Sziasztok.
Na gyorsan pötyögök. Végre nem fáj a fejem, igaz, ehhez kellett egy Algopirin.
Jól megy a munka élesben, de zárás most lesz, jön a mélyebb víz.
Peti ma megkapta végre mindkét oltását, öcsém és a doki is teljesen büszke volt rá, hogy nem sírt. A mérés szerint nem nyúlt (mondjuk szerintem igen, de mindegy), a súlya 12850 g. Jól van tartva...
Tegnap voltam gyógyszertárban, kiváltottam egy doboz lázkúpot, két-két popsikencét és fürdetőt. Mindezt 1920 Ft-ért. De így még mindig olcsóbb, mintha "boltit" vennék, összeadtam, a kúp 286 Ft, a popsikenőcs 498 Ft, a fürdető 322 Ft.
Utólag boldog névnapot Jucának, és Gabinak!
Andy, így már értem a bölcsit. Hát itt tutira nem vennének be egy gyereket emiatt...
Figyi, én a helyedben élnék a lehetőséggel, én úgy gondolom, hogy Dani elég talpraesett kiscsávó, és jól fogja kezelni a helyzetet! Te pedig kitartassz!!!
Hm, jónak hangzik ez a tanfolyam, ezek szerint akkor talán bölcsire sem lesz szükség.
Meteor, remélem, kedd óta már nem depizel! A lakberendezési szempontok engem is érdekelnének.
Viera, végre egy jó hír a sógoroddal kapcsolatban, drukkolok, hogy kiengedjék holnap.
Te nőszemély, tessék magadra vigyázni!
Nancsa, remélem, Zoló ezt a hetet is kihúzza betegség nélkül. Nálunk még csak 7 fog van, illetve ma mintha éreztem volna a jobb felső 3-asnál egy kicsi recét.
Az autómánia nálunk is befigyel, de nálunk még nem mondja, hogy melyik micsoda...
Preni, én ennek utánanéznék a helyedben, mert én 100%-ig biztos vagyok benne, hogyha mindkét szülőnek van bizonyítottan munkahelye, be kellene vegyék a gyereket. Egyébként nálunk általában az a helyzet, hogy csak papíron nincs hely, mert sokan beíratják a babát, csak nem adják be ténylegesen.
Juca, öröm volt olvasni a soraidat, hogy minden OK veletek!
Wkata, apa beszólása nagyon jó!
Nálunk ugye ma volt szuri, Peti kicsit nyügi volt, valszeg emiatt, most már alszik is, pedig fél tíz előtt nagyon ritkán hunyja le a szemeit.
Bénianyu, nagyon édes Beni, ahogy tanulmányozza a babát.
Marcy, ügyes vagy, gratula!
Gab, hát nálunk már volt olyan, hogy a csempe belepotyogott a kádba, még hogy, akkor nem volt ott senki. De ami most fent van, az is meg van repedve, nem tudom, miért. Mondjuk jó volna, ha még bírná, mert most nincs a cserére keret (eddig csak az anyagot vettük, és anyukám unokatesója tette fel, de ő meghalt pár éve sajnos).
A képek nagyon jók! A pulcsi szuper, nagyon ügyes vagy!
Mára ennyi voltam, mindenkinek szép estét!