Nyuszipuncs!
Ezek az étkezés utánni VC értékek tökéletesek!
Esetleg a reggeli 6,5 be köthetnek bele, onnan elvesznek CH ot és a vacsorához teszik. De nem biztos.
Sajnálom, hogy még mindig ilyen hányós vagy
Nem is értem, hogy ilyenkor....
Köszi a Rennievel kapcsolatos infot, ismerem, de még egyelőre várok vele...
Amíg nem durvul a helyzet. De tény, hogy egyre kevesebb kaja fér a pocakomban...
Pandácska!
Gratulálok a közel két kilós csajszidhoz!
Basszus mennyire telik az idő...
Még nemrég voltál 26 hetes és már én leszek pár nap múlva 26 hetes!
Fendike!
Lili a következő az ikrekkel... vagy rosszul tudom???
Mehet a MgB6. Nyugodtan egyszerre 2őt is. De a bor is jót tesz!
Vagy a Metaxa! Na az még ütősebb!
Csak nappal inni...
De hogy őszinte legyek a Mg B
az intenzivebb keményedésekre nem ér semmit. Olyankor a Nyuszpuncs által említett Magnézium citrátot (1 tbl 500 mg) javasolják. Abból napi 3x2tbl. Na az ütős. Jól fogja a bajokat. És szükség esetén még ezt is lehet emelni.
Donika!
Terhesség és csoki... miért gondolja minden kedves ismerős és rokon, hogy egy várandós nőnek feltétlenül csokit kell ennie...
Én is komoly közelharcot vívok a családdal és barátokkal. Nehezen értik meg. Inkább vegyenek egy kiló narancsot. Vagy túrórudit, most erre vagyok rákattanva. De szinte kórosan. Egy hete mindennap meg kell egyek egyet!
Amúgy jól vagyok.
Ezt a kettős frontot igazából nem érezte meg a pocakom. Remélem minden rendben van odabennt. Még Karácsony előtt (mivel elutazunk) elmegyek mégegy méhszáj kontrollra!
Úgy bezabbantottam ebédből, hogy érzem menten kidőlök.
Petitpois, akkor a hétvégén babakocsiztok? Mi már megvettük. PP Venezia. Nekem ez kellett, ezt vettük.
25+3