Jenny
Anyukámnak van nagyon finom gyümölcskenyér receptje. Ő minden évben csinál, tele van aszalt gyümölccsel, meg zseléscukor is van benne, de abbó csak az egyik jó. majd elkérem tőle és felteszem. Őzgerinc formában kell sütni, ha nincs jó a királytorta forma is. Az olyan mint az őzg. csak szögletesben, nincs bordázva.
Pintyus
Van egy jó férfias egytálreceptem. Száraz tarkabab kell hozzá.
Hozzávalók: egy zacskó száraz babot beáztatsz, majd az első főzővizet leöntöd. Hagymát apróra darabolod, felkockázol kb 25 dkg bacont (nem szeletelt) és megfuttatod olajon. Utána mehet bele az előfőzött bab, rozmaring, babérlevél, chili, só, bors és annyi víz, hogysűrűre tudjon főni. Mikor a bab majdnem puha kiveszek belőle 1-2 merőkanállal és egy kicsi konzerv sűrített paradicsompürével összeturmixolom. És mehet vissza. Mehet bele 20 dkg rövid csőtészta (a lényeg hogy apró legyen pl: kagyló, vagy a legjobb tényleg a rövid cső) és ha készre főtt, már lehet enni is.
Elég brutál laktató kaja, de gyorsan kész és szeretik a férfiak. Nem leves, nem főzelék, egytálétel. A vizet nem szoktam mérni, csak érzéssel. Lehet húsleves, zöldségleves is.
Jó étvágyat!
tesztből elég egy zebrás!!!
Ha negatív, utána vegyél két nap mulva. Vagy egyből kettőt. Majd elpostázod nekem utána. Mert nem lesz rá szükséged.