Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Bocsi hogy eddig ne jlentkeztem, el voltam havazva,

Ma voltam dokinál.

Hát ami azt illeti nagyon megijedtem, mert semmi nem látszódott először, csak néztem az arcát, kérdezgetett, még mindig sehol semmi, én már elkönyveltem hogy tuti méhen kívüli, mikor megszólalt ott van, az a picike fekete folt. Hát annyira picuri még a drágám hogy alig lehet látni. Kb 4-5 hetes lehet.
2 hét mulva mennem kell újra. ÉS tekintettel az előzményekre hogy ennyire nehezen jött össze, és hogy ennyit késett a peteérés írt a dokim fel utrogestán kúpot is a 12. hétig kell ezt használni, meg folsavat elevitet és magne b6-ot kell szedni, na ezeket mind szedtem, csaka magne b6-ot nem.

Továbbra is drukkolok mindenkinek és reméélem hogy sokatokkal találkozom az augusztusi topikban.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok

Kivel mizujs??

Gabi örülök neked, majd ha lesz fotód róla, rakd fel, jó :P

Vanda teszt, doki?,

Melcsi?

Monyo?? Mi ujság veled, remélem lelkileg kicsit helyrejöttél?? Apukád?

Krévi?

Drukkolok mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!

Én is örülök gabi híreinek, minden szépet kívánok:)

Nálam a helyzet várakozó álláspont.
Ma vagyok a 35. napon, tegnap reggel kaptam még egy choragon szurit a feltételezett terhességem támogatására.
Ezért most legalább jövő szerdáig tesztelnem nem érdemes, hiszen a choragon bezavarja a tesztet a hcg tartalma miatt.
Utrogestan kúpot szépen használom az előírtak szerint (3X1) , és hát marhára reménykedem és egyben nagyon bizonytalan vagyok.
tüneteim különösen nincsenek, mondjuk az éjjeli pisilés eddig rám nem volt jellemző, és nőnek a didik rendesen, de hát ez is lehet a sok gyógyszer és szuri hatása is...
k.vanda

Sziasztok Csajok,

VAndus nagyon szorítok változatlanul. Valahogy érzem, hogy baba van a dologban. :D

Árnika, én pont középidőben vagyok. Lenne egy kérdésem. Ha kevesebbet alszom az átlagnál, akkor magasabb hőt mérek, vagy alacsonyabbat?
Veled Árnika mizu?

Gabi, szívből gratula. ahogy kapsz képet, várjuk. :D
gmelcsi1

Sziasztok!

Babszika monyo...es a többi régiek..

Nso gondoltam annyi fejlemény van ezt közölném veletek.

Épp ma jöttem ki aendo és laparaszkop vizsgálatról.
A dődokim a következőket mondta. A teljes vizsgálat zökkenő mentes volt, tehát daganat císta egyébrő nincs szó méhecske fészkecskék oké...és a nagy durranás...mindkét petevezetőm total el van záródva, nagyon kanyarulatosak, a szövete is amolyan gyendus...az átfúvást( vagy amit ilyenkor eszközölnek) nem is próbálták meg

A diagnózisban egyértelműen ott van hogy repi intézet...valójában naggggyon örülök....még az inszemet is így megúszom....

Mi a vélemányetek???Monyó veled mi a helyzet...Gabi???Többiek...valakinek van babója remélem küzdetek

puszilok mindenkit
Gyöngyi
totálisan optimista vagyok( valahol sejtettem, bár én arra tippeltem, hogy a petefészkeimet újra a kis sorvadt tüsszök lepték el...talán ez a szitu még tutibb hogy ne kelljen időt húzni)
gyongyi1971

Sziasztok,

Gyöngyi, nem nagyon tudom, mit jelent, hogy "repi intézet"?
De az engem is nagyon érdekel, hogy hogyan lehet az inszemet megúszni. :roll: Elmondanád?

Én még mindig várakozó állásponton vagyok. Jövő héten teszt.

Kellemes hétvégét!

krévi
krévi

Sziasztok!

Gyöngyi,
Tudod már hogy hova fogtok menni? A Kaáli intézetet nagyon ajánlom profik lombik terén :wink:

Krévi,
Az inszemet csak indokolt esetben lehet megúszni vagy átjárhatatlan vezetők vagy nagyon rossz spermakép szóval olyan esetekben ahol az inszem sikerességének esélye nulla. Azért én azt mondom senki ne akarja megúszni sokkal jobb egy inszem mint egy lombik kíméletesebb és úgy is sikerült már sok baba :wink: Amúgy a repi intézet reprodukciós intézete jelent.
Vendég

Gyöngyi!

Hát, ennek nem örülök.... de legalább kiderült és végre haladhattok.
Kiolvasható, h te is megkönnyebbültél és ennek nagyon örülök!
ez már fél siker!
Nagyon-nagyon szurkolok nketek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

sziasztok.

krevi miert akarod meguszni az inszemet?hisz neketek lehet spontan is sikerul.nehogy a lombikon gondolkodj!

gyongyi egyik szemem sir a amasik nevet.az rosz hogy spontan nem jon ossze az viszont jo hogy nem vaktabaninszemeztek.hajra lombik,nagyon szoritok nektek.

melcsi ha kevesebbet alszol akkor magasabb a ho,ugyanugy mint mikor ejszaka felkelsz pisilni akkor is magasabb.a lenyeg hogy a3orat aludj egyhuzamban akkor jo a ho.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Jaj, nem úgy gondoltam! Nem olvastam ki Gyöngyi szavaiból, hogy most jön a lombik. :oops: Azt hittem, hogy valami más módszerhez folyamodnak.

Gyöngyi, azért nagyon-nagyon drukkolok a lombikhoz.

krévi
krévi

Sziasztok!

A 36.napon vagyok, most éppen puffad a hasam és néha viszket a mellbimbóm.
Tudom ezek mind terhességi tünetek, de szerintetek ez nem lehet azért mert őrültenmeg akar jönni a menstruációm csak az utro nem engedi??
k.vanda

SZiasztok CSajok,

Vandus, nem akar megjönni. Ne kezdj el ezen agyalni most. Tessék pozitívan hozzáállni. Mikor tudunk meg valami konkrétat?

Monyo, köszi. A 3 óra mindig meg van. Mi újság egyébként?

Árnia, gabi?

Baszika, pé??
gmelcsi1

Baszika=Babszika. Nem rosszra gondolni. :D :D
gmelcsi1

vanda ez nehez kerdes.ezek a tunetek lehetnek attol hogy meg akar jonni,lehet terhessegtol,lehet az utrotol.szoval....tudom nem lettel okosabb,ki kell varni a veget.

melcsi velem semmi zujs.elvezem az eletet,tervezem a jovomet.

Kép
monyo83

Nekem is napok óta érzékeny a mellem, de ma negatív lett a teszt. Nem is igazán számítottam másra, de azért megcsináltam.
vicky79
Budapest III. kerület

SZiasztok!

Előfordulhat, h ma volt pé- Tojcsi is volt és görcsölgettem is. De hő alapján nem tudom, mert 2 napja alig alszom és sajna nem tudtam a szokásos időben mérni.... mindegy. Legalább nem agyalok rajta.

babszika

Nekem meg lehet, hogy meg fog jönni. 32 napra!! Ilyen még nem volt, mióta a dianét abbahagytam. Majd holnapra kiderül.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Hát, a görbém alapján érdekes hónap lesz ez is....

Viszont nagyon fáradt vagyok, mert elég rosszul aludtam. Egész éjjel az anyukámmal veszekedtem. Szörnyű volt. :cry:

babszika

Sziasztok!

Egy újabb dolgos hétköznap kezdődött!!
Hurrá :(
Babszika min tudtatok egész éjjel veszekedni :?:

Én ma elkezdtem a 38.napot, tavasz óta nem volt ilyen hosszú ciklusom, sőt mióta clostilos hónapjaim vannak maximum 32. naposak a ciklusaim.
Nyáron egy hónapot kihagytunk a clostival, akkor meg már a 30.napon megjött.
Több helyen is olvastam lányoktól ,hogy 3 szem utro mellett (mivel ez nem nagy adag), azért előbb-utóbb megjött nekik a menstruáció.
Hát bárcsak így lenne, hiszen akkor talán nekem is más miatt nem jön meg.....
k.vanda

Vanda!
Álmában az ember bármire képes.... :? :oops:

De sajnos a valóságban sem vagyunk túl jóban.... Vagyis tegnap este egy szellemsebész által próbáltam segíteni kettőnk viszonyán és lehet, h ez a stressz jött elő álmomban. Majd úgyis ma felhívom az anyukámat és remélem, h minden ok vele.

Ezerrel drukkolok!

babszika

sziasztok.

viki helyzet?megjott?

babszika korai lett volna az a pe,nem?neked hosszabbaka ciklusaid.

vanda szerintem tesztelj holnap reggel es szerda reggel.ha erosodika csikod akkor terhes vagy ha nem akkor urul a choragon.

Kép
monyo83

Sziasztok

Drukkolok mindenkinek.

Én jól vagyok, a náthát leszámítva, de ma már az is sokkal jobb mint tegnap volt. Ma már nincs az orrom eldugulva sem.

Nekem semmi terhességi tünet a cici fájáson kívűl nincs de az nagyon.

Én is használom az utrot, a 12. hétig kell. 1 hét mulva kedden megyek délelőtt megint dokihoz.

Kép

gabi1

gabi szuper feltetlenul irj az uh utan.kepet is kerunk.:)

Kép
monyo83

Sziasztok Csajok,

Gabi :D :D

Vandus, hány hónapig szedted a clostit?
Szerintem is tesztelj hamarosan. Nagyon szorítok.

Vicky mizu?

Babszika,
egy szar álom az ember egész napját elrontja. A babó majd bizti rendezi a kapcsolatotokat anyukáddal.

Szia monyo, hőmérőzöl azért, vagy most azzal is leálltál?
gmelcsi1

melcsi nem homerozom,igazabol csak tippelni tudom hogy hanyadik napon lehetek :roll: kepzeld mar anyiszor egyutt voltunk(kb 12napon lehetek)mint a mult honapban osszesen :?
a parom szerint stimus ciklusban blokkolom az agyam es ezert nem megy a sex,de ha egyszer maskent nem megy :roll:
sebaj most kieljuk magunkat januarban meg csak megy a kotelezo.

neked hogy all a hod?megvolt mar pe?tenyleg te ebben a ciklusban is szeded a clostyt,?

Kép
monyo83

Sziasztok!

Igen fogok tesztelni, a napokban!
melcsi július volt az első clostis hónapom, hatott is rögtön, lett két szép tüsző ,aztán volt tüszőrepesztés ,de nem sikrült, a 31.napon megjött.
aztán augusztusban a második clostis hónapban a 13.napon 12mm-es volt a legnagyobb tüsző ,ezért a doki nem javasolta a choragon beadást, mivel ezek túl kicsi tüszők.

szeptember megint viszonylag sikeres hónap, szép tüsző és repesztés, viszont túl vékony méhnyálkahártya.
október egyéb okokból pihenő hónap.

november full hónap, szép tüsző és méhnyálkahártya, repeszéts és együttlétek.
most ebből vagyok a 38.napon utróval a 30.naptól.
k.vanda

Vandus, akkor Te is négy havit ettél meg. :D
Mit mondott a dokid, meddig lehet ezt folyamatosan szedni?
Vandus, Te pesti vagy, ha megkérdezhetem?

Monyo, igen hőmérőzök, de elég változó, hogy mennyit alszom, és mikor kelek, így elég nehéz. Egyébként ma reggelre 36,7-re ment fel a hőm, de a 13. napon esett le. Azóta kicsit felment, majd kicsit vissza, ma pedig 36,7 a 18. napon. Hát nem tudom, elég érdekes.
Nálunk is ez a muszály sex, elég szar mind a kettőnknek, mert nem tudunk másra gondolni, csak, hogy együtt KELL lenni. Ez így nem túl izgalmas.
gmelcsi1

én 3 havi clostyt szedtem be, és ha most nem jött volna össze, akkor még egy lett volna decemberben, és akkor jöttek volna a vizsgálatok.

Szerencsére nem kellett.

Persze lesznek képek majd,már én is várom nagyon

monyó és mi van ha pont most jön össze spontán mert most nem foglalkozol vele? még az is lehet nem? Különben nekem is más volt a sex closty alatt.

Kép

gabi1

gabi eddig mindig akkor jott ossze amikor nem figyeltunk oda.egyszer meg kihuzos modszerrel is osszejott.na akkor azt hittem elajulok.
csak az a baj hogy ilyen spontan terhesegem nem marad meg igy nem foglalkozom vele.

melcsi hat ez az hogy a sexualis eletunket teljesen kikesziti az ilyen muszaly egyutt lenni honap.ezert lazitunk most,pazarlunk semmi nem szamit.

Kép
monyo83

monyo attól még simán lehet hogy most sikerül. Nekem van egy rokonom akinek rengeteg vetélése volt, és aztán amikor újra terhes élett akkor meg megmaradt. Persze végig feküdt vele, de utána meg sorba jöttek a gyerekek. 3 van neki.

Kép

gabi1

gabi ez most engem kicsit sem erdekel.a 2,5 ev alatt meg soha nem voltam ilyen allapotban amikor nem erdekel az egesz.
egy cel lebeg a szemem elott es az dec31.akkor kiengedjuk a gozt.jol fogjuk erezni magunkat nagyon es moggotunk hagyjuk ezt a pocsek evet.
igazabol feb21kere szeretnek egy zebras tesztet :lol:

Kép
monyo83

Monyo, akkor nem vagyunk egyedül ezzel a sex dologgal.
Nekem is lemegy a clostizás, mi is beleszarunk majd, mert így nem lehet.
gmelcsi1

melcsi szerintem mindenki igy van ezzel aki sokat var a babara.nem lehet ettol elvonatkoztatni.
regen mikor jartunk teljesen mas volt.akkor csak az elvezet szamitott.most meg.....

Kép
monyo83

Igen ez az irányított kötelező szex azért furcsa egy dolog, bár párom csak édes kényszernek nevezi.
megfogadom monyo tanácsát és tesztelni fogok, ha totál negatív akkor tényleg nem lehet semmi, hiszen azért most már valamit tényleg mutatnia kell.(és akkor tényleg az utro miatt nem jön meg, mert azért ez a 38.nap most már elég durva).(főleg ,hogy a 13.napon volt a repesztés)
ha pozitív akkor megint jön a dilemma,hogy a choragon miatt, de mindegy inkább legyen csak pozitív:)

milyen tesztet javasoltok?(túlzottan nem is ismerem őket, de ilyen tescós lilly tesztett nem akarok venni)
k.vanda

Nem sok tesztet vettem eddig életemben, úgyhogy nem tudok tanácsot adni. Nem válaszoltál a kérdésemre, vagy tolakodó, akkor elnézést? :)
gmelcsi1

ja nem, bocsi, alapvetően pesti és balatoni lány vagyok..siófok és budapest a két város ahol élünk.(munkas, család miatt folyamatos ingázás)
k.vanda

És Pesten jársz dokihoz, csak azért kérdezem, mert tök alaposnak tűnik, és a ha pesti és nem bánnád, akkor elkérném az elérhetőségét.
Elég fárasztó lehet ez az ingázás.
De szerintem nemsokára annyit leszel otthon, hogy meg is unod. :)
gmelcsi1

Ha vettem is tesztet, akkor azt a kazettásat vettem. Mindig mondtam a gyógyszertárban, hogy a legjobbat adják és ezt kaptam.
gmelcsi1

most jön a csattanó ,mert pécsre járok a tudományegyetem nőgyógyászati klinikájára, férjem jó barátja a doki:)
k.vanda

ott végeztük a jogi egyetemet férjemmel, és ő pécsi is
k.vanda

Nincs több kérdésem. :D
Az kicsit messze lenne, de azért köszönöm szépen.
Na és, hogy döntöttél, mikor tesztelsz? :D
gmelcsi1

holnap reggel kellene, de ma este fogok... :lol:
k.vanda

írj egyből. :D :D
gmelcsi1

vettem egy mezei LILY terhességi tesztet, végülis nem ilyet akartam ,de csak ez volt a patikában éppen.
mondjuk elég kis egyszerű ,igaz az ára barátságos, hiszen csak 520 ft.(DM-ben ugyanez 750.ft-volt)
k.vanda

Sziasztok,

Vandus, nagyon drukkolok. Remélem, összejön.

Nekem 13-14-e körül kéne, hogy megjöjjön. Tudom naivitás, de én nagyon remélem, hogy nem fog, és baba van a dologban. Igaz, semmit nem érzek, ami terhességre utalna, de mégis reménykedem. De ilyen korai szakaszban még nem is lehetne semmit sem érezni ugye? Hű, milyen szép ajándék lenne karira. El sem tudom képzelni. Nem is szeretnék semmi mást.

krévi
krévi

Krévi,

Az lenne életünk legszebb karácsonya. Kívánom, hogy mindenkinek pozítiv tesztet hozzon a jézuska.
Egyébként ilyenkor még semmit nem kell érezned.

Vandus, várjuk nagyon a híreket.
Ha az a teszt nem lesz jó, akkor holnap is csinálsz még. Nem?
gmelcsi1

vanda mert nem varod meg a reggelt.az azert biztosabb lenne.
egyebkent tok mindegy hogy milyen tesztet hasznaltok.ha terheseg van kimutatja ha nem nem.
ugy tudom hogy a lyly az jo.

melcsi az en karibabamat atruhazom valaki masra.nekem februarban kell a baba.)

Kép
monyo83

Monyo Pandácska és a többi mamócajelölt,

Köszönöm a kiigazítást: krévi repi=reprodukciós intézet...hát mondjuk repeta a babából...hahahaha....mivel mindkét petevezetőm átjárhatatlan, és a dokm leírása alapján 36 éves koromra tekintettel, enenk korrigálása a bizonytalan kimenetel miatt nem célszerű...ott a laparaszkópia alatt...mivel nagyon kanyarulatos a tubák belseje, illetve vékonyabbak is a kelleténél, plusz a vékonyság miatt elzáródóttak, ....emiatt felesleges az inszem....

Pandácska, mivel mi zalai érdekeltségűek vagyunk és a tapolcai intézetről nagyon jókat hallottunk ( a házidokim asszisztensének legutobbi osztálytalálkozóján, 15 csajból 8-nal lombikkal lett babaájuk ott) szóval velük indulunk harcba.

Babszika: jól látod ilyen nyugi még az elmúlt 12 hónapban nem volt rajtam....ez az időhúzástól való félelem és persez elsősorban a sikertelenség eléggé megviselt, erre rakódtak a hétköznapi stresszes dolgok( lotifuti )

Viszont a nagy kérdés már felmerült bennem, ha elkezdjük a programot, kiindulva abból úgyebár, hogy sikerül.....mi lesz ha esetleg ikreink lesznek...na ez még a jövő zenéje....bár ezt mind az anyai oldal aszem már simán felfogtam, bárcsak ne lennék ennyire tudatos az életem és az életünk dolgaiban.....a fenének kattogtatom az agyam......most úgy beszélek, mintha tutti lenne hogy sikerül, de mint utolsó lehetőség kettős a kimenetele...

komolyan babszika, igazából a rossz hír nekünk a jó hírt jelentette....

visszagondolva a 2000 évi PCOs műtétre az azt megelőző peteveztő átjárhatósági vizsgálat illetve a tavalyi vizsgálat eredményeit olvasva, ez eléggé jellemző volt( kanyargós szűk p.vezetők)
De nagyon kívánci voltam, hogy a pco tünetek előjöttek e...azaz nekem a gyögysorszerűen elsorvadt tüsszők a p. fészekek mentén esetleg a tüsszőrepedést gátolják...a p.fészkek és a méhecske is rendben van....mivel más út nincs valójában már ezeken az eshetőségeken sem kell dilemmáznom...

hozzáteszem...a férjem ezt az egészet nem is így fogta fel...neki az eddigi vak lövöldéz okozott elégtelenkedést.....felkészítettem, hogy ez anyagilag is megterhelő lesz...reméljük csak egyszer... üdv

drukk mindenkinek
gy
gyongyi1971

bocsánat, mivel sokan újak vagytok és rengeteget kellene visszaolvasnom....nektek is erőt és egészséget a babatervekhez

úgy látom a három gyermekes családi idill nem is annyira elrettentő....mert ez még nekem újdonság...ha esteleg...
by
gy
gyongyi1971

monyo83, gmelcsi: Hát úgy tűnik, mert ma már piros volt és nem barna, de csak holnaptól írom az 1. cn-t, mert ma még csak csepegett. 3 napja szedem a méhpempőt. Szerintetek lehet köze hozzá? Én úgy örülök, mert gyógyszer nélkül még sosem jött meg 50 cn alatt. Remélem most sikerülni fog a clostys ciklus. Úgy érzem, hogy ez lesz a mi ciklusunk. Most már a 3. cn-en el kell kezdenem szedni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?