Új privát üzeneted érkezett!

Cas :D :D :D :D - nagyon jót mulattam a locsolós "képeden" - bár a koripálya sem lenne rossz, csak hát nem ekkora pocakkal :wink:
Nagyon irigy vagyok, hogy ilyen klassz baráti társaságod van :wink: Én meg itt nézem a sorozatokat, s már tiszta tv függő lettem/vagyok :oops:
új kép az új frizuráról???? ma este mielőtt elmész otthonról ne felejtsetek csinálni egyet :wink:
Férjed hogy csináltaaaaa a -18kg-t??? Pasik egyébként is könnyen fogynak, de ez akkor sem semmi....
Szerintem, ha én is nekiállhatok majd, akkor ráveszem "kicsi" páromat egy közös diétára, mert ő is 30kg-val több, mint 10 éve :lol: Annyit nem is, de 10kg-tól mindenképpen meg kéne, hogy szabaduljon :roll:
Na megint sok voltam....megyek is...majd még jövök!!!
Ja, jó traccspartit, Cas!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok Lányok!
Tejcsi ügyben várom a beszámolókat!!! Ki mit hallott, mit nem lehet enni anyukának felfúj, vagy nem lehet, vagy éppen nagyon kellene enni? Nekem van tejem, de még nem mindig elég, néha ki kell pótolni. Estére egy etetésnél elfogy... :cry: Mivel tuningolhatnám fel?
Kia te mit csinálsz vele???
Ancsa: Külön szobában alszotok? A lábam szülés elött egy héttel egyik éjjel úgy maradt és valószínű csípőben egy idegre feküdt rá a picúr, azért.
Szilvi72. Köszi szépen A fogyást úgy is lehet intézni, hogy szülsz egyet Nekem már 11kg sikerült a 14ből és még van víz egy csomó!!!
Szegény Titti! Remélem neked szülés után rögtön elmúlik! Tényleg ki fog segíteni???
Cas! Végül a reumán kötöttem ki, kaptam egy masszírt a csípőmre, nagyon jól esett, aztán volt elektromos fizikoterápia, és kaptam 6 db szurit is, meg kétféle gyógyszert ezek le lettek egyeztetve a gyerekorvossal, Abigélnek nem lesz tőle baja. Azt mondták 10 ilyen kezelést kapok, jövő héten megyek 3-ra.

Kép
nyafi

Szilvi
Ez a baráti társaság itt jött össze a babaneten, kb. egy időben szültünk, nagyjából egy kupacon lakunk, összehordjuk a gyerekeinket játszani már pici koruktól, és lassan mindenkinél jön a 2. (van akinek 3.) széria! :)
A -18 kg-t egyrészt úgy, hogy 115-ről indult :oops: , másrészt zsír- és szénhidrátban szegény, rostokban és fehérjében gazdag étrenddel. Kezdetben ennyi, mostanában kezd eljárni teniszezni egy héten egyszer, és úgy látom nagyon élvezi! :)
Persze szenyóság, hogy ahogy én gömbölyödök, ő úgy karcsúbbhodik! :twisted: Na azért remélem én is gyorsan leadok a szüléssel a felszedett 16-ból minél többet, és akkor nem érzem majd magam akkora bálnának! :lol:
Mivel a tej- és tojásmentes diétával az összes létező édesség is kiiktatódik az étrendemből, így gyorsan menni fog remélem! :D

Nyafi
Tejszaporítás: minél többször cicire tenni a csajszit, minél tovább, mert a szopás stimulálja a mellet (akkor is ha csak komfortszopizik rajta), hogy termeljen több tejet.
Sok-sok-sok folyadékot inni.
Rendesen enni.
Minél többet pihenni.
Esetleg szoptatós tea, homeopátiás bogyók?
A babánál is okozhat hascsikarást minden olyan kaja, ami felnőtt embernél is: hüvelyesek, k-betűsek (karalábé, karfiol stb.), cseresznye, brokkoli esetleg citrusfélék. Figyelni kell a picit, mert azért gyereke válogatja, van amelyiknek kutya baja az ilyen kajáktól se. :)
Örülök, hogy javul a csípőd, remélem a kezelés gyors és tartós javulást hoz!!! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Köszi Cas! És ezekről mit hallottál? Többiek is...
Körte, szilva, barack, kígyóubi, újhagyma, paradicsom???

Kép
nyafi

Nyafi
Ami tudtommal szelet csinál(hat) ezek közül: sárgabarack, körte (én ezekből pl. a gyümilevet se bírom).
Ami szzerintem tuti nem fúj fel: őszibarack, kígyóubi.
A szilva és a paradicsom klasszikusan meghajtják a legtöbb embert, de nem hinném, hogy csinálna különösebb hascsikarást.
Újhagyma: passz. :roll:
Remélem segítettem vmit.
Baj van? Abigél nagyon hasfájós?

Kép
Kép
Kép
cas

Köszi Cas!!!nem tom hol kopogjam le, még nem... És ezért érdeklődök, mert nem is szeretném. Lányok ti is segítsetek...
még egy, a köldökcsonkjába beragadt egy pici gézdarab, nem akarom kiszedni. Ugye nem csinál semmi rosszat...Nyugtass meg.

Kép
nyafi

Sziasztok!

Szilvi72
Hát ez a teraszlocsólós fürdőruhás megjegyzés engem is egy pillanatra meghökkentett, de aztán nekem is eszembe jutott, hogy atya-világ ott hány fok van, hogy ilyeneket megtehetsz!!!
Kicsit most irígy vagyok ám, mert itt két napja pár fok van, eseget az eső és még most háromnegyed kilenckor is olyan sötét van a borús felhők miatt, hogy vissza kellene bújni az ágyba és az embernek a fejére húzni a takaróját :cry: . Tudom, hogy tél van, de azért egy ici-pici napsütés annyira jól esne már...
A nagyon-nagyon lényeges dolgokkal megvagyok ám és nekem szerencsém van, mert a Férjemre sok mindent bízhatok, mert nagyon leleményes ám :) . Ha csak abból indulok ki, hogy a 12 éves kapcsolatunk óta csak ő takarít, nem egyszer ha úgy jön ki a lépés vasal magának (bár az utóbbi időben már ez kevésbé igaz) és tojásrántották is csinál ha kell, így gondolom egy-két esetleges cucc beszerzése vagy intézkedés nem fog neki gondot okozni :D .
Szóval ilyen téren én nem aggódom egyáltalán.

Cas
Nem mondom hogy jó dolog ez a tej és tojásnélküliség, de a szülés utáni kilók leadásában nagy szolgálatot fog tenni. Az a szerencse, hogy a Párod fogyózik és így igazából mindenkinek jó, ha ilyen étrendet állítasz össze.
Egyébként hatalmas gratula neki a -18 kg-hez -!!!
Nálunk ez olyan nehéz, mert ahogy írtam az én Férjem inkább vékony, mint átlagos és akámennyit eszik nem hízik, viszont imájd az édességet. Most is nehéz megállnom, amikor ő falja be a csokikat, marcipánt stb. én meg csak módjával tehetem, arról nem is beszélve, hogy a főzést is ha én fogyni akarok (volt már rá példa a múltban), akkor kétfelé kell csinálnom, mert ha őt is ilyen ételekkel etetném, akkor kórosan soványra fogyna. Tényleg nagyon vékony alkalt, bár én imádom benne :D .
Szóval nekem nem lesz egyszerű, mert azt meg nem várom majd el tőle, hogy ő ne egye a kis csoki adagját miattam.

Nyafi
Én tejcsi ügyben nem vagyok kompetens így nem is akarok neked semmi okosat írni, mert én is csak azt hallottam, hogy ami amúgy is felfújos étel, atól fújódhat fel a baba is. De ez sem szentírás, mert az ő kis anyagcsereműködésétől is függ, ami szintén babáról babára más és más.
A fogyásban van igazságot, bár sajnos én két kismama ismerőst is tudok, akik nem a terhesség alatt híztak meg igazán, hanem a szoptatás alatt és az otthon töltött két év alatt. Szóval ez talán alkati kérdés is. Persze a kórházból mínusz kilókkal jöttek ki ők is, de aztán szép lassan felmászott újra, sőt több is lett szinte mint volt. És olyan is van, aki azóta is stagnál a terhességi súlya körül, csak kb. 2-3 kg-val kevesebb, mert szintén visszamentek a kilók x hét után.
Azért remélem mi mind a szerencsés alkatok közé fogunk tartozni!

Titti
Hát ez a kéz ügy, nagyon nem jól hangzik, de nagyon drukkolunk, hogy Törpi születésével el is múljon.
A január 23. pedig nagyon gyorsan itt lesz. Abban igazad van, hogy az én január 7-émhez képest az két héttel legalább messzebb van, de te nem úgy készültél, hogy lassan a 38. hétben már bármikor szülhetsz, hanem tudod még hogy van időd :D , hát ez az ami nálunk változott állítólag, mert nagyon-nagy a valószínűsége annak hogy január első hete.
Ha így nézed, azért hirtelen változás! :lol:
De mondom sebaj, tudok mit kezdeni magammal, főleg úgy ahogy Cas-sal már kitárgyaltuk, olyan lassan megy minden!

Olyan jó lenne már Bensziékről is tudni valamit. Persze tudom ott azért a két babóval való napi összeszokás mégnehezebb lehet, hiszen kétszer annyi teendő van.

Réka

Kép
solymosy

Nyafi
Nekem múlt héten azt mondta a védőnő, hogy azért ez a köldökcsonk kérdés nem olyan érzékeny, mint ahogy a mamák hiszik. És ugyan a tisztításnál is meg lehetne kicsit határozottabban fogni és úgy tisztogatni, de ők azért szokták ajánlani hogy fültisztító pálcával tisztogassa az anya, mert akkor nincsenek rossz érzései, hogy baja lehet.
Persze én még sosem csináltam ilyet és ebben szintén nem akarok okosabb lenni azoknál, akik már profik benne, de azt a géz darabot csak kiveheted óvatosan, csak nem lesz baja tőle.
Persze azért ne rám hallgass igazán, hanem várd meg a másod vagy harmadbabások véleményét is :) .

Kép
solymosy

Sziasztok!

Azt hiszem ezt a nyirkos időszakot én is el tudnám tölteni abban a napfényes,meleg környezetben.Itt tényleg olyan pocsék idő van,hogy még felkekni sincs kedve az embernek.Peddig annyi dolgom lenne............ :cry: :cry:
Két nap nyugi után ismét pocsék éjszakánk volt.Talán aludtunk 4 -5 órát összesen.

Nyafi:Igen külön szobában van a baba,de közvetlen mellettünk,és nincs ajtó se rajta,úgyhogy hamar meghallom a ébred.
Remélem hamar meggyógyul a lábad.....

Szilvi17:Merre vagy??????Mi van veletek?Jelentkezz....

Hasfájás:Én már lassan csak sült,rántott húst,krumpli,rizs húsleves.......illyen csikarásmentes kaját eszek,és mégis sokszor szenved a gyerek. :cry: :cry: :cry:
Edit ajánlott egy cseppet,most azt is kipróbáljuk.Nagyon remélem hogy segit.

Na megyek erőt veszek magamon,és elmosogatok,meg kivasalok.
Hálistennek főznöm nem kell,mert anyósomék tegnap disznót vágtak,és hozzák az ebédet..

Kia:És ti merre vagytok?Ha van egy kis időd gyere...

Kép

Kép
ancsa03

Nyafi
Elvileg a köldökcsonk elhaló szövet, szóval ha rajta maradt egy kis darab géz, akkor nem hiszem, hogy okozhatna nagy galibát. De azért legközelebb amikor pucolod neki alkohollal megint, próbáld meg levadászni. Kicsit macerás kezelni, tudom, de nem fáj neki ha egy picit erőteljesebben bánsz vele, a köldök környékén nincs olyan sok ideg, és állítólag csak az alkohol "hidegségét" utálják a babák, azért nyűglődnek miatta. :)
Ha gyulladás keletkezik, akkor sokkal nehezebb kitisztítani, szóval érdemesebb inkább most határozottabbnak lenni. Aztán pár nap múlva úgyis leesik! :)
Ja, és ha nem boldogulsz a gézzel, próbált alkoholba mártott fülpucival, az olyan helyekre is jól befér, ahová a gézlap nem, vagy beragad.

Réka
Hát igen, ilyen esetben a főzés igen macera, és ha a másik "bűnözik", nehéz megállni. Nekem ebből a szempontból "könnyű" lesz, mert tudom, ha én bűnözök, azt CSilla bánja, tehát nem fogok. :)
Megint visszatérek a mosódió témára: neked mennyi meddig szokott kitartani? És mivel is öblítesz? És honnan is rendelted az utsó adagot? És hol is lehet venni a mosószódát? :oops:
ígérem ha most megírod kicopyzom, és elteszem, és nem nyaggatlak többet!!! Bocsi! :)

Ancsa
Nem lehet, hogy Réka frontérzékeny? Most megint melegfronti hatás van. Az elmúlt napokban meg hidegfronti volt... :(
Sebi anno ha érezte, hogy jön egy nagyobb szél, meg amíg tartott, egyfolytában üvöltött. Kivéve az óriási zivatarfrontokat, mert azokat kiválóan végigaludta mindig! :D
Állandó hasfájás: szegénykém! :( Azért ha 3 hónapos kora után se javul, szerintem megérne egy kivizsgálást esetleg... :roll: Barátnőm kislánya is éjt nappallá téve üvöltött, aztán kiderült, hogy laktózérzékeny. Ezzel most nem "ijesztgetni" akarlak (ma már ez sem olyan nagy probléma szerencsére), csak esetleg megér majd egy próbát, hátha ki tudnak okoskodni vmit a dokik.

Kép
Kép
Kép
cas

Cas:Még az is lehet,hogy frontérzékeny.ha örökölte az apjától,akkor jajj nekem. :cry: :cry:
Azt a másik cseppet azt azért is vettem,mert nagyon sokat pukizik(és olyan büdit,mint egy felnőtt :oops: )és a dokinő azt mondta,hogy megköti a gázokat.Nem ilyesztgetsz,legalább tudom,hogy mikkel kell esetleg számolni.

Kép

Kép
ancsa03

Hali...
:roll: hát úgy fél háromtól fent vagyok, aludtam fél-egy órácskát, de rendszeresen, rendszertelenül fájdogálok..pl.most is....van, hogy 5,van, hogy 8-10 percenként...s rózsaszínű-barnás váladék folyik belőlem....elmegyek lezuhizni, mert ez már tuti jelent valamit, csak azt nem tudom, hogy mikor induljak..még ez több nap is lehet, neeeem???
Kritóf persze még alszik, ugye őt is fel kell keltenem ijedtség nélkül :roll: húzom, halasztom....pedig már minden kétséget kizáróan Marci kopogtat :wink: :lol:
Jelentkezem majd, vagy itt, vagy sms-ben :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Hhhhhhhúúúúúúúúúúúúúúúú Szilvi!
Kezdődik!!!
Nagy-nagy drukkok nektek!!!!!!!! :)
(Belőlem akkor jött ilyesmi cucc, amikor nagy eséllyel elkezdtem tágulgatni, péntek este, aztán hajnalban már rendszeres 5 perces fájásokra ébredtem, és 10.35-re megvolt Sebi!!! :))

Kép
Kép
Kép
cas

Ancsa
Olyan büdöseket pukizik, mint egy felnőtt? :roll: És milyen a kakija?

Kép
Kép
Kép
cas

na ez az..hogy itt ülök tanácstanlanul, kv-zom :oops: most kiszedtem a maradék szemölökömet (már a felesleget :lol: ), s igazából semmi bajom, éhes is vagyok, de nem merek nagyon enni, s közben látom már a "célvonalat", de még nem hiszem el...
Szerintem mit csináljak??? MIkor induljak itthonról??? s milyen erősnek kell lennie egy fájásnak??? Az az igazi, amikor már torzul a fejem?? vagy szépen lassan tágulok így is????

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szerintem=szerinted :oops: s bocsi a többi elírásért :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Jajj Szilvi! Ez már a finish! Sajna én nem tudok tanácsot adni, hogy mikor indulj, de nagyon szorítok!!! Mennek a drukkok, és minden rendben lesz!

Kép
tittina1982

SZILVIIIIIII!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!
Nekem ano azt mondták, hoygha elszíneződik a váladék, akkor már kellene indulni, de szerintem ne pánikolj! A férjed nincs otthon? Egyedül kellene bemenned?
Szerintem érzed és tudod te, hoyg hogyan cselekedjél, de őszintén, én a helyedben inkább bemennék, hogy megnézzék, mi a helyzet, és ők döntsenek az elkövetkezendőkről. :)
Nyugodj meg, biztos nem lesz semmi baj. Nagyon szorítok, hoyg gyorsan és tűrhetően zajlódjék minden!!!
Marci, ne kínozd meg anyukádat nagyon! :wink:

Nyafi, én is csak ismételni tudom Cas-t, hoyg nyugodtan mossad a köldökcsonkot és környékét határozottan, mert ott nincs érzőideg, tehát a babóknak nem fáj. Sokkal rosszabb, ha nem tisztítod rendesen, akár büdösödhet is, ami gondot okozhat. Szerintem is próbáld addig áztatgatni, finoman dörzsölgetni, amíg az a gézdarabka kijön onnan.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szilvi:Én biztos elindulnék,inkább előbb legyek bent,mint később.Biztos ami biztos...............Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!Értesits,ha Marcus megérkezett!!!!!!!!!!

Cas:Na jó azért az enyhe túlzás,de van szaga rendesen........Nem tudom,hogy mi a jelentősége,de biztos van.Higat kakil nem szilárdat.Olyat,mint az elején amikor csak anyatejet kapott,be ugye nem mindennap.Bocsi,hogy ilyen morbid vagyok,de ezt nem tudom másképp leirni...Lehet,hogy itt közösen megfejtjük mi a baja Rékának????!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Sziótok Csajok!
Sajna visszaolvasni még erőm és időm sincsen!Hiányoztatok ám nagyon!
Képeket még nem töltöttük le a gépről,de a tesóm rakott fel róluk az iwiwre.Nem pite az élet itthon.Felváltva hasfájósak a gyerekek.Sikerül néha a tandem szoptatás is.Szoptatástól szoptatásig 4 óra is eltelik.Éjjel van hogy 5-6.Nehezen alszanak el,ha nincs tele a pocakjuk.Balázst könnyű telekajáltatni,Dóri lassabban,komótosabban kajál és több részletben.Ezért csúszok meg a tandem szoptatásnál.Tejem van,néha kipótoljuk tápszerrel,mert aludni,enni,inni kevés időm van és az a tejtermelés legnagyobb ellensége.Sajnos a kórházban való 6hét fekvés nagyon legyengített és a friss levegőn való séta is elfáraszt.Pedig csak a ház körül megyek egyet.A sebem begyulladt,mert csak ülve szoptatok és nyomom.Fejni is ülve tudok és ez kemény a sebnek.Egy hét alatt,mióta itthon vagyok leugrott 5kg.Tök jó.Ja,de van még 10kg plussz.
Sok pusza majd még jelentkezem!Mélt azt jobban eltudom olvasni,bár még megsem néztem őket,de visszaolvasni nem tudom mikor lesz energiám!
Tehát ha valamilyen személyeset szeretnétek írni,akkor ide vele:benedekffysz@gmail.com
Vendég

Sziasztok!
Még egyben vagyunk, bár már 2 napja kész van az én csomagom is és Barbié is. A lakás a finish felé közelít, már a saját konyhámba főztem tegnap. :lol:
Sikerült úgy vásárolnom, hogy Barbi tiszta rózsaszínbe lesz hazahozva :lol: pedig annyira ellene voltam de egyszerűen valahogy minden rózsaszín lett. :D
Viszont Karesz benyalt valamit :cry: tegnap egész nap hányt estére köhögött, ma reggelre a hányás elmaradt, de helyette jött a 39 feletti láz. Annyira levert és elesett azon drukkolok, hogy ne most menjünk szülni, mert nem lennék nyugodt, hogy tudom hogy ilyen beteg. :( :roll:
Benszi:
nem tudom, hogy irígyeljelek vagy sem :roll:
Nem lehet egyszerű két ehes szájat ellátni és mellette gondolom még az otthoni teendők is ottvannak. Abba kell bízni, hogy lassan sikerül egy menetrendet kialakítani ami mindenki jó lesz, és akkor kicsit egyszerűbb lesz minden. :wink:
Olyan kíváncsi leszek ki lesz a következő akinek drukkolhatunk :lol:

drumka

Szilvi
Fájások még mindig vannak, ha rendszertelenül is? A folydogálás is?
Akkor asszem lassan én is elindulnék (pláne hogy ki tudja, hogyan gyorsulnak be nálad az események?!)... :roll: Hazaküldeni, hogy vaklárma volt már tuti nem fognak!
Szóval szerintem szánd el magad, és indulás!
Nagyon-nagyon drukkolunk nektek! :D

Ancsa
Akkor jól értem, hogy mostmár tápit is kap? Attól aztán tudnak büdöseket eregetni! :lol: (Lehet, hogy ezt már írtad, csak elfelejtettem... :oops:)
Viszont akkor pláne el kéne gondolkodni másik tápin, hátha ezt nem bírja a pocakja?! Annyi féle van már... Most mit esztek?

Benszi
De jó, hogy végre itt!!! :D
Hű, igencsak mozgalmasan telhetnek a napjaitok!
Sok kitartást hozzá!!! :D
És írj néha, mi van veletek!

Drumka
Karesznak gyors gyógyulást!
A konyháról-többiről várjuk a képeket! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Drumka!

De jo, hogy megint itt! Tegyel majd fel kepeket a lakasrol (a konyharol is, ha tudsz!).
A rozsaszint pedig nagyon nehez lesz elkerulnod, mert valahogy a babaruha-keszitok 99%-a ugy gondolja, hogy ha lany, akkor rozsaszin. Szoval nincs zold, sarga, barackszin stb stb, hanem rozsaszin van. Esetleg oltoztetheted meg fiuruhaba. En ezzel szoktam cselezni.
Te is mar nagyon a finisben vagy! Hajra hajra!
Kareszt nagyon sajnalom, es kivanom, hogy jojjon rendbe, mire te bekoltozol, mert betegen nagyon nehez egy gyereket otthon hagyni, ezt sajat tapasztalatbol mondom.

Nyafi!
Gyonyoru ez a kis Abigel! Es o is eleg jo husis!

Ancsa!
Ugyan mar, ne gyere ezzel, hogy Reka milyen pici a tobbi bab meg milyen nagy! Tudud te, hogy mennyi ideje van meg bepotolni a kilokat? Nehany ev mulva meg mar halat fog adni, hogy nem gurul! Szerintem tunemenyes a gyermeked!

Kia!
Isten hozott titeket ismet itt! Gyonyoru Levi! Es szivbol gratulalok (es lelkem melyen egy kicsit irigykedek is) a gyors szulesert. Mindenki peldat vehetne rolad!

Benszi!
Neked majd e-mailben, ha mostanaban ugysem tudsz erre jonni.

Es rulonk. Probaljuk beallitani a 4 orankenti szopikat, ami nem tunik konnyu dolognak, mert Zsofi allandoan enne. Igyviszont allando jelleggel csak nagyon keves tejem volt, amin o csak felheregelte magat, es bombolt. Szoval ennek "a minel tobbet teszem cicire annal tobb tejem lesz" teorianak is vannak hatarai. Tegnap mar 4 orankent evett, es most is csak egy fel ora hianyzik, es mar kajalhat.

Ejszaka nagyon, kicsit tul rendszeresen is kelt, van, hogy ket es fel harom orankent. Ha nem bog, akkor meg kivarok, ha meg bog, akkor cicire teszem.
Eddig eleg sok gond volt az esti elalvasokkal, mintha estere mar nem lett volna eleg tejem, de hat a vedono azt mondta, eleg a gyarapodas. Zsofi viszont gyakran bog, es nem a hasa gorcsol, mert nem rangatozik, egyszeruen csak koveteli a kajat.

Cas!
Par het utan megerkeztek az elso feltekenysegi jelenetek Rebeka reszerol. Van, hogy eltol a babatol, amikor sir, es en megyek, hogy felvegyem. Van, hogy teljesen vilagosan a tudtodra adja, ne a babaval foglalkozz, mert neki van szuksege rad. A szopiparnara rendszeresen o ul Zsofi helyett, van, hogy rafekszik!

Nem tudok tobbet irni, pedig nagyon szerettem volna, de Zsofi bog, es nincs szivem nem felvenni
Puszi
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van,kismamik,anyukák és csemeték. :wink:
Mi jól vagyunk egyre jobban,bár nem akarom elkiabálni,de bízok a fiamban. :wink:
Péntek éjjel 4 óránként kelt fel enni utána vissza aludt.Kétszer volt fent.Utoljára reggel 5.00-kor kelt fel evett, elaludt 5.30-kor és 10.30-kor kelt fel.Nála ez nagy szó, örültem neki legalább ő is aludt meg hát persze én is.Péntek óta nem görcsölget a hasa,sokat pukizik viszont,és ez jó. :wink: Nekünk bejött nagyon ez az ánizs tea.Ja de hozzáteszem, hogy köztünk aludt.Apuci szerint azért alszik jól. :wink: Pedig mennyire mondta,hogy NEM fog az ágyunkban aludni.Persze......
A pici fiának mindent.Imádják egymást.Hétköznap 17.30 körül jön haza gyorsan lefürdik és már veszi is el tőlem, és a mellkasán alszik,vagy beszélgetnek. :wink: Jó őket nézni.
Éjjel is ha eszik a Levi baba utána ő büfizteti meg és altatja el, hogy én tudjak aludni.Persze csak hétvégén mert,hétköznap lent alszik a nappaliba.De ha nagyon sír Levi akkor azért feljön és ad neki egy puszit.A kapcsolatunk még erősebb lett, eddig is nagyon harmónikus volt.Mondjuk mi nem vagyunk rég óta együtt mert 2.5 hónap után már kopogott a gólya.
Én is egykezes anyuka lettem, most is itt alszik a karomon.
Kitaláltam, hogy napközben több mindent tudok csinálni ha a babakocsiba beleteszem és ott alszik,így amikor lent vagyok és főzök akkor nem hagyom fent hanem velem van a konyhában,élvezi.Nagyon érdeklődő kisfiú.
Na jól van befejezem... :wink:

Nyafi:A szoptatással kapcsolatban írok neked,én ittam a Laktoherb teát nem jött be igazán.Viszont ajánlották nekem a Dm-es Babyloves teát és azt iszom és van elég tejem.Próbáld ki.Nekem még ráadásul ízlik is nagyon.Homeopátiás bogyót is szedtem napi 2x5.De a legnagyobb titka a rendszeres kaja és a folyadék.Amit mindenki mondd.!!!!!!!!!Sok tejcit kívánok neked!!!!!!!!!!!

Szilvi: hogy vagy?Otthon vagy még?puszi
Ancsa:Jó persze találkozhatunk, én csak annyit kérek tőled, hogy még 2 hetet kb.várjukAkkor merem igazán több időre kivinni a levegőre.Köszönöm.Jól vagytok?

Mindenkinek jó pihit!

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Ezt most csináltam.

Kép

Kép
szilvi17

A szüléstörténettel tartozom még,majd megírom.Most megyek, elültetem a fiam magját.Már végre...

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Drumka
Hazahozós ruhát juszt se vettem rózsaszínt, de nekünk is annyi minden rózsaszín (bundazsák, sapi, kocsikabát), hogy nem mertem nagyon vadat választani (sárga, narancssárga, lila, ilyesmi) hozzá, végül kiegyeztem egy aranyos hímzett fehérben... :D

Gem
Esti tej: kevesebbnek tűnhet, de azt mondják, tartalmasabb!!! Szóval attól, hogy te úgy érzed már nincs benne annyi, attól még Zsófi jóllakhat vele... :roll:
Féltékenység: azért ez szerencsére talán még nem olyan vészes, nem? :roll: Végülis érthető, hogy elmúlt az újdonság varázsa, és anyán mostmár mindig osztozni kell?! :lol: Szegény Rebeka, kemény sors a nagytesóké! :D Na kíváncsi leszek, nálunk hogy lesz?
És most leírom, hogy nekem hogy volt Sebivel a szopi, de nehogy kioktatásnak vedd, csak tapasztalataim megosztásának! HOgy mit fontolsz meg belőle, az a te dolgod, nem akarok beleszólni, csak tudd, hogy esetleg így is végződhet a történetetek.
Szóval Sebi is igencsak zabagép volt, persze a 4200 g-os indulósúlyához nem is csoda, hogy volt étvágya. Az első kb. 3-4 hétben igény szerint szopiztunk, volt hogy (kajakezdettől kajakezdetig!) 1,5 óra után követelte az adagját, ami olyan 40-50 percet vett igénybe. Tejem az volt bőven, ezzel nem volt gond, viszont sebes mellekkel ennyit szoptatni nem volt kispálya.
Szóval 1 hónap után kezdtem kikészülni.
Ráadásul a gyerekorvos is rémisztgetett, hogy túl gyorsan gyarapodik ez a gyerek (300 g/hét), túl fogom hízlalni. (Ilyen nincs, anyatejes babát nem lehet túlhízlalni... de mindegy, akkor megijedtem.)
Úgyhogy a gyerekorvos javasolta, hogy először 3, aztán 3,5 majd később 4 óránként etessek. (Egyébként Zsófi is pici még a 4 óránkénti kajához, hiába viszonylag nagy súlyú baba, a kor számít.)
Úgyhogy nekigyűrkőztünk. Rettentő sok ordítással járt. Mert hát Sebi többnyire 2,5 óra után már eszméletlen éhes volt (hiába adtam neki folyadékot, mind megitta, és bömbölt tovább), minden kaja előtt 1/2 órát járkáltam fel-alá az üvöltő gyerekkel, hogy végre leteljen a 3 óra, és ehessen. Mindezt napi 8-szor.
Aztán a köv. héten már 3,5 órát tartottam a kaják közt, aztán már 4-et. 7 hetesen már 6200 g volt!
Sebi eszméletlen sokat ordított, de mindig vártam, hogy majdcsak megszokja az új rendszert, és "beáll" a kajákra, de várhattam. És egyre jobban kikészültem. Mivel iszonyúan kiéhezve jutott csak kajához, az amúgy is sebes melleimet még nagyobb erővel szívta, amitől csak még sebesebb lett persze.
Szóval elindultunk egy lejtőn. A sokat bömbölő gyerek miatti idegeskedéstől egyre jobban kiborultam, persze ez a tejnek se tett jót. Akkor már enni se ettem rendesen, bár mindig igyekeztem magamba tömni annyit, hogy legalább a tejem meglegyen. De nem lett. A kölök gyarapodása megállt, és éjt nappalá téve ordított, mert folyton éhes volt.
Addigra már a gyerekorvos is azt mondta, hogy mégiscsak tegyem sűrűbben mellre a babát. Na ez aztán teljesen megzavart, hogyhogy, hiszen eddig ő nyomta a legjobban, hogy szigorúan négy óránként?!
Megpróbáltam, de akkor már annyira beálltak a melleim a 4 óránkénti szopira, hogy egyszerűen nem tudtak előbb mit nyújtani, ami miatt Sebi csalódottan köpte ki, és zendített rá mégjobban a sírásra, hiszen éhes volt.
Ettől aztán végképp kiborultam.
Na akkor kaptuk meg az első doboz tápinkat, és 2 hét alatt gyakorlatilag teljesen át is állt, hiszen a cici macerás volt, nem is volt elég, a cumiból viszont könnyen jött, és mindig elég, így elég hamar kezdte elutasítani a mellemet.
3 hónaposan már csak egyszer szopott félálomban hajnalban, aztán már úgy se.

Szilvi17
Nagyon jó olvasni, hogy a párod ilyen lelkes apuka! (Pláne hogy akkor derült égből kopogtatott a gólya, ha jól értem?) :)
Köztetek alvás: ha titeket nem zavar, és nyugisabbak így az éjszakák, akkor szerintem nincs ezzel semmi baj. Majd ráér még pár hónap múlva megtanulni a saját ágyában aludni, ha azt szeretnétek! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Mindenkinek köszönöm a jó tanácsokat!! Persze, hogy be fogunk menni, csak várnék legalább fél órát, amikor rendszeresen jön legalább 5 percenként...most úgy 8-10-15percenként érkezik, hol erősebb, hol gyengébb fájás. Úgy gondolom, hogy az erősebb sem az elviselhetetlen kategória....folyás vagyogat, de nem erősödött vagy változott a színe, s Marci az előbb is heyezkedett.
Kis családom indulási díszben, (mondtam én nekik, hogy ők jobban fognak izgulni :wink: ) ....ja és "csak" a hasam alja görcsöl, fent, derékban semmi :roll:
Jól van tudom én, hogy most már ez bizti, hogy az a JEL....
Vigyázzatok a babákra, s magatokra!!! Most már csak konkrét eseményekkel jelentkezem, azt hiszem :roll: :wink:
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi72
Nagyon drukkolok és várjuk a nagy híreket!
Ahogy írod, ez már AZ, úgyhogy tényleg indulás szerintem is :)!
Ügyesek legyetek!!!

Cas
Az oldal ahonnan rendeltem a mosódiót: http://www.bioplaza.eu/index.php?keyword=mos%F3di%F3&Itemid=1&option=com_virtuemart&page=shop.browse
(olyan linket tettem be, ahol több féle kiszerelésűt nézhetsz meg).
Nekem eddig heti 2 mosással (néha 3, ami most feltehetőleg nőni fog Csongor által :) ), majdnem pont egy évig volt elég (1 kg), mert egy 5-6 szem diót 2x-3x is felhasználtam.
Öblíteni volt hogy hagyományos öblítővel öblítettem, de én használtam néha (igazából az illat miatt raktam bele) anno illóolajat vízzel elvegyítve, mert sokszor semmilyen öblítőt nem is használtam, csak nem akartam hogy semleges illatú legyen.
Mosószódánk nekünk sincs még. Cím ahol beszerezheted (Ökoszolgálat Alapítvány, 1052 Budapest, Nádor u. 34., tel: 311-7855 - azt hiszem itt egyeztetni kell időpontot, mert van boltjuk, de annak most nem tudom a nyitva tartását). Hallottam olyat is hogy Azúrban (azt sem tudom létezik-e még), illetve vegyianyag boltban lehet kapni nátrium-karbonát néven. Sajnos ez a része még utánajárós nekem is.
Semmi gond, hogy kérdezed, a lényeg, hogy legalább tudok segíteni, legalább is remélem.

Drumka
A konyha képeket én is nagyon várom. Anno az a dísztégla kérdés nagyon érdekelni kezdett. Ha lehet tegyél majd fel róla egy-két fotót.

Benszi
Jó hallani tőled személyesen pár szót. Gondolom hogy nehéz lehet két picurral. Le a kalappal előttetek.

Szilvi17
Akkor talán kezdenek a dolgok realizálódni. Ez jó nagyon. Kívánok minnél több pihit nektek. És szerintem sem baj, ha ilyen picin még oda-oda veszitek az ágyba magatok mellé. Majd lesz még idő leszoktatni erről és hát ha belegondolunk hány héten keresztül voltak ezek a csöppségek teljes, igazi testközelségben, így nem csoda, hogy szokniuk kell az egyedüllétet.

Gem
Hát milyen fura az élet, hogy egyes babákat noszogatni kell, Zsófinak meg ekkora igénye van. Én a szopi témához nem tudok hozzászólni, bár az én védőnőm pont ugyanezeket mondta amikor itt járt, amit Cas írt le. Ő az igényszerinti szoptatás híve, azt mondta még akkor is ha úgy érzem majd nem elég a babának. Persze én tényleg nem tudok ebben a témában segíteni, csak jár a szám arról amit hallottam.
Rebeka féltékenysége biztos kicsit nehezíti a dolgokat, de gondolom teljesen normális hogy azért van valamennyire. Az eddig hozzáállása is olyan jó volt, hogy csak csodálkoztam. Nővéreméknél anno a keresztlányom után jött volna még egy baba (de aztán sajnos nem maradt meg), viszont a Dorina első perctől kezdve azt mondogatta, hogy ő nem szeretné, pedig annyira finoman vezették be és nagyon vigyáztak arra, hogy semmit ne érezzen. Hát ott mi lett volna születés után, nem tudom...

Ha kihagytam valakit, bocsi, de így is annyit írtatok amióta nem voltam gép közelben :) .

Kép
solymosy

Szilvi
Örülök, hogy bejelentkeztél még!
Szerintem legkésőbb holnap már babázol! :D
Drukkolok továbbra is! :D

Réka
Örök hálám, hogy újra megírtad az infókat! Köszi!!!! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Nagyon köszönöm mindenkinek,hogy szorítottatok értünk és gondoltatok ránk!Jól esett!
Sajna nem indult be magától a szülés!Az uram szerint jó inkubátor voltam!Szépen megnőtt Dórám is!Maga a császár kicsit drámás volt,mert 220-as vérnyomással,oldalra fordítottak,mert annyira szarul lettem!Érdekes volt,mert ebből semmit nem éreztem,annyira a kislányra koncentráltam!Mikor kiemelték és elvitték mellettem,megláttam őt és tudtam már nem viszik a koraszülöttre,akkor azonnal visszaesett a vérnyomim 130-ra!Balázzsal tudtam,hogy nem lesz gond,miatta nem aggódtam.
Ja és akkora kereszt be kasul menő ereim voltak a hasamban,hogy alig fértek a méhemhez,így egyet nyisszantottak is,ami miatt csak a nagy kapkodás lett!Törlés,szívás,még,még!Igazi vészhelyzet volt,ami akkor nem érdekelt!Abszolúte nem voltam fontos magamnak,hogy mi lesz velem,csak a két gyerek!

Majd jövök még!CSók mindernkinek!
Vendég

Kép

Balázs és a lányok szíve

Kép

Dórám a királylány

Kép

Szerelmeim

Kép

Balázsom
Vendég

Benszi
Gyönyörűek a babák, és a legeslegszebb kép a világon, ahogy a büszke apuka öleli a két cseppet!!! :D
Te pedig egy hős vagy, hogy ilyen strammul végigcsináltad a terhességet, a bentfekvést, a császárt is!
Azóta meg egyenesen szent, hogy ilyen jól bírod a két picúrral! :wink: :D
Mégegyszer nagyon sok boldogságot nektek!!!
:)

Kép
Kép
Kép
cas

Benszi:Jajjjjjjjj csodálatos babák!Gratulálok mégegyszer!!!Nem semmi lehetett az a kapkodás,nekem meg ettől lett volna 220-as a vérnyomásom.

Cas:Olyan jó,hogy itt vagy köztünk,mert te mindig irsz valamit arról ami engem aggaszt.Most pl.azon paráztam,hogy Réka még mindig 2,5-3 óránként eszik,és hogy nem kellene-e már kibirni a 4 órákat.
És a fronttal kapcsolatban is igazad lehet,mert ma semmit nem tudtam csinálni tőle 1 órától csak sirt ha letettem,de nem olyan hasfájós görcsösen,hanem szerintem volt benne egy adag hisztike is.Tápszert amúgy csak éjjel kap egy vagy két adagot,mert nem elég a tejem.Tápszer van itthon két fajta,mert a bizti kedvéért irattam még a korházba,(Nestle alprem)csak képzeld annyira béna voltam,hogy nem olvastam el rendesen,hogy hogy kell megcsinálni,és mindig becsomósodott,mert én gyagya beletettem a forró vizbe.Ezért irattam egy másikat az itthoni gyerekorvossal (Mildibé Pre)mondván,hogya másik szar.Ezt adtam eddig,viszont most áttérek a másikra.
Na bocsi,hogy a bénaságommal traktáltalak.

Szilvi17:Köszönöm jól vagyunk,bár még az éjszakákkal küzdünk,de az is változó,mert van amikor csak enni kel fel.Bár az a három óra olyan,mintha semmit nem aludtam volna.Örülök,hogy nálatok rendeződni látszanak a dolgok.Hála istennek az én párom is maximálisan segit mindenben.A találkozót szerintem is az ünnepek után kellene megejteni.

Kép

Kép
ancsa03

Zsofi tegnap reggel

Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Cas!
Koszonom, amit irtal! Nem hagyom figyelmen kivul!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Ancsa
Nincs olyan, hogy egy babának mennyi időnként kéne ennie! Nincs két egyforma gyerek, az egyik így eszik, a másik úgy (ahogy te se mindig azonos időközönként éhezel meg). Ráadásul Réka kis súllyal született, neki bőven van mit behoznia! Korababáknál meg amúgy is azt szokták mondani, hogy a korrigált korukat kell nézni, úgy me pláne picúr még a csajszid!
Szóval csak semmi para, örülj neki, hogy van elég tejed, hogy Réka enni akar, és gyönyörűen fejlődik! :)
Ha máshogy igényli majd a kaját úgyis észreveszed majd. (Elkezd előbb balhézni érte, és akkor max. megemeled az adagját, és meglátod, az volt-e a probléma, hogy nem tudott eléggé jóllakni.)
Front: hát ezen aztán segíteni nem nagyon lehet :(, de legalább tudod, hogy nincs nagy baja, csak érzékenyebb az átlagnál. Egyébként nincs kendőd? Ha rajtad megnyugszik ilyenkor (ilyen cseppek még nem tudnak hisztizni!), lehet érdemes lenne magadra kötni, úgy azért csak tudsz tenni-venni a lakásban vele. (Egyébként megint gyakori a korababáknál, hogy sokkal erősebben igénylik a testkontaktust, hiszen nekik a 9 hónapból bizony kevesebb jutott anyából... :) és hát azt szeretnék bepótolni.)
Ja, és nem vagy béna, vannak tápik amik szörnyen nehezen oldódnak. Egy időben Sebi is kapott olyat, amit akárhogy a leírtaknak megfelelően kevertem, nem lett sima - úgyhogy mindig átszűrtem és kész. :)
Igazi bénázásokról nekem is lenne mit mesélnem, Sebinél ennél sokkal nagyobb hülyeségeket is csináltunk. Pl. koszmóra kapott csukamáj olajat a buksijára. CSak azt felejtette el mondani a gyerekorvos is, meg a gyógyszerész is, hogy csak rövid időre kell bedunsztolni vele a gyerek fejét, aztán le kell mosni samponnal! Na mi bekentük neki este, és szegénykém egész éjjel abban pácolódott! :D Én meg a szopiknál már-már émelyegtem az átható olajoshalkonzerv-szagtól (pedig amúgy szeretem), de ez már sok(k) volt... :lol: :lol: :lol:
És még egy ötlet: épp nemrég olvastam (eddig nekem se jutott eszembe), hogy a tápit keverd, és ne a cumisüvegben rázd össze, mert akkor telirázod picike buborékokkal, amik lassan mennek csak ki belőle, a baba lenyeli, és persze, hogy csikar tőle a hasa. Igazából tök triviális, de ki gondolt ilyenre?! (Mi is mindig a cumiban ráztuk össze, olyan kényelmes volt, nem úgy mint kanállal kevergetni?!) :roll:

Gem
:)
És Zsófi gyönyörűűűű! Nem is 4 hetesnek néz ki, hanem sokkal idősebbnek, olyan okos kis arcocskája van már, nem csecsemőpofija! :D

Kép
Kép
Kép
cas

"Tegnap este, 19.18-kor, 3700 grammal, 52 centivel EGESZSEGESEN kikukucskalt a vilagunkra Szabo Marcell Laszlo. Anyuval egyutt jol vagyunk es hamarosan otthonrol jelentkezunk."

Szerettettel gratulalunk nektek, Szilvi! Isten hozta Marcit kozottunk, varunk titeket vissza!!!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Szilvi, nagy-nagy gratula! Legyetek nagyon boldogok és egészségesek!!!!! :)
Remélem, minden gyorsan és könnyen ment, és szép élmény volt számodra! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Köszi tejcsi ügyben az infókat.
Solymosi: Mi mind sovány fitness kismamák leszünk…
Géz!!! Csumára beleragadt és föltekeredett a sebre, de sztem nem csinálhat bajt, hiszen steril volt és ami a seben van az is valami gézféle nem???
Hajrá Szilvi!!!
Benszi! Apás kép tündéri. Minden tiszteletem a tied. Én egy babóval sem bírok mindig. Most éppen benn hagytam a hálóban és sír. De már megvolt minden… Tisztában van, kajált egy órát, ivott, büfizett, és adtam neki cumit. Azért kap cumit, mert különben az ujját szopja. Rossz anya vagyok hogy nem veszem fel???
Drumka! Karesz gyógyuljon meg. Benn lesz veled??
Sztem rózsaszínben tündériek a kislányok. Most éppen világoskék rugi van rajta…
Szilvi 17! Egyem a kis szivét, nagyon édesen szuszorog…Mekkora most Levike? Írj egy vonalzót légyszi, hogy tudjuk. Babafalva, vonalzó, elküldöd magadnak és a babaneten másold be a profilodban az aláírásnál a HTML kódot és kész…
Nagyon szép Zsófika!!!

Kép
nyafi

Szilvi:Nagyon nagy gratula Marcell babához!!!!!!!!!!

Cas:Nagyon nagyon köszi az infókat,ügyesen raktározom ám őket.Megmondom őszintén,hogy ezen a csukamáj olajos dolgon jót mosolyogtam.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
Mi még mindíg egybe :lol:
SZILVI:
GRATULÁLOK A CSÖPPSÉGHEZ ÉS KÍVÁNOK JÓ EGÉSZSÉGET, SOK TEJCSIT, ÉS NYUGODT ÉJSZAKÁKAT!!! :wink:
Szépen beelőztél :lol:
Kezdem úgy érezni, hogy Barbi olyan jól érzi magát bent, hogy húzza a kijövetelt amíg lehet. :roll: Elég rossz hogy apa minden nap készenléti ügyeletet tart, és minden szisszenésemre ugrik. :oops:
Megdöntöttük a legrosszabb éjszakát. :?
Karesz éjjel 1 körül érkezett közénk, hogy nagyon szomjas. Égett a láztól. Gyógyszer, vizes borogatás, és bebújt özénk. Fél óra forgolódás után elkezdtem én is köhögni és azóta is nagyon fáj a torkom, ráadásul mikor köhögök a hasam is fáj. :( Reggel 3/4 6-ig ment a forgolódás. Apa meg minden mozdulatra felemelte a fejét, hogy indulni kell? :lol:
Ma megígérem, hogy megcsinálom a képeket, de hogy mikor fogom tudni felrakni nem tudom, de azt is megpróbálom ma. Igaz ma jön a védőnő, az asztalos, a fűtésszerelő és 12-re viszem a gyereket orvoshoz.
Megyek megkérdezem Kareszt mit enne, mert két napja szinte semmit sem evett. :cry:

drumka

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukkantás megy.

Szilvi
Hatalmas gratuláció Marci babához!!! Ügyesek vagyok és kívánok nagyon sok boldogságot, egészséget az egész családnak!!!

Drumka
Sajnálom Kareszt és sajnos tényleg nem szerencsés, hogy Te is köhögsz már! Mihamarabbi gyógyulást Karesznak, neked pedig a betegség még lehetséges elkerülését!

Cas
Szívessen az infókat.

Nyafi
Igen, igazad van Mi mind sovány fitness kismamák leszünk… :)

Gem
Zsófira már többször le sem tudom írni mennyire tündéri, érdeklődő és nagy baba!!!

Benszi
Gyönyörűségesek vagytok és Apa kezében a két pidurka egyszerűen könnycseppet csal ki az ember szeméből :) .

Puszi, majd jövök
Réka

Kép
solymosy

Szilvi
Óriási gratula nektek, és nagyon-nagyon sok boldogságot az egész családnak!!! :D
(Sokat gondoltam rátok az este, úgy éreztem 10 körül már tuti meg kellett lennie Marcusnak - hát nem is tévedtem! :))
Várjuk a beszámolót! :)

Ancsa
A csukamájolajos kalandon nekem is mindig röhögnöm kell, amikor eszembe jut! :lol: Szegény Sebi... :)

Drumka
Rendes lányod van, tudja, hogy most olyan zűrös az életetek, hogy érdemesebb kivárnia, mire minden elrendeződik idekint! :)
Én belőttem magunknak a szerdát, úgyis jön egy hidegfront (lányok állítólag arra jönnek), és addigra mindenki végez az egyéb dolgaival (férjem, anyu aki vigyáz majd Sebire, dokim aki konferencián van)! :D Szép remények...

Kép
Kép
Kép
cas

SZILVI:Szívből gratulálunk nektek.Sok sok boldogságot kívánunk nektek.Remélem mind a ketten jól vagytok.Puszi

Kép

Kép
szilvi17

Bocs Lányok! Elég dilis napom van. Akárhányszor leültem olvasni, mindig volt valami. Vagy telefon, vagy jött valaki, aztán boltba mentem. Holnap jövök bővebben!

De azért Szilviéknek hatalmas gratula!!! Sok boldogságot, tejcsit, örömöt Marcell babához!

Kép
tittina1982

Szilvi!!! Sok egészséget, sok tejecskét!!!
Drumka! Gyógyulj gyorsan!!!
Kia! Jelentkezz majd!!!

Kép
nyafi

Mi ez a pangás itt? ! Remélem mindenki jól van!

Nyafi
Voltál azóta kezelésen? Javul a helyzet? :roll:

Kép
Kép
Kép
cas

Szia Cas!

Igen, elég nagy a pangás, de bevallom velem az égvilágon semmi nem történik. Vasalnom kéne, de nincs kedvem, kicsit varrogatni, de azt sincs, ebéd maradt tegnapról, szóval csak ülök és nézek ki a fejemből, pedig elég jól és sokat aludtam.
Engem ez az idő borzasztóan nyomaszt már, annyira vágyom a napsütésre. Persze tudom le kellene foglalnom magam valamivel, de már elég korlátozottnak érzem a mozgásomat is és ez kicsit most visszafog.
Amúgy meg mivel tényleg nem ír senki semmit, így én sem tudok hozzászólni semmilyen témához.
Éppen csak az Internetet böngészem és próbálom magam rávenni valami igazán hasznosra, de még nem megy... :? .

Neked persze más, mert azért van ott még egy lurkó (nem csak aki a pocidban rendetlenkedik :) ) és gondolom, így van bőven elfoglaltságod is :D .

Kép
solymosy

Sziasztok!
Egyre rosszabb a helyzet :cry: tegnap egész nap keményedtem nagyon, estére belázasodtam és tegnap dél óta nem ettem egy falatot sem. Éjjel kb 5-8 perces fájásaim voltak, semmit nem aludtam. :( Ma voltam NST-n olyan szépen mutatja az 5 perces fájásokat de sajna ahoz kevés, hogy szűljünk ahoz meg sok, hogy rányomja a bélyegét a napomra. :? Az orvosom péntekre rendelt vissza, ha addig nem történik semmi, de én addig már nem akarok egybe lenni. :oops:

drumka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?