Új privát üzeneted érkezett!

Hát aztán irtó sokat tanultam :roll: , megcsörgetett tesóm, hogy tudok-e msn-ezni, én meg persze, hogy tudok :wink: , hát elég jól elbeszélgettünk (kint van Írországban), úgyhogy nem igazán tanultam :oops: . Na majd kihasználom Dominik délutáni alvását, telefonok, számítógép kikapcsolva lesznek 8)
Rékababa!
Egy időben én nagyon bírtam a karácsonyozást, még mielőtt Dani megszületett, volt, hogy 2-3 féle kaját is főztem, sütöttem, többféle sütemény volt. Aztán most valahogy már nincs időm ilyenekre. Talán majd ha nagyobbak lesznek a gyerekek, ők most még igazán majd a karácsonyfát, meg az ajándékokat fogják értékelni, nem azt, hogy milyen karácsonyi fogás kerül az asztalra, meg hogy hányféle sütemény, a lényeg nekik, hogy ne legyenek éhesek. Ha Daninak paradicsomlevest főznék, hozzá palacsintát sütnék karácsonyra, szerintem annak örülne a legjobban :lol: , nem ám mindenféle sült húsnak, meg húslevesnek. Süteményből meg a muffinokat szereti, azt meg aztán nem nagy ördöngősség megcsinálni, és tök mutatós sütemény :wink:
Megyünk ebédelni. (de előtte még úgy érzem a szagok alapján, hogy peluscsere lesz :? )

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok csajok!

Olvasom, mindenkinek milyen jól telt a Mikulás. Mi itthon ünnepeltük meg, nem voltunk ünnepségen , de így is jó volt. A sok kis ajándék mellé csináltam a drágámnak egy kis Mikulás sapkát saját kezüleg, és feladtam rá. Döntse el mindenki, jól áll -e a kis huncutkának! Kép Nekem mit hoz a Mikulás?

Kép
timesz

Timesz hogy jól áll-e??Nagyon édes!!!!! :D
Ilyen ügyi vagy? :wink:
Vendég

Ha van valami véleményetek írjatok már valamit az én dolgomra légyszi légyszi....még az előző oldalon van
Vendég

Timesz! Nagyon édes Olivér-télapóka :wink: :lol: :lol:

Cseriani! Hát nem tudom mitől lehet ez nálad :( , mindenesetre elég fura. Dokival nem beszéltél? Szerintem említsd meg neki, hogy mi a helyzet, talán ő tud valami okosat mondani rá. Nekem beállt tök rendszeresen 29 napra a ciklus, pedig még mindig szopik Dominik (áááááá most meg nekiállt fiókot pakolni a kis drága - pont eléri a járókából a fiókot brrr..... :!: :!: ). Mondjuk jobban el tudtam volna viselni, ha egyáltalán nem jön meg, amíg szoptatok :lol: , de ha már megjött, akkor azért jó, hogy nem összevissza, így legalább tudom, hogy mikor számíthatok rá. :?

dadomi

komolyan,nekem mindig muszály valamin paráznom :twisted:
A szövettanom ugye rendben,most valami más miatt idegelem magam. Szörnyű...
Vendég

Dadomi, tanujjá, irgumburgum! :lol: (Nagy szívás ez a sok vizsga.)
Timesz, annnyira széééép Olivér! A sapi meg királyságos. Nagyon jó ez a kép, babaújságba való, télleg!
Cseriani, én már akartam, csak ki kellett lépnem... Szal sztem nem gáz ez. Majd, ahogy kiürül a Cerazett, helyreáll. De az is lehet, csak akkor áll helyre, ha már nem szoptatsz. Sztem ne aggódj...
Nem vok nagy professzor ebben - sem -, csak gondolom... A Cerazettet ménem szeded, nem bírod? Nekem is ezt írta a Varga Hannánál, de el se kezdtem... Elolvastam a papírját, rajta, hogy cisztákat okozhat, én meg ugye PCO-s vagyok/voltam, nem mertem bevenni. De mástól hallottam, hogy nem volt vele elégedett.
Árminnál érdeklődött, mi a tervem, írjon-e valamit, mondtam neki, köszi, nemkell... :mrgreen:
A vonalzóink tényleg sántítanak, lehet, nem egy napszakban váltanak, vagyhogy... Nem tudom, mi lehet az oka, de már a mikulásnál se jól számolt a tiéd, ha jól emlékszem... :)
Vendég

CSERIANI, NO PARA!!!
Tuti, nincs baj. De ha nagyon félsz, menj el Kundokibához, megnyugtat majd. :wink:
Vendég

ÁÁÁÁ!!! Most szállt el minden amit beírtam. Réka eltüntette nekem. Kezdem előröl:

Timesz nagyon jó lett a sapec. Olivérnek nagyon jól áll.

Cseriani. Nekem Evelinnél volt problémám. Igaz mikor megjött Eve 5 hó-s volt. Nekem két hétig volt meg. Elmentem orvoshoz, ő azt mondta, hogy míg szoptatok nem tud adni semmit, de a hormonjaimmal volt probléma. Én ezért hagytam abba a szopit Evelinnél igaz Ő már 9 hó-s volt akkor és csak reggel és este szopizott.
Vendég

na, most látom, majdnemcsak hasonlót írtunk dadomival... :P
Vendég

Látom más lurkója is garázdálkodik a számítógépnél :lol: :lol:

Emma! Igenis, értettem, megyek mán!!! Csak még egy icipicit, naaaa, léccccciiiiii! :lol: :lol: :lol: Ígérem, ha nagy leszek, szófogadóbb leszek :lol: - úgyse nem leszek már nagyobb, bibibibiiiii, sőt te sem :P

Nekem nem Cerazettet írt fel a Varga Daninál még, hanem azt a másikat, Continuin, vagy mi a bánat a neve, de azt mondta tök ugyanaz, mint a Cerazette, csak olcsóbb (hű bizti nagyon látszott, hogy csórika vagyok :oops: , vagy látta az előttünk tornyosuló pelenkakupac árát :wink: ). Na a lényeg, hogy én nagyon nem bírtam, ez pár nap után ki is derült, mert rettenetesen szédültem tőle, és azt mondta a Varga doki, hogy akkor ne is szedjem, és most Dominiknál valahogy a csodálatra méltó memóriájával rémlett neki, hogy anno valami gondom volt ezzel a bogyóval, így nem akarta felírni (vagy úgy volt vele, hogy két gyerek mellett már nem is kell semmit szedni egy jó darabig, a fáradságtól csak az alvásra fogok vágyni, semmi másra???? :wink: :oops: ).

Na szót fogadok Emmának, elaltatom Dominikot, aztán tanulok, míg nincs itthon Dani.

dadomi

Dadomi, de jóóóóót röhögtem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát, ez naon teccett.
Na, csak okosoggyá, okosoggyá... Csodállak, hogy 2 gyerek mellett bírod, nemsemmi nőci vagy te se!
Vendég

Emma azért hagytam abba,mert amíg szedtem végig megvolt. Kristófnál is ugyanígy voltam... :cry:
De azért megnyugtattál ám,és úgy döntöttem,várok még. Úgyis azt beszéltük meg,hogy két ünnep között megyek hozzá,hát várok addig.
Na,megyek,megnézem Eliza babát,nem-é akar ébredezni,hogy egyen,háromra meg megyünk babamasszázsra :D
Vendég

rékababa sztem nekem is hormonhiányom van... :(
Vendég

Cseriani, ha úgy is van, majd pótolják neked. 2 ünnep közöttig én is simán várnék, akkor meg úgyis mész... KOmolyan, ne aggódj.
KLassz lehet ez a babamasszázs. De asszem, ezt már írtam... :twisted:
Januárban nekem is kell mennem rákszűrésre. Előre félek én is mindig, hogy naaaa, majd most talál valamit... :? Én is ilyen lüke vok.
Vendég

Újra itt. Most pedig a gépet kapcsolta ki a jó kislányom, de már végre alszik.
Szóval harmadszor kezdek bele:
Dadomi én nem azért nem szerettem igazán a karácsonyt mert nincs időm valami finomat és különlegeset főzni, sütni. Ha valami rossz történt akkor az általában karácsonykor volt.
1999-ben kezdődött akkor volt a párom katona, Kalocsán, ahol az agyhártyagyulladásos járvány volt. Ezért Őket nem engedték haza az ünnepekre. Következő évben összeházasodtunk augusztusban és már szerettünk volna akkor babát. November végére össze is jött. Karácsony első napján Varga doki közölte velem, hogy elhalt a kicsim. Ezt követő karácsonykor anyu bekerült a kórházba és pár nap múlva meghalt. Szóval a következő karácsonyt már nem is vártam, sőt.
2003-as karácsony volt jobb, mert akkor Evelin 1 hó-s volt. Tavalyi is jó volt. Idén már nem mondható el ez. Na azért ennyire nem rossz, csak épp az autót fogjuk a fa alá tenni, mert a javítására megy el a pénz, amit ajándékra szántunk. Bár azért a lányok megkapják a saját ajándékukat.
Vendég

Csajok csak arra figyeljetek a rákszűrésnél, hogy meglegyen az egy év. Nekem is januárban kell mennem. Múltkor voltam én is és mivel vizsgálatra mentem úgy voltam vele, hogy megcsináltatom azt is, de közölte az orvos, hogy szigorítottak és nem lehet egy éven belül többször csinálni. Ha csak pár nap van vissza az egy évből azt a pár napot is ki kell várni.
Vendég

Emma! Hát mostanában már nem igazán bírom, eléggé ki vagyok, csak szerencsére itt nem látszik :oops: Különben senki nem olvasná ezt az oldalt, mert olyan ijesztő zombi fejem van mostanában. Nekem is kell már mennem rákszűrésre, megyünk együtt? :wink: Kérünk dokibácsinknál egymás utáni időpontokat, hm? :D
Na már itt se, mostmár tényleg. Ha nem sikerül a vizsgám, úgyis rátok fogom!!! :P
Estefelé benézek majd :wink: Aztán holnap drukkoljatok nekem ám!!!

dadomi

Dadomi, felőlem, kérhetünk... :lol: Na, komolyan, ezt megbeszélhetnénk, oszt csapunk majd ott a maszekban egy minitalit. :mrgreen:
Rékababa, köszi, hogy írtad ezt az 1 évet! Hát, nekem a 6 hetes kontrollon mondta a Varga, hogy 3/4 év múlva menjek, az olyan .. höhö ... hát, nem is jaunár, hanem február - március környéke... Még jó, hogy vagytok, így legalább normálisan kiszámoltam... :o
Na, Dadomi, vagy te jössz később, vagy én megyek korábban, válassz! :lol:
Rékababa, hát jól kijutott nektek is... Sajnálom a babádat. :cry: Elhiszem, hogy nem várod a karácsonyt...
Vendég

Sziasztok!Mindjárt indulunk Szekszárdra!Hétfön megyünk ultrahangra meg AFP re szoritsatok hogy minden rendben legyen.Kedden meg jövök az infokkal meg képpel is.Nagyon kiváncsi vagyok mennyit nött egy hónap alatt.
Jo hétvégét mindenkinek!Pussz
Vendég

hali

Nem is írtam még,Eliza hason gyönyörűen tartja magát,kb.egy hete,és ma babamasszázson meg megfordult hasról hátra :D :D :D
Vendég

Cseriani, nagyon ügyes a pici lányod!
Moni, minden rendben lesz, várunk hétfőn!
Vendég

[quote="emmamami"] írta:emmamamiElolvastam a papírját, rajta, hogy cisztákat okozhat, én meg ugye PCO-s vagyok/voltam, nem mertem bevenni.

Kedves Emmamami, bocs, hogy így megkérdezlek, de ha PCO-s vagy, hogyan sikerült három gyerkőt is legyártanotok? Mert nekem két ismerősöm is küszködik PCO-val, és még lombikkal sem megy nekik...

Kép

Kép
enahma

Enahma,
én is PCOs vagyok, és nekem is van 2 gyerkőm. Nem mindenkinek okoz egyforma súlyosságú tünteket. Ez egy igen összetett betegség, nem is nőgyógyászati, hanem a hormonrendszer betegsége. Van aki nem is tud róla hogy az, más meg évekig küszködik hogy teherbe eshessen, és még akkor sem lehet nyugodt.
Vendég

Valaki leírná nekem ogy mi ez a PCO betegség?? Bosszant hogy nem tudom miről van szó. Köszi

Kép
Kép
josi

Josi, a PCOS a policisztás petefészek szindróma rövidítése, úgy van, ahogy Áfi már leírta, komplex hormonzavar inzulinrezisztenciával. Nem normális a peteérés sem, sok ciszta alakul ki a petefészek kérge alatt. Van, akinek nincs is peteérése.
Enahma, semmi gond, hogy megkérdeztél, sajna nekem is orvosi papírjaim vannak erről... "Legyártani" őket meg úgy sikerült, hogy Andris előtt Diane 35-öt szedtem, ami egy magas hormontartalmú fogamzásgátló tulképpen, de PCO-soknak direkt adják, hogy rendezze a ciklusukat (úgy tudom). És Andris "véletlenke" lett, épphogy abbahagytam a gyszert, mikor megfogant. És miután megszületett, illetve meghalt, abszolút leállt a peteérésem, egyáltalán nem volt menstruációm se. És akkor Vargadokink ámuldozott, hogy nem is érti, hogy eshettem először teherbe. Mondtam neki, mit szedtem, azt mondta, akkor úgy már érti. És Hanna gyógyszeres kezelésre "jött létre" tulajdonképpen. (Szedtem sokáig Duphastont, progeszteronpótlásra, meg aztán Serophene-t nemtommire, meg Clostilbegytet, hogy legyen peteérésem, aztán kaptam Choragon szurit, hogy a tüszők megrepedjenek, na és mivel szerencsém volt, ez az első kezelés sikerült - beleszámítva egy óriáscisztát, ami jó ideig nagyobb volt, mint maga a terhes méhem. De szerencsére a 14. héten felszívódott) Aztán a Hanna születése utáni 6hetes kontrollon Varga már látta az UH-n az újabb cisztákat, de valahogy mégis lett ciklusom, igaz, rendszertelen és baromira fájdalmas. És peteérésem is lehetett, mer ugye itt van Ármin. :wink: :lol: Na, hogy ez után mi lesz, nemtom, majd kiderül. A PCO elvileg gyógyíthatatlan, nekem a lelki okok súlyosbíthatták, azért nem lett spontán Hanna.
Na, szal így sikerült őket "legyártani".
Remélem, ismerősödnek sikerül majd a lombik; én enyhébb eset voltam, ő biztosan súlyosabb. És lehet, hogy más gondja is van ezen kívül.
Vendég

sziasztok
Vagyok én is,csak eddig mézes puszedliket sütöttem...
Rengeteg lett,és nagyon finom :)
Tudjátok milyen jó illat van itt?? :lol: :wink:
Legalább kompenzáljuk a szomszédból jövő illatokat,ott disznóvágás van :?
Vendég

Emma,duphastont,clostylbegitet,choragont én is kaptam,mert nekem is leállt minden miután abbahagytam a fogamzásgátló szedését(Csilla volt betervezve). Pestre jártam ott adták. Fél évig kezeltek utána mondtam hogy szeretném abbahagyni, be is állt szépen a mensim és fél év múlva összejött Csilla :lol: . De ezt így nem tudtam hogy ennek ez a neve. Azért köszi.

Kép
Kép
josi

hogy ti mennyi mindent tudtok. Nekem tényleg fel sem kell hívnom Kundokit,elég,ha nektek írok :)
Igaz,nem igazán jó,ha az ember ilyeneket tud,mert ugye ez azt jelzi,hogy sajna találkozott,átélte ezeket a nyavajákat... :?
Vendég

Josi, nem biztos, hogy ettől állt le a peteérésed! Ezer más oka lehet. Ezeket a gyogyókat nem csak pco-soknak adják, gondolom...
Örülök, hogy rendbejöttél és megvan az eredménye is! :lol:
Hát, Cseriani, úgy van, ahogy mondod... :? Kár hogy illatok nem terjednek az éteren keresztül! Kérnék egy kis mézespuszedliillatot, de szűrd ki a disznótorosat teljesen belőle, ha sikerül... :mrgreen:
Vendég

Duphastont én is kaptam. Nekem a másik véglet volt. Nem hogy nem jött meg, sőt inkább már szinte nem volt olyan napom, hogy nem lett volna meg. Állítólag a duphaston arra is jó, hogy növelje a teherbesés esélyét. Én is mikor abbahagytam utána lettem terhes Rékával, pedig Ő nem volt tervben és nem is hittem, hogy összejön, igazán.
Vendég

[quote="emmamami"] írta:emmamamis Andris "véletlenke" lett, épphogy abbahagytam a gyszert, mikor megfogant. És miután megszületett, illetve meghalt, abszolút leállt a peteérésem, egyáltalán nem volt menstruációm se.

Most biztos nagyon tahó leszek... Az Andris nevű kisfiad halva született? Ez azt jelenti, hogy két gyerkőd van, nem három? Vagy valami nagyon félreértek?
(Ne haragudj már a trollozásért...)

Kép

Kép
enahma

Rékababa, az a másik véglet... neked még rosszabb volt akkor. De úgy látszik, ez a Duphaston a csodaszer... :lol: És azóta nincs ilyen gondod?
Enahma, téged a vonalzóm tévesztett meg; valóban 2 élő gyerekem van, Andris fél órát élt csak (www.angyalokszulei.hu/Történetek/Andris Bence, de csak, ha tényleg úgy gondolod, hogy érdekel), de csináltam neki is vonalzót, mert mégiscsak 3 gyerekem van valahol... Hát, ezért. (Tudom, hogy izé, meg morbid, de nem volt jó érzés, hogy neki nincs vonalzója... Aztán így lett. Többiek már tudják, korábban leírtam ezeket a dolgokat.)
Szal, tulajdonképpen, ha megkérdik idegenek, hány gyerekem van, a magyarázkodások elkerülése érdekében azt mondom, 2; de egyébként mi úgy érezzük, hogy 3, és végülis tényleg így van.
Vendég

Sziasztok! Túléltem a vizsgát, de ha két lépéssel közelebb áll hozzám a tanárnő, akkor üresen adtam volna be a lapot :?
Hűha, ti is ilyen bogyó-evők voltatok babaprojekt alatt??? Én is csatlakozom a táborhoz.
Nekem endometriózisom volt (van?-állítólag kiújul majd :? ). Arra kaptam Danovalt, aztán szedtem bromocriptint (magas prolaktin szintre - még MR-re is elküldött a doki, mivel a magas prolaktin szint agydaganat jele is lehet, szerencsére nem annak a jele volt :roll: ). Aztán kaptam clostilbegytet én is, mivel egyszercsak leállt a peteérésem. Nekem is voltak cisztáim, szerencsére nem PCO. Aztán már duphastont is kaptam. Danival így lettem terhes. Dominiknál bromocriptin, duphaston - ezt leváltottuk utrogestanra egy idő után, nála is be volt tervezve a clostilbegyt, de szerencsére már nem volt rá szükség :lol: :lol:
Ja a duphaston sárgatesthormon elégtelenség esetén jó, azt a hormont pótolja (utrogestan szintén).
Cseriani! A babaprojektek végére én úgy éreztem, hogy lassan doktorálhatok :lol: :lol: , a tudásom megvolt hozzá, sőt már az ultrahanghoz is nagyon értettem :wink: , egy idő után már anélkül is tudtam, hogy mit látok, hogy a doki mondta volna. Sajnos. De megérte, mert két csodálatos, gyönyörű stb stb.... fiam lett az eredmény. Na meg persze hátrány sem ér belőle, hogy egy kis "hormontant" is elsajátítottam :lol:

dadomi

Szija, okostojás! :wink: Gratula vizsgádhoz!!! Ügyi vagyol!
Igen, írtam én is; a Duphastonban progeszteron van, vagyishogy sárgatesthormon.
(Remélem nem olvassa ezt a topikot valami nagytudású doki, oszt röhög a markába, hogy miket írkálunk össze... ) :mrgreen:
Na, te is akkor jó kis állatorvosi ló vagy hallod! És ha még nem újult ki, ezután, vagyishogy 2 terhesség után ennyi idővel is kiújulhat az endometriózisod? Az nagyon sz@r. remélem, nem fog...
Juteszembe, én is szedtem Bromocriptint is. De nekem azért adták, hogy apadjon el a tejem... :cry:
Megyek, mer Ármin kártyát eszik... :twisted:
Vendég

Emma! Minitaliban benne vagyok :lol: Nekem már nyáron kellett volna mennem rákszűrésre, de mostmár februárig kibírom, ha gondolod :wink: Addigra a vizsgáknak is vége lesz. Hm? Majd kiszámolom, hogy kb. mikor lesz alkalmas nekem a nőgyogyivizsgálat, mikor nem számíthatok a "mikulásra", és ha akkor neked is jó, akkor kérünk dokibácsinktól időpontot. Majd valamelyikünk felhívja, és kér a másiknak is időpontot :) Jó?
Szerintem nem morbid Andris vonalzója, aki úgy érzi, az meg ne nézze!Sajnos az élet kegyetlen, de ettől függetlenül nem tekinthetjük meg nem történtnek a rossz dolgokat, és nem élhetünk úgy, hogy nem veszünk tudomást róluk. Andris is a ti gyermeketek, csak az angyalok vigyáznak rá.

dadomi

Én is beszállok a sorolóba, bár nem garantálom hogy mindenre emlékszem amit a másfél év alatt szedtem/szúrtam... Volt Bromó nekem is, Utró is, Closty is, aztán Merional, Choragon, ööö most hirtelen ennyi jut eszembe. A poén igazán az hogy egy olyan hónapban lettem terhes mikor a Bromón kívül nem szedtem/szúrtam semmit. :roll: Mikor megtudtam hogy terhes vagyok akkor kezdtem el villámgyorsan Utrót használni mert nagyon féltem. Még jó hogy volt itthon 8 dobozzal mert a következő hónapban lett volna a lombikom ami terhesség miatt elmaradt. :P
Vendég

Emma! Sajna kiújulhat bármikor az endometriózis, a doki mondta. :cry: Bár a terhesség nagyon jó "gyógymód" rá, de azért folyamatosan nem lehetek terhes :wink: , csak azért, hogy ne újuljon ki. Sajnos nem tudják, hogy hogyan lehetne gyógyítani, sőt azt sem tudják még egyenlőre, hogy mitől alakul ez ki. Azt tudom, hogy öröklődhet a hajlam. Ebből a szempontból örülök, hogy fiaim vannak, náluk legalább ilyen gond nem lehet. :roll:
Vacsit adj Árminnak, ne kártyát :P

dadomi

Áfi! Most röhögni fogsz, de én is akkor lettem Danival terhes, mikor azt mondta a doki, hogy most tartunk 1-2 hónap szünetet a Clostyval, csak a bromot kaptam. Aztán hihetetlen módon volt peteérésem, és ezért a duphastont szednem kellett, hátha. De abban a hónapban abszolút nem számítottam rá, és akkor lettem terhes. Dominik szintén akkor "sikerült", amikor tényleg nem számítottam rá, bár volt akkor peteérésem, de egy tök lapos, formátlan tüsző volt csak, még a doki is meglepődött rajta, hogy egyáltalán megrepedt :shock: . Hát még én mikor pár hét múlva azt mondta a doki az UH monitort nézve, hogy ott a baba!

dadomi

Csajok, most nézem a vonalzókat, és lám elég sok szülinap lesz mostanában, szinte hetente :lol: :lol: Csaphatnánk babazsúrt a szülinaposokra, nemrég ünnepeltek duplán Rékababáék is. Tök jó :lol: :lol:
Ja képzeljétek, Dominik szülinapján hatalmas tűzijáték lesz ám az egész városban :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És mindenki pezsgővel, meg hatalmas bulival ünnepel majd a nagy napon! :P :lol: :lol: :lol:

dadomi

Sziasztok Lányok!

Ma voltunk 4D-n. Nagyon jó volt. Megvan mindene a babának, nagyon aranyos. Bizti tornász lesz. Úgy feküdt, hogy fogta a lábát maga előtt a kezével. Nagyon édes. :lol: Viszont nem volt valami együttműködő. Ugyanis az első 15 perc után elaludt. Hason, félig a gerincem felé. Úgyhogy a vizsgálat közben elküldtek sétálni, ettem csokit, ittam capuccinot, sétáltunk 15 percet. Visszaértünk, és picit arréb feküdt, de még mindig nem ébredt fel. De azért láttuk az arcát. :lol: A vizsgálat eljén nevetett. Teli szájjal. Nem csak mosoly volt. Utána pedig aludt, fogta a fejét és közben mosolygott. :lol:

Ja... És a nemére is kíváncsiak vagytok?
Hát... Szóval... KISLÁNY!!! :lol: :lol: :lol:

Mutatok képet is. Íme:
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell, nagyon édes a lánykád, gratula hozzá! Nevek vannak? És hol csinálták a 4D UH-t?
Dadomi, bakker, tessék akkor folyamatosan terhesnek lenni... :? Szörnyű. Nekem sok endós ismerősöm van, és nagyon kínlódnak. (Egyikük lombikozik ezerrel sikertelenül, a másik még a lombikig sem jutott el, olyan súlyos az állapota... De mindkettőnek azt mondták, ha összejön egy gyerek, kiveszik a méhüket. ) :o (Remélem, nem zaklattam fel senkit... ) :oops: Persze, ebben is vannak súlyossági fokozatok.
Dadomi, kár, hogy nincs itt ölelősszmájli! (Tudod, mire gondolok... A szívemből beszéltél megen.)
Minitali: nagyon benne vok! Majd februárban előhozzuk a témát, aztán újratárgyaljuk, én tudok hozzád alkalmazkodni remélhetőleg még akkor is; remélem, nem jön meg még egy ideig... :twisted: Oszt majd meglátogatjuk testületileg dokinkat, meg esetleg utána beülhetünk valahova, ha gondolod, meg, ha a gyerekeink is megengedik. :twisted: Gyólesz?
Öööö...
Nem tudom, még mit akartam...
Vendég

Emmamami!
Köszi a gartulációt! :lol: Budapesten a 4D Genesis-ben csinálták az UH-t. Nagyon aranyosak voltak. Kb. 1 órán keresztül nézték a babát. Igen, van már neve is a Picurkának. Klára lesz. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Tényleg, mintha már írtad is volna, hogy Klára lesz... :D
Vendég

na,mennyi minden történt itt még tegnap este...
Én szerencsére az ilyen gyógyszeres-injekciós dolgokból eddig kimaradtam,mindkép csemetém elég hamar megfogant,Kristóf egy hón.után,Eliza 3 után..igaz,Eliza elött elvileg volt egy spontán vetélésem...én csak azt vettem észre,hogy nagyon görcsöltem... :cry:
De ha így folytatódik nálam ez a "mikulás" dolog,tuti fogok valamit kapni.
Szerintem hormont,de ha jól tudom,akkor azt szopi alatt nem lehet.
Christell,nagyon édes a lánykád :wink:
Vendég

Christell gratulálok a kislánykádhoz.

Emma Réka után tök normálisan jött meg, és szerencsére azóta is minden rendben van. Evelin előtt én is kaptam hormon gyógyszert és szurit is, de a nevüket már meg nem mondom. Evelin előtt még a mandulámat is kivették, mert az is állandóan gyulladt volt, és közrejátszhatott abban, hogy nem lettem terhes. Januárban kivették a mandulám és február végén már ott volt a kislányom a pocakomban. Életemben akkor volt elöször normális mensim. Mint a nagykönyvben ahogy meg van írva. Evelin után nagyon sokat kínlódtam, volt, hogy olyan görcseim voltak, mint mikor szültem. Még a 10 hó-s gyerekemet sem tudtam felvenni a fájdalomtól. Kaptam görcsoldót, de semmi hatása nem volt. Mikor már 4-5 db-ot bevettem, nem mertem többet, féltem, hogy túladagolom magamnak.

De látom, nem csak én vagyok itt nehéz eset. Szóval nagyrészünk tudja milyen megkínlódni egy babáért.
Vendég

Ti tudjátok már,mi lesz a karácsonyi menü? És mit süttök?
Bocsi,hogy kicsit eltértem a témától,nem akarok bunkó lenni,csak eszembe jutott,ahogy egy másik topikot olvastam... :shock:
Kép
Vendég

Cseriani, pont ezen gondokodtam... Mámint, hogy mnit süssekfőzzek. Ez lesz az első olyan karácsony, hogy nem anyuéknál lakunk, úhogy tök egyedül kell megoldanom ezt, amit mondjuk nem bánok, de fogalmam sincs, mit csináljak... (Halászlé alapból kilőve, mer azt nem tudok...)
Szal, engem is érdekel a kérdés.
Rékababa, görcsügyileg - is - hasonló a helyzetünk; én Hanna után, Ármin előtt annyira kínlódtam, hogy azt mondtam, inkább szülök bizisten, annak legalább van eredménye... Pedig nem vagyok én se egy nyavalygós típus. Nem tudom, most Ármin után mi lesz, de remélem, minél később tudom meg... És Réka után nem görcsöltél? Vagy még nem tudod..? :wink:
Vendég

Emma én Réka után nem görcsölök. Az az alap ami előtte is volt, eredetileg. De nem minden mensinél. Van, hogy egyik hó-ban egy picit érzem másikban meg semmi, és teljesen időre, pontosan. Fél éves volt a Réka mikor először megjött. Azóta is normálisan. Ebbe az egészbe besegíte-e a spirál azt nem tudom. Evelin után nem védekeztünk semmilyen formában azt tudom. Én sem vagyok nyavalygós, de tényleg olyan volt a görcs, mintha szülnék. Mikor Evét szültem fél napig tartott és oxytocinra elég erősek voltak a fájásaim,akkor is kussban voltam. A másik szülőszobában a kismama pedig hangossan nyögödt, pedig jóval utánam jött be. A szülésznő meg is jegyezte neki, hogy én már milyen rég kínlódok és egy hangom sincs, Ő meg? Szorítok, hogy neked is rendesen jöjjön majd meg. :D :D

Karácsonyi főzés-sütés. Valami husit sütök, meg gyümi tortát szoktam, meg egy kis apró sütit. Úgysem szoktunk itthon lenni. Első napján apuéknál, másnap Őcsénybe párom mamájáéknál. Emma halászlét nem nehéz főzni. Én is csak ellestem és a párom már rám bízza mindig, mert nekem jobban sikerül mint neki. :lol: Pedig amikor összekerültünk még nem tudtam se főzni, se sütni.
Vendég

rékababa ha legközelebb Őcsénybe jöttök,csörrens már meg,talizhatnánk pár percre...
70/2801263
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?