Háj lányok!
Juditoknak boldog névnapot!!
Márti : Vizsgákhoz drukk, remélem, a mai jól sikerült!
Virág: Hogy vagy?
Erika: A suttogó hozzám is közel áll, igyekszem úgy kezdeni, hogy már tudjam, hogy szeretném folytatni. De jó lehetett a Miki látogatás!
Kár a videóért!
Katlina: Háát..jobb éjszakákat nektek!
Betti: Szupik az ovis képek!
Magunkról: Pont most jöttem a dokitól, jól felmérgelt, úgy jöttem ki, hogy na, a következő babát bizti nem nálad szülöm!
Nem történt különben semmi szenzációs, mindössze annyi, hogy megvolt az NST, efogadta, aztán annyit mondott, hogy méhszáj kukuccs jövő héten - 33. hét óta halasztja - minden oké és befejezettnek tekintette a vizitemet. KÉrdezem, hogy akkó mikó jöjjek? Hááát jövő héten. De - okoskodom - a 39. héten nem kétszer kellene NST-zni? Jaaa, akkor jöjjek pénteken...Se hogy hogy vagyok vagy van e kérdés vagy izééé...Olyan érzésem volt, hogy szinte fogalma sincs, hogy ki vagyok, mi vagyok, mi van velem és egyebek....Nem szóltam semmmit, ha elfog az efféle pipa, akkor távozom a helyszínről viharosan....Némán fizettem, nem firtattam semmit. Az ajtóban utánam szól, hogy tök nyugodt a méh, nem várható itt még baba a héten. Elköszöntem eljöttem. - Apa egyből mondta, hogy én vagyok hisztis, lehet, hogy igaza van, de azért 1-2 héttel szülés előtt azért meg lehetnek kérdezni, hogy hogy van az ember van e panasza és izé....Csalódott vagyok, de majd elmúlik. Reggel ültem megint 2-3 órát a terhesgondozóban, na oda se megyek többet, úgyhogy lehet, hogy csak fáradt voltam.
Szóval most - hangsúlyozom szerintem, mert a doki nem tart érdemesnek, hogy az orromra kössön lényeges infókat - fogalmam sincs, mikor szülök, valszleg a héten már nem....Vagy a jövő héten sem, hanem majd szépen Szenteste...
Teljesen elmúltak a jóslók, keményedés is alig-alig...
A dolgok jó oldala, hogy meg tudom sütni az "elállós" aprósütiket még a héten.