Új privát üzeneted érkezett!

Benszi!

De jó, hogy jelentkeztél! Gyönyörűek a gyerkőcök!! :D :D A sebed hogy van?

Luki!

Falatka is csudaszép! :D :D

Numa!

Húú, szegénykém, nem semmi a szüléstörténet :shock: , pontosabban, ami utána következett, de most már csak jól alakulhatnak a dolgok :wink:

Én is nagyon parázok, hogy császárral kell majd szülnöm, Soma farkefvéses :cry: Egyelőre. Bízom benne, hogy a 36.hétig még meggondolja magát.. Ma voltam védőnőnél, leszúrt, mert 7 hónap alatt 10 kilót híztam :evil: Pedig egyáltalán nem tűnt úgy, hogy sokat eszem :oops:
ballagyo

Luki!

Falatka nagyon szép!

Estrella csini vagy!

Ballagyo!

Egy gyerkőcnél a farosság sem jelent biztosan császárt, szóval nyugi!

Rebe!

Minden oké lesz, nyugi! Szorítok!

Puszi!

Judit

jucicuki

Benszi
Borzalmas történet :( viszont szerencsére mindenki jól van :D
Hiányzott már a vicces hozzászólásaid :D

Juci
Jobbulást a csajoknak,remélem megússzátok egy enyhe lefolyásúval!

Gina
Jó a kép!na ezekután és is rakok fel pocis képet és meglátod nem is nagy a tiéd :wink: !!!

NUma
Hát téged sem irigyellek a szülés miatt!De az a lényeg,hogy nálatok is minden rendben!!!

LUki
Érezzétek jól magatokat!!Cukor Falatka :D

Ballagyó
Beszéld meg Somával,hallgatni fog rád hidd el!!

Lippa
Nektek is jobbulást!!
gabicsibe

Chesti,

Köszi a dalokat amiket küldtél, a férjemet igaz az örületbe kergettem már, mert hallgattam a karácsonyi számokat, ő meg nézte volna a kézilabdát.

Rebe,
Tuti rendben lesz minden szerdán. Hova mész genetikai vizsgálatra? Én holnap megyek az Istenhegyi útra, én pont 1 héttel vagyok előtted. Mondjuk a genetikai vizsgálattól én is izgulok egy kicsit, de úgy indulok neki, hogy rendbe kell lennie mindennek.
toldikrisztina

TKrisztina,
Én is az Istenhegyire megyek! :wink:

Ballagyo,
Remélem meggondolja magát Soma, és befordul ahogy az anyucija szeretné. Szerintem a 10 kg miatt meg ne izgulj, ha te jól érzed magad, akkor szerintem semmi gond. Majd leadod.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ballagyo,

Én még csak 13 hetes vagyok, de már most feljött pár kg, sajnos szerintem a hormonoknak köszönhetem, mert enni alig eszek, rengeteg mandarint és almát fogysztok, az édességet meg nem is kívánom, így nem is fogyasztom. A főétkezések során se étkezek úgy, hogy kettő helyett kell egyek, egyszerűen nem tudom mit csináljak. Esetleg ha van valakinek jól bevált módszere igazán megadhatná, előre is köszi. Pont most nézegettem az internetet, hogy milyen diéták vannak, mert már előre félek, hogy feljön még januárig pár kg. Aztán hiszti rohamot fog kapni a védőnő.
toldikrisztina

Jó reggelt!

Hatkor keltek a csajok :lol: :lol: :lol:
3/4 6-kor már ellenőriztem, hogy szuszognak-e még :oops: :oops:

Judit

jucicuki

Csajok!

Most hívott a védőnőm, hogy van egy anyukája, akinek napi fél liter plusz teje van és nem akarjuk-e elhozni. Állítólag nagyon rendesek, volt HIV szűrésen. Nem tudom...

Szerintetek???
Én eléggé félek ettől, annyi más betegség lehet még, és ki tudja, mit eszik, iszik...viszont mégiscsak anyatej...

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

jucicuki

Sziasztok!

ANYUKÁK, KISMAMÁK
kérlek a címet amit adtam nektek ne terjesszétek, mert ez a saját szerverünk!

Kellemes zene hallgatást! :)

chesti

Juci
HÚÚÚ, ez bizony nehéz kérdés. Észérveket nem tudok mondani, csak a saját véleményem alapján én nem-mel szavaznék. Ezt átgondoltam a terhességem alatt és arra jutottam, hogy esetleg a hugom teje játszhatna nálam. Gondolom ezzel nem könnyítettem meg a dolgod. Biztos reagál majd Lucia, vagy Chesti és még páran, akik okosabbak, mint én. Mindenesetre rendes a védőnőd és az anyuka is, hogy nem a lefolyóba önti, hanem másra is gondol. Ez mindenképpen felelősségteljes gondolkodásra utal, ami jó jel, szerintem. :shock:
Vendég

Chesti
Köszi!

Juci
Sajnos én nem tudok ebben tanácsot adni :(
gabicsibe

Juci
én elfogadnám :oops: :oops: nekem a barátnőm is ad le anyatejet és nagyon sokféle vizsgálaton kellett ehhez keresztülmennie,azóta én is máshogy állok az ilyen dolgokhoz,de egyébként ez tudom hogy egy nagyon nehéz kérdés :oops: :oops: 6-kor keltek???????? :shock: :shock: nem semmi,jó kis alvókájuk van :wink: :wink:

bibar

Elveszett bárányka jelentkezik... :oops: :oops:

Sziasztok!!!!
Hiányoztatok ám, sokat gondolok rátok, de bizony hetek óta még csak nem olvastam... :oops:
Egyszerűen amikor akad egy kis időm, mindig az elmaradt háztartási munkákat próbálom pótolni.. Hülyeség mi?
De a lényeg, hogy jól vagyunk, és egyszerűen imádom a kislányomat :lol: :lol: :lol:
Egyre többször jutalmaz meg a mosolyával, és átaludt éjszakákkal.
Viszont a pótlásra továbbra is szükség van, ami már változni nem is fog :( ez van.

Gratulálok a megszületett babuciknak és anyuciknak :lol: :lol:
Visszaolvasni most reménytelennek tűnik, de megpróbálok újból képbe kerülni, mert hiányoztatok ám, na... :oops:

teszek majd fel képet is.

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Napcsi, végre jelentkeztél, de jó! Várjuk a képeket!!

Benszi! Nem semmi volt a szülésed de a lényeg, hogy a babák jól vannak!! Édesek!!

Lukrécia, ez a kép...elolvadok a lányodtól! Istenem de szép!! Kire ütött?? :lol:

Friss kép Ramiról. Belövettem a fülét..hú, milyen sírást rendezett, de megérte! Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Most értünk haza genetikai vizsgálatról, úgy örültem minden rendben van. :D
Azt mondták, hogy olyan jók lettek a leleteim, hogy így egyáltalán nem javasolják a magzatvízes vizsgálatot.
Először nem akarta magát megmutatni, a feneke volt felül, de aztán elkezdett mocorogni, így megtudtak mindent rendesen mérni. Olyan aranyos volt, felemelte a kezést és olyan volt mint aki integet. Férjem teljesen meghatodott, ő még csak képen látta, így élő UH-on még nem.
toldikrisztina

Chesti,
Rendben! :wink:

TKrisztina,
Gratula a jó eredményhez! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ne haragudjatok, de nem tudok annyit visszaolvasni, már rég nem voltam :oops: , de igérem megprobálok mostmár sürübben jönni, de jol esett hogy hiányoltatok. Mi jol vagyunk megtörtént az elsö hasrafordulás :lol: , egyre többször nevet hangosan, jaj ugy imádom lázlasan készülünk a karácsonyra, már feldiszitettük a lakást, nagyon tetszik a kis drágámnak.
Luki,
Gyönyörü a kis falatka, meg zabálom, komolyan!!! :lol:
Vicuska,
Rami is gyönyörü csajszi. Igen teljesen mások fülbevaloval, az én kicsim is sirt, de hamar megnyugodott, és megérte, olyan csini lett.
Na lépek mert hulla vagyok!
Mindenkinek puszi.Jo éjt
Csináltam egy kis klippet a kincsemröl nézzétek meg.
http://www.youtube.com/watch?v=kMJcLdE1ipw

Kép
bibike27

Bibike
megnéztem,nagyon szép ez a picurka és nagyon jó zenét választottatok :D :D

Vicuska
annyira édes ebben a kis sapiban :D :D

Napcsi
te kis elveszett,ha tudnád mennyit emlegettünk Lukival,nem tudtuk elképzelni mi lehet veled :oops: örülök hogy jól vagytok,képet kérünk,olyan rég láttuk már a picurkát :oops: :oops: sajnálom hogy nincs elég tejci,de a lényeg hogy egészség van.irjál most már többet :wink:

Toldikriszta
örülök hogy minden rendben volt a genetikán :wink: :wink:

Chestikém
köszönöm,nagyon jó :wink: :wink: :wink:

bibar

Bibike!

Ezt a reggelt is bőgéssel kezdtem, szép lett a klip :oops:

Mindjárt megyünk a doktor nénihez vissza, Dorci nagyon csúnyán köhög :roll:

Judit

jucicuki

Megjöttünk.

Szegény Lilónak antibiotikumot kell kapnia, mert vérszegény és a fehérvérsejtszáma is kicsit magas, nem tudná egyedül legyőzni a szervezete a vírust. Amíg nem gyógyul meg, addig meg nem kaphat vasat.

Dorcinak egyenlőre marad csak a kalcium. Kedden megyünk vissza.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Küldöm az ígért fotókat a babukról :wink: Kép Viktor baba Kép Viktor Nagypapa vállán Kép Nóri baba

Kép
numato

Kép

Kép
numato

Sziasztok!

Luki néni eszem azt a csöpp kis falatka száját!! :lol:
Privit megkaptad?

Lippa csajok meggyógyultak?

Ballagyo védőnőd normális? :roll: :wink: Ez úgy hangzott mintha 20 kg-ról beszélnénk.

Toldikriszti szivesen. :)
Bibarci nagyon ügyin diétázik, Őt kérdezd. :)

Juci ikres barátaim is vettek tejet, nem volt gond. Gyógyulást a kis csöppöknek!

Napcsi!!! :lol: :lol: Várunk titeket, reméljük azért bombázol majd képekkel a kis gyönyörűségről! :)

Vicuska az első képet csak néztem néztem néztem. :) Niki is ide jött, meglátta, rámutatott, és azt mondta ttttööööö. :)

Bibike klipp meghatott, azonnal ott helyben írtam kommentet. :)

Nikinek megvettük az első kiscipőjét, mert hát járóbabánk van. :) Babakocsiból ki, és már topog is. :)

chesti

Numa!! :lol: :lol: Milyen aranyos a nagypapa vállán, meg kell zabálni. :lol: Együtt meg aztán... :lol: :lol:
Remélem azért a körülményekhez képest jobban vagy már. Borzadva olvastam ezt a kálváriát. :cry:
chesti

Mindenkinek szép napot!

Napcsi
Végre jelentkeztél!!!És képek nélkül????

Bibike
Szupi a klipp és tündér ez a kiscsaj!!!

Numato
Bár a szülésed borzalmas volt,de gondolom ez a két tündér hamar feledtetni tudja majd!

Vicuska
Ramika és nagyon szép kislány!!!Büszke lehetsz rá!!!

Juci
Jobbulást a csajoknak!
gabicsibe

Gabi,Sharon nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!

lippa

Gabi!

Boldog névnapot neked!!!!!

ToldiKriszta!

Örülök a jó eredményeknek :P :P Fotót kaptatok?

Juci!

Gyógyulást a csajoknak!!!!

Numa, Bibike, Vicuska!

Olyan szépek a babák! Egy kicsit megkönnyeztem Bibike zenés montázsát...

Én ma végre az utolsó elmaradt munkámat is befejezem, természetesen már itthon. Este 6-ra pedig szülésfelkészítőre megyünk a MÁV-ba. Már kíváncsi vagyok nagyon :roll:
ballagyo

Sziasztok!
Bibike! potyognak a könnyeim...

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Lippa,Ballagyo
Köszi

Sharon druszám :D
Boldog névnapot kívánok!
gabicsibe

Rebe,Gabi,Chesti köszi aranyosak Vagytok!Sajnos még mindig csúnyán köhögnek és folyik az orruk,viszont lázuk ma már nem volt(kopp-kopp-kopp).Hétfő estére szegény Lilla nagyon belázasodott,jó nagy lázrózsák voltak az arcocskáján és ha csak hozzá értem a kis bőréhez már azt mondta csúnya anya :roll: .

Rebe nagyon drukkolok Nektek a mai uh-ra!Várunk majd a hírekkel!

Ballagyo 7 hónap alatt 10 kg egyáltalán nem sok szerintem sem,ne foglalkozz a védőnővel.

Juci tejcivel kapcsolatban én is inkább a nemre szavaznék,mivel van tejed csak pótlásról lenne szó.Ha nem lenne egyáltalán tejed,akkor meggondolnám.Csajoknak mielőbbi gyógyulást kívánok!

Napcsi de jó,hogy jelentkeztél :D .Ha lesz időd kérünk szépen képet is :wink: !

Vicuska annyira szép Rami baba elolvadok a hatalmas barna szemeitől!Gratulálok a fülbevalóhoz!

TKriszti örülök,hogy minden rendben volt az uh-n :D !

Bibike nagyon jó a klipp ügyi Vagy,Bettina csodaszép kiscsajszi!
Gratulálok a hasraforduláshoz!

Numa örülök,hogy jelentkeztél :D .Gyönyörűségesek a Babák!
Millió puszi!

Chesti köszi a pü-t,ha Csajok felkeltek meg is hallgatjuk :) !Gratulálok az első kiscipőhöz :wink: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Juci,csajoknak jobbulást!Neked pedig utólagosan Nagyon boldog névnapot kívánunk! :lol: Kép

Chesti,köszönöm én is ,nagyon jó,már le is töltöttem!

Toldikriszti,grat a jó eredményhez!

Rebe,remélem te is ilyen eredményekkel jössz!

Bibike,szuper a klipp!

Gabi,Sharon nektek is nagyon boldog névnapot kívánok! :lol: Kép

Napcsi,ne fossz meg minket a gyönyörűségtől! :wink:

Lexi,milyen lett a hétfői vizsgád?Egy kalappal a következőre! :lol:

Vicuska,Luki,Numa,Bibike és a többiek tüneményesek a babák! :lol: :lol:

Elan,mi újság ?Rég voltál erre?!

Share,dehogy haragszom!Puszi! :lol:

Mindenkinek szép napot!Az enyém nem valami fényes,csináltam egy tesztet,de :cry: !

Puszi:Andi

Kép
taptau

Lippa,szegénykéim,nektek is mielőbbi jobbulást!

Kép
taptau

Drága Gabicsibe és Sharon,

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!! :D:D:D

Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lukrécia! Benedek is így ki szokta magát ütni evés után, annyira édesek így tátott szájjal 

Lippa! Gyógyulást a lányoknak, már biztos jobban vagytok azóta.

Chesti! Meg néztem az oldalt amit küldtél hordozókendőügyben. Ez volt az első használható, amiből tudtam végre valamit használni. A képen látható az eredmény. Most először sikerült belegyömöszkélnem Benedeket, és már egy órája édesen alszik. Meg köszi a zenéket is, már hallgattunk is belőle 

Numato! Szegény akkor nem volt egy sétegalopp ez a császáros szülés. Gyógyulj meg és sok örömöt a picikhez! Benedek is „ölbenbaba”, volt is erről egy kis eszmecsere itt a fórumon, hogy ki hogy csinálja. Mi a hordozókendőnél döntöttünk, de persze ikrekkel azért több mint kétszer olyan nehéz 

Ballagyo! Én 15 kilót híztam összesen, ami nem kevés, és most 3 héttel a szülés után 3 kilóval vagyok több mint előtte. Szóval nagyon relatív hogy kinek mi a sok. A baba és a járulékos alkatrészek összesen hat kiló volt. A többit pedig kiizzadtam, ez lehet gusztustalan, de komolyan két hétig csurgott rólam a verejték. Ne foglalkozz a kilókkal.

Juci! Én elfogadnám tejet. Az a legjobb a kisbabáknak, szerencsés vagy ha van aki adjon a közeledben. A védőnőd sem ajánlana olyan valakit szerintem, akik nem megbízhatóak. Ha valami kórokozója van, amiről esetleg nem is tud, akkor jó eséllyel a tejben benne van az ellenanyag is, ami a babát is megvédi a betegséggel szemben. Biztos, hogy jobb az anyatej mint a tápszer. Esetleg látogasd meg a nőt, hátha akkor jobban megbízol benne.

Kicsi Benedekkel tegnap voltunk első nagyobb sétánkon, elmentünk a gyógyszertárba alkoholt venni. Persze utána kiderült, hogy apa vett már, úgyhogy most annyi alkoholunk van ami még három köldökcsonkra elég lenne :) Benedek persze végigaludta az egész akciót, csak akkor kelt föl, mikor hazaérve átléptük a küszöböt. Tegnap este nagyon nyűgös volt, vagy két órán keresztül sírt meg nyüszögött, és nem jöttünk rá mi a baja. Végül bekapcsoltuk a tévét és a Született feleségeken elaludt :shock: puszi mindenkinek, Gomba

így aludtam ma a kendőben, amíg anya internetezett:
Kép
gombahölgy

Vicuska, Bibike, Numato! Édesek a kisbabák.
gombahölgy

Gomba!

Annyira helyesek vagytok együtt a kendőben! :)

Taptau!

Sajnálom a tesztet :? :? Még én is őrzök néhányat a fürdőszoba-szekrényben, hátha Soma születése után egyszer az egyik még pozitív lesz!

Sharon!

Természetesen neked is nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Lippa!

Gyógyulást a lányoknak! Ezek szerint járvány van? Olyan sokan betegek. Én meg úgy rettegek már attól is, ha csak valaki elköhögi magát mellettem :?
ballagyo

Gabiknak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Taptauék köszi a köszöntést :lol:

CSajok, köszönöm a tejes hozzászólásokat, úgy döntöttem, hogy kihagyom. Egy ismerősöm azt tanácsolta, hogy hallgassak a szívemre, ha ellenérzéseim vannak, ne menjünk bele. Ma megkérdeztem a doktornőt is, azt mondta, hogy mivel még van saját tejem és a tápszert már megszokták, ő sem javasolja. Nem mondom, hogy könnyű döntés volt, mert az ember a legjobbat szeretné a gyerekeinek, de ezt most így érzem jónak.

Judit

jucicuki

Kép Úgy volt, hogy karácsonykor halászlé lesz, de sajnos csak ekkorka halat fogtam...

jucicuki

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is, csak nem volt áramunk pár napig és így nem volt net sem ezért nem tudtam jönni.

Vicuska, Lukrécia:
Nagyon édesek a gyerekek!

Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat a pocakommal kapcsolatban. Szerencsére engem még nem b..ott le a védőnő a hízás miatt, pedig 8-9 kg körül felszedtem, csak jól álcázom és nem látszik. :D

Ballagyo:
Az én kis drágám is farfekvéses, remélem befordul, mert nem szeretnék császárt, halálfélelmem van tőle.
Vendég

Jucicuki:
Remélem már jobban vannak a csajok. :)

Gabrielláknak boldog névnapot!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Megvolt az UH, minden rendben van, nyaki redő 1.8. Nagyon eleven a kisember, egyfolytában ficánkolt, mondtam is apának, hogy mégegy örökmozgó. CRL. 67 mm, a szanográfus szerint inkább 13 hetes a méretei alapján. hematóma felszívódott, ugyhogy egyenlőre minden rendben. csinálok is majd neki is vonalzót, de most dobok egy képet.
majd még jövök

Kép

Kép
Kép
zuzmó

Juci!
Bár már döntöttél a kérdésben, de én is leírom, hogy milyen tapasztalatom van.
Nekem is ajánlott egy anyatárs tejcit, de az én védőnénim kategorikusan azt mondta, hogy ne merjem odaadni a babóknak, mert nem tudni, hogy milyen vÍrusok, bacik lehetnek a tejciben. Ráadásul a fagyasztott anyatej azt mondják picit másabb ízű, mint a friss, ezért néhány baba nem is szereti.

Numa!
Aranyosak a bébik! :)
Sajnálom, hogy ilyen komlikációk léptek fel a szülés során :(, de a lényeg a végeredmény.!

Napcsi!
Végre, hogy jelentkeztél!
KÉrjük a képet! Bár még én is tartozom. :oops:

Gomba!
Nagyon édesek vagytok!

Zuzmó!
Gratula a második spontán babához!

Pénteken 3 hónaposak leszünk! Zsuzska már a hátára tud fordulni. :) Gergő ezerrel nyálazik és rágja a mancsát. Lehet, hogy a foga? :roll:

Puszi
Gica

Kép
gica1

Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat!

Gica
Még egy bárányka :D tényleg adós vagy a képpel,nagyon várjuk!!!
Már 3 hónaposak :shock:milyen gyorsan telik az idő.

Juci
Ez akkor egy sneci :D nagyon ari!
gabicsibe

Először is GABICSIBE!
Boldog névnapot kívánok!
Kép

Bibike,
Megnéztem a videót, nagyon szuper lett. Szép a kislányotok, gratula! :D

Juci,
Jobbulást a csajsziknak!

Numa,
Nekem a közös kép tetszik nagyon! Hogy vagy?

Gomba,
De aranyosak vagytok együtt! :wink:

Taptau,
Sajnálom a tesztet, de még lehet ez majd pozitív!

Zuzmó,
Gratula a jó eredményhez!

Rólunk: megvolt ma az uh és a vérvétel. Szerencsére minden rendben van, mindkét drágám szépen fejlődik, a terhességi kornak megfelelően. Van orrcsontjuk és a tarkóredő is nagyon jó. A vérvétel eredménye pedig szintén tökéletes lett, nekünk sem javasolták a magzatvízvételt. :D Kaptunk képeket, meg dvd-t is, annyira jó, most még olyan dolgokat is felfedeztem rajta, amit ott nem is láttam. :oops:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci!

Kitaláltad már mit csinálsz velem a táblában? :D Mostmár szeretnék nyilvántartásba kerülni! :D Bár azt még nem tudom hol fogok szülni, de az időpont az 2008. 06. 27 bár ma nagyobbnak mondták, de ez majd kiderül később.

Holnap megyek a nőgyogyimhoz, legközelebb 16. héten afp. Dudorka már elkezdett növögetni, asszem mostmár nagy léptekkel nekiindul a csöppem. már alig várom, hogy megmozduljon. Állítólag a másodikat hamarabb megérzi az ember.......

Kép
Kép
zuzmó

Rebe,
gratulálok a jó eredményhez. Jó dolog, hogy felveszik DVD-re, azóta már mi is megnéztük egy párszor.
toldikrisztina

Sziasztok!

Gabriellák!
Nagyon boldog névnapot!!!

Juci!
Neked meg utólag Boldog névnapot... :oops: remélem a 8 napban még bennevagyok :oops:

Chesti!
Köszi a zenéket! És gratula Lencsilány első kis cipőjéhez! :lol:
Hihetetlen....mintha most született volna....

Bibike!
Hát ez gyönyörű!!!!
Sikerült nekem is végigbőgni a klippet, nagyon szép. Elárulod hol találtad ezt a számot?

Numa!
Huhhhh jaj szegénykém! Atyavilág, min mentél keresztül....
Gyönyörűek a gyerkőcök!!!!!

Rebe!
Örülök hogy minden rendben van!!!

Juci, Lippa!
Jobbulást a csajoknak!!!

Zuzmó!
Gratula a szupi paraméterekhez!
Hogy bírod? Rókacsapat nem látogat meg sűrűn mostmár?
Jaj annyira örülök Nektek!!!!

Gica!
Már fordul? Nagyon ügyi, gratulálok!!!

Gomba!
De édes, hogy elvan abban a szopikendőben. :lol:
Az alkoholt meg ne bánd, én elpacsázom egy üveggel egy hónapba. Jó lesz az még fülbevaló betétel után, vgy körömvágás előtt én azzal mosom le az ollót, meg a fürdőkádat is át szoktam törölni alkoholos vattával, meg ilyenek....

A férjem szerint én már túlzásba viszem a fertőtlenítést,(szerinte alapba is, de a gyerek cuccaival meg pláne) és ez sem jó bizonyos szempontból, pl. olyat is olvastam hogy fél éves kor után már nem is kéne sterilizálni a cumisüvegeit... tapasztalt kismamik, szerintetek?

Ballagyo!
10 kg az egyátalán nem sok... Drukkolok hogy Soma megforduljon! Réka is a 31-32 :roll: héten fordult meg, ha jól emlékszem.

A védőnős dolgot kissé kétértelműen írtam múltkor, szóval nem teljesen önállóan kéne ennie, csak ha előtte van a tányér és kezébe adsze gy kanalat akkor már bele kéne merítenie a kanalat és a szájához vinni, szóval inkább próbálkozás. De könyörgöm, hát ülni sem tud, és ha egy kicsit hátra van döntve a szék támlája, el sem éri a tálcát hát még olyan pici....

Rékus legújabb elfoglaltsága: Rákapott a pléd, játékok cimkéjére. Most mindenhol az az érdekes.Teljesen mindegy hány játék van körülötte. Tegnapelőtt 3/4 órát babrálta az alája terített pléd mosási útmutatós cetlijét. Nagyon tüzetesen megvizsgálta összehúzott szemmel méricskélte és ezzel elvolt 3/4 órán keresztül, direkt megnéztem.... tegnap Pécsen voltunk és hazafelé az autóban ugyanez a történet csak egy textiljáték cetlijével. :lol:

Ma viszont olyat csinált mint még soha, egyszerűen nem mehettem tőle 2 méternél távolabb, mert egyből sírt, nem tudom a foga vagy az idő de du 3 órát aludt egyfolytában ami nem jellemző du csak 1 órát szokott...

Puszika mindenkinek!

lanett

Jó reggelt!

Teszek fel képet a mi drágáinkról:
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Mindenkinek szép napot!

Köszi Lányok a köszöntőket :D

Rebe
Örülök,hogy nálatok is minden rendben és nem kell a magzatvíz vizsgálat!!Irigyellek egy kicsit,hogy már Dvd-tek is van :wink: Mi Csak januárban fogunk csináltatni 4D-st,addíg beérjük a fekete-fehérrel is :D
gabicsibe

Rebe!
Örülök hogy minden rendben,az enyémek is pont ilyenek voltak!A nemük nem derült ki?

Kép
gina25

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?