Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Judit!Nagyon Boldog Névnapot kívánunk neked!

Pille
Anna ma már jobban volt,alig akart kijönni a böliböl.De délután olyan hisztit levágott itthon,hogy apával csak lestünk mint a lukinyúl.Úgyhogy tutti jól van,köszi a kérdést.

Roz
ha másnem majd korizunk bent egyet.

Adri
jobbulást nektek,a szülinapra gyógyuljatok ám ki! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
érdekes hogy hány és a fülével van baj.Ez van,gyógyuljatok meg minél elöbb.Nem bulizunk együtt a csajokkal?3 nap különbség van köztük.No meg egy év. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi, Hajny, csütörtök? Addigra Adri Levije is jobban lesz talán.
Nem ragaszkodom a pizzához, szivesen megkóstolnám azokat a híresen finom teákat is. :wink:

Adri, jobbulást Leventének!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Pille!
Köszi, aranyos vagy, hogy gondolsz ránk!

Mondjuk nekem péntek lenne a legjobb, mert apa akkor szabadnapos, de az meg Kazinak nem jó.:?

Kép
adrienn021

ja, lemaradt!
Újabb adag gyógyit kaptunk :?
2 órát ültünk a dokinál :roll:
remélem a ma éjjel nem lesz olyan borzalom.

Kép
adrienn021

Adri:
Pillének nem jó a péntek,nekem a szerda nem jó :lol:
Jobbulást Levinek!

Pille:
Nekem jó a csütörtök is(én most olyan éhes vagyok,hogy csak a pizzára tudok gondolni :lol: ,de addig még lehet változtatni,ha a többség teázna....nekem úgy is jó!

Hahóóó Mindenki!!!!Nem vagytok túl vállalkozó szelleműek :(
Mikor menjünk pizzázni????
kazi

na kicsit belekavarodtam!

Kazi
a múltkor én is ilyen sok reakciót kaptam :cry:
De Lili eljött!!! :lol:

Kép
adrienn021

Adri, most is mennék.... :D :wink:
birolili

Gyorsan, most csak ennyit: Nekem a csütörtök és péntek is jó! :) Most még ennyire ráérős vagyok! :D De már nem sokáig.... :)
Megyek, begyúrom a mézest, hogy végre holnap ki tudjuk sütni!
Majd később bővebben!

Kép
estelle26

Köszönöm még egyszer a köszöntéseket! Tök jó hogy ennyien megemlékeztek rólam. :D :D :D :D :D :D

Én is szeretnék mézest sütni, jó lenne, ha az lóghatna a fán. De annyira nincs időm. :( :( :( Állandóan a tételek.....

Lili!
Most decemberben még szakpszicho., szakszociológia van hátra. Már volt szakped., meg környezet. Meg 6 dolgozat van kész eddig. 3 van hátra. Januárban újabb 6 vizsga vár rám. Mentálhigiéne, Prevenció, statisztika, rekreációs edzéstan, motoros képességek, táplálkozástan. :( :( :( :( :( :( :( :(
Meg már osztályozták az úszást, mozgásprogramokat, ütős sportokat. (igaz ezekből is van zh is.) Szóvel rengeteg.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Judit: nagyon Boldog névnapot kívánunk mi is!! :lol:

hajny: lukinyúl.... :lol: :lol: :lol: , jót nevettem, örülök, hogy Anna jobban van!! :)

Adrienn: jobbulást Levinek! Szegényke!! :cry: Húú jó sokat ültetek a dokinál? Hova jártok?

Roz: nagyon szépek a gyerekeid! Áki és Adri között hogy el van mosódva a korkülönbség! :) Meg ők nagyon hasonlítanak is egymásra.... :lol:

Lina: Lilinek jobbulást! A fülgyulladástól lehet hányás?? Ez nekem is érdekes, nem arra gondolnék először....:roll:
Milyen ügyes a bilizéssel!!! :lol:

Pille: sajnálom Flórát, neki is gyors javulást!! De milyen ügyi hogy beveszi a tablettát!! :)

Estelle: nagyon szép formás pocakod van! Gondolom azóta meg még nagyobb is.... :lol: , nem sokat kell már várnod rá!! :wink:

kazi, Pille, hajny ....: nekem csütörtök jó lenne....a pizzához már én sem ragaszkodom....azóta fogyózom, és most nagyon betartom!!
De vmi finit én is innék.... :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Lili: sajnálom a fogadat!! De szerintem jobb csak szólóban fogorvoshoz járni...

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Sajna a csüt nekem nem jó,10-ig dolgozom.Utána? :lol: :lol: Csak vicceltem.

Pille
jobbulást Flórának,én még nem adtam tablettát Annának,ügyi a lányod.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili
érdekelne az a ruha,meg a telószám is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Kazi
órailag mikorra tervezed a pizzázást vagy teázást ? Nem ígérek semmit de emlitettem t.-nek hogy elmennék egyenlőre úgy néz ki jó a csütörtök nekem persze ha azt a napot válsztjátok :)

pillle
huu nálunk már 2-3 adag puszedli elfogyott :oops: :lol: as zomszédok már lassan rendelét adnak le rá :D azt terveztem egyébként hogy karácsonyra is ezt sütök azoknak akikkel nem ajándékozni szoktunk csak megemlékezni vagy kis fém dobozba vagy fém tálcára celofánnal becsomagolva :)

Adri
este milyen volt?

Lina
Lili hogy van ?

lili
fogad ?

erszényes
köszi neked is a bókot :)

Remélem össze jön ez a tali részemről is olyan jó volna kicsit traccsolni :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
köszi kérdésed, rémesen van Lili, éjszaka 40,9 fokos lázzal vittük ügyeletre. Felszúrták a jobb fülét, alig jött ki valami belőle, de biztos hatásos volt, mert egy fél óra múlva már ment is le a láza.
Most anyuval van, viszi vissza kontrollra, én meg itt idegelem magam Szegeden.

Hajny,
Bulizhatunk, de mire gondolsz? Hívhatjuk még a két Levit is, nekik is akkor van a szülinapjuk :lol:

Kazi,
én is benne lennék pizzázásba, de nekem valami 6-7 óra lenne csak jó kezdésnek, hogy hazaérjek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina, nagyon sajnálom Lilit! 41 fokos láz :cry: Elhiszem, hogy szörnyen érzed magad, hogy nem lehetsz vele.

Erszényes, jó lenne, ha tudnál jönni! Az azóta fogyózás az mióta tart? :lol:
Thymi nem ér rá?

Roz, de jó lenne, ha el tudnál te is szabadulni!

Seriff, Nana és többiek? Nem tudtok gyerek mentes talira jönni?

Balim mi van veletek? (Időröl-időre felteszem a kérdést.)

pillle

Betegeknek jobbulást!

Pizza, csütörtökön Bp-re megyek, pénteken Szegedre együtt, szerda meg talán az egyetlen tornás napom

Kép
seriff

Sziasztok!

Hát ez a tali megint nem akar összejönni :?
és a jövőhét hétfő???
mert nekem az is jó lenne, még itthon lesz apa és addigra én is összeszedem magam :lol:
Ja és hány óra? Mert 7kor jelenésem van itthon!

Pille!
akkor te nem tudnál jönni pénteken?
mert az lenne jó Hajnynak, Estellének, Kazinak....
Nem akarom, hogy bárki is kimaradjon!!!!!!

Lili!
:lol: :lol: :lol:
Majd megosztozunk Botibabán, gyertek!!! :lol:

Lina!
szegény Lili!
és hogy szúrják fel a fülét? lefogják, hogy?
nem igazán tudom elképzelni! Nagy tűvel?

Roz!
akkor engem is írj már fel a listára! :lol:
MÁr jobb volt egy kicsit az éjszakánk, szerencsére :roll:

Kép
adrienn021

Adri,
hát Lili ült az ölemben, én fogtam a lábát meg a kezét, az asszisztens a fejét, a doktornő meg szúrta. Egy nagy hosszú fém valamivel, aminek hegyes a vége. Beletette azt a kis tölcséres kukucskálót a fülébe, és annak a középső nyílásán keresztül dugta be a tűt, vagyis azt a valamit. Kb. ennyi. Nem érzéstelenítették el, egy pillanat volt az egész.
Kétnaponta kell visszajárni megnézetni.

Pille,
indulok is haza, nem érdekel semmi.

Seriff
mit csináltok pénteken Szegeden? Én is itt dekkolok két hétig, most is itt vagyok :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Adri, megpróbálok egyezkedni férjjel, de már hét elején kisajátította magának a pénteket. Úgy tudom Hajninak sem jó.
Jövő hét nekem eleve nem jó, egyik nap sem :cry:
(Olyan sztem soha nem lesz, hogy mindenkinek jó legyen)

pillle

Lina!
ja, én azt hittem, hogy felszúrják és szívnak ki belőle.
De így már értem, azon a kis lyukon folyik ki a váladék.
Meleg sót nem próbáltátok még?
Én volt hogy ezzel úsztam meg a felszúrást.

Pille!
sajna :(
CSak szeretnélek már téged is megismerni!(esetleg valaki nem vállalja be a gyerekeket a családból) jaj, de okos vagyok megint :oops: :roll:

Kép
adrienn021

látom már megint taliztok:)sztem az is jó ha már 3 embernek összwejön

judit:boldog névnapot:) a pisis sztori szörnyű lehetett...nagyon sok ez a vizsga, miélrt?3éves?nekünk csak(csak) 6-7 van egyszerre

lili! fogaddal nem tudsz most elmenni???én is szoptattam, úgy csinálták....

lina! sajnálom a pici lányt, de a bilizéssel nagyon önállóan indul:) remélem dolgoztok a tesón is szegeden:)vagy egyedül vagy? sokat autókázoil szegénykém, ebben a ramaty időben

bebének megvettem egyik ajándékát:noddys pizsi...remélem örülni fog

ja, és előre boldog szülinapot minden babának, mert én is ritk-tom magam egy időre

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Mostmár én sem értem!Akkor a csütörtök 3/4 6-6 kinek lenne jó?A többség a csütörtököt szavazta ugye?Nem pizza,hanem tea?
Nana,Judit,Cukker,Gabi?????Ti jöttök?

Lili.Dóra:
Egy órácskára? :wink:
Lili,fogad hogy van?

Lina:
Sajnálom LIlit :( Szegény....remélem mielőbb meggyógyul!

Ser:
Kár, hogy nem tudsz elszabadulni.Este 6 sem jó?

Erszényes:
Fogyózol?Diétás pizza? :lol: Persze teázhatunk is :wink:
kazi

kazi: apa nemsoká hazaér, mondom nekia csütörtököt, aztán meglátjuk milyen fejet vág hozzá.... :roll: :lol:
thymivel beszéltem, sztem jön velem ő is mint múltkor, csak ott is apafüggő a dolog... :wink:

Pille, kazi: igen fogyózom, úgy 3 hete, először csak rosszul voltam 1 hétig és nem nagyon bírtam enni, most meg már úgy gondoltam ha leugrott pár kg akkor egyszer az életben erőt veszek magamon és meg sem állok a célig! Eddig megy a dolog, diéta+kondi!

Szóval a pizza nem jöhet szóba, de engem nem zavar ha odamegyünk és más eszik, én kibírom simán.. :wink: :lol: :lol:

Lina: nagyon sajnálom Lilidet, rémisztő ez a magas láz!! Sok sok gyógypuszi neki!!

bepa: Noddy-s pizsi jó ötlet!! Hol vetted?? Jana is szereti nagyon! :wink: :lol:

hajny: kíváncsi vagyok a hajadra nagyon, jól sikerült??

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényes
háát,a színe az jó,majd a fazonon kell alakítani,de azt majd egyszer!

Menjetek csak csütkön ,én úgysem érek rá,én pizzázni akartam menni,majd máskor!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lányok, nekem jó a péntek is, mint kiderült. Hajni neked?

Judit, ez a rengeteg vizsga. :shock:

Erszényes, és mi cél? Én nem láttam rajtad felesleget, igaz nem sűrűn találkozunk :)

pillle

Pillle: hát még 3,5 kg minusz kell, meg sok sok formásodás..., tényleg nem talizunk gyakran, de van mit leadnom... :roll:

Timci: te meg nagyon el vagy tűnve... hogy vagytok?

KépKép
erszényes

hajny: ha nem jó a fazon....megtépjelek????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak vicceltem..... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényes
szeretném ha megtépnél,akarom! :lol: Még növesztem és klassz lesz az esküvömön. :lol: Annyi mindent kell intézni,anyám!

Pille
nekem oszt oly mindegy ám,de ha csütkön ér rá mindenki,nem gond,majd máskor megyek én is!Lesz még rá alkalom! :lol: Komcsi!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Húúúú, tök jó, hogy Pillének is jó a péntek!
Akkor hánykor?
Remélem apa bejön majd értem, hogy tovább tudjak maradni!

Kép
adrienn021

ja és hol? :lol:
kissé szétszórt vagyok :oops:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Nekem egyáltalán nem jó a 6 óra. Boti legény ekkor még éber, aztán fél 7 - 7 körül van fürdés. Aztán altatás, majd Zsófi fürdés, altatás....szval 6-tól egy kicsit sűrű nekünk itthon a program. De majd 1év múlva. :D

Köszönöm, a fogam sokkal jobban van. Azt hittem, h. baj lesz, de szerencsére nem. Bár annak elleére lehet, hogy meglátogatom a fogorvost.

:!: :!: :!: Pille, nem tudsz olyat, aki készít foltvarrásos dolgokat eladásra is? Vennék Botinak a járókába egy 100cm*100cm-es "játszószőnyegszerűt". HA tudsz, szólj légyszi. :) Köszönöm!

Lina, jobbulást Lilinek! Bocsánat, ha félreolvastam, h. jobban van Lili. :oops: :oops: Kicsit tompa vagyok..... az éjszakáink nem a legszuperebbek. :roll:

Adri, jobbulást Levinek!

Most ennyi, bocsánat, megyek fürdeni, aludni.
birolili

Köszönöm a jókívánságokat, Lili most már tényleg jobban van (Lili most nem olvasod félre :lol: ) Délután megnézték a fülét, már nem jön belőle váladék, tér vissza a dobhártyájának a fénye.

Bepa,
Naponta jövök haza Szegedről, úgyhogy tudunk a kistesón dolgozni. Most voltam pont peteérést nézetni, 21mm-es a tüsző. Holnap kapok egy szurit, hogy megrepedjen tutira, aztán hajrá :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bepa,
sok boldog névnapot kívánok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hó, de korán Lina: köszike:)
Akkor megint megy a drukk tesó ügyben....

Hihetetlen, de megérteztem, hogy egyik ismerős, rokon (mindegy) kismama lett:)

Erszényes: neten rendeltem...asszem babaszobán kerestem, de máshool is hiredeti magát a hülgy, de ha kell az email-címe átküldöm, szupi kis cuccai vannak (mesefigurás pizsi, alsó stb) sztem elfogadható áron (pizsi 2800+ptk volt)

Megyek, mert tanulni kéne de ezek a lurkók úgyse hagynak( most olvastam megvan megint egy vizsgám....hátha...csak 3 maradna, de az kemény dió lesz)

Puszika

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Bepa!Nagyon boldog névnapot kívánok,remélem teljesül ma minden álmod!

Pénteken akkor jó lesz mindenkinek a pizza?A Saloon pizzéria,az Akadémia végén.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni!

Meginvitálsz egy tüdőszűrésre? :lol: Tényleg mennék,de csöppeket nem tudom hova tenni.

Judit!

Utólag isNagyon Boldog Névnapot kívánok!anyukám is Judit.

Bepa!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok!
Vendég

Na ezt jól leírtam,a vastagabb betűt pont máshová akartam :oops:
Vendég

Sziasztok!

Bepa, nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Hajni, nekem jó. Hánykor?

Lili, igen ismerek, írok pü-t! :D

Lina, de jó, hogy már jobban van lánykád!

pillle

Sziasztok :)

Nem tudom hoyg jó lesz e nekem a péntek mert Adri nagyon lebetegedett valszeg tüdőgyuszi du megyunth RTG.-re.

Bepa
Sok boldog névnapot :)

Lina
HAJRÁ !!!!!

Kép

Kép

Kép
roz23

Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.

1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Sziasztok!

Gabi:
Boldog névnapot kivánunk!

Te nem tudsz eljönni pénteken?

Don:
Te, jössz pizzázni?

Ser:
Megcsináltam a mézeskalácsot!Én még ilyen finit nem ettem!Nagyon köszi a recit! :wink:

Erszényes:
Nagyon ügyi vagy a fogyással.Én is szeretnék,de olyan lusta vagyok a tornára(inkább mindig ledőlök egy picit) :oops: :(
Te mikor tornázol és hányszor 1héten?

Roz:
Szegény Adri :( Jobbulást neki,remélem nincs t.gyuszija!Hátha jobban lesz péntekre és te is el tudsz jönni!

Estelle:
Merre vagy?Mézes neked is jól sikerült?
kazi

Én is megyek pénteken a Szalonba 5 körül pizzázni. Ott találkozunk, már nagyon várom!

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

5 órára mentek pizzázni? Az még talán nekem is jó lehet....ha apa hazaér. 6-ig ráérek sztem. Bár tervezni Boti mellett.... :D

Pille, köszi, megkaptam, válaszoltam is. :)

Mézes tényleg enniyre fincsi lett Kazi? Én is kipróbálom vmelyik nap. :)

(Párom azt mondja: 2 pici gyerekkel a lehetetlen: "átugrani a boltba vmiért..... :D " )

Lina, örülök, h. most már tényleg jobban van Lili. :D

Bepa, Boldog névnapot kívánunk mi is! :)
birolili

Dóra, Ti hogy vagytok? Andris? Éjszakák? Van még pocakfájás? Nálunk ha nem eszek tejtermékeket, akkor nincs. De szinte mindenben van tejtermék. sajt, tej, joghurt, tejszín......
birolili

Gabi!
Boldog névnapot kívánok én is.

Kép

Köszönöm az utólagos köszöntéseket is!

Nem tudjátok hol lehet gyerekeknek jó tortát rendelni. pl. autóformájút?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

JUDIT és BEPA
Boldogságos Névnapot Kívánok!

Pille
Köszi az invitálást :) Örültem, hogy gondoltál Rám. :)

Nekem egyedül a csütörtök lett volna jó. :( Pénteken Nálunk az oviban Mindenki Karácsonya lesz (karácsonyi készülődés a szülök bevonásával :D ) utána meg kozmetikushoz megyek.

Lina
Ne hari, hogy nem hívtalak később. Pont indultunk a mamihoz és a telefonom itthon hagytam. :( (jellemző rám :oops: :roll: :D )
Pici Lili-ről még olvasni is rossz volt a sok rosszat.:( Örülök hogy már jobban van. :)

Kazi
Piros ruhás Miri továbbra is meseszép! :)

Estelle
Szuper a pocakos kép! :) (kár hogy az arcod nem látszik :( :wink: )

Roz
Ismétlem önmagam....gyönyörűek a manók! :) Adri a szőke fürtjeivel kis kakukktojás köztük. :D

Ser
szuper lehet hogy szabin vagy. Na ezért nem is mentem el röntgenre (sikerült addig húznom a betegségem amíg tüdőgyulladással lettem ismét gazdagabb :? )
Hannáról írjjjj, dobjjj képet! :) Én nagyon kíváncsi vagyok!

Gyors rakok még fel képeket. Nálunk hétvégén maminál járt a Télapó. Danus állati édes volt. Végig beszélgetett Vele. :D
Kifaggatta pl.
- hol van a szán meg a szarvasok, mert nem látja ház előtt :D
- elmesélte hogy az oviban van egy nagyon rossz kisfiú és ő megkérdezte Tőle(mármint Danus), hogy "ugye kaptál virgácsot?", de a kisfiú azt mondta nem...Danus értetlenségét fejezte ki a Télapónál, hogy vagy a Télapó rosszul dolgozik :D vagy a kisfiú nem mond igazat :D

Nagyon jókat rötyögtünk rajta. :lol: Botu elsírta magát amikor meglátta, de szép lassan abbahagyta a sírást, de végig fenntartással ült az ölembe, a Télapó elmegy, integessünk Neki ment a legjobban. :D

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
nana09

:) :) :)
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Boldog Névnapot Gabi és Judit

:lol: Nem is dicsekedtem lányok! képzeljétek Levi próbálkozik a járással! 1-2-3 lépést, mikor mennyi, volt már 4 is, aztán totty.
Ja és mutatja az okos fejét a pocakját.IMÁDOM!!!!(bocs, ha zavart valakit)

Nana!
Hát hogy mennyire hasolnít a két fiú egymásra, az utolsó képen csak a hajuk szine más!
Sajnálom a betegséget, így van ez, ha nincs ideje az embernek magára. De ígérd meg, hogy legközelebb elmész időben!!!!!
Jó lett volna, ha el tudsz jönni a pizzázásra, szívesen megismertelek volna már Téged is!
Gyere gyakrabban ide!!! :wink:

Lili!
Örülnék, ha Te is tudnál jönni egy kicsit élménybeszámolni :D !Sajnálom a hasfájást, reméljük gyorsan kinövi( Te legalább hamar rájöttél, hogy mitől fáj a pocak, nekünk ehhez 3 hónap és a 3. orvos kellett :cry:

Roz!
Ugyi akkor Te is jössz?
Ja most látom, amit írt Kazi, remélem nem lesz nagy gond és kicsit el tudsz szabadulni, rádférne!

Kép
adrienn021

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?