Sziasztok!
Enikő!
Jobbulást nektek! Sajnos nálunk is így van. Geri visszaesett 4 nap után, így pénteken már nem vittem oviba. Elmentünk a dokihoz, de nem a mi dokink rendelt. Elég bunkó volt a dokinő, mert kiabált Gerivel!!!! Én meg közöltem vele egy két dolgot, ami után meg olyan nyájas volt, hogy felfordult a gyomrom! Ha valami baja van, ne a gyereken töltse már ki!
Most Zsófi is taknyos.
Gabi és én jól vagyunk. De úgy örültem, hogy november vége és Geri még nem beteg, erre tessék. Visszaesett. és most talán rosszabb is, mert csúnyán köhög!
Zsófi nem köhög, de taknyos. Remélem most meggyógyulnak teljesen és nem esnek vissza.
Az oviban a vezetőnő, aki a Geri ovónénije is, azt mondta, hogy hétfőn csak vigyük be Gerit, mert sütik a mézeskalácsot. Vettünkmézet, azt kell neki vinni. Jó lenne, bár nem tudom, hogy mennyire fog köhögni. Nem szeretném, ha más elkapná tőle. Végül arra jutottam, hogy beviszi Gabi és megkérdezi mi legyen. Ha maradhat, akkor ott lesz, de ebéd előtt haza is hozzuk. Csak tényleg olyan jó lenne együtt készülniük a karácsonyra.
Én most begyúrtam a mézest, ebéd után szaggatjuk és díszítjük. Geri is segített kavarni, na meg nyalakodott egy kicsit. Vettem ki nyers tésztát, egy jó meggy nagyságút és azt megettük úgy nyersen. Tudom, mikor kicsi voltam, én is mindig nyalakodhattam.
Van egy nagyon jó oldal:
www.mezeskalacs.uw.hu Innen lopunk pár díszítési ötletet. Gerinek mosógép kell.
De fogunk több félét is kipróbálni. Hátha sikerülne.
Mi amúgy általában magokkal díszítjük, meg dióval.
Gabival rendeződtek a dolgok. Fogyelmesebb és jobban törődik velem is. Segít is sokat. Remélem így is marad,mert ha nem, tudja, hogy lépni fogok! Most mondta, hogyha fogyni szeretnék, diétázni, akkor segít. Kérte, hogyha tetszene, megint mennjek masszázsra. Régen jártam, még Geri születése után és nagyon jó volt. Csak ugye nem 2 ft. 10 alkalom egy kúra. Jót tesz a lelkemnek és a testemnek is. Nyárára szeretném kicsit összekapni magam.
Hát a börze... elég kezdetleges itt, de azért nem panaszkodom, mert nem számítottam rá, hogy enniyt is fogok árulni. De megbeszéltem Gabival, hogyha lesz Csabán a nagy börze, el fogok menni oda is. Illetve jön a szomszádom is. Jó lenne, mert abból a pénzből tudnám fedezni a következő méretet a gerekeknek. És ha mindig el tudnám adni a rucikat, amiket kinőnek, akkor nagyon szuper lenne.
Még nem is írtam senkinek sem, de nagyon édesek a gyerekek. Olyan hihetetlen, hogy Lilo is 5 hónapos múlt, Bene is lassan 5 hónapos lesz! Én Zsófin döbbenek meg, mert már elmúlt fél éves! Olyan nagy!
2 napja hasról hátra fordul, kezd kúszni is. Csak a földön lehet magára hagyni egy kicsit, máshol nem.
Kajákkal hadilábon áll. Mert nem hajlandó csak őszibarack-alma.rizs, alma-barack, alma-csirkehusi megenni. Rettenetes. De ha én csinálok fini almából sé körtéből vagy banánból uzsit, azta kiköpi, öklendezik, sír. Viszont tegnap és előtte paradicsomos krumplit adtam neki. 2 nap alatt közel 1 üveggel meg bírtam etetni vele. Ma kíváncsi vagyok, mert főztem levest, abból kap répát, krumplit, borsót kis lével. Nagyon finom édes répát sikerült vennem. Kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá.
Mennem kell, mert Gabi főz.
Puszi!
Anikó