Zsuzska, semmi gáz, most csak azért alacsony a hőd, mert pihen a tested a mensi után. Nekem el szokott kezdeni emelkedni kicsi a ciklus 6-8. napja körül, majd PÉ-kor leesik (kb. 2-3 tizedet), és utána felszalad 4-5 tizedet.
Sirki, úgy legyen
Nórival értek egyet, cicka 1-14 napig, majd jöhet a 15.-től palástfű a 28-ig. Persze, hosszú ciklusnál máskor van PÉ elvben, de mi van, ha azért hosszú, mert PÉ sincs..? Az biztos, a 14. napig érdemes használni, utána viszont tilos a cicka, mert árthat a babának, ha összejött. A palástfű a méhnyálkahártyát erősíti, azért hasznos, de ha jól tudom, azt sem szabad a 28. nap után. Ja, és annyi, hogy ha használ a cicka, rendbeszedi a ciklust, és úgyis a 14-16. nap körül lesz a PÉ, tehát emiatt sem kell 14 napnál tovább inni. Adagolás: napi 2x 1 csésze belőle. Sztem a barátnőd jobban jár, ha nem filtereset, hanem ömlesztettet vesz, mert abban a gyógyszertáros szerint több a hatóanyag. Nekem kicsi teatojásom van, abba tettem egy kiskanálnyit egy csészéhez. Arikon is itta (ha jól emlékszem, Ő volt
), Neki használt