Szilvi17
Hát azért elég erősnek érzem, hogy ilyen szinten korlátozni akarják, hogy mennyit egyen a kölök?!
Mivel indokolják, miért van erre egyáltalán szükség?!
Tápis babánál oké, mert ők tényleg túl tudják enni magukat, és megfekszi a gyomrukat, mert a tápszer kb. 3-4 óra alatt bomlik le a pocakjukban.
DE AZ ANYATEJ AZ MÁS!!! Sokkal gyorsabban (cirka 1,5 óra, ha jól emlékszem) szinte teljesen fel tud szívódni! És a baba pontosan tudja, mennyire van szüksége belőle! Pláne ha ő 105-t simán benyomott, és utána volt kiegyensúlyozott, akkor meg miért kéne "diétáztatni"?
Ha nem bukik jelentős mennyiségeket vissza, akkor egyáltalán nem eszi túl magát! (Pláne ha még teát is tud inni utána, egyébként abból mennyit iszik?)
Na szóval erre mondtam én, hogy mindenki fogja neked osztani a sok okos tanácsot (gyerekorvos, védőnő, barátnők
), de te leginkább csak a saját gyerekedre, az érzéseidre és a józan eszedre hagyatkozz!!!
Ja, és tényleg az számít, heti szinten mennyit gyarapszik! Ha szépen nőddögél, akkor minden oké (és az első 6 hétben mindennap van széklete).
Réka
Ma bezzeg olyan bújós a fiam, hogy csak na...
NIncs két egyforma nap...
CSilla babának meg esze ágában sincs még jönni, legalábbis a mai ctg tanúsága szerint...
Mosódió: na ma kimostam Sebinek egy adagot vele, pár nap múlva meglátjuk az eredményt.
Jó dolog a természetes alapanyag, csak hát arra is lehet allergiás az ember. Sebi pl. a kamillára. Ne tudd meg, milyen nehéz neki testápolót venni, mert MINDBE raknak szinte!
Úgyhogy még mindig többnyire gyógyszertári kevertet használok neki.
De a mosódió termés (nem pollennel teli virágzat), ezért bízom benne, hogy bírni fogja, és ezerszer szívesebben használom, mint a hagyományos mosószereket!
Drumka
Szép a pocid, és a fürdőszoba is!
És örülök, hogy jobban vagytok!
Érdekes, Sebivel nekem is megvolt ez a függőleges barna csíkom (ha jól látom neked is?), most meg nincs?!
Min múlik?
Én is a holnapi hidegfrontban bízom, hátha CSilla elindul tőle, mert már nagyon-nagyon nehéz vele, folyton légszomjam van, leszakad a derekam, időnként annyira ránehezkedik a gátamra, hogy alig tudok lépni tőle, szóval ultra nyűgös vagyok.
Éjjel viszont szerencsére engem is hagy aludni.
Úgyhogy ma délelőtt bevásároltam, tücsökzenéztünk, ctg-ztem, délutánra is szerveztem programot, hátha ez a mozgalmas élet megnoszogatja picit a kisasszonyt!
Fúúúúúúúúú. szuper a kégli!!!! A konyhád is gyönyörű lett!
A hálóban hogyan készült a falfestés? Én is ilyet szerettem volna, de nem tudtuk, hogyan kell csinálni...