Új privát üzeneted érkezett!

Nya,kicsit csaltam,de a laptető akkor is laptető :oops: :P :P :P

Ani!
menj át a pcos topikba :roll:

Szilvi!
én nem tok segíteni,mert mindíg és mindenhol eltévedek :shock: a zuram már agybajt kap tőlem,mondtam is neki,hogy vegyen nekem karácsonyra egy GPS-t(ez a neve?) :D

Gabi!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!

Kata!
koncentrálj arra amit tudsz,és azt fogod húzni!!!! :lol: :lol: :lol:

Bessy?
RL kutyája ma meg hány :roll: :roll: :roll:
már meg akartam tőle kérdezni,hogy előtte is ennyit voltak az állatkái betegek,vagy csak mióta ismerjük egymást? :shock: :D
Vendég

Vicuska
Elnézzük a kis csalást. :D
Szerencsére elég jól tájékozódom. A párom öccse annyira nem tud térképet olvasni, vagy visszaemlékezni bármire, hogy állandóan GPSel közlekednek.

Évi
Köszi, majd valahogy eltalálok. Legalább felfedezem az itteni kórház csodáit. :D
Vendég

Véget ért a móka mára, zárul Maci mókatára. :)
Holnapra is kell valami ügyködnivaló. :)
Szép estét mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Gabi!
Boldog névnapot!!!

Szilvi!
Évi kb. jól tájolt be. Arra felé van a véradó. Nekem is most oda kellett mennem a leletért a műtét előtt.

Vicuska!
Hát, erre már nem is tudok mit mondani :D :D ez a kutya szeret hozzád járni :lol: :lol: így szól, hogy a kedves doktor nénit szeretné látni. :lol: :lol:

Mi nemrég jöttünk meg Fehérvárról. Meg volt a bevásárlás. Mindenhol olyan sokan voltak, mintha senki sem dolgozna. :evil: :lol: Meg ez a szutyok idő.....
bessy76

Szilvi!
A rendőrök elég furcsa dolgokra képesek :lol: :lol: Sokszor úgy gondolják, hogy nekik bármit lehet :shock: :shock:

Alexa!
Van még a sajtos rúdból? Dobhatsz egy maroknyit! :lol: :lol:

Vicuska!
Nem is csaltál! Tök spontán volt :lol: :lol:
bessy76

Vicuska!
Te mit dolgozol?
Mert addig eljutottam,hogy állatokkal foglalkozol!

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz!

a fentiekből kiderül 8) ...szerintem :roll:
Vendég

De állatorvos vagy?
És hol?

KépKép
KépKép
andesz78

Képzeljétek! Tegnap megmértem a hegemet. Csak 0,5 cm-es vágásom van! :D :D Ügyes volt a doktor bácsi :shock: :oops: és már most alig látszik :D :D
bessy76

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, majd holnap jövök. Az elmúlt pár nap eléggé nyüzsis volt azért nem tudtam jönni.

Visszaolvasni sem nagyon tudtam még.

Katának azért BOLDOG SZÜLINAPOT
Gabinak, Natinak BOLDOG NÉVNAPOT így utólag is.

Ja és én is köszönöm a névnapi köszöntéseket, bár én nyáron ünneplem, de azért aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám.

És, Vikike a kis vőmnek pedig jobulást kívánok.

Holnap 4D után jövök, meg be kell ugranom a kórházba is az ellenanyag-és vér-vizelet eredményemért.

Puszi mindenkinek holnapig. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Teszel majd fek 4D-s képet? Olyan kíváncsi vagyok Barbi babára! :)
bessy76

Bessy,

Persze teszek majd fel, csak majd snapshot-okat kell csinálnom a DVD-ről, ami egy kis idő, de igyekszem.
Amugy már én is kiváncsi vagyok rá, főleg arra, hogy kire hasonlít inkább. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andesz!

állatdokinéni lennék :lol: :wink:
de soxor ember pszichiáternek érzem magam :evil:
Vendég

közel, s távol a legjobb!!!! :wink: :D
bessy76

Bessy!
ez azért túlzás,de köszi :oops: :oops: :P :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vicuska
Nem voltál véletlenül Gárdonyban egyik nap egy kutyusnál?
Vendég

Bessy!
Dobom!!Tartsd a kezed...

Andesz!
Jól vagytok??

Judy!
Én is várom holnap a képeket!!!
Vendég

Alexa
Köszönöm szépen amit a képekre írtál aranyos vagy...nekem annyira tetszett az a kép hogy feltettem iwiwre csak ma már kaptam 3levelet hogy nem későbbre vagyok kiírva?Pedig ott van hogy Kriszti babája Martinka van a képen :D
Na sebaj már alig várom hogy a saját picikénket foghassam/foghassuk!
A sajtos rúd ide is jöhet:)

Judy
Én is kiváncsi vagyok Barbikára...a mi kislányunk tiszta apukája..amikor megmutattam a leendó anyósomnak a 4d-t rögtön mondta hogy pici Csabi..csak kislányban :oops:

Kata
Kitartást és sok sikert a vizsgákhoz!!!

Vicuska

Csak azért kérdeztem mert ahol a párom melózik (gárdonyban) most ott sajna el kellett altatni egy kutyust már 18éves volt és nagyon szenvedett és mondták hogy egy fiatal dokinéni ment Fehérvárról..persze biztos vannak más dokinénik is de gondoltam hátha..:roll:

Szép álmokat nektek!
Vendég

Jó reggelt kívánok, ébredni kéne már...
ÓÓÓooooo.... JÓ REGGELT!!!!!!!

Ma nagy melóhelyi karácsonyi buli lesz. A kaja miatt elmegyek. Ha már fizuemelést nem adtak, akkor legalább kieszem őket a nyereségükből. :P :D

Bessy
Olyan nagyon nem lehet eltévedni. Meg van kicsi szám, mások is értenek magyarul, legfeljebb kérdezek. :)
A tecsó a hétvégén ki volt fosztva. Vasárnap reggel kiosontam az osanba, ott aránylag elviselhető volt a tömeg.

Judy
Hozzál képeket! :)
Vendég

Jó reggelt,

Szilvi,

De jó neked, én idén kimaradok a karácsonyi céges ebédből, hacsak valakinek nem jut eszébe meghívni. :lol:
Mondjuk nem egy nagy durranás, de akkor is tök jó összeülni és együtt kajálni, na meg ökörködni. :wink: :wink:
Képet mindenképpen hozok, izgulok nagyon mintha legalábbis az első lenne. :lol: :lol:

Krixta,

Hát nagyon nem bánnám, ha Barbi is inkább apukája lenne kinézetre. Neki nagyon vastag szálú, göndör haja van (persze nem látszik mert mindig majdnem kopaszra vágatja a haját), gyönyörű hosszú szempillája, egy lány is megirigyelhetné, ezt amugy a fiuk is örökölték. Ja, és szép nagy szemei. Ellenben nekem ugy kell megkeresni a szempilláimat, ha nem festetném őket, akkor nem is látszanának, a hajam is vékony szálú és nem túl sűrű.
Szóval reménykedem, hogy szegénykém nem tőlem fogja örökölni a rossz dolgokat. :lol: :lol: :lol:

Alexaa,

Hogy álltok a szülinapi party készülődéssel???? Az első szülinap mindig olyan izgis, majd keresek elő képeket én is róla. Annyira édesek voltak. :lol: :lol:

Hogy valami rosszat is írjak, a bal vádlimon megjelent egy gyönyörű szép viszér. Nekem sosem volt, így eléggé aggaszt. Ráadásul egy jó nagy csomó is van rajta.
Nem tudom kinek mutassam meg, Szilvi neked is van, mi a véleményed???? Mondjuk fájni nem fáj, de akkor is aggaszt. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Most hatalmas buli lesz, mert 10 éves a nagy kék. :)
A bejáratnál egy csomó nagyfejestől alig bírtam bejönni. Ha tudom, otthon maradok. :)
Erre nagy bowlingozás, biliárdozás van, kaja-pia, zene, tánc, amit akarsz. A kistecsós bowling centerben lesz. Eddig az ír sörözőben volt. Remélem, most nem lesz akkora füst.
sokáig nem akarok maradni, mert holnap meló. :? De jövő péntektől kitör a szabadság és majd csak jövőre jövök melózni. :D
Háziörvöstől tudsz beutalót kérni érsebészetre és ott tudnak okosat mondani a visszérre. Szerencsére nekem se fáj, a körömvirág kenőcs is jót tesz neki (védőnő mondta).
Vendég

Szilvi,

Hát akkor jó szórakozást neked meg Titababának, remélem tekintettel lesznek rád, és nem fognak körülötted füstölni.

Köszi az infót a vészérről.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Köszi, igyekszünk jól érezni magunkat. :)
Augusztusba szokott bícsparti lenni Agárdon, jövőre is szeretnék menni. Oda lehet vinni a családot is.
Vendég

Mit gondoltok, ha jövő pénteken vagy szombaton elmegyek UHra elzavarnak?
27re mondták, hogy menjek, de szegeden leszünk, oda meg 6 héttel előre időpontot kell kérni... :?
Vagy menjek el január elején?..... Tanácstalan vagyok.....
Vendég

Nálunk csak a nagy parkolóban szokott lenni augusztusban egy nagyobb buli, de sajna család nélkül.
Idén nem voltam, de a tavalyi nagyon jó volt. Kissé fel is öntöttünk a garatra. Még jó, hogy másnap nem kellett dolgozni. :lol: :lol: :lol:

Barbi baba ugy rugdal, hogy majd ki szakad a hasam, remélem fél óra mulva is ilyen aktív lesz, és nem alussza végig az egészet, mert szeretném látni a kis szemeit. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi,

Nekem azt mondta a dokikám, hogy a legjobb a 19. 20. hét a genetikaira, így szerintem január is megfelelő időpont. Bár tudom szeretnéd látni a kicsikédet minél többször. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Tényleg szeretném látni, olyan édes, amikor kalimpál. :) Még nem érzem a mocorgást, bár néha érdekes motoszkálást érzek.
4én megyek RLhez, addig meg kell lennie a genetikainak.
Ha Barbi baba ennyire aktív, akkor biztos, hogy fél óra múlva is fészkelődni fog. :)
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!!

Nálunk is ma lesz a karácsonyi vacsi... várom, de kicsit tartok is tőle, hogy hogy fogom bírni... estére már tiszta kóma vagyok és ez az émelygés :shock: :oops: No comment...

Alexa,
sajtos rúd nekem is jöhet!! Próbaként sütötted a hétvégére?

Kata,
szombaton kell drukkolni?

Kriszta,
nekem is tetszik a frizurád, szerintem nagyon klassz lett!!!

Vicuska,
tegyél fel légyszi rövid hajú képet, had lássuk milyen vagy most és milyen leszel szőkén!!!!!! :lol: :lol:

Judy,
gyere a képekkel!!!! Nagyon kíváncsi vagyok Barbikára!!!!!

Bessy,
mindent sikerült megvennetek? Nálunk még csak ötletek vannak, hétvégén lesz a nagy bevásárlás... MÁr előre félek tőle, úúútálom a tömeget!!!!

Andesz, Gabi,
nálatok lesz igazi fenyő? Már nem emlékszem mit írtatok... Gyerkőcök jól vannak?

Képzeljétek van kiskönyvem :lol: :P TEgnap majdnem másfél órát voltam a védőnőnél amíg az összes papírt, kartont kitöltötte :shock: :oops: . Hétfőn megyek vérvétekre (kb 6 félére :shock: ), meg EKG-ra. Lesz terheléses cukor is cukros vízzel... :shock: Ti is ilyet ittatok vagy már a 21. századi tej és zsemle változatot???? megőrülök, hogy itt még mindig cukros víz van :twisted:

mennem kell, kötelező környezetvédelmi oktatásunk lesz... brrrr

szép napot nektek!!!
Vendég

Szilvi!
Jó bulizást!
elvileg én is 4.-én megyek RL-hez kontrollra (de csak jövőhéten kérek időpontot) lehet, hogy találkozunk! :D :D
bessy76

Nati
Gratula a kiskönyvhöz!!! Nekem kb fél óra alatt kitöltötte a papírkáim.
Terheléses cukorra nem kellett mennem, múltkor kellett másfél órával a védőnő előtt tej-zsömi kombinációt enni és úgy mért vércukrot.
Vérvétel nekem is elég vegye volt: teljes vérkép (éhgyomori vércukor, vas), hepatitisz, toxoplazma, vassermann (vérbaj), pipit is vinni kellett. Meg csak nekem, csak itt pajzsmirigy hormonos is volt.
Vendég

Bessy
Nem kizárt, hogy összefutunk. :) 16.30ra van időpontyom. :)
Vendég

Nati!
Az túl szép lett volna, ha elsőre mindent meg tudunk venni, de a siker 80%-os :lol: :lol:
Kitartás az oktatáshoz!
bessy76

Szilvi
Akkor biztos nem fogunk :cry: én estére kérek időpontot a meló miatt. (3-ig dolgozok, hazamenni, fürdés, vissza Fehérvárra...)
bessy76

Bessy
Elvileg 4ig dolgozok, de meg akarom beszélni a háziörvössel, hogy írjon ki 11-éig. Egy csomó dokihoz kell szaladoznom.
Sajnálom, hogy nem tudunk találkozni. :( De majd legközelebb. :)
Vendég

Nati!
Én is gratulálok a kiskönyvhöz!!!

Lányok,
ez mitől függ, hogy cukros vizet kell inni, vagy tejet? Ez a vizes trutyi elég gusztustalan lehet egy émelygő kismamának. :evil: :shock: sőt, még így baba nélkül is rossz rágondolni :roll:
bessy76

Valahogy a cukros víz nem dob fel. Nem kívánok túl sok édeset, inkább kihagynám. A tejes zsömi se túl felemelő, de még mindig jobb.
Vendég

Nati!
Gratula a kiskönyvhez! :D
Nekem is tej meg zsömi volt vércukormérésnél, :D ,szerintem ezerszer jobb,mint a cukrosvíz :?
Én úgy tudom,ezt védőnö vállogatja,ki milyet kér!
Judy!
Gyere ám képekkel! :)
Biztos gyönyörű kislány Barbika,akár csak a tesói! :D
Ja,viszérrel kapcsolatba,én 14 hetes voltam,amikor elmentem érsebészhez,Mikolának hívják a dokit,magánba voltam nála a gyümölcs utcába!Szerintem megéri megnézetni,főleg,ha úgy látod hogy csomós,mert akár trombózis veszély is felléphet :?
Nekem harisnyát írt fel!
Mi köszönjük jól vagyunk,még mindíg nem tudok betelni,ezzel a kis gyönyörűséggel! :D
Nagyon jó baba!Tejcsi rengeteg van,fagyasztok is le,a szűkösebb időkre! :)
Ma megyünk doki bácsihoz méreckedni! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Nati!Gratulálok a Kiskönyvhöz!!!Hivatalosan is KISMAMA vagy!!
(Sajtleves) ;-)

Szerencsére én is a zsömis-tejes változatot kaptam,de így meg baromi éhes voltam!!Miután megvolt a vérc.vizsg.,felfaltam mindent,amit otthon találtam!! :lol:
Azért ez tényleg jobb,mint a cukros lötty.

Judy!Készülődünk a hétvégi szülinapozása,már várjuk,tegnap megvettük Martinka ajándékát.Mindkét nap jönnek vendégek,úgyhogy az egész hétvége a kisgyereké lesz!Várom a 4d-s, és a Bazsis-Danis képeket!!!

Most alszik Martinka,egy kicsit előbb lefektettem,aztán amikor felébred ebédel,és megyünk mi is a munkahelyi karizásra.Most jut eszembe,hogy ott már fel van állítva egy karácsonyfa!!Na,kíváncsi leszek,mit szól hozzá!!!
Vendég

Andi
Örülök, hogy jól vagytok. Majd írj, mi volt a mázsáláson. :)
A csomó lehet érdaganat is. De azért ne maszatoljuk fel a kisördögöt a falra. :)
Nekem is harisnya van javasolva, majd becserkészem a boltot.

Alexa
A tej-zsömi nekem is kevés volt, utána bepótoltam a kieső mennyiséget. :D
Nálunk szeptemberben előkerült a karácsonyfa egy pár napra, aztán eltűnt. Most még nincs kitéve.
Vendég

Sziasztok,

Megjöttünk a 4D-ről, természetesen Barbika végigaludta az egészet.
Ja, és szokás szerint a lehető legroszabb pózban feküdt,így már megint nagyon nehéz volt őt uh-ni, de azért sikerült 1-2 képet csinálni.

Fej-és pocakméret 30 hetesnek felel meg, a combihossz viszont 32 hetesnek, mondta is a doki, hogy szép magas lány lesz. :lol: :lol: Súlya pontosan 1543 gr.

És a kiscsaj tiszta Danika, illetve én. A szájacskája éppugy leffenik le ahogy nekem és Danikának, illetve szegénykémnek is olyan nagy orra van mint nekünk.
Sajna mivel aludt a szemecskéit nem láthattam. :cry:

Képek.

Arcocskák

Kép

Kép

Kép

Punci , ahol a nyilat látjátok(doki azt mondta, hogy szép duzzadt szeméremajkai vannak, mint amilyennek lenniük kell ilyen korban)

Kép

Kép

Lábacska

Kép

Ezen kívül, az ellenanyagom negatív, vasam egy kicsit alacsonyabb az alsó határnál, 120 helyett 118 valószínüleg napi 1 helyett napi 2-t kell majd szednem. Cukrom kaja után 2 órával 4,1 ami nagyon jó, viszont a vérsüllyedésem max 20 helyett 34 lett, az egy kicsit aggaszt, nem tudom mitől van.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Jók lettek a képek. :)
A vérképemen próbáltam kiigazodni, de nem sikerült. Fel is adtam, majd a doki szól, ha valami nem stimm. A vasam jó. :D
Vendég

Judy, nagyon jók a képek! Nagyon várom már én is a hétfőt, mi 10-re megyünk, kíváncsi vagyok nagyon Gergő babára!!! :wink:
Remélem mindene rendben lesz!
Ja, én nem is szedek vasat, pedig kellene :oops: :oops:

Nati, igen, szombaton kell izgulni értem 9-re megyek, valamikor bejutok...

Bessy, védőnőtől függ, kivel mit etetnek-itatnak, a szokásos a tej+zsemle, de pár helyen cukros löttyöt itatnak, ami sokkal sz@r@bb....

Na, csinálom tovább a hülye tételeimet, pussz mindenkinek.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szilvi, kata,

Köszönöm a dícséreteket. legközelebb már élőben láthatom a kiscsillagomat. :lol: :lol: Alig várom. :lol: :lol:

Kata,

Érted nagyon drukkolok szombaton, túl leszel rajta aztán el is felejtheted a tanulást egy életre. :lol: :lol:

Ti megint Pestre mentek 4D-re?????

Még annyi, hogy koponyafekvésben van, átlagos magzatvíz és I.stádiumu méhlepény.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata
Szombatra be vannak tárazva a drukkok! :D

Judy
Elhiszem, hogy szeretnéd már előben látni. :)
Kialakult már, hogy ki merre kerül, ha megérkezik?
Vendég

Sziasztok!

Hu, mennyit írtatok :shock:

Judy, nagyon szép Barbi :) Gratula az eredményekhez.

Nati hivatalossan is kismami lettél gartulálok.

Bessy, de szupi hogy nincsenek rajtad óriási hegek. Nekem több anyajagyet is leszedtek van aminek vagy 3 cm hosszú hege maradt (pedig az anyajegy nem volt nagyobb 5mm-nél)

Kata, nagyon drukkolok neked szombaton.

Különben nekem is tej zsömi lesz a terheléses cukor mérésen (jövőhéten megyek)

Bocsika akinek nem írtam. De most csak átfutottam amit írtatok.

madiani

Ani
Rólam is lekaptak 3 anyajegyet, nem nagy heg maradt utánuk. Ami a combhajlatomban volt, szinte alig látszik. Én megtalálom, más nem. :)
Apának még a ribanc exbarátnője lekarmolt egy anyajegyet és a helye most elindult... Karácsony után cipelem befele bőrgyógyászatra.
Vendég

Judy!
Szuperek a képek!! Kár, hogy Barbi elfáradt a reggeli futó edzéstől :lol: :lol: és elaludt. De milyen édes, ahogy békésen alszik. Gyönyörű a pofija és szerintem nem is nagy az orra!

Kata!
Szombatra mennek a drukkok! +++++++++++
Te is tegyél ám majd képeket Gergő babáról!
bessy76

Szilvi,

Mit értesz azon, hogy ki hova kerül???? Mármint lakáson belül????

Bessy,

Köszi a dícséretet, amugy mindig ezt csinálja, hogy állandóan mocorog, amikor meg jön az uh tuti elalszik. :lol: :lol: Kis huncut.

Ani,

Neked is köszi. :lol:
Amugy nekem is tej, zsömi volt a terhelés. Szerintem Fehérváron nem divat a cukros lötty.

Nati,

Nekes meg gratuálok a kiskönyvhöz. Most már hivatalosan is kismami vagy. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi
Hogy-hogy elindult? heges, sebes,tályogos?

Húú én annyira félnék egy ilyen anyajegy levételtől. Annyi rosszat hallottam róla... De gondolom, hogy az ember nem jókedvében veteti le, hanem mert muszáj
bessy76

Judy
Igen, úgy értem, hogy lesz nagy átköltöztetés?
Vagy már készen is van a babasarok?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?