Sziasztok!
Na hazaértünk. Nem semmi egy nap volt a mai...
Fél 7-kor keltem, 8-kor indultunk Fehérvárra. Voltunk a Metróban, Auchanban, Tescóban, Media Marktban. Elköltöttünk egy halom pénzt, de megvettük az ajándékokat mindenkinek, meg diszeket, égőket, kisebb dolgokat. Márcsak pár cuccot kell venni karácsonyra. Mindenhol akkora sor volt! Pedig mégcsak bronzvasárnap van. Sorban kell állni a műszaki cikkekért, hogy odaadják, aztán azért, hogy kifizesd, aztán azért, hogy a többi dolgod kifizesd a főpénztárnál, végül a vevőszolgálatnál, hogy lepecsételjék a nyamvadt jótállás papirt.
lFelváltva jött ránk apával a dühroham, olyankor csúnya szavak hagyták el a szánkat, nekem a hangom is felemelkedett, és páran rám is bámultak, mi bajom van. Közben a derekam majd leszakadt.
Jelenleg utálom a Karácsonyt, és jó, hogy egy évben csak egyszer van. Én vagyok a Grincs!!!
Márti, sztem is várj még pár napot! Nekem a dokibácsim azt mondta, a várt mensi napjától egy hét a tuti teszt nap. Akkor már mindenkinek kimutatja.
Megbeszéltétek apával, hogyan tovább munka, meg baba ügyben?
NAti, akkor a macikat szeretjük, ezt megbeszéltük.
Márti, Leóhoz anno én is elküldtem a görbém, és megkritizálta, hogy cikkcakkos. Pedig majdnem minden görbe cikkcakkos. Utánanéztem. Ő azt mondta, biztos rossz a hőmérőm....
Szóval ennyit Leóról, nekem nem hasznos a tanács, amit ad. Ti sokkal többet ki tudtok olvasni a görbékből, és jobban is ismertek, tudjátok mi, miért van.
Tuti, hogy beképzelem, de ma reggel majdnem hánytam a fogmosástól. Fura volt, az ilyesmi nem zavart soha. Tegnap este meg nekiálltam jóizűen töltött káposztát enni, és pár kanál után le kellett raknom, annyira jóllakottnak éreztem magam. Hőm még mindig 37,0. Tesóm ilyenkor csak vigyorog, de akkor is túl korai lenne.Mégcsak a 6.dpo.