Halika
Niki, megelőztelek iwiwbejelölésileg
Judit, nekem volt keményedésem, de sztem ha egyáltalán nincs valakinek, és van magzatmozgás, akkó az nem gáz.
Szamóca, a bakmacskák szeretnek kóborolni (golyók nélkül is
), ha már úgyis ivartalanítjátok, akkor sztem nőstényt válasszatok... Ragaszkodóbbak
Én is azt szerettem volna, pont emiatt, de végül beleszerettem ebbe a hófehér, kék szemű (amúgy nem fajmacsek, házi) elesett kis dögbe
Ő volt a legnyeszlettebb az alomban.
Jaimee, én itt a házból szoktam volt kapni az ívet; kedvesen mosolygok, magamban elküldöm a búbánatos f...ba, oszt éljük tovább az életünket
Énis kérek Jaimeeanyu pocakos képet! Mingyán kiteszem magam alá a mélcímemet...
Anikó, gratu a jó vérképhez és cukorhoz! Meg drukk, hogy ne nyíljon tovább a méhszáj! Jó az a 3100
Ditke, Niki, Annalucusnak Bébi Kuckót hozott a Mikulás, úgy veri az asztalkás részét, hoccsakna!
Mán belinkeltem egyszer a fellelőhelyét, most csak egy képet, a bót honlapjáról:
Bébi Kuckó
Jaimee, kívánom neked, hogy ne azt tapasztald a gyermekágyason, amit itt már sokan
Csak a nagy szakértelemmel találkozz, mással ne!
Bocs, hogy így szétszórom az egyes hozzászólásaimat, de sorba menek lefelé
Katlina, igen, lesz névnapozás
És lesznek majd képek is
A Mikulásos ajándékról is, de épp tőtöm a f.gép aksiját.
Márti, jó volt a Télapótok
Legalább hasonlít
Szépek a gyerkőcök, és Angéla az urával!?
Első szopizás: az én bimbóim is sebesek lettek azonnal, sokszor összeszorított fogakkal szoptattam...és bár csökkenget a tejem mennyisége, deazé Bogyóm még mindig tud keveseket szopizni
Virág, jó, hogy minden oké a picivel