Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, én is pont így fel vagyok háborodva és remélem Csilla is ki fog majd kelni magából, ha szükség lesz rá. Addig persze pihenjen és próbáljon nyugodt maradni! De azért ez gáz! Én sem értem, miért kell még mindig gyogyót szednie...most már ha kicsit magas is a vérnyomása, nem árt a babóknak...de most már állítólag olyat szed, amivel szoptathatna, mégsem akarják még engedni..

Tényleg elszomorító a magyar eü állapota..műtét helyett amputálnak meg úgy le lehet esni egy kórházi ágyról, hogy belehal az ember..na, nem húzom fel magam!!! Pedig tudnám!!!!!!!!! :evil: :evil: :oops:

Barbi, Tesóka, csörizzetek!

Zsuzsa, mi is január 8-ra kaptunk időpontot...igaz, mi csípő UH-a :D JA, és mindezt úúúúúgy, hogy még nincs doki az SZTK-ban, nem is értem hogy meg miért, de most épp nincs. A dokinéni reméli, hogy addig lesz...RÖHELY!!!!!

Kép
Kép
encu

Móni, a Jánosban szültem Vincét, de első babásnak nem ajánlanám, ránk sem néztek, hogy szopik e a baba, majd a zárójelentésében megjegyezték: hogy igény szerint szopik :lol: :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, ez jól hangzott... :shock: :shock: :shock: :evil: Nekem azért hál istennek segítettek...

TEsóka, én is tennék egy-két keresetlen megjegyzést H.Á.-re :D:D:D

Kép
Kép
encu

Hát igen :twisted: , nekem sem segítettek a Máv-ban, ill. próbáltak de egy perc után hozzám "vágtak" egy bimbóvédőt hogy próbáljam meg azzal mert simán csak a nyelvét szopja, pedig bababarát. De a gyerekorvost meg néhány csecsemőst, meg egy öreg nővért leszámítva jó kis hely volt. Volt, hogy most milyen az passz, de a dokim miatt ott maradok, kivéve ha igaz az amit hallotta, hogy teáztatják a babákat, meg cukros vizet adnak nekik. Sosem engedném, a tejen kívül max. sima forralt vízre van szükségük nem cukros löttyökre :evil:

A kórházakban a betegjogi képviselő nem ilyenekre való???? Simán megkeresném ha tényleg el akarnák vinni a gyerekemet vagy nem engednének tejcsit adni. De legalábbis úgy kikelnék magamból, ezek hülyére veszik az embert :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Vajon Csilla tudja, hogy joga van beszélni valakivel, aki az ő jogait és lehetőségeit ismeri? Talán szólni kellene neki? Bár, nem tudom...talán utána csakazértis, bosszúból elvinnék valamelyik babót, mondván mit okoskodik az anyuka...
Nem meséltem, de mi ugye pénteken jöttünk el a kórházból és alig értünk haza, telefonáltak utánunk, hogy vigyük vissza azonnal a gyereket, mert nem csináltak meg egy vizsgálatot, amit beírtak a zárójelentésbe, és ezért őőőőket megbüntethetik. Apa totál kiakadt, én is... még jó, hogy ott volt Anna, aki azt mondta, hogy szó nem lehet róla, mondjuk meg, hogy majd holnap, azaz szombaton bevisszük. Nehogymár egy újszülöttel kocsikázzunk 3x ki-be Pestre-Pestről. A lényeg, hogy nagy nehezen belementek, szombaton meg bevittük, és nem vette a fáradságot a vén pina, hogy levetkőztesse a kicsit és a sarkából vegyen vért, hanem a kézfejéből vett....és a mai napig be van kékülve...pedig majd egy hónapja volt!!!! Ahányszor ránézek a kis kezére, mindig elszorul a szívem. A vén banya valószínűleg leszarta, hogy hogy szúr...csak legyen túl rajta...
Na, most majdnem bőgök!!! Fasza!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Asszem kellene keresnünk valami vidámabb témát...

Kép
Kép
encu

enu oké

ki mit tervez karira kja pia ajándék tesék mesélni
anha

Zsuzsa!

Hááát, megfogtál ;) Apának talán elektromos fogkefe meg egy szép pizsama, a szüleimnek valami közös cucc, fogggggalmam sincs mi, anyóséknak szintén nemtom... Van ötleted? Hogy mit lehet a szülőknek? Bár most jutott eszembe!! Van a Brendonban meg egyéb babaáruházakban olyan készlet, amibe a kicsi kéz meg láblenyomatát meg lehet őrizni..valami gipszes cucc. Asszem olyat kapnak majd :D Szerintem örülni fognak ;)
Kaja? Hát, valami egybesültet gondoltam, tavaly töltött pulykát csinltam gesztenyés töltelékkel és nagyon bejött :D Valami ilyesmi lesz idén is...töltött karaj vagy dagadó ...esetleg szűzérmék :D NEmtom. Te? Többiek?

Karifa kinél mikor lesz? És mikor díszítetek? Mi 24-én délután szoktunk ;)

Kép
Kép
encu

JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, de hülye vagyok, hogy leírtam!!!!! Apa néha olvasgat...BASSZUS!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :oops: :oops: :oops: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

na akko irunk sokat gyorsan és akkor lapozunk
én még semit se tudok mi csak a gyerekeknek veszünk ajándékot
anha

Lányok!
Most hívtam az ismerősünket, aki megpróbálja elintézni, hogy ne vigyék el egymástól a babákat!
Írok azonnal, ha van fejlemény!

Kép
gabriel79

Gabó!!! Ez tökjó hír!!!!!!!!!! :D:D:D:D
Várjuk a fejleményeket!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Most tudtam csak jönni, mert Nonó most alszik kb. 20 percet. :lol:

Encu!
Utólag Boldog Hófordulót Kiskarcsinak!! :D
Már kiolvastam a másik könyvet is! :D

Móni!
Boldog Hófordulót!! :D
Az egyik a rijádi lányok volt, a második pedig a seherezádé lánya.

Csajok voltatok sétálni?

Gabó!
Tündéri ez a kishölgy! :wink:
Tetszett neki a mikulás bácsi, mit szólt hozzá?
Látom volt ott több baba is! :D

Minden baba jó sok ajándékot kapott! És virgácsot senki???!!! :shock: :D
Én azért hiányoltam kicsit! :wink:

Barbi!
Nem túl biztató amit a János kórházról írtál! Ott fog szülni az egyik barátnőm is, mivel oda tartoznak! :shock:

Én nem is értem, hogy miért akarják külön rakni a piciket! Nem gondolnak a szülőkre sem, hogy kórházról kórházra mászkáljanak?!
Nekem eddig sem volt jó véleményem a Sote-ról, de most meg.... :x :(

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Niki! Nem vagy semmi! Jól rákattantál a könyvekre, de ez nagyon jó! :D Köszi utólag is ;)
Voltunk sétálni, nagyon kellemes volt az idő. De úgy vettem észre, hogy a nagy kalandtúráimhoz még nincs partner ;)

Tesóka, Barbi, megint jókat röhécseltem ;) Ilyet bármikor!!! :D
És Tesóka, bocsi, hogy csak úgy rádrontottunk ;)

Barbi! Evett Vince rögtön, ahogy hazaértetek? Mert Kiskarcsi még szunyált legalább fél órát a hintában :)

Van fejlemény Csillaügyben? :? :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Az igaszság az, hogy ok nélkül nem vinnék át a babát másik kórházba!(ezt a választ a kaptam)Helyhiány miatt, pedig a Csillát tennék ki!
Egyébként ez egy jó kórház és szuperek a korás dokik is!
Azért nem szopizhattak, mert leginkább lélegeztetőn voltak és úgy nehéz megoldani!
De higgyétek el mindent megtesznek értük!

Szép álmokat én lemerültem!

Kép
gabriel79

Gabó!

Köszönjük az infókat! Azért ez megnyugtató!!
Sokkal jobb lett a kedvem!

Szép éccakát mindenkinek!
Holnap hétvége, biztos a forgalom is hétvégi lesz itt ;);) :D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gabó!

Aranyos vagy hogy próbálsz segíteni! Köszönjük az infókat is!

Bár engem nem nyugtattál meg :roll:
Az egyértelmű, hogy nem veheti ki őket az inkubátorból, bár ez is megkérdőjelezendő, ha csak támogatják a légzésüket. Ugyanis van egy bizonyos kenguru módszer, ami több országban már bevált, és igazolt a jótékony hatása. És itthon is alkalmazzák több kórházban! Na mindegy, ha nem hát nem.
De ha szoptatni nem is szoptatja őket, akkor a tejét miért kell kiönteni a csapba????? Miért nem adják nekik oda, miért kell a tápot nyomni beléjük mikor ott a tej? Talán nem fogyott volna a nagy ennyire le ha kapja a létfontosságú tejcsit.
Tudod, arra gondolok, hogy azért nem kapják meg (ill. a nagy) a tejet, hogy ne kelljen a Csillát elhelyezniük hosszabb ideig az osztályon. Ugyanis törvény írja elő, hogy egy szopó gyereknek joga van az annyával lenni és szopni. Tehát a szoptató anyát is fel kel venni az osztályra ha a gyerek is ott van.
Na ezeket nem értem :oops:

Tesóka, Barbi!

Élmény volt nekünk is! :D
A Ricsinek az volt a baja, hogy szopni akart :lol: ahogy hazaértünk, nekem esett :D

Szépek a babák, már nagyon sokat nőttek! :D

És tényleg nem ütött el a párod, Tesó :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki!

Te asztán nagyfogyasztó lettél :D Szeretsz olvasni? Gondolom igen :lol: :roll:

Miért hiányoltad a virgácsot :shock: megérdemeljük :shock: :shock: :wink: :D
Ti kaptatok virgácsot? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni, Encu tényleg jó volt a séta :D Encu még egy kicsit edzünk, és akkor mehetünk hosszabb túrára is :D Már ha Vince is úgy akarja, mert ahogy hazaértünk evett, mint a gép.

Niki, a János kórház egyébként nem olyan rossz, szépen felújítják..., és lehet, hogy ha kérsz segítséget, akkor adnak, de cumisüvegezik is a babát (cukros víz), ha otthagyod a csecsemősöknél. Vince is emiatt nem igazán szopott jó technikával, úgy összeharapta a cicimet :oops: de mára már összecsiszolódtunk :D

Gabó, reméljük tényleg jó kezekben vannak a babók ott, és Csilla is :)

Tegnap még elkocsikáztunk a Szilárdért olyan 4 körül, és képzeljétek hazafelé úgy megcsúszott a kocsi, pedig nem is száguldoztam...gondolhatjátok két gyerekkel :oops: Jól megijedtem...

Kép

Kép
sbarbi

Reggelt!! :D

Tesóka, vizuális vagyok, látom magam előtt, ahogy neked esik a Ricsi :D:D:D Jópofa ;) Bár néha ugyanezt szoktam érezni Kiskarcsin is ;) Olyan arccal kapja be a cicimet, mintha valami kis tazmán ördög lenne ;) Ari :D
Ugye, hogy milyen nagyok vagyunk? Vince olyan édesen tud panaszkodni...olyan kis vékony hangja van :) Ennivaló!!!!

Karcsika tegnap először adott ki torokhangot (ami nem sírás volt), eddig csak orrhagngokkal nyomult. Olyan manó-jellegű megnyilvánulás volt ;)

Ja, és mondtam, hogy a párom jófej...nem üt el anyukákat babakocsival ;) :D:D:D:D:D:D

Mi nem kaptunk virgácsot. Vagy mondtam már? :D

Halihó!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
encu

Úúú, Barbi!!! Vigyázz!! Van téli gumid? Én is nyárival nyomulok, de a Honda valahogy eddig még nem csúszott meg...és velem mégsincs 2 gyerek...nem csodálom, hogy megijedtél!!

Edzzetek csak ;) Mi valahogy jól bírjuk a sétát :) Remélem hamarosan túrázhatunk együtt ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Nem sok ilyen fajta témájú könyvek vannak, és most úgy néz ki egyszerre kiadtak többet is. Ilyenkor persze, hogy rá vagyok kattanva! :lol:
Látom melletted minden baba megéhezik! :D

Móni!
Igen szeretek olvasni, de csak egy bizonyos fajtájú könyveket!
És egy két nap alatt kitudok olvasni egy könyvet Nonó mellett! :D
Ezek a letehetetlen könyvek! :lol:

Nem rátok értettem a virgácsot! :wink:
Én sem kaptam, de szerintem én megérdemeltem volna, ezért írtam, hogy én hiányoltam! :lol:

Ezt a rossz időt! Olyan lehangoló. :cry:

Kép
niki+baba

Niki!

Mi voltunk sétálni! TÖk meleg van kint!! :D

Miért érdemeltél virgácsot??? ;) :D

Kép
Kép
encu

Encu, van téli gumim, fent a padláson, még...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! A legjobb hely téliguminak ;)
Tetesd fel mihamarabb a pároddal, nehogy összetörjön valaki/valami..!!!

Többiek! MErre jártok?

Kép
Kép
encu

Hűha!! De hétvége van!! :D

Hullhatna egy kis hó ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Barbi!

Vigyázz magatokra! Tessék felrakni ha már van téli gumitok! :wink:

Niki!

Használd is ki hogy hagy Nonó olvasni! :wink:
Jó lehet ennyi nyugalom :roll: :lol:

Tesóka!

Voltatok ma is sétálni? :shock: mondjuk mi is, kocsiból ki-áruházba be-ki és kocsiba be :lol:

Egész délelőtt takarítottam, Ricsibaráttá tettem a fürdőt :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!
Megint rég nem jelentkeztem.
Tegnap kicsit beparáztunk, mert egy órával később engedték látogatni a piciket, mert valamelyik babának problémái voltak és el kellett látniuk. (Nem a mi gyerekeinkkel.)
Bálint minimális lélegeztetés mellett stabil értékeket mutat. Tegnapi mérések szerint (az első ilyen) egy nap alatt 30g-ot hízott, most 740g :) A pocija kicsit puffad és ezért nem adnak neki egyelőre anyatejet. De azt mondta a doktornő, hogy természetesen, ha ez a probléma megoldódik be fognak próbálkozni a tejjel.
Dávidnál két napja egy olyan problémát diagnosztizáltak, hogy van egy ér a szivében ami magzat korban nyitva kell, hogy legyen és születés után le kell neki záródni de ez nem történt meg. Mivel a legtöbb újszülött vérszegény és ehez a kezeléshez kiváló vérkép kell, adtak neki speciális (az ő igényeihez készített) vérkészítményt és elkezdték a gyógyszeres kezelését ennek a problémának. A vér és a gyógyszer hatására Dávid hihetetlen változásokon ment át. (a dokinéni azt mondta ez valószínüleg az ér elzáródásának is köszönhető, bár ezt még ultrahangos vizsgálattal alá kell támasztaniuk) A lélegeztető gépet teljesen elhagyták és így is tökéletesek az eredményei. Mindezek mellett 50g-ot hízott egy nap alatt, most 1180g :) . egyelőre ő sem kapott még tejcsit, de már napi 2-3g teával próbálják felkészíteni a szervezetét a tejre.
Ezek voltak az elmúlt egy hét legjobb hírei, de azért gyorsan hozzátette a dokinő, hogy egyelőre nem lehetük benne még biztosak, hogy így is marad, de bízzunk benne.
Láttam sokat beszéltetek a szétválasztásukról. Lehet, hogy félreértettétek Csillát. Egyelőre ez csak feltételezés, mert csakis és kizárólag akkor lehetséges, ha az egyik fiúnk gyorsabban kezd fejlődni és hamarabb éri el a bűvös 2 kg-ot. De minden esetre elképzelhető hosszú távon.
Összegezve mindhármuk állapota jó. Tejet pedig nem Csilla gyógyszere, hanem az emésztőrendszerük fejletlensége miatt nem kaphatnak egyelőre, bár már közeleg az idő amikor bepróbálkoznak vele. A dokiktól én is elég sokat kérdeztem erről és azt a választ kaptam, hogy nekik is az lenne a jó, ha minél hamarabb adhatnák a tejet, mert biztosan sokat segítene a javulásban.

Azt hiszem bepótoltam terjedelemben a lemaradást :)

Üdv: Viktor
rnecsi

Szia Viktor!

Jajj de jó hírek :D :D :D :D
Remélem a jézsuska még szebb ajándékot ad nektek mint a mikulás :wink: :D :D :D
És sikerült megnyugtatnod! Ez a hozzáállása már tetszik a dokiknak! szuper :D

Sok-sok erőt küldünk még mind a 4őtöknek+++++++++

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Viktor!!!

Bocsi, hogy félreértettem Csillát.. :oops: De azért jó néha kidühöngeni magunkat, igazán nem alaptalan az ok...

De jó, hogy híznak a fiúk! Szuper! És hogy esetleg nemsokára anyatejet kapnak, nagyszerű! Akkor fognak csak igazán hízni ;)
Köszönjük a jóhíreket, még ezt a borús napot is napsütésessé varázsoltad nekünk!!! :D:D:D:D
Természetesen folytatjuk az energiaküldést és puszilunk mindenkit!
:D:D:D:D:D:D:D

DE JÓ!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Kép

Hol vagytok?????? :shock: :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép
evolució

Kép Kép
Férfi és nő közti külömbség

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóó :shock:
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na, nekem is van avatarom :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!

Hogy mi mit is veszünk karira??? :shock: jó kérdés :roll: idén nehéz ügy ez az ajándékozás 8)

Ricsi sok-sok játékot kap 8)
Párommal megbeszéltük erősítőt veszünk felesben, ez lesz az ajcsink.
Anyós telefont, após autós üléshuzatot, és a Ricsitől tegnap kaptak egy szőnyeget. A szüleim már megkapták nemrég, disznóvágásos finomságokat kaptak. Nagymamám azt kapja hogy ittalhat karikor. Ricsi kerianyuja babás csomagot fog kapni, baba tusfürdőmániás :lol: És mindenkinek hivatok elő egy pár képet és egy kis albumba teszem. Ennyi. És nálatok mi lesz???

Na mostmár tessék előbújni!!!! :twisted: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Találtam az egyik fórumban leírást, hogy milyen korú gyereknek milyen játék való (hátha segít valakinek ajándékot venni :wink: )

2-8 hónapos korban: csörgő, frottírfigurák, rágókák
8-12 hónapos korban: fürdőkád-játékok, tologatható autók, állatok, egymásba rakható építőkockák, nagy labda, xilofon
12-18 hónapos korban: húzogatható játékok, kiskocsi a ki-bepakoláshoz, homokozójátékok, babzsák, plüssállat, egyszerű puzzle, építőkocka, egyszerű képeskönyv világos ábrákkal, lábbal hajható autó, vagy kismotor.
18-24 hónapos korban: játéktelefon, kislapát és seprű, felállítható állatok és házak, baba, kisautó, ujjfesték, képeskönyv
2 éves korban: favonat, kirakós játékok, képes dobókocka, zsírkréta, ujjfesték, képeskönyv, építőkocka, egyszerű konstrukciós elemek, hintaló, szobai mászókák, kéz- és ujjbábok
3 éves korban: szánkó, roller, háromkerekű bicikli, mondókás és képeskönyvek, bolt, orvosi táska, kiskonyha, babaszoba, gyurma, összedugható építőelemek, mese- és daloskazetták.
4 éves korban: korcsolya, görkorcsolya, ugrókötél, szín- és formafelismerő játékok, egyszerű szabályjátékok, koncentrációs játékok, ügyességi játékok, kiegészítők a meglévő konstrukciós játékokhoz, festékek, színes ceruzák, diavetítő mesefilmekkel.
5 éves korban: nyomda, barkácsfelszerelés, fémépítő készlet, társasjáték, kártya, hangszerek-oktatással egybekötve, sporteszközök (gyűrű, kötél, bordásfal)
6 éves korban: nagyobb puzzle, lego, könyv, szobában felállítható sátor, villanyvasút, autópálya

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hát nem tudom, van olyan játékunk ami még ráérne pár év mulva is :shock:

Ne csináljátok már, hol vagytok?????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

TEsóka!

Jó az avatarod...de nem lett voln valami személyesebb??? :D:D
Mi ma apósom szülinapján voltunk, meg sétálni. NEmrég értem haza, etettem és most itt vagyok.
Én asszem már leírtam, hogy mik lesznek a kari ajándékok... :D Nem? ;)
Köszi, az a játékajánló jó, hogy van...én sem tudom, hogy mit mikortól lehet...
Anyuméktól egy játszószőnyeget kértem, vagyis anyu mondta, hogy arra gondolt, nekem meg bejött az ötlet ;) Azt már nem olyan sokára tudja használni Karcsika, nem?

Jó az az ábra a ffi és nő között...és TÖK IGAZ!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Képzeljétek, mindkét KArcsi itt szunyál mellettem...tök édesek!! :D

Többiek?

Tesóka? :D

Kép
Kép
encu

Hihi, most én kukorékolok egyedül ;)

Kép
Kép
encu

De nem olyan jó!!!!!!!!! :(

MErre vagytok?? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Ismét jó hírekkel érkeztem.
Bálint mai eredménye nagyon jónak mndható. Értékei stabilak és megfelelőek, a doki azt mondta, hogy holnap valószínüleg leveszik őt is a lélegeztető gépről. Sajnos picit fogyott (10g) tegnap óta, de ezen kívül minden a legnagyobb rendben van Vele.
Dáviddal is maximálisan meg lehetünk elégedve, mert az ő orrában lévő kis csövet is holnap ki fogják venni, mert már nincs rá szüksége. Az ő eredményei is maximálisan jók, hízott is 10g-ot tegnap óta és már két alkalommal is kapott tejcsit.
Csillával is minden ké, ma is nagyon jó étvággyal ette a házi kaját. A tejcsi menniysége is szépen alakul, ma este már 40ml-t fejt. :)

Üdv.: Viktor
rnecsi

Viktor!!!!

Csodálatos!!!!!! Hűűű, mennyire izgalomba jöttem! Minden mozzanat, amit elmeséltél, nagyszerű! Az is, hogy leveszik a kicsiket gépről és az meg, hogy lassan, de biztosan tejet kapnak, hát az meg pláne! Akkor kezdenek el majd csak igazán hízni és nemsokára pirospozsgás kis vasgyúrók lesznek!! :D:D:D Csilla meg nagyon ügyes és kitartó! Csak így tovább! Büszkék vagyunk, hogy nem hagyta el magát, sokan hasonló helyzetben kiborultak volna...eléggé fársztó lehet ennyiszer fejni egy nap...mert hát ha a baba szívja a cicit, az mégsem olyan "melós"...ha értitek mire gondolok... :oops: :roll:
Soksoksok tejcsit és mielőbbi csak tejecske-evést a fiúknak, energiát mindannyiotoknak a magatok kis feladatához! Puszi és meleg ölelés! :)

JA, és Viktor! Ha nem nagy kérés, próbálj meg képet tenni a kis Hőseinkről... :D

Kép
Kép
encu

Hmm...egyedül bagolynak lenni is uncsi ;)

Kép
Kép
encu

Hááát, jóccakát ;) :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Kérésetek számomra... :)
Tehát képek:
Kép Bálint

Kép Dávid

Üdv: Viktor
rnecsi

Sziasztok!

Viktor!

Ez fantasztikus! És meglátod, a tejcsitől megtáltosodnak a legények! Köszönjük a képeket, nagyon helyesek. Legközelebb már "édes hármasban vagy négyesban" képet kérünk :wink:

Még mindig kitartás! Fantasztikusan veszitek mind a négyen az akadályokat. Ügyes család vagytok! :wink:

Tesóka!

Tudtam hogy csavizol. Találkoztunk csak annyira akartál kanyarodni hogy nem vettél minket észre :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:

Úgy gondolod nem személyes az avatarom????? Naaaaaaaaa :roll: egy kicsit azért igen :D

A játszószőnyeg jó, mondjuk nekünk nem volt. Mi játékhidat vettünk. Praktikusabbnak találtuk és egész sokáig használtuk. Most tettem el mert úgy akart felállni a Ricsi hogy a közepébe kapaszkodott és nem akartam hogy eltörje. 8) De vettem le róla pár csörgőt, azokkal még játszik :D

Mivel hétfő van, remélem mindenki előkerül és ír, jó sokat!!!!!! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Viktor, Csilla nagyon jól fejlődnek a picik, és Csilla nagyon ügyes, hogy ilyen kitartó a fejésben, drukkolok a fiúknak, hogy jó sokat hízzanak!

Móni, már csak két hónap és 1 éves Ricsi! Ha lezajlik a karácsony, kezdheted szervezni a szülinapot :wink: És milyen irigy vagyok, hogy ennyit vásárolgattok, én is úgy vásárolnék akármit is :oops: Bár a páromnak csak kell venni ajándékot, mert az milyen már, hogy ő vett nekem (gondolom), de én meg semmit... Már kapott egy rubikkockát, és még kap egy polót mellé, ennyi telik most tőlem.
Egyébként már az egész családnak vettünk valamit, úgyhogy már csak csomagolni kell. Persze a gyerekek kapnak a legtöbbet. Vince kap tőlünk egy játszószőnyeget, amiről csüngenek le a dolgok, Szilárd meg kiegészítőket a vasútjához, meg egy szintetizátort.

Tegnap vendégeink voltak, férjem gyerekkori barátjáék, összejárogatunk, mert Szilárddal egykorú a kisfiúk, és milyen jól eljátszottak :D Náluk is jön a baba, most tízhetes a csajszi...És persze mondták, hogy milyen pici a Vince :lol: Már elfelejtették, hogy milyen is egy baba :lol:

Holnap megyünk csípő uh-ra délelőtt, és előtte megmérik Vincét, úgyhogy fogom tudni pontosan is, hogy mennyit hízott :)

Gyertek!!!

Kép

Kép
sbarbi

Szia Barbi!

Ne irigykedj :wink: :D

Szintetizátort kap Szilárd? Miért nem dobszerkót??? :lol: :lol: :wink:

Mi is voltunk babázni. :roll: ott már 4 éves a baba :lol:
A Ricsi imádta de az a fiú olyan vad volt a Ricsihez képest. Szegény úgy megilyedt mikor az elkezdett sikítozni meg kiabálni, hogy elsírta magát. Meg mászott a fiú után az meg mint a mérgezett egér, szaladgált körbe-körbe a lakásban, utána meg elővette a rollerét meg a bicaját és azzal nyomta a lakásban :shock: De azért jól elvoltak :D

Holnap hányra mentek az sztk-ba?
Mi is megyünk, 8-ra tanácsadásra :wink: Kiváncsi vagyok hogy mekkora lehet már a Ricsi. Egyre nehezebbnek tűnik :roll: :roll: :roll:

Már írtam, de ismét felhívom a figyelmeteket: Hétfő van, tessék jönni és írni. Nem eltűnni!! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ezt ma reggel készítettem:

Kép :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, reggel 10-re megyünk Annához, aztán 10:30-ra UH-ra. Ricsi tényleg óriási :D Szerinted két majdnem 4 éves mit művelt a lakásban??? Minden szanaszét volt pakolva, plusz futkároztak ezerrel, csak úgy zengett a ház...Szegény Vince meg próbált alukázni, plusz még nyűgös is volt. De olyan aranyosak voltak a fiúk, a vendég fiúcska nem akart hazamenni, Szilárd meg mondta, hogy elférnek ketten is az ágyában :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Ja, elfelejtettem, nagyon aranyos a Ricsi azon a képen, és mekkorák a felső fogai! :)

Kép

Kép
sbarbi

Hát csak sejtéseim vannak, de a homlokomhoz kapok ha jobban belegondolok. Atya ég :shock: :shock: két megkergült kölök :shock: :lol: :lol: :lol:
Nem lehetett semmi, mi végignéztünk egy teljes fegyver arzenál bemutatását, utána jöttek a kocsik, közben kiöntötte az üvegfestékeket a padlószőnyegre, és szétszórt egy nagydoboz társasjátékot. Na azt hiszem ez nálatok hatványozott volt :( :( :(
Akkor ma romeltakarítás van? :lol:

Sajna akkor holnap nem talizunk, de jó tudni hogy az Anna lesz a mérésnél, a gólyafészekfejűbanyavédőnő állandóan el akarja csórni a pelusunkat amit a mérlegre teszünk :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?