Új privát üzeneted érkezett!

Sajna nincs zebra..... de megjöttek az első Télapós csöppek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Látom nagy izgalmak vannak itt.

Zsuzska, sajnálom, de pont ma???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tappancs, hogy áll a hőd?

Erzsi, mi van már ?????????????

Sajna én már ebből a topicból kilógok. Már tuti,hogy jövőre én nem szülök, mert ma voltam a dokinál,és azt mondta,hogy 6 hónapot várnunk kell.Nos, akárhogy is számolom...... :cry: :cry: :cry: :mrgreen:
Azért nem szabadultok meg tőlem!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: Fel a fejjel..... és köszike.... sajna pont ma, ez van, de sebaj..... majd egyszer :wink:

Te pedig jelentkezz sűrűn :wink:

Azt hiszem, lemaradtam.... és ha szabad kérdezni, miért kell várnotok hat hónapot?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote] írta:Sajna nem tapadt meg rendesen a kicsim, így a hétvégét kórházban töltöttem.

Szóval volt egy műszeres befejezésem :cry: :cry: És most a doki azt javasolta, hogy min.3, de inkább 6 hónapot várjunk.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok Csajszikák :D !

Zsu nagyon sajnálom a cseppeket ez igazán nemjó hír :cry: .

bvigh: drága köszönöm a kérdésed de Én 2008.július 14-én fogok szülni s nemhőmérőzök. Viszont nekem is volt vetélésem mondjuk kitisztult magától és nem fejezték be művi úton .Viszont egy orvos ismerősöm azt mondta tulajdonképpen az "anya" miatt mondanak 3-6-hónapot, hogy lelkiekben rendbejöjjön, viszont szervileg elvben semmi akadálya újabb teherbe esésnek.Nekem a vetélésem 2007.október 7-én volt a fogamzás 2007.okt.22-én erről ennyit. Hálistennek megvagyunk még mindíg :wink:
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy fel a buksit s Én biztos nemvárnék 6 hónapot ez morbid szerintem.3-om azt mondom azt még elfogadhatónak tartom mert belegondolsz itt görcsöl a lelked mért történt ez elárulom nekem ezen kívűl 2 volt és sose múlik a fájdalom , hogy elvesztettem Őket viszont jó volt, hogy jöttek a többiek mivel elvonták a figyelmemet és hiába fáj de a szomorúság nem múlik és halványul az élők viszont boldogsággal töltenek el és ez ellensúlyt ad segítve...Szóval ennyi .Igaz semmi közöm hozzá de ennek kikellett jönnie.Bocs
tappancs28

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Persze - megértem :)
Csendben szorítok :)
Majd jelentkezel úgyis, ha ünnepelhetünk :D :D
Várom![/color]

hello szösszenet, ma kellett volna megjönnie, eddig semmi. Úgyhogy izgulok, hogy mi lesz. :? :lol:
lei

Yeah-Yeah :)
Izgulok akkor veled :D :D

Kép
szösszenet

Tappancs, köszi a bíztató szavakat!
És bocsi, de a hőt azt Pintyustól akartam kérdezni.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Én sem várnék 6 hónapot, max. hármat.
Nekem nyáron (júni. 19-én) volt egy műszeres befejezésem, 2-3 hónapot javaasolt a doki, de a köv. ciklusban (júliusban valamikor)terhes lettem ismét. Egy mensit sem vártunk! (bár akartunk egyet, csak nem jött össze :wink: )
Most már a 25. hétben járok :D
Vendég

Én meg azt is hallottam ezzel kapcsolatban, hogy egy "angyalka" után sokkal nagyobb esélye van rá az embernek, hogy azonnal összejön a pici :)
Már ketten írtátok itt is, és egy ismerősömnek is azonnal összejött :)
Tehát Zsu - Hajrá :D :D

Kép
szösszenet

Rég voltam, de olvaslak titeket...

Zsu: nekem idén júni 26-án volt vetélésem, asszem 7. héten, és júli 10-én, tehát a vetéléssel kezdődő ciklusomban jööt össze a mostani babánk, úgyhogy szerintem se várjatok annyit, persze ti döntsetek...Lehet, hogy a dokid jobban ismer...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

És én csak 1 héttel vagyok elmaradva Kacikától....szóval elég hasonló a történetünk..

Kép
klarka

Sziasztok Lányok, szia Szösszenet!
Én is sokszor hallottam, hogy vetélés után hamar összejött valakinek a babó. DE minél tovább várt, annál nehezebben jött. Nekem 2007. május elején volt vetélésem. És 3 hónap várás után egyszerre összejött a babánk! Most már láthajátok hol tartok. Remélem nem lesz már baj. Ez a kis pesszimizmus azt hiszem ott van mindenkiben akinek volt már vetélése.
Természetesen mindenki maga érzi mikor érett meg rá a lelke. De szerintem is elég a méhnek, mensesnek 3 hónap.

Kép
gabo001

sziasztok csak gyors bekukk semmi extra tesztet nem csináltam várok nem érzek semmit puszika mindenkinek :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi, de még mindig nem jött meg rendesen? Barnázás van még? Lécci tesztelj!!!!

Kacika, Szösszenet, Klarka, és a többiek. Még nem tudom meddig fogunk várni. A három hónapot biztos, de szerintem többet is. Már meséltem itt, hogy a sógornőm történetét. Neki is volt egy vetélése, miután 6 hónapot mondtak neki. Nem vártak csak 3 hónapot,és sajnos elvetélt ismét.Aztán már kivárta a 6 hónapot,és az sikerült. Hát erézt van bennem egy nagy adag félelem,hogy mi lesz,ha nem várom meg a 6 hónapot.
Igaz a doki azt mondta, mikor látta rajtam,hogy elkámpicsorodtam, hogy jó, legyen 5. Most úgy gondolom,hogy a 4.-ben már próbálkozhatunk, mert ugye most is meddig kellett várni. De ez még változhat.

Zsu

Kép
bvigh

zsu: szerintem így volt meg bár nem tom ha nem jön meg köv-nek veszek de szerintem nem vagyok az :roll: és te hogy vagy?
erzsebet0312

Szevaszka lánykák mizu van Veletek?

Zsuzska hogy vagy ?

Zs/Miskolc/: Neked kell érezni az aktualitását mikor mertek próbálkozni újra . Szorítok, hogy minnél előbb összejöjjön :)

Erzsike semmit se érzel? Ez olyan fura hisz ez egész rövid és kis pecsételő mensi volt.

Tényleg Pintyusról tudtok valamit???

Lei nincs mit köszönni remélem pozitív lesz a teszt :wink:

Jaj mennem kell tanulni .Képzeljétek előre hozták a vizsgáimat így egész ünnepek alatt güzmőzhetek a tételekkel :evil: nemhogy zabbantanák sok-sok finomat a rokonoknál :twisted: .
Na mindegy ez az Én mázlim.Legyetek jók sziasztok :wink:
tappancs28

Sziasztok!

Zsu: Nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége :cry: De hátha így kellett lennie. Remélem, nem bántok meg vele senkit, de szerintem ha ilyen korán megy el, akkor biztos valami baj volt odabent. És inkább ilyen korán menjen, mint betegen világra hozni és akkor meg lehet, hogy sok minden bánná kárát. Bocsika, de így gondolom :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tappancs: Köszi, megvagyok..... már két napja pecsételek és időnként fáj a pocakom. Pluszban iszonyatosan érzékeny lettem (hiper-szuper).... és ez már apának is feltűnt.... hát holnap kiderül,hogy beleerősít-e vagy nem.... de szerintem igen :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kinek mit hozott a Mikulás? Voltak nagy hancúrkák :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska drága én szorítok, hogy Ne erősítsen bele menjen mást zaklatni :twisted: .
Na mennem kell mert itthon apa :lol:
Sziasztok
tappancs28

Hol vannak többiek? Andi, Kriszti, stb?

Kép
klarka

Sziasztok! Én még uj vagyok itt, de én is nagyon szerettem volna már szülni 2007-ben de valamiért nem sikerül. Remélem 2008-ban nekünk is sikerül szülökké válnunk! Ez a 8. hónap, hogy probálkozunk és még mindig eredménytelen!!!! Vetélésem sem volt meg elhalásom se! pedigha legalább az lett volna akkor legalább tudnám hogy nálam van a hiba! Az orvosom csak annyit mond,hogy várjunk még!!! De meddig várjak még???? Légyszi segitsetek nekem!!! De ha esetleg tud valaki ajánlani az Istvánban egy jo dokit lészi írjon!! Üdv Nócika
nócika

szia nócika! üdv itt közöttünk hát nagyon egy cipőbe járunk nálunk is ez a helyzet csak mi már 1 éve és semmi a dokim nekünk is azt mondta hogy várjunk még mert ő mindent rendben lát de hát könnyű mondani :oops: januárb :oops: a megyek átjárhatóságira ha addig nem lesz semmi de van peteérésem is nézik minden h :oops: ónnapba :lol: merre laksz? hány éves vagy? puszi Erzsi
erzsebet0312

zsu: hogy vagy? szösszenet: kérünk uh fotót :lol: pintyus: mi z :lol: u? ott van már a babóka :lol: nekem a mikulás sok sok csokit hozott tök jó :lol:
erzsebet0312

kuzsanna helyzet? nagyon szorítok :lol:
erzsebet0312

Lei - Mizújs???

Többiek?

Nekem a Mikulás csak sok-sok csokit hozott, hogy növekedjünk :D :D
Persze mértékkel nasizom őket ;)

Itt van egy friss pocakfotó - tegnap készült :)
Betöltöttük az 5. hónapot, és nekikezdtünk a 6.-nak :)

Kép

Kép
szösszenet

Sziasztok,

Én egy másik topic lakója vagyok, de olvaslak titeket is.
Lei-el együtt kezdtük el a babavárást, úgyhogy én is nagyon szorítok neki és persze mindenkinek hajrá, aki dolgozik rajta, akinek pedig már összejött a baba, annak nagy-nagy gratula :)

Én több mint 5 évet vártam erre a babára... Annyira nem voltam rajta a témán, de az utóbbi időben már komolyan azt hittem, hogy valami bajom van, vagy nekem, vagy a páromnak. Már éppen arról beszéltünk, hogy fel kellene keresnünk egy orvost, aztán hirtelen összejött a baba. Szóval együttérzek azokkal, akik már régóta próbálkoznak.

Kép
emi29

Sziasztok!
Hát az van, hogy még mindig nem jött meg. De nem is görcsöl a hasam, szóval semmi nem utal arra, hogy megjönne. Viszont vasárnap reggel csináltam tesztet, ami negatív lett. Úgyhogy most csak várni tudok, hogy mi lesz. :oops:
lei

Sziasztok!!!

Zsu! hogy vagy??? Szerintem se várjatok 6 hónapot az olyan sok!!!

Erszi! Mi újság nálad??? Ugye nem jött még meg???

Üdv Minden Kedves új lakónak!!!! Mielőbbi babásodást!!! Mert mi itt már régóta rajta vagyunk a dolgon és sajna sikertelenül!
Mi pl. 15 hónapja dolgozunk a kistesón és ha most sem sikerül, januárban kell dokihoz mennem!

Lei! Mikor kellett volna megjönni??? Nem lehet hogy egy picit korai volt a teszt???

Puszi Mindenkinek!!!
Vendég

krisztinka: pénteken kellett volna megjönnie. És vasárnap reggel csináltam a tesztet. De még ma sem jött meg egyébként. Ettől függetlenül még bármi lehet szerintem.
lei

Lei! Értem! Hát nagyon kíváncsi vagyok! Hődet nem méred?

Szösszenet! Nagyon szép kismami vagy! NAgyon szép pocid van!!!!
Vendég

krisztinka: az előző terhességem előtt mértem a hőt, de most valahogy nem akartam annyira rákattani a témára. Viszont ovu tesztet csináltam peteéréskor és az pozitív volt, és akkor voltunk is együtt párommal. De hát ugyebár ez sem tuti recept.
lei

Krisztinka - Köszi :)

Lei - Ez egyelőre jó hír - várom a fejleményeket ;) NAgyon szorítok!!
Csak 5 hónap lenne a babáink között .. közös babakocsi-tologatás az alapság :) ;)

Kép
szösszenet

most nézem, hogy tappancs adatai szerint elvileg december 13.-tól lehet pozitív teszt. Ezek szerint lehet, hogy túl korán csináltam???? :lol: Ó, bárcsak ne csalódnék a végén!!!! Most újra úgy reménykedek.
lei

Utolsó mensi első napja 2007.nov.9.
Peteérés, fogamzás 2007.nov.17-26 között
Terhességi teszt pozitív 2007.dec.7-14 között
Első orvosi vizsgálat 2007.dec28-jan4.
Szülés várható időpontja terhesség esetén
2 0 0 8. AGSZTUS 1 7.

Bocsi, tappancs szerint ezek az én adataim, szóval ezek szerint dec. 14-ig még lehet pozitív tesztet produkálnom!!!!!!!!!
lei

Sziaszttttttok

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést irántam!!

Az a helyzet hogy Kolozsváron voltam hétvégén, és anyumnál nincsen net!!

Látom vannak újak is. Üdv közöttünk!!

Szoritok nektek!!!

Szösszenet nagyon szép kismami vagy!!! Gyönyörű a pocid!!

Tüneteim nem nagyon vannak. Anyi hogy feszül a cicim egy kicsit ha hozzá érek és ha melltartót viselek. Zabálok egyfolytába.

De ez még nem jel a babára. :cry: Szerdán NEM kéne megjönnie, nagyon kiváncsi vagyok!!! Ime a görbém!!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 44800_.png
Vendég

Pinytus - Akkor neked is szorítok most :) remélem szerdán .. és még sokáig nem jön meg :)
Köszi a pocak-dícséretet ...
Pont most panaszoltam el a másik topicban, hogy a védőnőm milyen okos tanácsokkal látott el .. kajálás és egyéb szempontokból .. amikor eddig 4-5 kg-ot híztam, és túl vagyok a félidőn - nem gyengén kiakadtam! :evil: :evil:

Kép
szösszenet

nagyon nagyon drukkoljál nekem, anyira szeretnék már én is ilyen szép pocakos lenni!!!

Szerintem semmi súlyfelesleg nincsen rajtad a pocin kivűl, anyi meg kell a babának!!! Milyen hülyeségeket mondott ez a védőnő????
Szerintem nagyon szexy kismam vagy!! Mehetnél akár pózolni is!!! A pocakos kiamam képek nagyon szépek!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nah, bemásolom, amit a másik topicba írtam .. ebben minden benne van :lol: :lol:

Nah .. megjöttem a védőnőtől ..
Nagyon aranyos meg kedves, meg segítőkész .. De nem tudom .. minden védőnő ezen a súlygyarapodáson kattog :?: :?: :shock:
Én nagyon jól érzem magam a bőrömben, most vagyok 2kg-val nehezebb, mint amikor sportoltam .. és most vagyok annyi, amennyit a súlykalkulátorok számolnak ideálisnak a magasságomhoz és a koromhoz .. erre olyan tanácsokat kapok, amik számomra betarthatatlanok .. Én nem tudok müzlit reggelizni, mert azon nyomban elájulok, ha nem eszek valami normálisat :lol:
Meg lefekvés előtt ennem kell .. mert különben felébredek a hasam korgására ..
Na mindegy ..
Amúgy eddig 4,5 kg-ot híztam, mert 55,5-ről indultam, és most vagyok 60kg .. (csizmában, farmerban és pulcsiban)
Mondtam is neki, hogy nálunk itthon nincsen mérleg - én a tükör elé állok, és ha meg vagyok elégedve azzal amit látok, akkor nem érdekel, ez kg-ban mit jelent :lol: :lol: Lehet én gondolom rosszul .. de a babavárás ne müzliről meg este nem evésről szóljon .. a "mit együnk" kérdésben persze én is azt mondom - egészségeset .. de a mennyiség nálam nem szempont :) amennyit jól esik :lol:
Nah bocsi .. csak ez kijött .. mrt olvasom, hogy szinte mindenkit "csesztet" a védőnő .. :D

Kép
szösszenet

Drukkolok :D :D :D

Kép
szösszenet

köszönöm!!!

Szerintem akkora marhaság amit a védőnőd mondott!!!
Nem az kell hogy egésznap csokit egyél meg ilyesmi de annaka babának valamiből táplálkozni kell, és müzliből meg semmiből nem nagyon van milyen tápanyagot ki szedjen magának!!!

Nem hiába mondják hogy ilyenkor az ember többet egyen mert kettőért eszik!! Még hogy kevesebbet!! A védőnőci mintha fogyókúrát írt volna elő neked!!!! :evil: Tiszta gyagya!!
Vendég

Igen .. azóta már én is megnyugodtam, és párom meg anyukám is megnyugtatott :wink: :D
Csak nem a legjobb ilyesmit hallani .. meg amikor UFO-ként néz rád, amikor elmondod, mit ettél és mennyit ..
Pedig nem tömöm magam csokival, rendes főtt ételből , zöldségből gyümölcsből eszek nagyon sokat ... és szüksége van a babának rá, neki sem jó, ha éhes vagyok.
A másik meg az, hogy én nem is tartok itthon mérleget .. a tükör beszédesebb és a párom. Szerinte meg az a pár kg ami felugrott, még jót is tett :) mindig sovány voltam .. ;)

Kép
szösszenet

Hát akkor nem kell idegeskedjél!!!

Anyit egyél amenyi jó esik, mert azt bizti a baba kéri!!!

iwiwen fent vagy?
Vendég

Sziasztok Csajszik :P !

Látom mindenkinek jó napjai vannak.

Szösszenet:
Én nem dicsekszem van valami amit a szervezetem nem vesz rendesen ezért az első gyerekkel 25, másodikkal30kg jött fel valóságban 62 voltam mielőtt először terhes lettem s mikor szültem 95.Második 92-kb. 120-ra.Szerintetek mennyire szerettek? Viszont alacsony normális a vércukor szint így annyyira egy idő után már nem ugattak és mindkét kölök egészséges lett erről ennyit.S Qrva nehezen de leadtam 77-re a kilóimat :twisted: .PŐersze augusztusban elkezdtem szedni a bogyót és egyből felmentem 93-ra azzal kezdtem így nem félek a 120 alatti testsúlytól.GÁZ de már ez se érdkel csak szülessen meg és tudom leadom a hályam hisz már sikerült.Te sose éred ezt el ne izulj s küld el melegebb éghajlatra ha kiabál.
S hozzáteszem diétázva sikerült ez a súly , s persze most is kitalálták 1000 kalóriánál többet nem ehetek s azis zöldség ill. gyümölcs legyen.Na erről mit gondoltok?
Mondjuk ennél a terhességnél amióta elkezdődött 1 kg-ot híztam viszont folyamatosan rosszul vagyok.
Na mindegy jók legyetek sziasztok
tappancs28

sziasztok hát majd eldől legközelebbi mensinél hogy mit produkálok :lol: szösszenet: nagyon szép a pocifotó :lol: szeretnélek már én is követni :lol: :lol: kuzsanna: helyzet? ugye nem jött meg? lei: még ne add fel nekem ugyan ez van tünetek vannak de a teszt nega hátha reménykedjünk :lol:
erzsebet0312

hű ha megint laptető :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kuzsanna: megjött:?????
erzsebet0312

Erzsi: Sajna megint nem jött össze nálunk, de hátha utoljára.... én reménykedem :lol: :lol: :lol:

Szösszenet: Iszonyúan jól nézel ki.... szerencsések vagytok, nagyon szép kismama vagy és helyes a pocid :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?