Gabi,
, azért én még nagyon drukkolok neked, hogy hátha megmaradhat a baba, én is úgy tudom, hogy a vetélés is és méhen kivüli is piszok fájdalommal jár. Egyébként boldog névnapot!
Nóri,
hamarosan te is igy fogsz kinézni, meglátod! Már megvolt a hsg, tudod Jaimee is mindjárt utána terhes lett, most meg már a szülőszobán van...
Bien,
köszönöm!
Sirkici drágám sajnos anyuéknál van (nálunk most van egy kutya, aki nagyon nem birja a macskákat, és mivel az a dög már 13 éve ott van, igy az maradt, Sirki meg maradt anyuéknál, pedig próbáltam elhozni, de inkább úgy voltam vele, hogy ott láthatom, amikor csak akarom, de ha elhozom, és elintézi a kutya, akkor azt nem élném túl). Szóval elég sűrűn elmegyek meglátogatni, és olyankor igen, a lakásban van. Az első három hónapban vigyáztam jobban, jóval kevesebbet simogattam (szörnyen nehéz volt), de most már egyre többet simogatom, de utána rögtön kezet mosok. Ő kijár wc-re, igy azzal nincs gondom. Mondjuk az egerektől fél, macska létére, igy nemhiszem, hogy ő fertőző lenne. Nálam nézték a toxo-t, még soha nem kaptam el, pedig mindig volt macskánk, de őt nem vittem el. Hogy mi lesz, ha megszületik a baba azt nemtudom, mert Sirki fél a gyerekektől (egyszer megnyúzta egy kisfiú, én meg nem voltam otthon, hogy megvédjem). Apa szerint akkor majd baba be, macska ki, de még nemtudom mi lesz?!
A görbéd nagyon igéretes még igy is, ez nem leesés, szépen be is jelölte a ferty is a pé-det!
Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de főleg a macskákról regényt tudnék irni!