Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de a 7végén nem voltam top-on, a babónk annyit ficánkolt a pocimban, hogy engem teljesen lefárasztott.
(legalább is szerintem ettől lehettem olyan szörnyen fáradt, pedig mostanában már nem volt ilyen gondom )
Ráadásul tegnap S.O.S. fogászati problémám is adódott egy zsömi miatt,
így gyorsan kellett cselekednem ez ügyben, s persze, hogy a fogdokim tegnap nem dolgozott
"Pótdokinál" voltam.
Ismeritek esetleg a "Mosolyvárban" üzemelő fogdokit? Tudtok vele kapcsolatban tapasztalatokat?
Azt hiszem Varga Krisztinának hívják. Gondoltam váltok Vecsésire, az mégis csak helyben lesz pár évig
Látom, hogy karácsonyi sütis receptekre vadásztok. Én épp a napokban kaptam nagyon tuti reciket, most kértem meg Uramat, hogy oldja meg nekem, hogy fel tudjam pakolni nektek valamilyen formában, mert ha direktbe raknám fel hozzászólás formájában több 10 oldalt tenne ki
Gyöngyi!
Nem csak gondolkodom ám az otthon maradáson
hanem: Terveim szerint 12 munkanapom van még hátra, aztán én is (ovis korom óta szintén először, mint a Kata) "láblógatós" leszek ha már nem jön közbe semmilyen malőr
/pl. fogászati kezelés ára, ami gyakran egy horrorral ér fel, és ez a plusz kiadás pont most baba előtt egyáltalán enm hiányzik, pláne táppénzből
/
Kata!
Köszi szépen én jól vagyok, kivéve a "fog"-as problémámat, de már megszoktam, hogy soha nem klappol minden
. Még terhességem előtt nekem is volt olyan, hogy fájt napokig a fejem, és a doki sem tudta megmondani miért, csak annyit tanácsolt, hogy pihenjek, sétáljak, olvasgassak... Persze ezektől el is múlt, de mikor újra jöttem dolgozni, ugyanott folytatódott, ahol abbahagyta. Persze az is lehet, hogy tényleg valami vírust kaptál be ebben a k@ki időben
Vigyázz magatokra!!!
A megadott sütireceptedet tuti kipróbálom, pont tegnap kérdezgette a hugom, hogy miket sütünk majd karira
Szerintem ez lesz az egyik!
Nagyon kíváncsi vagyok ám a 4D-s képekre
, olyannyira, hogy ha nem boldogulsz velük küldd át a mail-emre és Uram átvariálja a formátumot (már megbeszéltem vele) hogy közszemlére tehesd
TÖBBIEKNEK is puszi, de most gyorsan be kell fejeznem, mert ismét jött egy könyvvizsgáló
Azért pár gyógypuszit még küldök minden kisbetegnek: cupp, cupp, cupp, cupp, cupp....