Szia Zsuzsa!
Most úgy néz ki, belátta, hogy nekem volt igazam, és bocsánatot kért :"tudod, szívem fáradt vagyok, aggódom az anyagi helyzetünk miatt, stb..."
Természetesen ismét toleráltam a viselkedését, és finoman figyelmeztettem, hogy még 2 hónapja - amíg nem kezdtem el egy kicsit vérezni én is "dolgoztam" - én is letettem az asztalra 85-90 ezret, és ebből csak heti egy nap volt a munka, szerencsére a GYED-em elég jó. (Nemsoká' lejár, és a GYES mellett - és a pici mellett - ki kell vmit találni, hogy nemhogymá' eltartott legyek
.)
Szóval igazán az fáj, ha nem kapnék semmit, akkor sem kellene ilyeneket a fejemhez/fejünkhöz vágni. (Kár, hogy ha vki a gyerek mellett otthon van, annak nem jár sem anyagi, sem társadalmi megbecsülés
.)
Kiváncsi lennék mit szólna, ha majd visszamegyek dolgozni, csak a gyerekekre főznék, mosnék, csak utánuk takarítanék, merthogy aki eljár dolgozni, az mentesül a házimunka alól. Megnézném milyen képet vág hozzá
.
Mi is apuka nélkül nyaralunk, csak mi végig - másfél hét - azért remélem, hogy hiányzunk majd neki, és persze "nómálisabb" lesz.
Köszi a drukkot, remélem a nyári hajtás utáni nyugi, és majd a második gyerkőc (is) megerősíti a kapcsolatunkat, mert én nem akarom - és ő sem, ez tuti -, hogy vasárnapi apuka legyen belőle. Azért nagyon szeretem ám azt a .... fejét
. (Ja, ha nem szeretném, akkor nem lelkiznék, mert nem érdekelne, és egyszercsak lelépnék. ) De nekem kell ez hapsi
. És majd helyreteszem (remélem)
.
Mégegyszer köszi a drukkot, kellemes nyaralást nektek, és apuka nálatok is higgadjon le
.
Szia Névtelen!
Az összehasonlítás talán nem a legmegfelelőbb - itt már "nagypapáról" van szó (az én apám) - de a szitu hasonló. Pár hónapja összefutott egy régi barátjával, akivel már v. 10 éve nem találkozott, és azóta szinte összenőttek. Egésznap lógnak a mobilon, mindennap összefutnak, még szerencse, hogy a felesége és az anyukám is jól kijönnek, így, ha a hapsik közös programot csinálnak, akkor a nőcik is kitalálnak vmit, nem várják otthon a ffiakat. Persze itt nincs két pici gyerek. Csak azért írtam, hogy ilyen tényleg van, ne csak arra gondolj, hogy el akarja csábítani a férjed egy ffi v. egy nő. Bár ami az "öregeknél" jópofa, az egy fiatal, kétgyerekes anyánál szinte tragikus.
(Egyébként mi is azzal húzzuk a fatert, hogy már megint megy a barátnőjéhez
, és ő erre azt mondja, hogy siet, mert várja a drágája
.)
Sziasztok, vk