Ja-ja-ja, szerintem én is írtam valami ilyesmiket, hogy lombikra majd csak akkor megyek, ha már 35 körül leszek és még mindig semmi. Hát valamire csak jó az inszem is, csak az én problémámra nem volt megoldás. (nem is volt problémám) Gondolkoztam azon amit a Tanár úr mondott utána, hogy az volt a gond, hogy a petesejt burka túl vastag volt.....Szerintem az a petesejt úgy van kitalálva, hogy ha sok spermium körülöleli, akkor fellazul a burok, hogy a legügyesebb be tudjon menni, nem? (Szóval Apa volt a hibás, mert nem tudta fellazítani a burkot.
) Végülis már mindegy.
Kókusz. Igazából azért is jó az inszem, mert felkészít a lombikra. Ha belegondolsz, csak annyi a különbség, hogy picivel többet kell szúrkálni előtte. A leszívást végig alszod, a belülti meg olyan mint egy inszem. Remélem csináltam neked egy kis kedvet hozzá. Ja, és mellékhatások meg nekem egyáltalán nem voltak, pedig nagyon féltem, hogy lesznek.
Fanni! Én akkor kezdtem el hányni, mikor elkezdtem vastablettát szedni, úgyhogy, ha ilyet mondanak, akkor Hipp-Natalt vegyél, mert az folyékony és nem hányod ki. Reméljük a jövőben is rókamentes napjaid lesznek.
Angel! Úgy látom behalt a másik topikunk. Jó lenne, ha nemsokára ez is behalna, mert mindenki bebabásodik.
Na lelövöm magam. Túl sok vagyok már!