Új privát üzeneted érkezett!

Hogy itt mindenki hogy örül a alaptetőnek :lol: :lol: :lol:

Egyszer én is pályázni fogok rá, hátha nekemis szerencsét hoz.... Erzsi, te hogy állsz a szerencsével?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hahó!

még min dig nem jött meg. :D vettem új tesztet, majd csütörtökön csinálom meg.
másik topicban ketten is írták, hogy többször is negatívat teszteltek és mégis terhesek voltak már. Szóval ez most új reményt adott :lol:
lei

erzsi: neked mik a tünetek? ÉS mikor kellett volna megjönnie? Mikor teszteltél?
lei

Szia Lei!

Nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzsa: köszi a drukkot, remélem bejön :lol:
lei

Sziasztok!

Lei:
Remélem végre elzebrásodik akkor apának adhatsz egy angyalkát a fa alá 8) .Ha nem szokott késni akkor nagyon más oka nem lehet.

Mindenkinek szép napot
tappancs28

Sziasztok Lányok!!!

Húúú .. akkor most drukk mindenkinek :)

Lei - Ez nagyon jó jel .. annyira szorítok :D :D

Tappancs
- Hát igen, nem vagyunk egyformák .. de én sem tartom kizártnak, hogy a java még csak most fog felugrani rám az utolsó hónapokban ..majd kiderül. Mindenesetre rengeteget eszem .. és nem érdekel a súlyom :D

Kép
szösszenet

mikor leírtam, hogy nincsnek tüneteim, elkezdett émelyegni a gyomrom, és azóta hányingerem van. , hahahaha
de még nem merem kijelenteni, hogy ez biztos attól van. lehet, hogy csak az emésztéssel van gond
lei

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reméljük a legjobbakat :D :D
Jajj de jól esik ez a kis hányinger, ugye :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Ki gondolta volna réges régen, hogy egyszer vágyni fog a nő hányingerre és mellfeszülésre :lol: :lol:
Szorítok ;)

Az én derekam meg fáj .. szóval el vagyok kenődve :(

Kép
szösszenet

lei : feszül a cicim meg tompa hányinger néha néha de én várok még :roll:
erzsebet0312

erzsi: én is próblok még várni a teszttel, de nem tudom, hogy kibírom-e. Lehet, hogy holnap reggel csinálok megint egyet.

szöszi: szegénykém, sajnálom, hogy kezd előjönni a derékfájásod :( gondolom, hogy rossz lehet nagyon. De talán még elmúlik megint, és még tudsz pár hétig-hónapig menni, intézkedni.
lei

lei tesztelj légyszi :lol: :lol:
erzsebet0312

lei tesztet kérünk, különben mi is megpukkadunk a kiváncsiságtól :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ok, ok, holnap reggel tesztelek. :wink: :?
lei

erzsi, te miko rakarsz tesztelni? Hiszen neked még tüneteid is vannak. Vagy nem annyira egyértelműek ezek a jelek?
lei

erzsi is teszteljen :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ja ja lálnyok hát nem tudom én megvárom a köv vérzést ha megjön nem vagyok az ha nem akkor :lol: :lol:
erzsebet0312

biztos az van és punktum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

van még valaki :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, és látom mi van Erzsivel.
Szerintem ez nem normális.......Csinálj egy tesztet, vagy menj dokihoz. Vagy poz. a teszted, vagy nem tom....., de ez nem mensi volt amit te produkáltál!!!!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

sZIASsztok!!

Jujuj de izgi most minden!!! Mindenkiért mennek a drukkok!!!
Lei, bár téged még nem ismerlek, de nagyon szoritok!!! Mikor kellett volna megjönnnie??? de szerencsére nem jött!!!

Nekem még a holnapom van, mert szerdán kéne nem megjönnie!!!
Vendég

Pintyus: De nem fog, ugyi :?: :?: :?: :?: Remélem, hogy nem fog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!!! Én is nagyon remélem hogy nem fog!!! Az a baj hogy ténleg anyira bele éltem magam!!! Félek nagyon alig várom elteljen ez a hét!!! És ne is lássam pirit 9 hónapig. :roll: :roll:
Vendég

A próféta szóljon belőled :!: :!: :!: :!: :!: Szép kis karácsonyi ajándék lenne, az biztos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Oh, már alig bírom követni .. annyi mindenkinek aktuális most ami nem kellene hogy jöjjön :lol: :lol: :shock: :shock:

Szorítok mindenkinek :)
Lei, Pintyus ... és a többieknek...

Lei
- Kicsit jobb a derekam, a mai pihenés sokat javított rajta ;)
Majd holnap kiderül javul vagy romlik .. ha előbbi, akkor pár nap és kimászom belőle, mint a 9-10. héten tettem ;)
Pozitív hozzáállás! :) Nekem ebben - Nektek a baba kérdésben :)

Kép
szösszenet

lei: ugye van babó írj :lol: zsu: aranyos vagy de szerintem nekem csak ennyi volt a mensi én várok aztán majd kiderül :roll: kuzsanna: ugye nem jött meg??? tesztelj :lol: :lol:
erzsebet0312

pintyus:na ugye zebrás ???? :D :D
erzsebet0312

hello!
Hát negatív lett a teszt :cry: de még mindig nem jött meg.
Sajnos elvette a kedvem nagyon, hogy reggel mutattam páromnak, hogy szerinte is negatív-e, mivel mintha én egy ici-pici leheletnyi második csíkot látnék benne, de nem akartam bebeszélni a dolgot, ezért kikértem a véleményét. Erre szinte ledorongolt, hogy szerinte én túlságosan rákattantam a témára, és ezen pörgök, és ezt nem kéne....stb. Meg hogy az hogy késik 6 napot nem jelent semmit, hiszen most még össze van zavarodva a menstruációm és lehet, hogy még hónapok múlva fog csak beállni a normélisra, meg ilyenek. Hát kicsit összeomlottam lelkileg. Rosszul esett amiket mondott, meg valahogy nem érzem rajta, hogy szeretné, hogy sikerüljön. Na mind1, most szar kedvem lett ettől sajnos. DE nem akarom elvenni a tiéteket. :D

erzsi??? pintyus? mi van veletek?
:lol: :lol:
lei

tappancs: hogy állsz a tanulással? Gondolom nincs nagy kedved ilyen időben magolni. :?
lei

Sziasztok!

Lei! Nagyon sajnálom!!! Sajnos a legtöbb pasi ilyen. Már én is többször megkaptam, hogy nagyon rajta vagyok a témán és nem kellene.

Erzsi! Tuti, hogy ez mensi volt?? Szerintem nem igazán normális dolog?!

Pintyus! Látom nagyon a végén vagy!! Drukk!!!

Zsu! Hogy vagy? Mi újság veled?

Puszi
Vendég

köszi krisztinka! Hát igen, a pasik valahog yteljesen máshogy reagálnak erre az egész kérdéskörre. De akkor sem gondoltam volna, hogy ennyire negatívan reagál. :(

egyébként már arra is gondoltam, hog ymi van akkor, ha a műtét utáni első mensit követő barnázás volt a második mensi? Ez lehet szerintetek? Ugyanis az majdnem félidőben volt.
lei

Lei - Amikor én teszteltem először .. nekem olyan halvány volt a második csíkom, hogy szinte ott sem volt :lol: :lol: :lol:
Persze lehetett valamicskét látni, de ha 30cm-nél távolabb raktad a szemedtől, akkor semmit.
Na .. és a doki erre azt mondja, hogyha ici-picit elkezd látszani, az már azt jelenti, hogy elkezdett a hcg termelődni .. tehát történik valami a szervezetben! 2-3 nap, és ismételd meg! Nekem amikor erősen lástzott, akkor már 6 napja késett (mint neked most) .. de valószínű sokkal hamarabb történt a teherbe esés .. mert nekem 32 napos ciklusaim vannak normálisan ..
Nem tudom értehtő-e .. a lényeg, simán lehet, hogy a ciklusnak nem a közepén estél teherbe, és azért halványkodik még az a vonal ;)
Szorítok továbbra is!

többiek????

Kép
szösszenet

sziasztok: Lei nagyon sajnálom hogy hideg zuhanyt kaptál a férjedtől!!! Ők nem úgy látják mint, úgy vannak vele hogy majd csak sikerül egyszer, ők ugyse érzik az anyasáot, csak tudják hogy ott vana z anya pocijában de nem tudják felmérni hogy ez mit jelent, ezért nem is érzik át mikor a nő szomorkodik hogy negativ lett a teszt.

de fel a fejjel, ha még nem jött meg az jó jel. szokott neked késni??? jeledi vannak???

Én ma teljesen kiborultam reggel mert le ment a hőm 36,9re, és elkönyveltem magamban hogy kész, itt már nincsen baba!! És párom ölelet, puszilt a hasimat is puszilta és mondta hogy ne szomorkodjak mert még nem jött meg és nem is görcsölök mint szoktam. szoval még nem dőlt el!!!

De én nagyn nagyon félek a holnaptol!!! És ha meg jön??????

Ma veszek tesztet aztán reménykedek hogy nem jön meg holnap!!!

szösszenet: remélem elmúlott a derekad!!!

krisztinka, erszi, tappancs, zsu: köszönöm a drukkokat, ne hagyátok abba!!!még szükségem van rá
Vendég

Hajrá Pintyus!!!

Sajnos nem tudok jó hírrel dicsekedni .. még fáj a derekam :(

Kép
szösszenet

pintyus: én nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön!!!!!!! Hiszen, ha neked sem jött még meg és menstruációra utaló jelek sincsenek, az reménykeltő!!! :lol: :lol:
De látod, a te párod milyen aranyosan, kedvesen reagált az enyémhez képest.....na erről beszélek. Hogy lehet így is, de hát sajnos nem mindenki egyforma ilyen téren.
:cry:
lei

szöszi: hát igen, ilyenkor ez ember lánya nem tudja eldönteni, hogy az most ott valami vonal szerűség, vagy az a vonal alapból ott van amúgy is és csak akkor színesedik ki, ha pozitív a teszt? Na ezt nem tudom.....
OK, néhány nap múlva, ha még mindig nem jön meg, tesztelek egy uccsót.
Addig meg megpróbálok lekattani a témáról.
Eddig jártam női jógára, ami nagyon jól esett és sokat segített az utóbbi időben, de sajnos bezár a hely és az oktatóm elmegy máshova, ami nekem meg abzsolút nem fog útba esni. Most nem tudom, mit csináljak, mert olyan jó tanár volt, egy teljesen újat elkezdeni meg annyira nincsen kedvem. :?:
lei

Én a Bartók Béla útra járok jógázni - nagyon aranyos, kedves lány tartja. Ez mondjuk kismama jóga .. de vannak persze rendes foglalkozásaik is .. :) Szerintem ne hagyd abba .. olyan jót tesz a testnek és léleknek!

A párod meg lehet azért reagált így, mert ő sem dolgozta még fel igazán a veszteséget .. nem akarja beleélni magát, és így hárít.
A férfiak sokkal jobban óvják magukat az ilyen jellegű csalódástól ..
Mi nők akár minden hónapban bele tudjuk élni magunkat .. de nekik ez más .. ők nem érzik úgy, mint mi ..
Megfogalmazhatatlan amit írni szeretnék .. :(
Lényeg, ne haragudj rá! Hidd el, ha pozitívat tesztelsz, madarat lehet majd vele fogatni! :)

Kép
szösszenet

Na, akkor majd megnézem azt a Bartók Bélás jógastúdiót egyszer.

Az én párom sajnos nem az a felhőtlenül örülő típus. Már az előző terhességnél sem láttam rajta azt a nagy örömöt, inkább végig aggódott, meg parázott. Szerintem, ha majd sikerül megint, mégjobban parás lesz. És ez engem is idegesít, hogy ő így reagál.
Lehet, hogy majd le kell vele ülnöm most már erről beszélgetni valamikor.
lei

szösszenet küldünk neked gyógyító kezeket a derekadra :lol: :lol: lei: tuti ott van a baba
erzsebet0312

Szép napot mindenkinek!! Vagy legalábbis szebbet, mint a mostani :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

erzsi: Sajna megjött, nem is gyengén és már túl is vagyok rajta.... most nagyon gyors volt :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én ma is szurkolok mindenkinek :!: :!: :!:

Szöszi: sajnálom a derekadat.... kérd meg párodat, hogy mmasszírozza meg kiciskét, hátha segít :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

csaaaajjjjjjjooooooooooookkkkkkkkkk

ehhez mit szóltok??!!! Kép Kép
Vendég

pintyus: ez milyen teszt? Mert ha terhességi, akkor ott a két csík!!!!!!! :lol:
lei

ez terhességi, medi-lab.

De szerintetek nem csal mert most csináltam délután??!!!!

Nem birtam kivárni holnap reggelig!!!!
Vendég

pintyus istenem de örülök olyan nagyon szerencsés vagy bizony ez bezebrált :lol: :lol:
erzsebet0312

és ismét laptető mégsem vagyok babás tuti már nincs tünet :oops: a páromat meg megcsípte a kullancs és most antibiotikumot szed így szerintetek nem ajánlott akciózni élesben???
erzsebet0312

ZITA!

GRATULÁLOK!
Ugye nem gondoltad,hogy hipp-hopp sikerülni fog?
Vigyázz magadra!

Puszi mindenkinek!
Azért figyellek benneteket néha!
ÜDV.MINDENKINEK!
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!
Vendég

Pintyus: Hatlamas gratula :!: :!: :!: Ez isteni.... sikerült :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

erzsi: Szerintem nyogodtan mehet az akció :lol: :lol: :lol: ....bár érdemes lenne azért kikérni legalább a körzeti orvos véleményét, vagy nem :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?