2007.12.09 22:26
Szerző: babszika
Csajok!
Ma olyan élményben volt érszem, amit egyszerűen szavakkal leírni nem tudok..... a Bálint kolléganője szellemsebész.
Azt mondta Bálintnak, h meg tudja gyógyítani a fejfájásomat.
No, hát elmentünk hozzá..... húúúú.... el sem tudom mondani, h milyen élmény volt.
Kiléptem a testemből, szellemekkel kommunikáltam, felnyitotta a fejemet, kicserélte a rossz idegszálakat, kicserélt 2 kromoszómámat, levette a gondjaimat, és és és .... annyi minden volt..... mindeközben Bálint szerint az arcomon különböző érzések jelentek meg (öröm, fájdalom, félelem); én azt gondoltam, h ez az egész néhány perc volt, miközben több mint 2 óra. ..... hihetetlen!!!!!!!!
Azt gondoltam, h humbukk az egész, de olyan dolgokat mondott, amit nem tudhatott (pl. mondta, h dobjam be a rossz dolgokat egy zsákba, ami most nálam van... én tétováztam és tudta. mondta, h ha nem megy egyedül, kérjem meg a szellememet, h segítsen). Megemlítette a cukorbetegségemet is (vagyis az arra való nagyfokú hajlamot)
Én azt gondoltam, h nem lehetséges ez, de tényleg ott jártam, ahol ő mondta. Mikor visszahozott a testembe, bele kellett helyezkednem és olyan zsibbadtnak éreztem magam.
Beszélgettünk előző életekről (voltam sárgarépa, de uralkodó is), az anyukámmal való rossz viszonyomról és annak okáról, beszélgettünk arról, h ne legyek maximalista és engedjem, h hibázzak.... ezen kívül bocsánatot kértem és adtam egy csomó szellemnek (akiket oda hívtam - de ezek élő és már nem élő emberek lelkei). A legdurvább, h 6 volt, akitől személyesen kellett kérnem és adnom. Ezek közül 2 volt nagyon megerőltető. Az egyik egy férfi volt, a másik egy nő. A Kati mégis tudta, h a férfi szellem az anyukám volt (vele óriási harc volt, mire megbocsájtottunk egymásnak), a nő pedig Bálint (ugyanis tegnap olyan nagyon összevesztünk, h elgondolkodtam kettőnkön). És ha hiszitek, ha nem, mikor befejeztük, már tényleg nem haragudtam Bálintra és éreztem, h ő sem. Transz állapotom ideje alatt (a Bálint ehhez hasonlította) mindenkinek megbocsájtottam, vagy legalábbis lépéseket tettem felé. Azon végképp meglepődtem, h Bálintnak női szelleme van, anyukámnak férfi.... vagyis ezeket éreztem, csak fura volt, h a Kati mégis tudta, h kik a szellemek)
Sokkal jobban érzem magam, de olyan dolgokról is beszéltünk, amikről még muszáj lesz, mert nagyon kíváncsi vagyok.
Többek között meghívtam gyerekkorom rémszellemét, aki mindig visszatért hozzám, h ijesztgessen.
Én bocsánatot kértem tőle minden hibámért, amit bármelyik életemben okkoztam, de ő nem. A szellem olyannyira gonosz volt, h csak kísérettel jöhetett elém (mintha egy bűnöző lenne).
De nem tudom, h miért bántott anno (ma már azért nem bánt, mert felnőtt fejjel már nem hatott rám - párszor bepróbálkozott, de hiába)
Na, nem is fárasztalak titeket... csak ki kellett írnom magamból. Azt azért még hozzáteszem, h mindezt tök ingyen, szóval nem egy kuruzsló. Nem hittem benne először, de a végére Bálint is rájött, h vmit nagyon tud Kati. Én meg egész egyszerűen megtapasztaltam.
Kavarognak bennem érzések, gondolatok. Hihetetlen este volt ez!!