hova mennék!!! pisilni. Jött velem. Ma reggel meg azt mondta hogy olyan boldog hogy midenkinek elmondaná!!!!
De megbeszéltük hogy 21. elött nem szólunk senkinek. Akkor jön anyukám és akkor megmondjuk a szülőknek és csak utánna a többieknek. Pedig én is mondogatnám már!!
Úgy mennék már dokihoz!!!