Sziasztok Lányok!
Dorcsi, mindig ilyen remek hírrel lepj meg bennünket!
Nagyon szorítok a petikéknek, hogy olyan sokan legyenek mint a tüszőcskék!!!
Én anno úgy hallottam, hogy a hiperstimusoknak könnyebben megfogan a lombik
Kezem-lábam keresztben értetek vasárnapig!
Gröni,
ez a méhszáj dolog nekem sem megy igazán. Nagyon nehezen tudom eldönteni mi a lenn és mi a fönn
Reni,
sajnálom, hogy beteg lettél
Mielőbbi gyógyulást kívánok! Egyébként miez, valami "dátha"?
Bumi,
ha pont hétvégén lesz péd, hátha mégis lesz alkalom. Ha nem egy szobában alszotok másokkal, csak meg lehet oldani a dolgot
A szíved rendben van? Kalimpál még vagy egyre jobb a helyzet? Remélem már teljesen jól vagy! Lehet, hogy az lenne a legjobb, aha disznóvágásban megpróbálnéád elengedni magad, esetleg egy kis vörös vagy fehérbor ebben segíthet. 1-2 pohár nem árthat
Aztán este meg jöhet aminek jönnie kell
Az én görbém is megkergült ebben a hónapban. Nem hsaználtam ovutesztet és nem tett be a ferty pé-t sehová. Sőt coverline-t sem
Pedig volt tojcsim, fájásom, minden. Ezeket be is írtam. Talán az lett a baj, hogy túl sokszor mértem rossz időpontban vagy nem is mértem néha. Na és ekkor, elküldtem a görbém a sokat emlegetett Leonak. Küldtem neki korábbi görbéket is, hátha lát valami okosat rajtuk. Azt válaszolta, hogy szerinte a 10-11 nap körül lehetett a pé-m és hogy jók a görbéim, igaz kissé ugrálósak.
Nos ha a 10-11 nap valamelyikén volt, akkor bizony mindent megtettünk. Én a 12-re tettem be még Leo levelezéser előtt:
Hát, nem tom