andy semmi komoly nem volt csak főtt-sült krumpli (én úgy szeretem)
meg rántott husi meg rántott hagymakarika. Mind el is fogyott. Bébi jól van, leginkább álmosít. Szerencsére hányingert nem nagyon okozott, de azért a kívánás néha megvan.
Már alig várom hogy jövő hét legyen, akkor megyünk végre dokihoz. És jövő hét végére túl leszünk az első trimeszteren ami a legmacerásabb (mármint legveszélyesebb) jó lesz már végre.
Meg lesz új képünk is.
jenny szerintem amit írtál mindenkire igaz (legalábbis én is így éreztem) sőt, az a vicces, hogy még most is azt érzem, hogy én nem is lehetek kismama. Tök hihetetlen az egész... Gondolom másképp érezném ha folyamatosan rosszul lettem volna, akkor lett volna alkalmam hogy tudasodjon a dolog, de így kicsit más. úgyhogy szerintem tök normális amit érzel. Ja, és nekem nem ment magasabbra a hőm beágyazódáskor (szerintem)
pintyus ahogy a görbédet néztem, eléggé elkaptátok. Úgyhogy szerintem nem kellene neki megjönni. De már csak két nap és kiderül. Tök izgi.
andy, nekem a 36,7-nél se ment feljebb. Úgyhogy szerintem ez tök egyén függő. Volt pl. egy csoporttársam akinek az alaphője 37,3 volt, és folyamatosan kezelték, mert az nem túl egészséges. De nem tudott vele mit kezdeni. Tök vékony csajszi volt, és még télen is egy szál pólóban rohangált mert neki melege van... Úgyhogy szerintem mindenkinek a saját hőjéhez kell emelkedést tapasztalni. De tök jó hogy ilyen értékelést kaptál, akkor izgulni már semmi okod, te mindent megtettél. Akarom mondani ti mindent megtettetek, már csak várni kell.... ja és vicces, mert a házassági évfordulótokra vagyok kiírva.
gyönyörűek az esküvői képek. Rakok majd fel én is. Az azért mégis más.
Nagyon szépek voltatok!
Nati neked meg már jó lenne ha meggyógyulnál. Nem tudsz egy kicsit pihenni? Mert lehet hogy jó lenne. Sajnálom hogy a tetővel állni kell az idő miatt. Tudom hogy mi is amikor még csak építkeztünk, minden nap egy örökkévalóságnak tűnt hogy soha nem lesz kész... De ne ess kétségbe.
Majdcsak lesz olyan idő is hogy tudják csinálni...
lilla a te görbéd is elég bíztató!
Nati és tök jól tetted! Akkor tegnaptól hivatalos a projekt.
Tök szuper! MIndent bele!
kisvirág, nyugi nem erőltettem meg magam csak azt csináltam, amit nagyon muszáj. A fogyasztásunk olyan napi 17-18 köbméter volt múlt héten, nagyon kíváncsi vagyok, hogy most mennyi lesz. Gondolom kell pár nap amíg bemelegszik aminek be kell.
De tényleg nagyon kíváncsi vagyok! és nagyon édes amit írtál Kendéről hogy kisautót akart adni a monitornak. Mondtam férjemnek is, vigyorgott. Ja, és képzeljétek. Van egy Kende nevű elsősöm. NAgyon értelmes a kissrác és hihetetlen a memóriája. Tegnap olvasott egy csomó viccet és mondta, hogy mond ma nekem egy párat. Mondott is. Aztán azt mondja van még egy. Na mondom, mondjad. Erre ő: Két ránotta sül a serpenyőben. Azt mondja az egyik: De meleg van itt pajtás. ERre a másik: Segítség egy beszélő rántotta.
Ennyi volt a vicc. Csak néztem rá. Kérdezi nem érted? MOndom ezt nem. Erre azt mondja, én is tegnap olvastam az interneten de én sem értettem.
Annyira édes volt, ott röhögtem rajta egy csomót. Ez volt a nap vicce.
Ja, Nati még azt akartam kérdezni, hogy rákérdeztél hogy a rubeola elleni oltás után mennyit kell várni? Mert én három hónapot tudtam. Csak nehogy baj legyen.
kisvirág, szerintem nem annyira gáz az a görbe. Elkezdett szépen felfele kúszni.