Szia Beszti!
Tavaly Szigethalmon építés közbeni lakást néztünk. Már szinte teljesen kész volt mind. Egyes lakásokba már be is költöztek, de volt még egy pár eladó. Referencia gyanánt elvittek minket egy már korábban befejezett lakóparkba is. Akkor lehet, hogy ott laktok
Egyébként most is építenek uazok lakásokat Szigethalmon (ha valóban egyrõl beszélünk, de a négyzetméterbõl ítélve szerintem igen
). Az õ ingatlanosuk adta el a lakásunkat, elég jóban vagyunk, õ az informátor
Ott láttunk elõször egyébként élõben könnyûszerkezetes házakat, nagyon megtetszett, de azért nem vágtunk bele, mert tájékozódni akartunk nagyon a techológia felõl. Igen, ez a lényeg a rendszer jó, ha jól meg van csinálva.
Amit Szmiklóson megvettünk az egy ikerház egyik fele. A mi részünkön még csak alap volt, a másik meg már szinte teljesen kész. Így már láttuk, hogy milyen lesz... de mivel minden fázist láttunk/látunk, folyamatosan tudtuk/tudjuk kontrollálni az építkezést. Elõnyünk, hogy van egy könnyûszerkezetes házakat építõ cégnél nagy tapasztalatokra szert tett ismerõsünk, így elég jó kezekben vagyunk, õ szakértõ szemmel nézi az építkezést. Merem állítani, hogy sokkal jobb lesz mint a ház másik fele...
A másik elõnyünk meg, hogy egy kezdõ építettõ építi, így még eléggé hajlítható, rá lehet dumálni egy csomó mindenre, elfogadja a tanácsokat a tapasztalt "öreg"-tõl.
Szóval köszi a tanácsot, figyelünk nagyon, ennél a technológiánál muszáj is.
A kérdéseidre már nagyjából válaszoltam is, tehát nem sorházi, hanem iker, és fa vázas, de szerintem ezt nem láttad még elég eldugott helyen van, eleinte mindig eltévedtünk sose találtunk oda
Pedig egyébként közel van a központhoz.
Örülök, hogy jól érzitek magatokat, és tetszik a környék. Még nekem is gyökeret kell ott eresztenem. Erzsébetrõl költözünk oda, és nagyon szerettem itt lakni. Ettõl függetlenül úgy érzem jól fogjuk ott magunkat érezni
Tényleg olyan jó a Szigethalmi piac? Szigetcsépi barátnõm nagyon dícséri
Kati