Szilbee! Jól avygtok? Köhögések, orrfolyások? Múlóban?
Meg tudnád mondani, mi annak a atavaszi pesti rendezvénynek a neve, ahol Leventével voltatok?
Köszi a képszerkesztésben a segítséget!
Évi! Valami hangulatjavító kis kávézás, sütizés, beszélgetés a barátnőiddel? Nem tenne jót? Tényleg olyan lehangoltnak tűnsz....
És még most jön a karácsony pörgés!
Balwin! Hmm, milyen torta készült? Jól sikerült?
Niki: színház? eezt a fényképező nőcis infót, ahogy olavastam, összeugrott a gyomrom!! Ez nagyon durva!!! Már sokan kérdezték, hogy vajon hogyan ébreszti fel a gyerekeket, de ha tényleg így van.... végképp nem engedem, hogy lefotózza a köv. babónkat!
Katlina: ??? Jól vagytok? Vííz?
BBj, Ildi, Olga! Vizsgák?? Tudtok készülni?
Betti! MOst még csak megfigyelők vagytok egy-egy szülésnél, vagy mit csinálhattok már?
Bettike? Jól van?
Gyöngyike azon lepődött meg, hogy írgatunk ilyen fórumon?
Én nagyon pörögtem a terhességem előtt, mindig úton voltam, most meg Szabival, hogy itthon vagyok, nagyon jó, hogy tudom veletek tartani a kapcsolatot, így a 4 fal effektus el szokott kerülni...
Ugye már a barátokra, a párunkra, magunkra kevesebb időnk jut, szinte minden pillanatunk és gondolatunk a baba(ák) körül forog, szóval tényleg jó, hogy itt meg lehet dumálni az örömenket, gondjainkat.
Erika! Józsika fejlődése sztem normális, hiszen tényleg igaz, hogy nincs két egyforma baba, másrészt ő már megduplázta a születési súlyát, nem? Utána már nem hízhat havonta 80-100 dekát! Most visszanéztem a mi feljegyzéseinket, és Szabi olyan idős korában, mint most Józsika, 7 kg volt, és 3800 g-mal született.
Harmadrészt meg, ha szépen fejlődik, és nem éhes, akkor miért kéne adni többet neki, nem? Szóval én is osztom a többiek véleményét.
No lépek ebédet csinálni, míg Szabi szunyál egyet! Tegnap már vagy 6x körbemászta a nagyszobát!
Ja, nagyszoba: tud valaki megbízható gázszerelőt? Mára végleg bekrepált a konvektorunk itt a nappalban....