na helló csajok, megjöttünk végre.
Szerencsére a disznóvágásnak vége volt mire odaértünk és már kész kaja várt minket, de azért még nyomok voltak. Na azokat szépen kikerültem és behúztam az épületbe, ahol volt kis zene meg mindenféle és benyomtam egy kis kolbászt friss kenyérrel. Nagyon-nagyon fincsi volt. Küldtek haza is kis kóstolót, ami megy a fagyasztóba aztán majd szerintem ünnepek körül előveszem. Nagyon fincsi lett. Pár éve rá vagyok kattanva a kolbászra, pedig előtte semmi pénzért nem ettem volna meg. Csak a hurkát... MOst meg azért nem vagyok annyira oda... Na mindegy.
Voltunk utána westendben is és nézelődtünk. Vettem két felsőt, mindkettő kismamis és tök jól le voltak árazva, 4000 volt a kettő, pedig springfield. Tényleg nagyon jól jön hogy most a kismamaruha a divat.
Na mindjárt csinálok képet aztán teszek fel.
ja és nati ha még nem késtem el, nekem is van nagyon jó narancsos süti receptem, régen nagyon sokszor csináltam és nagyon fincsi.
A lényege hogy csinálsz egy piskótalapot, arra túrókrémet, rá a naracsszeleteket rá meg kis zselatint, amit víz helyett fantával csinálsz.
jól is néz ki meg finom is. a neve mirinda szelet. De már vagy nyolc éve nem csináltam, de mindjárt előveszem a receptjét. Amúgy nem is biztos hogy piskóta az alapja, de azzal a legegyszerűbb. Na mindjárt megnézem meg rakok fel képet is.