Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat. Ma már kicsit jobban van Kende, de az orra még mindig folyik.
Mi igyekszünk apával megtenni amit csak tehetünk.
. Akció utána szépen gyertyaállást csinálok. Apa először jót nevetett és utána megkérdezte esetleg adjak egy könyvet közbe olvasni.
Lilla: olvasom te is meg voltál fázva. Most már jobban vagy ugye? Tök jó a görbéd.
Márti: ha most nem lesz baba akkor kipróbálom az ajánlott teát. Ki tudja hátha
Bár szerintem azért ilyen cikk-cakk, mert nem pihenek eleget éjjel.
Huni meggyógyult? Örülök, hogy belátta a férjed, hogy hibázott és elmegy orvoshoz. Viszont már a szemedben akkor se lesz a régi. Sajnos.
Sajnálom, hogy kitették a párod. Azért valami indok nem ártott volna.
Nagyon aranyosak a gyerekek. És gyönyörű a hőd.
Mennek a drukkok ezerrel.
Mikor szeretnél tesztelni?
Nati: Jobbulást neked! Az én orvosom kb. 65 éves. Nagyon jó fej és annyira jó szakember. Én is gondolkodtam a fiatalabb dokin, de én nem bízok bennük, mert azoknak még nincs akkora rutinjuk.
Jenny: nagyon szép lett a képeslapotok! Dobok képet kicsi Kendéről. Kívánok neked egy ilyen szépséget.
Magdolnam: te is meggyógyultál már ugye?
Nekem is volt hétfőn és kedden ilyen rózsaszínes nyák. De a teszt ennek ellenére - volt. A doki azt mondta valószínű gyulladás lehet.
Basszus jól megjártad a dokiddal
Örülök, hogy minden rendben volt a babóval. Gyönyörű a kis csöppséged.
Edit: üdv itt. Mihamarabb babásodást neked.
Pintyus: szerintem nem rossz a görbéd. De én is máshová tenném a péd, ahogy Nati is írta.
Andy: jobbulást neked is. Nagyon ügyi vagy. Én képtelen vagyok üvegfesteni.
Mágnes: akkor masszírozzátok, tornáztassátok Annát és minden rendbe fog jönni. Drukk, hogy ne kelljen túl sok kezelés. Nagyon cuki a kis Anna. Gyönyörűek a képek.
Muffin: disznóvágás miatt részvétem. Nagyon utálom. Mi 2 hete voltunk. Sose megyek többet a gyerekkel. Húha de csini voltál. Gyönyörű kismami vagy.
Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de irtó sok volt a lemaradásom. Cirka 11 oldal és már 3 órája vagyok a gép előtt. Apa már morcos is kicsit
Most csináltam egy LH tesztet ez még pozitívabb mint tegnap. Normális, hogy 2 nap is + ?
És az ígért képek: